22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Prince23
    Origin pre order trailer

• Prince23
    Bioware Sentinel - Kinect trailer (ME3)
  • broman191
    Igen, omniblade-szerű kardot. :)

Nyálcsorgatónak februárig:

[SPOILER! Valószínűleg ennyi lesz a hivatalos demo tartalma is(part1-part6 a videóban), csak már végleges minőségben felépített elemekkel-jelenetekkel]

• Kopiati
    Pontosan:)
  • Fenrir
    Akkor elvileg a ME3 demo pedig a másik játékhoz ad tárgyakat?
  • Kopiati
    A Shepard battlearmor, ami a reckoningban fog járni az embernek, az sokkal jobban illene a Mass Effectbe:) vica-versa
  • gerey
    Twitter-ről:

Cancel those Valentines day plans! You'll have a date with Commander Shepard on the 14th of Feb with the release of the ME3 demo!
    44 seconds ago via Twitter for Mac
  • koschwarz
    thx, bro!
  • broman191
    Egy a játékba abszolút nem illő armort és egy fegyvert
  • koschwarz
    szóval, mit kap az ember a reckoning demo végigjátszásáért cserébe?
  • gerey
    Akkor megálltok a mezőn elmentek teázni+egy kis kaja, aztán le is járt. :D Nekem mindenesetre tetszett.
  • Kopiati
    Alt-tabozásnál a játék pause-ban lesz:) próbáltam én isXD
  • Porsche911
    Szerintem egyszerre jelenik meg az összes platformon a demo mint ahogy az amalurnál is.
  • JethroHUN
    xBoxra, de PCre? majd márciusba mi? >.<
  • broman191
    Akkor ennyit a január folyamán megjelenik hírekről...
  • ZSOOLT2
    Mass Effect 3 demó elérhető lesz Xbox Live-on Február 14.-én.

Trailer

A videó végén írják a pontos dátumot.
  • gerey
    Nem tudom, én kihasználtam a 45 percet. Majd ha lemegy az ára 2-3k-ra be is szerzem.
  • JethroHUN
    Annyira nem szar játék, mint amilyennek létszik. De a demo az nagyon béta még szerintem.
  • Optimus Prime
    Úgyis lehet? Gondoltam rá csak hagyom futni, de lehet kell csinálni valamit, vagy vacakolni az elérhető küldetésekkel. Majd ráhagyom vagy böngészek közben.
  • gerey
    Mintha valaki fegyvert fogna a fejetekhez, hogy neked pedig végigjátszanod a demót. Ha annyira nem tetszik miért nem alt+taboltál, aztán hagytad, hogy lejárjon a 45 perc. :D
  • Akra
    Na megcsináltam a KoA:Reckoning demoban a 45 percet. Mass Effect 3 ezt érted tettem
  • koschwarz
    ja, végülis mit lehet a me3-ban nyerni ezzel a demóvégigjátszással? egy pisztoly és...?
  • koschwarz
    ez a fajta fantasy nekem sem fekszik...pedig nem idegen számomra a fantasy rpg. de sosem értettem, mi a lófaxért kell minden kardsuhintáshoz centi vastag fénycsíkokat húzni, vagy a varázslást nevetséges fényeffektekkel köríteni. annyira GYÖKÉR.
  • Kopiati
    Nah sikerült... trükközni kellett, mert a játék már nem engedett belépni, de megoldottam egy-két fájl törlésével:) és voltam, olyan elvetemült, hogy kiszenvedtem ezt a szemetet...semmi élvezet nem volt ebben, a végén már majdnem sírtam:D, hogy már letelt a 45 peeerc!!!! Aztán váó megkaptam a fegyvert:) mondom zsírXD ha engedett volna tovább játszani se akartam volna:D
  • Optimus Prime
    Tudtam...
    Van még idő márciusig.
  • Kopiati
    fúúúúú:D
  • Porsche911
    A stukkert viszont csak a 45 perc végigjátszása után kapod csak meg.
  • Kopiati
    A belépéskor írja ki, hogy me3 akármi unlock, azaz minden reckoningos extra feloldva.
  • Optimus Prime
    Én csak az egyik ME3 cuccot láttam ,hogy unlock. Szenvedtem vele, a fantasy nem az én világom, de nem bírtam kitolni azt a 45 percet, ami még játszható a demóból. Ha jól értelmeztem.
  • Kopiati
    Nah cuccok szerencsére a játékba belépésért járnakXD Mert ez a HC-fantasy számomra hányinger:) De origin legnagyobb gondja itt jött elő:) az originbe az ea accountoddal lépsz be, de a játékon belül még1szer be kell jelentkezni, nah steames játékok ezt meg tudják oldani 1 lépésben.
  • JethroHUN
    Csak onnan? köszi a hírt, már vártam. :)
  • broman191
    ...eddig nem okozott csalódást, remélem a későbbiekben is tudnak majd hasonló sebességeket garantálni. :)

• broman191
    Csak ezért telepítettem az Origin-t tegnap
  • Kopiati
    Köszi az infót, töltöm is:) Kell az a szemét fegyver:D
  • Optimus Prime
    Akit érdekel a Reckoningos promó. A demó tölthető az Originről, a Free Games menüpontnál található.
  • Kopiati
    Csütörtökön kis műsorban fog vendégszerepelni a játék.
  • jarlaxxe
    Majdnem mindig mert, pl a ME3 sp demó tök felesleges szerintem ugyis mindenki tudja mire számithat egy mp demó már érdekes lenne mert arról csak elképzeléseink vannak.
  • furgelab
    így van, de páran azt feltételezik hogy mellé megkapjuk a mass effect 3 demóját is.

• wedge31
    Erre valók a demók, holnap letöltöm és kiderül hogy érdemes e foglalkozni vele.
    Ezért volna jó ha minden játékhoz jönne demó / még megjelenés elött /
  • Prince23
    Ha a demo (alpha) alapján ítélsz, lehet meg sem veszed :D

ugyan ez lesz benne, csak optimalizálják, azt lesz belőle béta.