Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rajongói visszajelzésekbõl nincs hiány, kérdés, hogy mennyire figyelnek rájuk. Amit nagyon sokan kértek, a levehetõ sisakot, úgy látom visszahozzák, de engem jobban érdekelne, hogy mi a helyzet a társak páncéljával. Díjaznám ha ezúttal nem egy szál semmiben és légzõmaszkban rohangálnának, de az eddig kikerült képek alapján erre nem sok esélyt látok.
James Sanders-t átnevezték James Vega-ra.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ráadásul most már két játék a hátuk mögött van, rengeteg tapasztalatot szereztek és rajongói visszajelzést kaptak.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem én tudom, a fejlesztõk. Ez hivatalos forrásból van. Hamarább hiszek egy fejlesztõnek, mint neked... Ha õk írták, hogy már kijátszották, akkor miért ne higgyek nekik? Különben is tutira úgy fogják megcsinálni, hogy nagyot durranjon, egyáltalán nem sietik el, hisz már most is eltolták negyed évvel a megjelenést... Nem értem hirtelen miért kezdesz pánikolni, hogy elsietik?!

Karácsonykor is kijátszható állapotban volt a játék. Erre számíts még rá több mint egy év fejlesztési idõt...

Mintha te tudnád... Btw elég ismerni az elõzõ 2 részt és a fejlesztési idõket, valamint azt, hogy miket "igértek". Mellérakod azt, hogy most mit igérnek és nem nehéz belátni, hogy ha normális munkát akarnak csinálni - nem csak e-maileket küldözgetni pl. -, akkor jelenleg kicsit szarban vannak.
azért nem mindegy 😄DDDD
Jack frizurája:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"shaved at the sides with a ponytail at the back".

...vagyis már karácsonykor is játszható állapotban volt...

Mert te aztán nagyon tudod, hogy hogyan és mikor fejlesztik, milyen fázisban vannak... Csak megsúgom, hogy néhány fejlesztõ már karácsonykor kijátszotta a játékot. 2009 óta fejlesztik a háttérben.

Hát ontják megint a tehénsz*rt 😊. Félreértés ne essék, én örülnék a már megismert koncepcióknak, csak hát ezekhez rengeteg idõ és agy kell. És a 2. se lett bajnok ilyen szempontból (csoffadt fõsztori, elszáradó mellékágak), tulajdon képpen az 1. mostohagyereke. -emlékszem a 2-rõl kikerült elsõ videó a beszélgetõs taxis rész volt Illium-on, és az volt beetetve, hogy ilyen az új "lift"...-

Most a komplett harc- és rpgrendszer elvileg egy újabb exponenciális ugráson fog átmenni, ráadásul egymásra szorosan támaszkodva - mintha ez lenne a legfontosabb... - . Mindent újra kell kalibrálni, összecsiszolni.

Amíg ezek nincsenek meg a pályákon se tudnak igazán dolgozni. Így a fõszál se tud testet ölteni, az ME sava-borsát adó kesze-kusza borgõzös kisutcák pedig még sejtszinten se létezhetnek. A végeredmény pedig megint egy ÖNMAGÁHOZ mérten közepes iparosmunka, amiben tonnányi puskapor marad beizzadva.

A legjobb lenne, ha még1x eltolnák legalább 3 hónappal. Nem hiszem, hogy pont a 3. rész lenne anyagilag meglõve, ha késne pár hónapot. Nem értem minek erõltetik velük ezt a fél lábon marathon világrekord dolgot... Biztosan így is rengeteg dolog marad meg a tervezõasztalon, vagy kerül be a játékba csonkítva.

Baklövést? Hol, mikor? Batáriánokat ölni miért baklövés? Fõleg ha ez azzal is párosul, hogy a Reapereknek is keresztbe teszünk?
<#ravasz1><#gonosz1><#gonosz1><#hehe>

Renjike
jólvan jólvan nem lesz ez Gears of war 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Prince23
Sztem az elég nagy spoiler volt, hogy a ME 2 DLC-tõl folytatják a sztorit. valmi bakklövést csinált shepard, bíróság elé állítják... a többi jön magától, már mint az invázió 😄😄

Hát remélem is hogy a történetbõl nem mondanak el semmit, bár a debut trailer az azért nem kis spoiler.Mondjuk kibírtam eddig is hogy ne olvassak el semmit róla,bár volt hogy fórumon vmi hülye gyerek spoiler nélkül írogatott én meg beleolvastam😞Nem itt azt azért hozzáteszem

A megjelenésig biztos még egy csomó spoilert lelõnek, de eddig többnyire játékmeneti dolgokat árultak el, a sztoriról nem sokat (szerencsére).
igazad van annyira nem lõttek le mindent meg hát olvasni kell így eléggé fen marad az ember érdeklõdése a játék iránt. Én is nagyon várom már de még messze van a megjelenés sajna 😊

Ryder62
Ez hogy mindent lelõnek, hát istenem, akkor nem kell olvasni infókat róla. Sztem eddig semmi olyat nem mondtak ami nagyon spoileres lenne vagy titokzatos. Sõt egyre jobban várom így az infók alapján. <#taps>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

na ez érdekesen hangzik.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Bocs, láb, én nem méter

XWM Magzin összefoglaló a Bioware fórumán

Volt szó átrendezõdõ pályákról, és 600 méteres Reaper bossfightról is 😊

pont most olvastam nagyon érdekes tényleg szinte mindent lelõnnek az ucsó mondat az jó lehet annak aki nem akarja újra az egészet végig tolni. köszi az infót.

TBTPumpa
Új infók a Mass Effect 3-ról...

• A srácok úgy érezték, hogy a második epizódban a 12 fõbõl összeállítható csapat túl nagy volt, ezért az esetleges társak számát lecsökkentik, de ezzel együtt nagyobb mélységet is adnak a Shepard és csapattagok kapcsolatának.
• A csapattársak közül Liara, Kaidan és Ashley már egészen biztosan mellettünk fog harcolni a trilógia záró részében is.
• A srácok elárulták, hogy minden fõ karakter vissza fog térni a záró epizódban, valahol ott lesznek a Mass Effect 3 univerzumában, nekünk csak meg kell keresni õket.
• A karakterek egy újabb design váltáson mennek át, Shepard és a többiek is alakulnak kicsit, elég, ha csak összehasonlítjuk az elsõ részbeli Shepardot és azt, amit a harmadikban kapunk, ég és föld lesz az eredmény.
• A Cerberus katonái mindent tudni fognak, amit Shepard, így még kiélezettebb harcokra lehet majd számítani.
• Christina Norman, a játékmenet vezetõ tervezõje azt nyilatkozta, hogy szeretnék, ha a harc nem szimplán csak a lövöldözés és a különleges erõk használatában merülne ki. Fontos lesz, hogy hol állunk majd a csatatéren, folyamatosan mozgásban kell lennünk, mivel az ellenfelek is mozogni fognak, hogy a legjobb pozíciót szerezzék meg.
• A helyszínekkel kapcsolatban a legújabb infóbomba megemlíti, hogy eljutunk majd Turian, a Palaven és a Quarian anyabolygókra, visszatérünk a Tuchanka-ra, valamint eljutunk egy, a Martian kráter szélén lévõ bányászati kolóniára is.
• A földön is lesz dolgunk, a fõbb helyszíneket Seattle-rõl és Vancouver-rõl mintázták a srácok, külön kiemelték, hogy a Google Earth-ben akár össze is hasonlíthatjuk majd a ME3 térképet a valódi Seattle / Vancouver térképekkel, nagy lesz a hasonlóság.
• Bár a játékmenet a fedezékrendszerre fog leginkább támaszkodni a harcok során, nem olyan lesz ez, mint a Gears of War, nem fognak minden méteren homokzsákok elhelyezkedni, viszont magát a környezetet megpróbálják úgy kialakítani, hogy kellõ mennyiségû és minõségû fedezéket kapjunk.
• A játék egyébként is sokkal nagyobb lesz; minden csata, minden ellenfél és minden terület sokkal nagyobbnak, szebbnek fog hatni, mint korábban bármikor.
• Korábban arról volt szó, hogy az interaktív képregény visszatér azok számára, akik nem játszottak az elsõ két epizóddal, hogy megértsék a sztorit. Most Casey Hudson elárulta, hogy hasonló "save game editor-ra" van kilátás, de nem képregényes stílusban.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ryder62
Nekem már eleve Illusive Man is gyanús. Lehet olyan mint Star Warsban az uralkodó hogy jól tud manipulálni, és minden úgy történik ahogy õ akarja. Még azt is elképzelhetõnek tartom hogy egy reaper szolga és úgy állítja be magát hogy õ egy vezetõ aki Shepardal együtt elakarja pusztítani a reapereket de eközben úgy manipulál mindenkit hogy a legvégén jövünk rá hogy hoppá. Még a szeme sem áll jól. <#eplus2>

fogós kérdés majd ez is kiderül biztos el fogják mondani hogy miért üldöznek minket.

PiszkosFred
Nem ismerjuk az "introt", lehet Shepard oli meg az IM-t valahogy, az elso percekben, amelyre persze hogy be fog ragni a Cerberus kozossege. Ha a ME1 happy endje utan rezzenestelen arccal kepesek voltak kinyirni Shepardet a ME2 elso perceben, akkor itt is lehet barmi, ami megalapozhatja a Cerberus-Shepard ellentetet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tudom, hogy hülyeség, deeeee, lehet, hogy az Illusive Man ugyanazt akarja, mint amit Saren is akart, egy szövetséget a Reaperekkel. A Collectorok kiírtásával is lehet, hogy megakarta mutatni, hogy mit ér az emberiség.

Elképzelhetõnek tartom, hogy Illusive Mant egy puccsal eltávolították, és egy radikálisabb vezetõ került a helyére, aki nem komálja Shepardot, ez könnyen magyarázat lehet arra, miért fordult hirtelen Shepard ellen a Cerberus

Nem értem ezt a Cerberus dolgot. Ugyebár arra mennek ki hogy az emberiség mindenekfelett... Erre egy Reaper invázió kellõs közepén embert és erõforrást nem kímélve arra mennek rá hogy megöljék az egyetlen embert aki megmentheti az emberiséget?

Kissé elüt ez a dolog a Cerberus eddigi profiljától.
Ryder62
Mindkettõnek két nagy befejezése van. Mondjuk úgy hogy egy jó és egy rossz. Ezen kívûl millió variáció elõfordulhat (kimarad életben, kit választasz tanácsosnak, megmentesz-e valakit vagy inkább megölöd stb)

Kopiati
befejezésbõl csapattagok száma* csapattagok száma+1, de minden döntést figyelembe véve több ezer...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

toxikus
Helló egy olyan kérésem lenne hogy valaki összetudná foglalni hogy hány befejezése van összesen az 1 és 2. résznek Tehát az érdekelne hogy hányszor kell kijátszani mind a 2 részt hogy meglegyen az összes lehetséges befejezés. Azért kérdem mert neki állnék most mind a kettõnek hogy meglegyenek a befejezések mire kijön a 3 rész. Ha valaki tudna segíteni azt elõre is köszönöm.

Kopiati
Vér felesleges, fõleg, hogy a hullák is eltûnnek...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Renjike
vér nem kell bele 😊 köszi 😊 attól hogy ú de dark meg széjjelcsapatnak nem kell ide vér ..... eddig jó volt ahogy van csak a harcrendszer alapjai ne változzanak.

UT3 meg GoW-ról ne is beszéljünk szerintem, valami förtelmes 😄
nemtom, de nekem bejött vér nélkül is, különösebben nem hiányzik
SZEG007
a játékon ott a 18-as karika szoval ez nem akadály, joval inkább az játszhat közre hogy ez a letisztult steril vegytiszta környezet már hozátartozik a játékhoz, vagy UT enginel képtelenek kihozni valami hihetö vérfoltot😊

SötétBarom
Pontosan. Illetve örülnék, ha mindenképp lenne dráma. Például a második rész vége is sokkal drámaibb lett volna, ha mindenképp meghal a legénység mondjuk fele. Tininyál ez így. :Ð

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Több vér kerülhetne a játékba. És jobb minõségû textúrákkal. Most nem szadizmusból mondom, csak valahogy fura volt, hogy a két játék alatt a rengeteg hulla körül alig láthattunk vért, és ahol volt, ott is hamarább mondtam volna, hogy sárfolt, mint vér...

wedge31
Hát igen nem lenne rossz, nem kell durva horror de azért egy pár sötétebb véresebb epizod illene ezekhez az eseményekhez, mégiscsak lerohanják a földet és folyik a népírtás vagy mi fene.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

😄DDDD
SötétBarom
Pedig kéne bele. Faszom a PG13ba, meg a T besorolásba. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Rage47
külöNben
Renjike
remélem külömben sírok :S

durva dolgok szerintem nem lesznek benne, ez azért mégse egy gow szintû ultrabrutál játék
Renjike
a harcrendszer maradjon csak olyan amilyen volt . az új lehetõségek (ugrás, fedezékbõl fedezékbe , gurulás) az jöhet de nem kell ide blindshot meg ilyenek ..... nagyon tré lenne fõleg ha a kamera külön forogna az embertõl harc közben mint gowban ....

penge96
Szerintem meg ha csak a harcrendszer fog olyan lenni, az jó. Végigjátszottam a GoW-okat boxon, és kb. élvezetesebb irányítású akciójátékkal még nem találkoztam

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Renjike
mass effect nek nagyon rossz ......

én játszottam vele (jó játék), szerintem jobb lesz így, de már így is elég koppincs 😊