22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
nemhinnem h letarolna egy reapert :) és Isaac sem egy hős csak egy magányos túlélő sok sok szerencsével :) -
Prof William #3920 Na meg persze a tiltott Cerberus időgép technológiával jöhetne még Belmont, Kratos ( ő egymaga lenyom egy reapert )meg mondjuk Conan is. -
Szép játék lenne! Tuti kipróbálnám! 

-
Nekem egy állati felspécizett karakterem volt, majd minden maxxal, full paragon-zéró renegade pont, Spectre cuccok X-es. Valahogy mégse éreztem, hogy az importált karakterem olyan pöpec lenne.
Egyébként a 3-ban milyen csapatot kell összeszedni? Még nem ástam bele magam, csak viccből gondoltam, hogy egy istenes Reaper invázió a Galaxis ellen azért kemény dió. Szóval min olyan arcokat kell összeszedni, mint Master Chief, Isaac Clarke, az a csaj a Metroid játékokból, Gordon Freeman meg mondjuk Nomad. -
RAMyMamy #3917 ja, mintha olvastam volna valahol már ezt, rémlik valami
hát, örülök, hogy végigszenvedtem magam egyszer mindenen, talán, ha kijött a 3, majd újra nekiállok újra az elejétől:D -
többször végig kell jáccani ugyan azzal a karakterrel . és akkor lehetsz csak :// -
MrAndree #3915 Egy végigjátszás alatt kb. 56os szintre lehet felvinni, legalábbis nekem annyira sikerült, pedig tényleg mindent megcsináltam és gyalog öltem le mindent és nem a Mako-val. 60ashoz kell egy második végigjátszás is ugyanazzal a karakterrel. 2ben simán el lehet érni a legmagasabb szintre egy végigjátszáson belül is. -
RAMyMamy #3914 tudja már a franc:D megcsináltam minden küldetést a ME1-ben, de mégsem lettem 60-as :( de most 1-2 szintbe nem halok bele. -
ferenc001 #3913 Na, gyorsan utánanéztem, ötös kezdőszinthez hatvanas szintű karakter kell, hármas kezdőszinthez 50-59-es szintű, kettes szintűhöz 1-49-es karakter. -
MrAndree #3912 Közel kellett lenni, mert én egyszer importáltam egy 50est és az csak 3as szintről indult. -
RAMyMamy #3911 szerintem nem kellett ahhoz 60 -
MrAndree #3910 Így van. Meg adott egy csomó nyersanyagot és kreditet is. Érdekes mert a 2ben nyugodtan lehetett kasztot váltani, úgy is kaptad az összes bónuszt. -
ferenc001 #3909 Az egyben lévő karakter szintjétől függött, ha jól emlékszem, 60-as szintű karakter importjáért ötös szinten kezdtél. -
"- Az ME 2-ből importált karakterednek megváltoztathatod az osztályát, de abban az esetben 1-es szintről kell kezdened"
Mert amúgy mennyiről? Hogy volt a második részben... lvl3-4-5... ? -
Egy kis érdekeség. -
10:50-től.
-
Prof William #3905 Jobb lett volna egy olyan kivégző anim, hogy Shephard felrohan a gép karján majd pengével ledöfi a pilótát. -
Az egy dolog, de eddig minden videóban ahol kommentálták a játékot, azt mondták, hogy ha csak az "üveget" löjük szét akkor beszállhatunk. De az sokkal logikusabb lenne, hogy ha felsettenkedünk és kinyitjuk, mert úgy minket sme tudnak kilőni az üveg mögül. -
cdr74 #3903 felmászol a hátán és kinyitod a kalitkát? -
már megint a Ea hát ez nem igaz remélem nem ugyan az lesz mint a Dragon age 2-nél -
gyárilag sajnos nem ha minden igaz -
magyar felírat-os lesz a játék? -
Ki ma'n!:D Tegnap 19 órától volt elérhető a Steamen. Jóféle ügyességi-logikai-türelemjáték:D Látványos fizikával (víz-homok-láva) nagyon szép folyami delta tud kialakulni, mondja a geográfus lelkem... (off vége:)) -
Má kijött a From Dust??? -
Bioware tv, (mondjuk én From Dustoltam közben:D úgyhogy lemaradtan róla...) -
Merre? -
18:15 elvileg livestream lesz. -
Ne feledd az áttörhetetlen, nem jelenti, hogy Shepard álló:) Elvégre a öngyilok küldetést is túlélte, meg feltámadt halottaiból:) -
Azt én is néztem, de arra még jobban kiváncsi vagyok, hogy a hivatalos masseffect.com-on N7 Ops-ba azt írták, hogy áttörhetetlen az "üveg", így nem tudom, hogy szállhatunk bele, ill. ha már benne vagyunk, akkor mi is csinálhatunk-e olyat amit Liarával csinált. -
Nekem a vágási baki tűnt, fel, hogy az Atlas Érkezése egy másik pálya felülnézetre történik, (ami eddig a bemutató videókban volt) az Interakcióban annyira, furi, ha így kitöri Liara derekát, ott már az omnigél sem segíthet:) esetleg az omnitool, a lángolos közelharci ütés az adja:) De egyébként többre számítottam ennél a videónál... valami hangulatos CGI vidi.... -
Pares #3891 Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de az elsőre semmitmondó videón (ami valszeg valamelyest in-game is) nekem az tűnt fel legjobban, hogy az ellenség ezentúl képes közvetlenül is érintkezésbe lépni velünk. Arra a pillanatra gondolok, amikor Liarát felemelte az Altas. Kíváncsi vagyok, hogy még milyen újítások lesznek benne, én speciel örömmel fogadom az olyan változtatásokat, amik az előző játék egysíkú játékmenetét színesítik. -
bendáj17 #3890 durván nézz ki :) Jó kis videók jaj de játszanék vele. Majd lehet egy év múlva a jó kis új gépen :D -
Na ez teljesítmény XD -
-
ez király már nagyon várom -
Na ez nagyon jó! Ez már tetszik!
-
Ha valaki alapjáraton nem tud írni, akkor hiába magyarázod neki... nekem is abból áll a fél életem, hogy linkelgetem a muszáj.hu-t -
Ez csak EA Sajtókonferencia volt. -
nem 17. től van gamescom? -
morzsi555 #3882