22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Jah ez is amolyan minireaper, mert nem is úgy néz ki pont, mint a nagyok. A demóban is van egy ilyen mindjárt az első küldi végén. -
Van EA fiókod vagy játszottál valha bármilyen Ea címmel? akár F2P? Akármelyik jó, de ha mégse a weboldalon be tudsz lépni Facebook accounttal és úgy talán tudod rendezni a soraid. -
mans #6240 Ebbe a rohadt oroginbe hogy lehet belépni?két fiókkal se tudok mert írja hogy helytelennév vagy jelszó. -
Ezt már sokan látták, ha akarták... ha nem. És szerintem annyira nem spiler. -
Ebben a videóban eggyel találkozhatunk a Tuchankan...
Spoiler!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=Zstv0So9FzQ -
Amúgy ha az emberek alakítanak tanácsot, akkor azt írja a játék hogy a tanács kutatja a reaperek létezését de hivatalason a geth-et okolja a citadell elleneni támadásért.
Én azt gyanítom hogy ez minden council esetében igaz, tehát valószínűleg nem vetik el 100% osan a reaperek tényét, pusztán nem akarnak pánikkeltésbe kezdeni addig ameddig nincs rá megdönthetetlen bizonyítékuk. -
Mert pikkelnek Shepardre és ezért minket sújtanak csak. XD -
Pares #6235 Elég csak egy kicsit is utána nézni a dolgoknak, és rögtön kiderül, hogy nem így lesz. Még a nem rég megjelent trailereket is elég ehhez megnézni. Nem értem mire fő van az, hogy időről időre megjelenik egy emberke, aki elkezd rettegni, hogy csak a Földet fogják támadni. -
363 olvasatlan hsz. XD GG! -
Egy tipp a demó teljesítményének javításához: lőjétek ki az overlayt. -
na akkor addig nem erőltetem
-
Kizárt. -
Biztos hogy nem! -
a multiban elért rang vajon megmarad az accomon? -
Prof William #6228 Ez már régebben is eszembe jutott hogy akkor ezek szerint amikor megölünk egy Reapert kész tömeggyilkosságot követünk el?
Hol vannak ilyenkor a zöldek és a fajvédők? -
Cef #6227 Szerintem is ez a legvalószínűbb. A céljuk meg egyértelmű: reaperré alakítani a legrátermettebb fajokat, hogy azok is az örökkévalóságig létezhessenek. Afféle "felemelkedés", gyönge, halandó fajok egyedeit alakítják át "isteni" közös tudattá. Csak elég agresszív módon. -
PC vs Xbox 360 (interaktív képeken) -
RamsayBolton #6225 Bár az is lehet, hogy Sovereign és Harbinger egy réges-régi családi veszekedése az ősrobbanásig fajult. :) -
RamsayBolton #6224 Szerintem a legelfogadottabb hipotézis, hogy a galaxis legelső értelmes faja addig fejlődött, míg Reaperré nem alakította saját magát. Félig szintetikus-félig organikus, örökkévalóságig élő, hatalmas értelmes fajjá.
-
vg #6223 Elmondta az első részben: végtelenek, amit az emberi agy nem tud felfogni. -
simon7108 #6222 arra mondjuk már gondolt valaki,hogy mégis honnan lettek a Reaperek?:D
mert azon megy a vita,hogy miért csinálják ezt az egészet,mi okból,de arra még senki nem gondolt,hogy kik készítették őket?:D
mert mivel gépek csak úgy a semmiből nem teremhettek elő.Valakiknek létre kellett hozni őket. -
Master Control Reaper. Leszedem és a többi is leáll. XD
Vranyeek: nem tudom mire gondolsz. elég jól fut, bár a Reaper invázió külső nézetből kicsit beszaggat. Bár, hogy babráltam a beállításokkal és a spherical mit az istent kilőttem, meg a cinematic lightingot 1-esre állítottam aránylag jól fut. De akkor is az 1-2 sokkal szebb volt! -
vg #6220 Egy pár videóban amit mostanában nyomtak fel lehet látni hatalmas hajót is nagy harcok közepette. Gondolom az lesz a mothership, azt kell lepukkantani a játék végén. -
RamsayBolton #6219 Tegnap élénk vita volt róla, hogy a demoban levő Reaperek "kicsik" (max 500 méter hosszúak).
Próbáltam saccolgatni. Az első Reaper, amit meglátsz, mikor a demo elején ki kell mászni a rámpákra a panoráma ablakon úgy tűnt inkább 1 km hosszú lehet. Ha lenéztek a rámpáról a földre, látni hangya méretű embereket futni. Ilyen kicsinek még a legmagasabb panelház (30-40 m) tetejéről sem látszanak az emberek. Mondjuk úgy, hogy 50 méter magasan van Shepard. Egymagasságban nézve a Reapernek ez kb. a lábainak legalsó ízén van. Innen arányosan felfelé számolva 800-900 méter simán kijött nekem. -
nagyon jó volt a demo.
A multi érdekes,de semmiképp sem rossz.
szerintem persze. -
Prof William #6217 Azért reméllem nem az lessz hogy a földet támadja 100 000 Reaper a galaxis többi részébe meg még mutatóba se jutnak és lehet majd győzködni a tanácsot hogy "DE HÁT EZEK REAPEREK AS KUTYAÚRISTENIT!" mire ők majd egy laza "Ah yes the Reapers" -el felelnek.
Végül is ha már itt vannak akkor ott a Cahron/Sol relé onnantól meg odamennek ahova akarnak.
Remélem amúgy lesz egy nagyobb támadás a Citadella ellen ami után esetleg észbe kapnak a fajok. -
Hagyd a fenébe.
Töltsd le az origin klienst és azon belül free games és ott lesz. -
Sziasztok. Csak nálam van az, hogy itt ha a get it-re kattintok, felugrik a lap tetejére és az ég egy adta világon semmit nem csinál? -
Kindred Blades #6214 Az tény, de az animációk változatossága növekedett, több érzelmet jelenítenek meg.
De ha akartok igazán jót mulatni, akkor gyártsatok egy random FemShepet, aztán valamikor harc közben forgassátok körbe a kamerát (akár külső programmal, akár SHIFT-es szüneteltetéssel).
Eddig háromszor próbáltam, mindháromszor megnevettetett. -
Ulthane #6213 Nem lesz kontroller támogatás PC-n. -
Full Demo Gameplay Story modban
-
Itt az elsö mass effect 3 vidim, saját karival.
-
hivatalosan -
még 24 nap! -
Engem az zavar, hogy még nincs március 9. :D:D:D
Tényleg, gépeden hogy fut a játék, mert kb. megegyező konfigunk van, ha jól látom?! -
Engem a szemek zavartak, de nem a lentebb írtak miatt. Hanem azért mert úgy ragyogtak, mintha üvegszemek lennének!
De más semmi nem ragyog így a játékban. Mintha nem lenne bloom vagy reflections az engine-ben.
-
Igen fura, hogy ennyi év alatt nem sokat fejlődött az arcmimika engine. -
arcban engem igazából az zavart h a szemöldöke nagyon egy vonalban volt a bőrével, mintha csak szemceruzával be lett volna rajzolva :D (férfi sehpnél), aztán amikor ráncolja a homlokát vagy komoran akar nézni a második pályán a megölt cerb katonára akkor olyan mértékben lecsúszik a szemöldök és a homlok része a karinak hogy uramatyám rossz nézni :D, mint valami neandervölgyi; szemgolyó meg néha akkorának tűnt..., beljebb is lehetne h ne legyen ennyire kidagadt üvegszeme csórónak, így olyan mintha a darázs csípte volna szemen :D.
A lazarus projekt mellékhatásai úgy tűnik a 3 részre teljesednek ki :D, játék végére gnómok leszünk...
Attól független hogy szemet szúrt, amúgy nem zavar annyira életbevágóan, ellenben a mozgás már igen, én is kiszúrtam amiket ti is mozgás bakikat átvezetőben, az már zavaró. -
Nekem női sephivel átnyomult a szemgolyója a szemhéján, mikor lehunyja és elfordul, meg hasonlók a Normandy ajtajában. Férfi sephivel nem volt ilyen. -
nekem az se lenne baj, ha maradna ez a graf, de jó lenne, ha a teljesben jobb lenne, jobb optimalizálással is karöltve, mivel ha ez nyári verzió, akkor valószínű az optimalizálás sem 100-as még! Én minden esetre bízom a Bioware optimalizáló képességében, eddig nem csalódtam bennük!