22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
ajándékba adnak? lol
Aki előrendeli a játékot még a megjelenés előtt, azoknak alapból jár DLC kód. a két fegyóra. -
Mondjuk nekem mindegy, mindkét verzió kisebb vagyon. -
Hoz_Hun #4719 Nem hiszem. Én már vagy egy hónapja előrendeltem a collector's változatot 576-ban. Csak én Xbox360-ra. -
ZSOOLT2 #4718 Mindegyik változathoz kiírták: PC-konzol, gyűjtői-alap. -
A sima verzióhoz is adnak? -
ZSOOLT2 #4716 Bocs, "N7 Warfare Gear", R-el a végén, a linkelt helyen is rosszul írták. -
ZSOOLT2 #4715 Megnéztem újra az 576.hu-n a Mass Effect 3 előrendelést, és ezt vettem észre:
[URL=http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=Szerepj%C3%A1t%C3%A9k&SelectedGameTitle=Mass%20Effect%203%20Collector's%20Edition&SelectedGame=a17c03c7-ddb6-4224-ba02-657c9cf77b86&SelectedGameCategoryID=e013fbd0-5214-496e-a6e4-6ef4ea390ba5]"A leggyorsabb előrendelőknek N7 Warfare Gea és M55 Argus Assault Rifle DLC kódot adunk ajándékba!"[/URL] -
Orodreth #4714 Sosem vártam még ennyire valaminek a megjelenését. Pedig nem is vagyok olyan nagy játékmániás. ...De a ME világa, valahogy megfogott.
(Más: Azért kissé meglepett, hogy a bioware fórumon annyi homokos van.
)
-
Szerk: (Megnézve) Állat lesz!:) -
A tegnapi GT-TV tegnapi adása.
Érdekességek, multi, itt! -
A kamerakezelés is eléggé xar, főleg a harcban amikor hirtelen oldalról mutat mindenkit, de ettől függetlenül a mozgásirányok nem változtak. Nah úgy eléggé sokat lehet mellésuhintani meg elszórni a varázslatokat. -
Klikk maraton, meg a Pajzsot a zsebéből veszi elő? WTF?:D -
A harcrendszer az tényleg jó, de a világ meg a karakterek... Szó szerint fájt, mikor a emberfarkassal beszéltem. -
Játszottam már rosszabb, unalmasabb és bugosabb játékkal/demoval is már. Vannak benne érdekes dolgok is, pl a megátkozott ládák amikről le kell szedni a rontást mielőtt kinyitod, töltöd a Fate-et (azt hiszem, hogy ez volt) és amikor maxon vagy akkor ellövöd és amolyan matrix-szerűen szétverhetsz mindekit, stb. -
Jaja, egész jó a demo is, csak bugos. -
Akkor te bátrabb ember vagy, mint én. :D -
Nah, lenyomtam ezt a KoA demot a cuccokért, annyira nem is volt rossz a játék.
Még elbóklásztam volna, de már kiírta hogy lejárt az idő. -
Ja ez igaz. pont most nézem -
Ez így nem igaz. Ha van bf3mad akkor február 14, ha nincs akkor várnod kell 17-ig h coopozhass. -
A plebs számára is elérhető lesz a demó megjelenése után 3 nappal. -
Igen, de az csak a BF 3 LE tulajoknak lesz elérhető. -
ratgab #4700 Nem tudom volt-e már, de a demóban elvileg helyet kap majd a multiplayer rész is, melyet a játék megjelenéséig lehet is majd tolni. -
Pares #4699 Cerberus All The Way!
Halál az idegenekre!

-
Hoz_Hun #4698 Köszi. :) -
Ulthane #4697 Mass Effect 3 PC gépigény -
Megérkezett az utolsó Mass Effect - Invasion képregény :) -
Legalább lesz benne multirész is, azért leszedem. Mert kíváncsi vagyok mit sikerült össze hozni. -
tuti nem fogok demózni. megvárom a teljest. -
A február 17.-én érkező demó tartalma:
There are two sections in the Mass Effect 3 demo, both included as part of a single download: The single player section includes 2 areas: the opening level featuring the Reaper attack on Earth, and a level further into the game where Shepard travels to an alien home world to seek their assistance in the war effort. This will be approximately 1 to 2 hours of content.The co-op multiplayer section includes 2 maps: Slum and Noveria. This section will be open to players who have qualified for the early multiplayer access as of Feb 14, and will then open up to all players on Feb 17.
Magyarul, ugyanazt a demót kapjuk, mint ami tavaly az E3-on elérhető volt, illetve, ami Xbox Live-on is kiszivárgott... -
MrAndree #4692 Nálam is jobban futott a 2. rész anno, mint az első. És szebb is volt. Szóval bízom benne én is, hogy ezt is élvezhetem majd maxon. :) -
RAMyMamy #4691 nálam ez pont fordítva van; az első rész szaggat, alacsony fps számmal fut akármilyen grafikai beállítással, míg a 2 maxon gyönyörűen megy, szinte semmmi lag nélkül
itt is az ajánlott konfighoz elvileg megvan minden, remélem, hogy tényleg feltolhatom a grafot majd :))) -
Elég világosan kifejezték hogy csak azok a részek lesznek benne a single demóban amelyeket eddig is láthattunk...egy kis újdonság ezek mellé nem ártott volna. :) -
Gyakorta, mint az előzőeknek. Nekem mindkettő fut maxon. A 2-nél pár AA, AF és spéci shadows effektek ki kell vennem, de az 1 maxon is jól fut.
Unreal3 powaa -
Orodreth #4688 Most nagy kő esett le a szívemről. -
MrAndree #4687 Nem meglepő, előzőeknek is az volt. -
adam0615 #4686 Megjelent a gépigény is. Nagyon barátságos lesz :)
ME3 gépigény -
Orodreth #4685 :D ok rendben köszi.
Megpróbálok több hülyeséget nem összehordani.
-
A mentés "programnyelvű" nem magyar:D -
Orodreth #4683 Én majd szeretném a mentéseimet importálni az előző részből a ME3-ba. (Ami sajnos a játék lokalizált verziója.)
De a ME3 már csak angolul lesz. Nem fog ez valamilyen problémát okozni? -
Egyébként a Reckoning demó több formában is elréhető. A Steames is jó az unlockhez, elvégre az EA accounttal kell belépni a játékba.