22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• broman191
    Milyen nagypofájú rapper nigga? Átirányított valami youtube videóra véletlenül?
  • Kopiati
    Újra belinkeled, amit neked linkeltem 10-el lentebb? Ráadásul már ott is másodszorra szúrtam be:) Korán van ehhez:D
  • Pares
    Különben meg VÓTMÁ! Ráadásul Vega először is nem nigger, nem is raper, nagyon mellényúltál.

• Pares
    Te már igazán nem tudod magad hogyan alulmúlni az ökörségeiddel, ugye?
  • JethroHUN
    James Vega trailer ME3ból, hát nekem nem lesz favorit csapattárs... Nagypofájú rapper niga gyerek nagyon kellett.
  • Optimus Prime
    Vagy a Reapereknek. :D
  • Kopiati
    Egyébként a topik gazdája be tudna tenni egy olyan spoiler gombot, mint a Skyrim fórumban van, hogy a megjelenéskor ne legyen agyon spoilerezve a topik? Esetleg adminoknak kéne szólni?
  • Porsche911
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy ha az tényleg ő meg is érdemli,hogy megmurdáljon elég randára sikeredett ott :D
  • Porsche911
    Hát Miranda biztos nem.:D
  • Kopiati
    Ha igazam lesz ki hív meg egy sörre?:P
  • Porsche911
    Hát majd meglátjuk :D
  • Kopiati
    A graf a távolsággal arányosan romlik, ami látszik a vékony fekete kezek, és a fekete haj, ami széles vállban, arce nekem sem hasonlított emlékezetből, de aztán képet néztem mirandáról és... ehh lehetséges
  • Porsche911
    Sztem sem az,vagy nagyon átdolgozták :D
  • broman191
    Szerintem sem, hajra sem, arcformára sem.
  • ZoliJ
    az szerintem nem Miranda, az arca nem hasonlít
  • Kopiati
    2:28 környékén
    a Kodiak sikló ajtajában, mintha ő lenne, később ebbe a siklóba csapódik egy másik hajó, és felrobban, ehhez a műsorban meg kell nézni a többi jelenetet...
  • Porsche911
    Tudsz linket?akár spoilerbe.
  • Kopiati
    Egyik videót megnéztem még1szer GT.TV 1 része, és
    Miranda csúnyán meghal benne, legalábbis, ahogy a jelenetek összeállnak
  • Kopiati
    Főleg Freddie Prinze jr. hangjával:D
  • Porsche911
    Na hát az kétségtelen,hogy Kaidan/Jacobnál színesebb karakter lesz. :D
  • Pares
    Nekem Garrus, Legion, Zaeed voltak a legkedveltebb csapattársaim, mindegyiküket nagyon bírtam. A második, "csak" kedvelt csoportba nálam Ashley, Liara, Tali, Mordin, Wrex, Kasumi tartoznak, őket szívesen látnám vissza csapattársként. Az "elmegy" kategóriába tartozik nálam Grunt, Samara/Morinth, Miranda, Jacob, Thane, Kaidan, Jack ők azok, akik különös képen nem indítottak meg, számomra unalmasak/nem szimpatikusak, őket csak cameo szerepben várom vissza, semmi többen. Vega a látottak/hallottak alapján Jacob/Kaidan szerepét tölti majd be a hajón (mint ember/férfi), de már az alapján a kevés infó alapján is, ami megjelent róla már most sokkal szimpatikusabb és érdekesebb karakternek tűnik, mint az említett kettő összesen...
  • broman191
    Nekem is Garrus volt az egyik favoritom, a másik Kasumi, ő nem tudom visszatér-e hosszabb időre a harmadik részben. :)
  • koschwarz
    Nekem garrus volt mindket reszben a kedvencem, jo hangja volt :)
  • Fenrir
    Most, hogy mondod: Zaeed is benne volt az állandó csapatomban, jó beszólásai voltak :)
  • Porsche911
    Főleg,hogy mekkora kocka :D :D
  • ratgab
    Hát igen Legion az egyik legeredetibb és legkülönlegesebb társ a 2. részben!
  • ratgab
    Nekem pl. Garrus volt a kedvencem mindkét részben.
  • Prince23
    6 új kép!
  • Pares
    Marha jól néz ki! És aminek legjobban örülök, hogy ezeket a jeleneteket elnézve, ráadásul úgy, hogy a kiszivárgott anyagba is beleolvastam, gyakorlatilag alig tudok valamit a történetről!
  • Optimus Prime
    Nekem két igazán kedvencem van: Zaeed és Legion. Az 1-be Wrex és Ash.
    És hogy miért, Ash mindenkinek megmondja, amit megakar. Wrex meg ránézésre nagy arc, igazi bad-ass merc. Zaeed... hát no komment. :) És Legion, nos mert nem ember, tetszik a hangja meg úgy az egész megjelenése.
  • Renjike
    én már a választható társakra vagyok kiváncsi a végleges listára xdd
  • JethroHUN
    Nem értem minek még több új szereplő.

//Asszem elkezdem az ME->ME2 duot. Még messze van március igaz.
  • Porsche911
    Tali nekem sem sőt még Liara sem :D A többiekkel nincs gondom,kíváncsi leszek erre a Vega gyerekre eddig elég fölös karakternek tűnik.Nem az a megfogó személyiség bár az is igaz,hogy kb láttunk belőle 3 percet :D :D
  • Fenrir
    Thane nem is, de számomra Mordin, Samara és Miranda volt az a trió akit rotálva vittem, néha még mellé raktam Kasumit és Legion-t.

Kövezzetek meg, de nekem sem Garrus, sem Tali karaktere nem jön be, már az első rész óta sem.
  • JethroHUN
    Ezt nem láttam. Jó van akkor armor. Csak akkor láttam amikor Anderssel beszélnek, ott csak szimpla ruha. Azt hittem abban lesz bevetésen is (mint Miranda, akkor tanultak A Bional)
  • Kopiati
    Az általam utóbb linkelt videóban, 2:24 (2:20 és nem maradsz le róla) percnél, Ashley ruhája teljesen jó, nem egy kötény:), olyan mint Shepardé, csak kevésbé nehéz, és közel sem olyan nehéz, mint Vega páncélja. Lnkelem ide is, úgyis mindenki marha lusta görgetni...
  • JethroHUN
    Ami sztem nagyobb probléma, ami Mirandanal is az volt. Soha nem vittem, mert egyszerűen hülyén nézki, h alap ruhában, áll a YIMIR mech előtt ami ledarálja 2 sec alatt... Most Ashley is erre jut, a demovideoban vmi olyan skint raktak rá mintha Omegan lenne vmi pultos vagy hasonló.
    Azt nem értem minek kell ilyesmivel rombolni egy játék képét? Golyózáporban de monokiniben álljuk már lol. A 14 éves pistikéket ne ezzel akarják már a játékhoz csábítani -.-"
  • Kopiati
    A népszerűséget nem a szexuális aberráció fokában kéne mérni:) és a hozzászólás szám az csak a karakter vitatott megítélésére utal. Tali és Miranda fanboyoktól isten óvja az embert:)

Nekem Wrex a kedvencem, amikor a kiszivárgott demóban Garrussal, Liarával egymást oltották, azok hihetetlenül fokozták a várakozásom, és kimondottan jó volt látni, hogy Wrex mennyire megváltozott, egy igazi vezető lett (legalábbis annak a Krogan megfelelője (aki előbb lő aztán kérdez) (korábban lő és nem kérdez volt)
  • Porsche911
    Kíváncsi leszek Mordin új hangjára,a régi nagyon ütött a karakterhez :D
  • Optimus Prime
    Pedig Thane vagy Mortis is jobb karakter nála.