22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Origin pre order trailer
-
Bioware Sentinel - Kinect trailer (ME3) -
Igen, omniblade-szerű kardot. :)
Nyálcsorgatónak februárig:
[SPOILER! Valószínűleg ennyi lesz a hivatalos demo tartalma is(part1-part6 a videóban), csak már végleges minőségben felépített elemekkel-jelenetekkel]
-
Pontosan:) -
Akkor elvileg a ME3 demo pedig a másik játékhoz ad tárgyakat? -
A Shepard battlearmor, ami a reckoningban fog járni az embernek, az sokkal jobban illene a Mass Effectbe:) vica-versa -
Twitter-ről:
Cancel those Valentines day plans! You'll have a date with Commander Shepard on the 14th of Feb with the release of the ME3 demo!
44 seconds ago via Twitter for Mac -
thx, bro! -
Egy a játékba abszolút nem illő armort és egy fegyvert -
szóval, mit kap az ember a reckoning demo végigjátszásáért cserébe?
-
Akkor megálltok a mezőn elmentek teázni+egy kis kaja, aztán le is járt. :D Nekem mindenesetre tetszett. -
Alt-tabozásnál a játék pause-ban lesz:) próbáltam én isXD -
Porsche911 #4669 Szerintem egyszerre jelenik meg az összes platformon a demo mint ahogy az amalurnál is. -
xBoxra, de PCre? majd márciusba mi? >.< -
Akkor ennyit a január folyamán megjelenik hírekről... -
ZSOOLT2 #4666 Mass Effect 3 demó elérhető lesz Xbox Live-on Február 14.-én.
Trailer
A videó végén írják a pontos dátumot. -
Nem tudom, én kihasználtam a 45 percet. Majd ha lemegy az ára 2-3k-ra be is szerzem. -
Annyira nem szar játék, mint amilyennek létszik. De a demo az nagyon béta még szerintem. -
Úgyis lehet? Gondoltam rá csak hagyom futni, de lehet kell csinálni valamit, vagy vacakolni az elérhető küldetésekkel. Majd ráhagyom vagy böngészek közben. -
Mintha valaki fegyvert fogna a fejetekhez, hogy neked pedig végigjátszanod a demót. Ha annyira nem tetszik miért nem alt+taboltál, aztán hagytad, hogy lejárjon a 45 perc. :D -
Akra #4661 Na megcsináltam a KoA:Reckoning demoban a 45 percet. Mass Effect 3 ezt érted tettem
-
ja, végülis mit lehet a me3-ban nyerni ezzel a demóvégigjátszással? egy pisztoly és...? -
ez a fajta fantasy nekem sem fekszik...pedig nem idegen számomra a fantasy rpg. de sosem értettem, mi a lófaxért kell minden kardsuhintáshoz centi vastag fénycsíkokat húzni, vagy a varázslást nevetséges fényeffektekkel köríteni. annyira GYÖKÉR. -
Nah sikerült... trükközni kellett, mert a játék már nem engedett belépni, de megoldottam egy-két fájl törlésével:) és voltam, olyan elvetemült, hogy kiszenvedtem ezt a szemetet...semmi élvezet nem volt ebben, a végén már majdnem sírtam:D, hogy már letelt a 45 peeerc!!!! Aztán váó megkaptam a fegyvert:) mondom zsírXD ha engedett volna tovább játszani se akartam volna:D -
Tudtam...
Van még idő márciusig. -
fúúúúú:D -
Porsche911 #4655 A stukkert viszont csak a 45 perc végigjátszása után kapod csak meg. -
A belépéskor írja ki, hogy me3 akármi unlock, azaz minden reckoningos extra feloldva. -
Én csak az egyik ME3 cuccot láttam ,hogy unlock. Szenvedtem vele, a fantasy nem az én világom, de nem bírtam kitolni azt a 45 percet, ami még játszható a demóból. Ha jól értelmeztem. -
Nah cuccok szerencsére a játékba belépésért járnakXD Mert ez a HC-fantasy számomra hányinger:) De origin legnagyobb gondja itt jött elő:) az originbe az ea accountoddal lépsz be, de a játékon belül még1szer be kell jelentkezni, nah steames játékok ezt meg tudják oldani 1 lépésben. -
Csak onnan? köszi a hírt, már vártam. :) -
...eddig nem okozott csalódást, remélem a későbbiekben is tudnak majd hasonló sebességeket garantálni. :)
-
Csak ezért telepítettem az Origin-t tegnap
-
Köszi az infót, töltöm is:) Kell az a szemét fegyver:D -
Akit érdekel a Reckoningos promó. A demó tölthető az Originről, a Free Games menüpontnál található. -
Csütörtökön kis műsorban fog vendégszerepelni a játék.
-
Majdnem mindig mert, pl a ME3 sp demó tök felesleges szerintem ugyis mindenki tudja mire számithat egy mp demó már érdekes lenne mert arról csak elképzeléseink vannak. -
furgelab #4644 így van, de páran azt feltételezik hogy mellé megkapjuk a mass effect 3 demóját is.
-
Erre valók a demók, holnap letöltöm és kiderül hogy érdemes e foglalkozni vele.
Ezért volna jó ha minden játékhoz jönne demó / még megjelenés elött / -
Ha a demo (alpha) alapján ítélsz, lehet meg sem veszed :D
ugyan ez lesz benne, csak optimalizálják, azt lesz belőle béta.