22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Sir Quno Jedi
    Jah ez is amolyan minireaper, mert nem is úgy néz ki pont, mint a nagyok. A demóban is van egy ilyen mindjárt az első küldi végén.
  • Optimus Prime
    Van EA fiókod vagy játszottál valha bármilyen Ea címmel? akár F2P? Akármelyik jó, de ha mégse a weboldalon be tudsz lépni Facebook accounttal és úgy talán tudod rendezni a soraid.
  • mans
    Ebbe a rohadt oroginbe hogy lehet belépni?két fiókkal se tudok mert írja hogy helytelennév vagy jelszó.
  • Optimus Prime
    Ezt már sokan látták, ha akarták... ha nem. És szerintem annyira nem spiler.
  • Mimasz
    Ebben a videóban eggyel találkozhatunk a Tuchankan...

Spoiler!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=Zstv0So9FzQ
  • Tails
    Amúgy ha az emberek alakítanak tanácsot, akkor azt írja a játék hogy a tanács kutatja a reaperek létezését de hivatalason a geth-et okolja a citadell elleneni támadásért.

Én azt gyanítom hogy ez minden council esetében igaz, tehát valószínűleg nem vetik el 100% osan a reaperek tényét, pusztán nem akarnak pánikkeltésbe kezdeni addig ameddig nincs rá megdönthetetlen bizonyítékuk.
  • Optimus Prime
    Mert pikkelnek Shepardre és ezért minket sújtanak csak. XD
  • Pares
    Elég csak egy kicsit is utána nézni a dolgoknak, és rögtön kiderül, hogy nem így lesz. Még a nem rég megjelent trailereket is elég ehhez megnézni. Nem értem mire fő van az, hogy időről időre megjelenik egy emberke, aki elkezd rettegni, hogy csak a Földet fogják támadni.
  • Doom 4
    363 olvasatlan hsz. XD GG!
  • Optimus Prime
    Egy tipp a demó teljesítményének javításához: lőjétek ki az overlayt.
  • Tatyla
    na akkor addig nem erőltetem
  • Fpocok
    Kizárt.
  • grebber
    Biztos hogy nem!
  • Tatyla
    a multiban elért rang vajon megmarad az accomon?
  • Prof William
    Ez már régebben is eszembe jutott hogy akkor ezek szerint amikor megölünk egy Reapert kész tömeggyilkosságot követünk el?

Hol vannak ilyenkor a zöldek és a fajvédők?
  • Cef
    Szerintem is ez a legvalószínűbb. A céljuk meg egyértelmű: reaperré alakítani a legrátermettebb fajokat, hogy azok is az örökkévalóságig létezhessenek. Afféle "felemelkedés", gyönge, halandó fajok egyedeit alakítják át "isteni" közös tudattá. Csak elég agresszív módon.
  • grebber
    PC vs Xbox 360 (interaktív képeken)
  • RamsayBolton
    Bár az is lehet, hogy Sovereign és Harbinger egy réges-régi családi veszekedése az ősrobbanásig fajult. :)
  • RamsayBolton
    Szerintem a legelfogadottabb hipotézis, hogy a galaxis legelső értelmes faja addig fejlődött, míg Reaperré nem alakította saját magát. Félig szintetikus-félig organikus, örökkévalóságig élő, hatalmas értelmes fajjá.
  • vg
    Elmondta az első részben: végtelenek, amit az emberi agy nem tud felfogni.
  • simon7108
    arra mondjuk már gondolt valaki,hogy mégis honnan lettek a Reaperek?:D
    mert azon megy a vita,hogy miért csinálják ezt az egészet,mi okból,de arra még senki nem gondolt,hogy kik készítették őket?:D
    mert mivel gépek csak úgy a semmiből nem teremhettek elő.Valakiknek létre kellett hozni őket.
  • Optimus Prime
    Master Control Reaper. Leszedem és a többi is leáll. XD

Vranyeek: nem tudom mire gondolsz. elég jól fut, bár a Reaper invázió külső nézetből kicsit beszaggat. Bár, hogy babráltam a beállításokkal és a spherical mit az istent kilőttem, meg a cinematic lightingot 1-esre állítottam aránylag jól fut. De akkor is az 1-2 sokkal szebb volt!
  • vg
    Egy pár videóban amit mostanában nyomtak fel lehet látni hatalmas hajót is nagy harcok közepette. Gondolom az lesz a mothership, azt kell lepukkantani a játék végén.
  • RamsayBolton
    Tegnap élénk vita volt róla, hogy a demoban levő Reaperek "kicsik" (max 500 méter hosszúak).
    Próbáltam saccolgatni. Az első Reaper, amit meglátsz, mikor a demo elején ki kell mászni a rámpákra a panoráma ablakon úgy tűnt inkább 1 km hosszú lehet. Ha lenéztek a rámpáról a földre, látni hangya méretű embereket futni. Ilyen kicsinek még a legmagasabb panelház (30-40 m) tetejéről sem látszanak az emberek. Mondjuk úgy, hogy 50 méter magasan van Shepard. Egymagasságban nézve a Reapernek ez kb. a lábainak legalsó ízén van. Innen arányosan felfelé számolva 800-900 méter simán kijött nekem.
  • tutituti
    nagyon jó volt a demo.
    A multi érdekes,de semmiképp sem rossz.
    szerintem persze.
  • Prof William
    Azért reméllem nem az lessz hogy a földet támadja 100 000 Reaper a galaxis többi részébe meg még mutatóba se jutnak és lehet majd győzködni a tanácsot hogy "DE HÁT EZEK REAPEREK AS KUTYAÚRISTENIT!" mire ők majd egy laza "Ah yes the Reapers" -el felelnek.

Végül is ha már itt vannak akkor ott a Cahron/Sol relé onnantól meg odamennek ahova akarnak.

Remélem amúgy lesz egy nagyobb támadás a Citadella ellen ami után esetleg észbe kapnak a fajok.
  • Fpocok
    Hagyd a fenébe.
    Töltsd le az origin klienst és azon belül free games és ott lesz.
  • tobias88
    Sziasztok. Csak nálam van az, hogy itt ha a get it-re kattintok, felugrik a lap tetejére és az ég egy adta világon semmit nem csinál?
  • Kindred Blades
    Az tény, de az animációk változatossága növekedett, több érzelmet jelenítenek meg.
    De ha akartok igazán jót mulatni, akkor gyártsatok egy random FemShepet, aztán valamikor harc közben forgassátok körbe a kamerát (akár külső programmal, akár SHIFT-es szüneteltetéssel).
    Eddig háromszor próbáltam, mindháromszor megnevettetett.
  • Ulthane
    Nem lesz kontroller támogatás PC-n.
  • Prince23
    Full Demo Gameplay Story modban

• Tails
    Itt az elsö mass effect 3 vidim, saját karival.

• nyirog
    hivatalosan
  • nyirog
    még 24 nap!
  • Vraaanyek
    Engem az zavar, hogy még nincs március 9. :D:D:D
    Tényleg, gépeden hogy fut a játék, mert kb. megegyező konfigunk van, ha jól látom?!
  • Optimus Prime
    Engem a szemek zavartak, de nem a lentebb írtak miatt. Hanem azért mert úgy ragyogtak, mintha üvegszemek lennének! De más semmi nem ragyog így a játékban. Mintha nem lenne bloom vagy reflections az engine-ben.
  • Sir Quno Jedi
    Igen fura, hogy ennyi év alatt nem sokat fejlődött az arcmimika engine.
  • nyirog
    arcban engem igazából az zavart h a szemöldöke nagyon egy vonalban volt a bőrével, mintha csak szemceruzával be lett volna rajzolva :D (férfi sehpnél), aztán amikor ráncolja a homlokát vagy komoran akar nézni a második pályán a megölt cerb katonára akkor olyan mértékben lecsúszik a szemöldök és a homlok része a karinak hogy uramatyám rossz nézni :D, mint valami neandervölgyi; szemgolyó meg néha akkorának tűnt..., beljebb is lehetne h ne legyen ennyire kidagadt üvegszeme csórónak, így olyan mintha a darázs csípte volna szemen :D.

A lazarus projekt mellékhatásai úgy tűnik a 3 részre teljesednek ki :D, játék végére gnómok leszünk...

Attól független hogy szemet szúrt, amúgy nem zavar annyira életbevágóan, ellenben a mozgás már igen, én is kiszúrtam amiket ti is mozgás bakikat átvezetőben, az már zavaró.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem női sephivel átnyomult a szemgolyója a szemhéján, mikor lehunyja és elfordul, meg hasonlók a Normandy ajtajában. Férfi sephivel nem volt ilyen.
  • Vraaanyek
    nekem az se lenne baj, ha maradna ez a graf, de jó lenne, ha a teljesben jobb lenne, jobb optimalizálással is karöltve, mivel ha ez nyári verzió, akkor valószínű az optimalizálás sem 100-as még! Én minden esetre bízom a Bioware optimalizáló képességében, eddig nem csalódtam bennük!