22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
a multi mindig a single rovására megy, vagy egyik vagy másik. -
hát ha jó lesz én tolom majd :D el tudnák képzelni 1-2 dolgot de nem sokat. ne cifrázzák túl . -
Nem változtat semmin, ha szeretnék, és nem megy a single rovására (márpedig a nyilatkozatok alapján az a legfontosabb), szívük rajta, engem úgysem érdekel a multi... :) -
ferenc001 #3798 Na halljátok, szórakoztam egy kicsit a Cleverbottal, és mi jött ki? :D
Én: I am the vanguard of your destruction.
Cleverbot: Are you a Reaper?
LOL -
MrAndree #3797 Egyébként olvasgatva a BW fórumait ismét rá kellett jönnöm, hogy a bioware fanoknál rosszabb sírós szájó fürdőskurvák a világon nincsenek... -
MrAndree #3796 Attól még lehet, titkolni dolgokat elég gyakori, hogy aztán valami eseményen felfedjék és róluk beszéljenek. Ha lesz is multi akkor is tuti, hogy nem a sztorit lehet koopban lenyomni (importálható karakterek és az ezer féle döntési lehetőség miatt ez lehetetlen lenne), szóval vagy külön lesz kompetitív multi mint a Bortherhoodban, vagy valami koop mellékszál mint a legutóbbi Splinter Cellben (akár DLCben is jöhet az utólag). Utóbbi még jó is lenne szerintem. Meg persze könnyen meglehet, hogy nem is lesz semmiféle multi. Megerősítve még nincs semmi se, csak a külföldi netes lapok is látták az adott magazin címlapját és rögtön kikiabálták, hogy "multiplayer confirmed". Azóta már a legtöbb átírta a hírek címét rumored-ra. -
már többször is cáfolták a multit mégis még mindig itt tartunk,miért titkolná a bioware? -
MrAndree #3794 Na akkor most menjünk elébe a dolgoknak mielőtt beindul a pletykahenger. Az adott újság amire most mindenki hivatkozik csupán annyit tett, hogy összeszedte az eddigi multis pletykákat és belerakta egy ME 3 előzetesbe, aztán kirakta a címlpajára, hogy ME 3 multiplayer hogy ezzel csapjon hírverést a lapnak. Ami be is jött mert most mindenki erről beszél. Ettől még persze lehet benne multi, de ugyanúgy pletyka mint mondjuk múlt héten volt. Íme:
Just bought the mag and there is one tiny paragraph that says: "Well, if you believe the rumours - which we certainly do - ME3 will have MP. According to various sources, there will be a batch of 3 player co-op missions that run parallel to the main story, with each player assuming the role of a single squad mate. It seems likely that this will happen, and it'll form part of EA's Online Pass system. However devs have been known to ditch MP during development in the past, if it doesn't work..."
So they just quoted the usual rumours and put the word 'multiplayer' on the cover. -
RAMyMamy #3793 az egyik szemem sír, a másik nevet... -
Bizony jól tudja:D
Multi -
Evoluti0N #3791 Lehet, h ő az egyik fejlesztő.
-
MrAndree #3790 Ezt melyik fejlesztőtöl hallottad? -
haggyuk már :D -
Lesz multi a játékban, amelyet DLC-ként adnak ki. -
amúgy igen akivel jót tettünk a játékban az vicces lenne ha visszaköszönne segíteni . :D jó lenne :D -
RAMyMamy #3786 majd meglátjuk a 3-ban -
"Depending on the choice made by the player at the end of Mass Effect 2, the Collector base is either preserved for Cerberus , or destroyed." by Mass Effect Wikia :D -
RAMyMamy #3784 most néztem youtube-on renegade ending videót és egy reaper hajót (vagy mit) néz a végén, nem ezt, amit te leírtál. a végén pedig "összevesznek" Shep és TIM, akármilyen befejezése lett a játéknak, így még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem a cerberusnak szereztük meg a 'kis terminátor' technológiáját, hanem magunknak
és ebből kifolyólag fordulnak ellenünk, szóval szerintem igenis lesz ám hatása a 3-ra nézve, hogy milyen befejezést választottál a 2-ben
-
Valószínűleg elhanyagolhatóan mellékes eredménye lesz, semmi külön küldetés vagy hasonló nagyobb volumenű történés. Legalábbis ha a második részt nézzük, akkor az első részben lévő választások általi útelágazások nem igazán befolyásoltak semmi fontosat, amely érzékelhető lett volna menet közben... Persze reméljük mindez a 3. részre változik, és mindenféle eddigi fontosabb választás jár valamilyen rendesen érezhető következménnyel (és nem csak a duma van...). Például a rachni queen megmentése - a 2. részben igazán csak egy köszönetet kaptunk érte egy hírnökön át, ha jobban odafigyeltünk, akkor voltak fellelhető hírek még hogy erre-arra láttak feulbukkanó rachni-okat, de semmi konfliktus, semmi közeledés (főleg nem küldetés), csak érezni lehetett vannak jelei az életben hagyott királynőnek és a megindult újbóli rachni terjeszkedésnek. A 3. részben remélem kapnak annyi szerepet, hogy egy amúgy is meglévő küldetésben legalább valahol besegítenek majd a harcban...szerintem itt is fognak kifújni a választások miatti következmények játékmeneti szinten, egy-egy küldetésen kapunk valamennyi elhanyagolható segítséget. :) -
cerberusnak foglaltad el . hogyha meghagyod . úgy van vége is hjogy a hajóik odaérkeznek és az harper nézi egy 3 D -t térképen vagy min h odaérkeznek az nagy problémát okozhat még a 3. részben :) kiváncsi vagyok ha valami brutál akció lesz az eredménye akkor végigviszem úgy is h megkapják a bázist :D -
RAMyMamy #3781 1,5 éve toltam végig a 2. részt 2x egymás után, sajna ez már elég rég volt, így én sem emlékszem teljesen pontosan rá, de ilyesmi nem rémlik nekem, hogy a cerberust erősítené (hiszen ott már magunknak szerezzük meg, nem nekik) -
Cef #3780 Ha jól emlékszem azt mondták, hogy ha meghagytad a bázist, akkor az a Cerberust fogja erősíteni, tehát magad alatt vágtad a fát. De lehet, hogy rosszul emlékszem. -
na mind 1 én úgy vittem végig hogy felrobbantottam -
RAMyMamy #3778 szerintem nagy hatással lesz rá, hiszen ha nem pusztítottad el, akkor a saját technológiájukat fordíthatod ellenük, tehát szvsz a "100% paragon" karakter itt nem biztos, hogy teljesen jó döntés
de nem láttam még az új képregényt, nem is olvastam róla, ergo lehet hülyeséget írtam...
-
Sehogy sem. A következő képregény alap sztorijából ítélve, semmilyen:) -
Evoluti0N #3776 Hát szerintem vagy kicsit, vagy nagyon, vagy egyáltalán nem.
-
bendáj17 #3775 majd meglátjuk én kíváncsian várom mit alkotnak. -
Szerintetek mennyire lesz hatással a 3. részben hogy elpusztítom e a begyűjtők bázisát vagy sem?? -
Pedig boritekolhato. -
Csak NE mmo legyen... -
bendáj17 #3771 igen szerintem is de jó lesz az is. Mondták többször hogy a mass effect világot még ki fogják használni máshogyan, nem lesz több Shepard. -
de szerintem sem lesz folytatásos DLC csak játék közbeni :) -
Lehet, hogy teljesen új karaktereket irányíthatunk majd, én csak ezt tudom elképzelni. -
Háború után jön a marakodás...
Az a gond, hogy itt 95% hogy meghal Shep, (én nem szeretném:)) de volt interjú a dlc-kről a 3. részhez, és ott, mondták, hogy egy új módon fűzik be a dlc-ket, mert a játék végén tényleg vége, nem lehet majd folytatni (dlc-k megcsinálásával.) -
RAMyMamy #3767 jaja, nekem is meghótt... -
de itt a főellenség hiánya lesz a probléma szerintem :D mert nem mindenféleképpen halna meg shep szerintem .
-
igen belefűzték a történetbe hogy csodásan felélesztették :D -
Fallout 3-nak is volt "epic" vége, mégsem zavartatták magukat a fejlesztők, jöttek a DLC-k. Halott hőssel is tovább lehetett játszani állítólag... -
Sforzan #3763 Nekem az jutott eszembe időközben, hogy ha a 3 valami katartikus-epic-überbrutál véget ér, akkor vajon milyen dlc-k jönnek majd utólag? Nekem a 2-nél az Arrival és a Shadow Broker tetszettek igazán. Ezek tettek hozzá érdemben a történethez, vagy bontottak ki lényegi szálat. Ha a fenti megállapítás igaz, akkor legfeljebb Kasumi típusú kiegek várhatók? (OK, az is jó volt, de igazából nem tett hozzá semmit a fő sztorihoz.) -
Aspyrin #3762 aha, muszáj volt dugni vele is :)