22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Fenrir
    Érdekes lesz majd ha Miranda nem lesz olyan csapattag mint pl Tali vagy Garrus annak ellenére, hogy a hivatalos fórumon messze ő a legnépszerűbb, a topikja is már vagy 1200 oldalas, a többieknek összeadva nincs ennyi.
  • TBTPumpa
    Már csak Miranda hiányzik... Illetve minden csapattag, akiket a második részben összeszedhettünk...
  • Kopiati
    IDE katt! (lemaradt:))
  • Kopiati
    Egy videó James Vegáról, és a hangját adó színészről, a jelenetek újak, kevés spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rachni queen, asari-húsbáb, sárkányos húsbáb, az előrendelői robotkutya, a hajó belseje
  • JethroHUN
    Ohh mindenhol 9-én lesz elérhető :O Az péntek. Akkor csak hétfőn jut majd el hozzám... bazd még véletlnül se tudjak hétvégén, amikor van idő, játszani vele.
  • Doom 4
    Én asszem meg is találtam, honnan rendelem elő!
  • Sith
    Nem mintha nem lenne igazad.. de amennyire emlékszem egy fél évvel ezelőtt néztem a CE akkor is brutálisan drága volt.
  • Kopiati
    *és kivételesen a pc verzió CE ára egyezik a konzoloséval:) who is the bad guy?
  • Kopiati
    Vegyétek számításba, hogy a pc játék "occób" mint a kozol-fosh, mert nincs rajta a xbox-ps jogdíj, A játék túlárazott, ehhez kétség nem fér, de ha márc végén azt tudom írni ide, hogy "ohh (ford failane idézet)" akkor megérte.

Az EA árképzése pc-n elég baráti, a játékaik ára elég hamar lezuhan:), lásd Crysis 2, DA2 stb... más stúdiók játéka évekig nem tudják átlépni a 30eurós/dolláros küszöböt.
  • dan5445
    http://www.gametrailers.com/video/james-vega-mass-effect/726004
  • Optimus Prime
    Azért a 70 eurós CE akkor is embertelen. régen 40-50 $ megállította az új játékot, amiből ugye euró lett. Majd az Activsion elkezdte a 60 $ árat.
    A TOR 75 eurós CE kiadásán is röhögtem. Mindössze pár in-game beli vacak miatt.
  • MrAndree
    Azért ebben nem kis részben a fantasztikusan erős forint is bejátszik.
  • Sith
    Igazából a baj szerintem annyi hogy tényleg csináltak egy jó játékot befejező rész stb stb... ezt már úgyis megveszik.. szvsz ez az árképzés alapja :(
  • Optimus Prime
    Ezek így is embertelen árak. A digis attól jobb, hogy egyszer lentebb megy az ára és lehet akciós. És ha ehhez is MP3-as a score, akkor mindegy.
  • Kopiati
    A pénzed?
  • Fenrir
    21k a digitális CE változatért egy vicc, de a 15k-s sima sem kispályás...Nem értem, hogy mit akarnak ilyen árakkal.
  • Kopiati
    Arról nem beszélve, hogy digital deluxe:) a hajadra is kenheted:)
  • JethroHUN
    Azt lehagytad h jóval drágább mint bárhol máshol.
  • Fenrir
    Origin-en 50 euro a sima és 70 a Digital Deluxe változat.
  • TBTPumpa
    CD Galaxisnál nincs ingyenes házhozszállítás!
    És ott a GLS a futárszolgálat (990 Ft)!

DVD Galaxisnál Royal Sprint és 1100 Ft a futárszolgálat!
    576-nál nem tudom ki a futárcég, de elvileg ingyenes.
    Konzolok szervizénél DPD a futárcég és ott ténylegesen ingyenes.
    GameShop-nál is DPD a futárcég (az oldalon mégis Bosits futárcéget említenek az idióták) de ott van szállítási költség.
    Überkonzolt nem tudom, még soha sem rendeltem tőlük és most sem fogok, csak belinkeltem az olcsóság miatt...
    (Én személy szerint a Konzolok szervizénél vásárolom majd meg).
    Már bizonyítottak nekem jópár alkalommal! Megbízhatóak, olcsóbbak, tényleg állják előrendelés esetén a szállítási díjat és a futárcég is gyors. Már délelőtt megérkezik a csomag. 576-nál és GameShop-nál a rendelésem 16 órakor érkezett meg!
  • Doom 4
    Köszi szépen az infókat! Amúgy, ha megint az lesz mint a 2-nél akkor mind1 is hogy lesz e DLC-m mert amik ingyenesek lesznek, vagy kellenek a multihoz, azokat megveszem (XD megveszem az ingyenest GG nekem!) a maradékot meg crackolt játékkal tolom... de akkor lehet hogy 2 példányba kell felrakni a játékot? (1 full DLC-s csak SP, és egy érintetlen ami SP+MP?)
  • JethroHUN
    Pont az előbb írta nekem, a dvd galaxisnal 1100Ft a futár GLS is ugyan ennyi. Egyedül a pickpack pont ami 1 nappal tovább tart az olcsóbb, 600Ft, de cgdnél is 10ks vásárlásnál ingyenes, akárcsak 576nal a kiszállítás. Talán azért is drágábbak :D mert már benne van az árban.
  • TBTPumpa
    Igen, a Konzolok szervizénél ingyenes a házhozszállítás előrendelés esetén.
    DVD Galaxisnál 1100 Ft, Überkonzolnál pedig 900 Ft a szállítási költség, de mindegyik boltban van személyes átvételre is lehetőség!
  • Porsche911
    Én a gameshoptól rendeltem meg újonnan ott van személes átvét ahogy olvastam.a postaköltség meg sztem 990 Ft lesz.
  • Doom 4
    Igazából, 1. mert az van legközelebb, és 2. az előrendelői dlc-k miatt!
    Még nem olvastam át a másik 4 oldalt amit linkeltél, de azt meg tudod mondani, hogy azoknál van lehetőség személyes átvételre, vagy a házhoz szállítás milyen árban van?
  • TBTPumpa
    Miért is ott lett előrendelve?
    Emlékeim szerint a CD Galaxis volt az első ahol a gyűjtői változat előrendelhető volt, aztán jött a Konzolok szervize bolt és csak utána az 576... Nem értem miért az 576-nál kell vásárolni, nem annyira korrekt banda, mint a CD Galaxis vagy a Konzolok szervize!
  • Doom 4
    A végén lehet én is lemondom az 576-osat! Még meglátom...
  • Porsche911
    WOW,nem semmi a kontraszt,le is mondtam az 576nál a rendelésemet :D
  • TBTPumpa
    Royal Sprint... A vásárlási feltételekben fel is van tüntetve!
  • JethroHUN
    A dvd galaxis az kikkel szállít?
  • TBTPumpa
    Amúgy pedig már vásároltam az 576-tól játékot, amihez járt volna Előrendelői DLC... A DLC-s kódokat sehol sem találtam meg, írtam nekik, erre jött a válasz, hogy időközben elfogyott és nem lesz több belőle, cserébe a következő vásárlásomnál állják majd a szállítási költséget (ami mára már amúgy is ingyenes lett náluk 5000 Ft-os vásárlás fölött)... Ennyit róluk, pedig nem az utolsó pillanatban lett előrendelve akkor sem a játék, hanem 1-2 hónappal előtte!
  • TBTPumpa
    Néhány helyen:

DVD Galaxis: 14990 Ft

Konzolok szervize - 15990 Ft
    http://www.konzolokszervize.hu/pc/mass-effect-3-pc-collectors-edition-gyujtoi-kiadas-pc

Überkonzol - 14490 Ft

GameShop - 15500 Ft

Ezek csak a gyűjtői változatok...
    De aki akar talán 1-2 új fegyvert a játékhoz és ezért hajlandó még 2-3000 Ft-ot kidobni plusszba az 576-nak vagy a CD Galaxisnak, akkor tegye meg. De én ilyen kis apróságokért nem akarok többet fizetni a játékért...
    Engem maga a játék érdekel és a Gyűjtői változat. Nem pedig egy előrendelői kis mini DLC, amivel szokás szerint semmire sem mész...
  • JethroHUN
    Mert hol kapható olcsóbban?
  • TBTPumpa
    Nem kell ennyire ráizgulni, ez csak reklámfogás... Biztos kevesen rendelték elő az 576-nál a játékot, aztán kell most valami parasztvakítás. Tőlük én sem szívesen venném meg a játékot (főleg úgy hogy olcsóbban is kapható a gyűjtői változat és a normál játék máshol), főleg nem ekkora árréssel, amekkorával ezek dolgoznak!
  • JethroHUN
    Állítólag minden előrendelőnek jár... de ez így nem igaz szerintem Origin/Gamestop előrendelőknek a videó szerint bio oldalán. De az 576.hu is oda van írva, h jár a leggyorsabb előrendelőiknek iTT most h ez mit takar, h csak az első 1nek, 10nek, 100nak.. vagy csak reklám fogás és azt mondják sorry lassú voltál.
  • Akra
    N7 Valkyrie Assault Rifle ez kis hazánkban elérhető lesz előrendelésnél?
  • Optimus Prime
    Igen, ezt én is néztem csak elfelejtettem megírni. :D
  • Fenrir
    A social.bioware.com-on meg is lehet nézni, hogy megkaptuk-e a ME3 tárgyat a demo végigjátszása után, nekem be is írta szépen oda a többi megvett dolog fölé.
  • Optimus Prime
    Elvileg mindhárom platformra így van.
  • Hoz_Hun
    Ez a KoA:Reckoning demó 45 perc játék, Xboxon is van? Ott is jár érte cucc vagy ez csak PC only?