22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Renjike
    nemhinnem h letarolna egy reapert :) és Isaac sem egy hős csak egy magányos túlélő sok sok szerencsével :)
  • Prof William
    Na meg persze a tiltott Cerberus időgép technológiával jöhetne még Belmont, Kratos ( ő egymaga lenyom egy reapert )meg mondjuk Conan is.
  • Doom 4
    Szép játék lenne! Tuti kipróbálnám!
  • Optimus Prime
    Nekem egy állati felspécizett karakterem volt, majd minden maxxal, full paragon-zéró renegade pont, Spectre cuccok X-es. Valahogy mégse éreztem, hogy az importált karakterem olyan pöpec lenne.

Egyébként a 3-ban milyen csapatot kell összeszedni? Még nem ástam bele magam, csak viccből gondoltam, hogy egy istenes Reaper invázió a Galaxis ellen azért kemény dió. Szóval min olyan arcokat kell összeszedni, mint Master Chief, Isaac Clarke, az a csaj a Metroid játékokból, Gordon Freeman meg mondjuk Nomad.
  • RAMyMamy
    ja, mintha olvastam volna valahol már ezt, rémlik valami
    hát, örülök, hogy végigszenvedtem magam egyszer mindenen, talán, ha kijött a 3, majd újra nekiállok újra az elejétől:D
  • Renjike
    többször végig kell jáccani ugyan azzal a karakterrel . és akkor lehetsz csak ://
  • MrAndree
    Egy végigjátszás alatt kb. 56os szintre lehet felvinni, legalábbis nekem annyira sikerült, pedig tényleg mindent megcsináltam és gyalog öltem le mindent és nem a Mako-val. 60ashoz kell egy második végigjátszás is ugyanazzal a karakterrel. 2ben simán el lehet érni a legmagasabb szintre egy végigjátszáson belül is.
  • RAMyMamy
    tudja már a franc:D megcsináltam minden küldetést a ME1-ben, de mégsem lettem 60-as :( de most 1-2 szintbe nem halok bele.
  • ferenc001
    Na, gyorsan utánanéztem, ötös kezdőszinthez hatvanas szintű karakter kell, hármas kezdőszinthez 50-59-es szintű, kettes szintűhöz 1-49-es karakter.
  • MrAndree
    Közel kellett lenni, mert én egyszer importáltam egy 50est és az csak 3as szintről indult.
  • RAMyMamy
    szerintem nem kellett ahhoz 60
  • MrAndree
    Így van. Meg adott egy csomó nyersanyagot és kreditet is. Érdekes mert a 2ben nyugodtan lehetett kasztot váltani, úgy is kaptad az összes bónuszt.
  • ferenc001
    Az egyben lévő karakter szintjétől függött, ha jól emlékszem, 60-as szintű karakter importjáért ötös szinten kezdtél.
  • Fpocok
    "- Az ME 2-ből importált karakterednek megváltoztathatod az osztályát, de abban az esetben 1-es szintről kell kezdened"

Mert amúgy mennyiről? Hogy volt a második részben... lvl3-4-5... ?
  • Doom 4
    Egy kis érdekeség.
  • Kopiati
    10:50-től.
  • Prof William
    Jobb lett volna egy olyan kivégző anim, hogy Shephard felrohan a gép karján majd pengével ledöfi a pilótát.
  • Doom 4
    Az egy dolog, de eddig minden videóban ahol kommentálták a játékot, azt mondták, hogy ha csak az "üveget" löjük szét akkor beszállhatunk. De az sokkal logikusabb lenne, hogy ha felsettenkedünk és kinyitjuk, mert úgy minket sme tudnak kilőni az üveg mögül.
  • cdr74
    felmászol a hátán és kinyitod a kalitkát?
  • Lacoka12
    már megint a Ea hát ez nem igaz remélem nem ugyan az lesz mint a Dragon age 2-nél
  • broman191
    gyárilag sajnos nem ha minden igaz
  • Lacoka12
    magyar felírat-os lesz a játék?
  • Kopiati
    Ki ma'n!:D Tegnap 19 órától volt elérhető a Steamen. Jóféle ügyességi-logikai-türelemjáték:D Látványos fizikával (víz-homok-láva) nagyon szép folyami delta tud kialakulni, mondja a geográfus lelkem... (off vége:))
  • Doom 4
    Má kijött a From Dust???
  • Kopiati
    Bioware tv, (mondjuk én From Dustoltam közben:D úgyhogy lemaradtan róla...)
  • broman191
    Merre?
  • Kopiati
    18:15 elvileg livestream lesz.
  • Kopiati
    Ne feledd az áttörhetetlen, nem jelenti, hogy Shepard álló:) Elvégre a öngyilok küldetést is túlélte, meg feltámadt halottaiból:)
  • Doom 4
    Azt én is néztem, de arra még jobban kiváncsi vagyok, hogy a hivatalos masseffect.com-on N7 Ops-ba azt írták, hogy áttörhetetlen az "üveg", így nem tudom, hogy szállhatunk bele, ill. ha már benne vagyunk, akkor mi is csinálhatunk-e olyat amit Liarával csinált.
  • Kopiati
    Nekem a vágási baki tűnt, fel, hogy az Atlas Érkezése egy másik pálya felülnézetre történik, (ami eddig a bemutató videókban volt) az Interakcióban annyira, furi, ha így kitöri Liara derekát, ott már az omnigél sem segíthet:) esetleg az omnitool, a lángolos közelharci ütés az adja:) De egyébként többre számítottam ennél a videónál... valami hangulatos CGI vidi....
  • Pares
    Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de az elsőre semmitmondó videón (ami valszeg valamelyest in-game is) nekem az tűnt fel legjobban, hogy az ellenség ezentúl képes közvetlenül is érintkezésbe lépni velünk. Arra a pillanatra gondolok, amikor Liarát felemelte az Altas. Kíváncsi vagyok, hogy még milyen újítások lesznek benne, én speciel örömmel fogadom az olyan változtatásokat, amik az előző játék egysíkú játékmenetét színesítik.
  • bendáj17
    durván nézz ki :) Jó kis videók jaj de játszanék vele. Majd lehet egy év múlva a jó kis új gépen :D
  • Doom 4
    Na ez teljesítmény XD
  • Kopiati
  • Lacoka12
    ez király már nagyon várom
  • Doom 4
    Na ez nagyon jó! Ez már tetszik!
  • penge96
    Ha valaki alapjáraton nem tud írni, akkor hiába magyarázod neki... nekem is abból áll a fél életem, hogy linkelgetem a muszáj.hu-t
  • szabii98
    Ez csak EA Sajtókonferencia volt.
  • Renjike
    nem 17. től van gamescom?
  • morzsi555