Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én se de láttam, majd kiderül mire gondoltak.

gerey
Több hírben is említik, hogy a Gears of war féle harcmodorra jobban fog hasonlítani mint eddig. Mondjuk ezt nem tudom, hogy jó vagy rossz, én azzal a játékkal nem játszottam.

és se nagyon örülök hogy egyre több mindent leírnak reméljük azért csak lesz meglepetés is.

Renjike
a spoiler rész csak következtetés , nemtudom milyen lesz a váktás tüzelés meg ilyenek de remélem nem megy át gears of warba és marad Mass effect mint eddig az új mozdulatokkal ..... szal remélem alapból is meglesz a célkereszt és nem össze vissza lehet külön forgolódni meg menni a csávóval ..... ennek nagyon nem örülnék és meg sem venném a játékot .

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

gerey
A második rész elõtt sokkal jobban spoilereztek, igaz még van majdnem egy év a megjelenésig, de eddig nem volt semmi durva spoiler, csak ha nem direkt keresi valaki.

Azért kicsit túlzás, h ennyire spoileres részeket leközölnek. Ilyen erõvel leírhatnák, h milyen különbözõ befejezései lesznek a sztorinak.
reméljük annyira azért nem és tudod ez se biztos ki tudja mi lesz benne.

kb. végigspoilerezik az összes hírt, lassan nem is lesz vele érdemes játszani, ha kijön...
az lehet így volt leírva, a franc tudja.

motyodlee
nem értem hogy az utolsó pont hogy függne össze az elõtte lévõkkel

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

újabb érdekes hírt olvastam íme:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Official Xbox Magazine cikkje alapján tudtuk meg a következõ újdonságokat:

- Újfajta harci mozgások: ugrás, bukfenc, vaktában való tüzelés

- A galaxis népeit ugye meg kell gyõznünk a Kaszások ellen – azonban ha ez nem sikerül, akkor arra is megvan az esély, hogy a Kaszások kiirtják õket

- A puskáinkra háromféle fejlesztést pakolhatunk: távcsövek, markolatok és festés

- A fõbb ellenségek a Kaszások húsbábjai és a Cerberus katonái lesznek – név szerint heavy bruisers (nehézpáncélos), media (közepes) és light (könnyû)

- A vizorok – mint amilyen Garrusnak is van – használatával a többi fegyverrel is képesek leszünk a távcsõ használatára

SPOILER – A cikk arra enged következtetni, hogy Garrus drámai, önfeláldozó halált hal majd a játék végén – SPOILER VÉGE

A BioWare több, fontosabb játékmenettel és csapattagokkal kapcsolatos bejelentéseket fog majd tenni a közelgõ E3 rendezvényen.

Kopiati
Tõle veszi át az " i have to go" kifejezést XD

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Meg ír egy mailt is 😊

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Ja tudom Zaboleta hadnagy ügyében lehet felhívni.A 2.ben csak említik a hírekben hogy visszautasította az admirális címet és marad csak hajókapitány, így tisztelegve az emléked elõtt.

PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"I was misrepresented in an article recently, which made it sound like I
wanted to remove RPG elements and stats from combat. What I actually
said was, I wanted RPG progression to have a more meaningful impact on
combat, but that was misrepresented as "cutting rpg stats" we actually
have more stats in me3 that affect combat, and the overall impact of rpg
progress on combat is greater. Anyway sorry for the longish tweet but I
just wanted ot clear that up, and a few people were asking me what was
up!"

-Christina Norman, Lead Gameplay Designer of Mass Effect 3
"I was misrepresented..."

Aztán ilyenekbõl keletkeznek a nyivákolások...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az "I cut your balls of and sell them to a krogan" nem elég félelemkeltõ?

Mert akinek mondta, az azonnal kitálalt...

<#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ryder62
Az a baj (és ez az egész Mass Effect sorozatra igaz) hogy igazán nem lehet beszólni. Tehát ha valaki fenyeget minket akkor is a legalsó opcióra kattintva Shepard csak egy laza mondatot oda szól. Hiányzik a Kotor-os "letöröm a lábad és összeverlek vele" jó kis beszólások. <#ravasz1> Bár az igaz hogy a ME2-ben több durvább beszólás is elhangzik de leginkább az interakciók vittek mindent. Pl a csókát kilehet lökni az ablakon.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

@Sanya200: A Mass Effect 1-ben beszélhetsz is anyáddal...

mindenképp szerintem se fogják ezt kihagyni.

Renjike
én még a gyûjtõi kiadásra leszek kiváncsi 😄 azt kéne már megmutatni :S

Renjike
csak a földön fog jáccódni szerintem max még az elején máshol .

- Shephard! A Reaparek mindjárt teljesen lerohanják a Citadellát! Segítenie kell hogy a tanácsunk biztonságos helyre meneküljön!
- Ez igaz. Csak éppen nem fogok. Hiszen maguk mondták hogy nicsenek Reaperek szóval semmi baj. 😊

Aztán Shephard lazán kisétál. 😊

Remélem hogy a Reaperek nem csak a földet fogják cseszegetni, hiszen a földhöz egy ugrásnyira van a Charon relé amivel meg már bárhova eljuthatnak.
Klasszikus. Ez igazi internetes mémmé vált, és akkora igény mutatkozott a valamiféle elégtételre, bosszúra ezért a mondatért, hogy kötve hiszem, hogy kihagynák ezt a részt... Lehet hogy rögtön az elején revánsot vehetünk, amikor is a tudjuk mi fog megtörténni, közvetlenül a tudjuk micsodák tudjuk micsodája elõtt...
<#hehe>

Ryder62
Nyugi, én sem emlékszem pedig én is elolvastam mindig a leírásokat.

Arra leszek kíváncsi hogy bosszút lehet e állni a tanácson. Ugye ha megmentetted õket akkor sem hisznek neked és azt hiszik Shepard egy idióta aki csak képzeli a Reaper-eket. Errõl eszembe jut egy vidi:
Ah yes, Reapers

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Mindig elolvasom, mindegyiket... <#ravasz1> Csak erre épp nem emlékeztem.

Tuchanka körül van jó pár hold meg a közeli rendszerekben ahol némelyiket szitává lõtték.A bolygó leírásokat is érdemes elolvasni.

Az melyik? Most így nem jut hirtelen eszembe...

Kopiati
Én azt a Krogan bolygót várom, ami körül a 2. részben a holdjának a maradványai keringenek a térképen😊 mert a beteg "állatok" szétlõtték egy fegyverrel😄 remélem beleteszik😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Volt... A "Battle of the Citadel" óta, mióta az emberek is a Council tagjai, hidd el... gõzerõvel építik a rombolókat...

Hát mindennek lesz hatása a 3. részre ha minden igaz, az se mindegy hogy wrex megmarad-e vagy nem.Én arra leszek kíváncsi hogy annak lesz-e hatása hogy milyen múlttal kezdted az 1-et.Ha a szüleid élnek akkor kiderül a 2-ben hogy az anyád egy csatahajó parancsnoka ami nem kis szó.Az embereknek van össz-vissz 8 csatahajója.

Biztos, hogy lesz. Ha átprogramoztad õket a gethek erõsebbek lesznek, ha elpusztítottad õket akkor gyengébbek, ez kihat majd a reaperek elleni harcra. Legion mondta, hogy habár õk is gépek a reaperek nem akarják meghagyni a getheket, mert mások, ráadásul nem illenek bele a terveikbe, csak fel akarják õket használni a céljaikra. Ezért reaperek a gethek számára is fenyegetést jelentenek.

Na meg a quarianokra is lehetett hatni, hogy foglalják-e vissza a bolygójukat vagy tartogassák a seregüket a reaperek ellen. Szerintem ha azt mondtad nekik, hogy foglalják vissza, akkor sem a quarianok, sem a gethek nem fognak a reaperek ellen harcolni, mert egymással lesznek elfoglalva. De ez csak saját vélemény.
Elméletek szerint, ha egy fajt kiirtasz, meggyengítesz/megmentesz, mint mondjuk a rachni-kat, akkor segítenek, vagy éppen elpusztulnak/megfogyatkoztak, akkor meg ugye nem segítenek majd az ME3-ban. De mivel errõl hivatalosan nem olvastam (ami mondjuk nem nagy dolog, mert ME3-mal kapcsolatban nem olvasgatok szinte semmit), ezért nem biztos hogy így lesz. Hacsak nem jelentettek be valamit, és hülyeséget írok 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Renjike
igen le tudtam fordítani én is . de azt nem értettem h lesz e valami közük a Mass Effect 3 hoz

PiszkosFred
Hat ket dologra utalhat, igy belegondolva.

1. Legionra, bar ot nem probramoztuk ujra, csak reaktivaltuk miutan magunkkal vittuk a hajora.
2. Asszem Legion szemely kuldetesenel volt valami a virussal, ami fertozi a getheket es reaper kovetokke teszi oket. De azt hiszem meg is lehet ezt forditani, es atirni a virust, hogy forditva mukodjon. Lehet erre utalt a cikk. Sot, belegondolva, szinte biztos.

Inkább azt írja, ha átprogramoztad az ellenséges getheket azok visszatérnek a kollektívába és a jó gethek erõsebbek lesznek.
Renjike
pedig legion-t bírtam 😄 Mirandáról még mindig nincs sok minden.... m it tudunk róla összefoglalná nekem valaki ? :S hátha kihagytam valamit .

PiszkosFred
Hat, visszanyal a fagyi, ugy fest Legion eseteben.

Renjike
3. ban a Legionosat nem értettem teljesen 😄 valaki sugjon pls 😄

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

mert inkább csak olvasok
Beszélgettem én vele, jó persze szar élete volt de attól még nem kell mindenkit kinyírni aki szembejön.

XD te vagy az ramy, nem láttalak még itt nagyon😊

ha megcsinálod a loyalty missionjét meg beszélgetsz vele, akkor megértenéd, hogy miért olyan, amilyen... szerintem semmi baj nincs vele
Kopiati
Azért az EA még mindig nem Activision😊 Világra szóló faék is lehet a játék, ha a játékélmény isteni (lásd Minecraft)

"..Ami viszont egy kicsit elrettentett minket, hogy a játékot úgy szeretnék átalakítani, hogy az "szélesebb tömegek számára is vonzó legyen". Ezt már az EA feje, John Riccitiello nyilatkozta egy befektetõknek tartott konferencián. Elmondása szerint Ray Muzyka és csapata lépésrõl lépésre csiszolgatják a játékmechanikát, hogy tökéletesebb ötvözete legyen a shooternek és RPG-nek..."

EA "mindenki számára érthetõ\élvezhetõ" ergo faék szintû játékmenetet gyártat a BW-rel, úgy, hogy addig faragják az amúgy is combos RPG részt, amíg...

Meghalni én se hagytam senkit de attól még nem vagyok oda érte.Bár lehet a galaxisnak jó tett volna ha jack megpusztul.

én is senkit nem hagyunk hátra 😊

Renjike
én mindenkit megmentettem 😄

nekem szimpatikusabb jack valamiért, mint ashley