22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
egy kicsit azért kipfozták Ashley-t a 3. részre,vagy csak a smink teszi?:D -
A 3-é a 2 után annyira furcsa, mint a 2-é az 1 után. kivéve hogy a 3-ban már Shepard átmegy teljesen berseker módba, én mondom vaze úgy mozog, mint egy Duracell nyuszi. -
Hát... ugynaz. De a mozgás meg minden nagyon elbaszott. Pl. én átlag 5x tudom a konzolt aktiválni, előtte csinálok két bukfencet és fedezékbe is megyek a konzol elé, de végül összejön. -
Belkar #6279 Hát nem tudom nekem a fedezékkezelés elég fura volt. Bár lehet hogy csak azért mert már rég játszottam ME 2-vel. -
Evoluti0N #6278 Most jut eszembe, h van olyan mentésem, ahol Ashley-t mentettem meg, akkor ez alkalommal ő megy a süllyesztőbe :D -
simon7108 #6277 változott az irányítás a 2-höz képest?ha ugyan olyan akkor jó mert át lehet állítani hasonlóra mint az 1-ben volt:D
ha megint totál át alakították akkor megint újra meg kell szokni mert tuti nem lehet ugyan olyanra csinálni. -
én Ashleyt mentettem meg szerintem egy férfinak jobb a hősi halál a végső cél érdekében mint egy luvnyának .... Alenko hős lett Ashley meg örüljön :D -
Ashley egy köcsög. Én Kaidan-t mentettem meg. -
Evoluti0N #6274 Jajjajaj. Most játszom újra az első részt és nem tudom eldönteni, h Ashley-t vagy Kaidan-t mentsem meg a 3. részre. Kaidan nekem szimpibb, de Ashley meg csaj
-
Belkar #6273 Na most végeztem a demóval és meg vagyok vele elégedve 
Őszintén szólva a Dragon Age 2 után felmerült bennem hogy a Bioware elb*ssza ezt a sorozatot is de szerencsére nem ez történt sőt a demó alapján ez talán a sorozat eddigi legjobb része. Nem tudom mi lesz még idén de nagyon úgy néz ki megvan a GOTY győztes már most
-
Pares #6272 Hazudik! HAZUDIK!
-
Szerk:
Megvan bocsi:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/9289078/1#9289692 -
Hol írta ezt? Tudsz adni egy linket pls? -
ZSOOLT2 #6269 Mintha láttam volna a billentyűzetkiosztásban, a H billentyűvel lehet elrakni a fegyvert, a demóban viszont ez nem működik. -
volt -
-
csak én nem találtam, ill. csak én hiányolom a holster opciót? ezt miért kellett kivenni? há' mér'? :,( -
sanya200 #6265 hát azért az action mód pff
ott nincs párbeszéd csak amit a gép dob, abba meg mi a jó?
Az egész játéknak pont a párbeszédeken és a döntéseiden múlik.Aki ezt így nem használja nem is érdemes játszania vele, mert a játék lényege veszik el sztem. -
Én még nem döntöttem el ,hogy akciót vagy RPG-t akarok :) Nekem a ME-es párbeszédek sosem jöttek be igazán, nem úgy az Alpha Protocolosok. :) -
Furcsa, engem story mode-ban szivatott a játék, hardcore RPG-ben nem.
De őszintén itt admeóban nincs nagy különbség a három mód között. :S
Az overlay az In Game funkció, amivel lehet böngészni vagy chateleni, mint a Steamben. -
Ez szép, de akkor ugye ez azt jelenti a grafikai opciók is... jobbak lesznek, több beállítás. -
Örülök neki! Akkor már vissza is szívom amit leírtam pár órával ezelőtt!! 
-
Pares #6260 HIVATALOS:
Chris Priestly wrote...
Keep in mind that the demo people are playing is from code/AI that was done in time for the demo to be available in July for San Diego Comic Con. This same demo is still being used (the team are very busy finishing the game and don't have time to create a new demo) so the AI hasn't improved since the first demo.
It will be much improved by the time ME3 is launched. Already enemies are dodging more, using special attacks more, taking cover more, etc. And it'll be even better by the time the game is done. -
hogy micsodát? -
sanya200 #6258 hát a story mód abba lehetetlen meghalni kb nagyon nagyon könnyű.Az a nagy lépegető a végén nekem 10mp-ig tartott.
Aki RPG-t és kihívást akar az a 2. módot válassza főleg legnehezebb szinten, na ott azért nem gyenge. -
ZSOOLT2 #6257 RPG módban lehet választani a nehézséget, bármelyik nehézségi fokozatra.
Storyban úgytudom csak valamelyik könnyebb fokozat van. -
Ja ok, köszi. -
Pares #6255 RPG az alap Mass Effect feeling, a Story csak annyiban különbözik, hogy ultrakönnyű a harc, szó szerint azoknak, akit csak a story érdekel. -
Az RPG és a Story mód között mi a különbség? Nem nagyon vettem észre eltérést. -
Pares #6253 Jaj, ne vedd már magadra, nem gondoltam komolyan, azért a smájli. Relatíve szép a Shepardod, bár szerintem az alap az bármelyiket lekörözi. A CC nagyon gyenge sajnos. -
sanya200 #6252 nem tom attól hogy nem érdekli mér kell taplózni :S -
ezen besírtam -
Jaja én is többször eldumáltam Sovereign-nel, de nem túl informatív egy hadihajó. :D -
Ki mondta, hogy nem örülök? A kérdés az, hogy ezek az izék vajon reapernek minősülnek, avagy sem. Mert ha nem, akkor csak olyanok mint a cerberus csatamechjei, csak nagyobbak és nem kell beléjük személyzet. :D -
Pares #6248 Nem érdekli a kutyát sem.
-
sanya200 #6247 Itt a me3 karakterem ha érdekel vkit. :P
-
Pares #6246 Az egy Reaper lépegető bazmeg, nem minireaper... Az egyik trailerben látni, amint az egyik igazi nagy Reaper két ilyen lépegetőt hordozva repül a Föld felé.
Nem hogy örülnél, hogy látunk más milyen Reapereket is.
-
Sajnos az eddigi Reaperekkel folytatott beszélgetésekből sok nem derül ki. Én több stílust és variációt is próbáltam. De mindig csak azt hajtogatják, hogy mi nem fogjuk fel, ők örökök és minden szavunk olyan üres, mint a fenyegetéseink. Bármit teszünk vagy tettünk ők akkor is jönnek és learatnak minket. A Prey Keepere jobb beszélgető társ. -
Cef #6244 Valóban azt írja ki minden tanácsnál, de ha meghagyod az eredeti tanácsot és beszélsz velük a mess effect 2-ben a citadellán, akkor azt mondják, hogy nem találtak közvetlen, megdönthetetlen bizonyítékot a reaperek létezésére. Úgy vélik, hogy Saren manipulálta a getheket azzal, hogy elhitette velük a reaperek létezését, Sovereign pedig egy speckó geth hajó. Szerintük ez valószínűbb, mint az 50 000 évenként visszatérő csatahajók létezése. -
ZSOOLT2 #6243 Már az ME1 végigvitele után is gondolkodtam ezen, szerintem az első Reapereket szerves faj építette meg, hogy felépítsék (gondolom előre elkészített elemekből) a Mass Relay hálózatot, mert a Reapereknek nem okoz nehézséget a hosszú utazási idő, és nagy távolság.
Miután ezzel elkészültek, le akarták kapcsolni a Reapereket, de ugyanúgy, mint ahogy a Getek a Quariánok ellen, a Reaperek is fellázadtak, csak ők kiírtották az alkotóikat is, nem csak elüldözték (vagy az alkotóikból is Reapereket csináltak ugyanúgy, ahogy a Collektorok az emberekből).
Mivel máshogy nem tudnának szaporodni, visszatérnek 50.000 évenként, mikor elég nagy egyedszámban elszaporodnak a szerves fajok, hogy őket is "felemeljék" a saját szintjükre.
Valamelyik achievement azért jár, hogy kideríti Shepard a Reaperek eredetét, szóval meglesz a magyarázat az eredetükre.