22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Cef
    Kasumi/Tali/Legion a csőbe, Garrus/Miranda mindkét csapatvezetés, Jack/Samara pajzs, Kasumi/Tali(eddig csak őket próbáltam) a túlélőkkel.
  • kemszi2
    az lett volna a következő tippem.na remélem így már jó lesz
  • RamsayBolton
    A lojalitást és a párbeszédek kimaxolását azt én alapnak gondoltam. ;)
  • JethroHUN
    Mordin a trükkös rész, nem számít vissza küldöd-e vagy sem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az számít h lojális-e, és ami még nagyon fontos, végi beszélted-e a vele az összes párbeszédét, ha maradt még mondandója és úgy mész omnega relé, mindenképpen megfog halni.
  • RamsayBolton
    Én múlt héten csináltam direkt egy olyan Shep-et, ahol mindenki meghalt a Suicide Mission-ben. Kivéve két tagot, ami kell ahhoz, hogy Shep túlélje. Zaeed és Morinth az a kettő. Még Dr. Chakwas is megmurdált. Kiváncsi leszek mik lesznek a következményei ME3-ban. :)
  • pite9
    igen, lehetett.
  • RamsayBolton
    Ha Mordin meghalt érdemes őt visszaküldeni a legénység biztosítására.

Az utolsó csatában, érdemes Garrus, Grunt, Zaeed, Samara 4-est hátrahagyni. Akkor biztos túléli mindenki, mert valami átlagolt védelmi értéket kalkulál ilyenkor és ennek a 4-nek a legmagasabb.
  • JethroHUN
    Holnap mikortól lesz elérhető a multi a nem BF3as embereknek?
    Más, nem emlékszem, ME1 mentés importálásánál, lehetett kasztot változtatni? 3ban inkább vmi mással mennék nem soldier-rel. 2ben is csak azért mert beválasztottam bónusz skillnek a geth pajzsot.
  • kemszi2
    mindenki lojális volt fejlesztés 2-3 nem volt meg az egyik bolygóról mert nem jutott rá kredit sehogysem.
    A saját fejlesztések mind megvoltak ,a csőbe a geth ment,csapat irányítás miranda,pajzs samara
  • Pares
    Ugyan.
  • Pares
  • Tails
    Karakterkód alapján berakosgattam a me2 karaktereimet. Ott is észlelhető változás, nyilván TIM nek is a motorcsere miatt lett zöld a szeme. Vagy eddig is az volt csak nem volt annyira hansúlyos.
  • Pares
    Nem. Teljesen más a szeme. Kifejezetten zöld színű, és nincs benne minta sem. A képregények nem mérvadóak, sok azokban a hiba.

• pite9
    nem értem mi olyan nehéz ezen. ha mindenki lojális és megvan minden upgrade a hajóra meg a legtöbb upgrade az embereknek, akkor nem hal meg senki. meg persze tudni kell, hogy kinek milyen feladatot kell adni. pl nem biztos hogy a legjobb ötlet Gruntot küldeni a csőbe, vagy Jackre bízni a csapat irányítását. de asszem ez már offtopic :)
  • kemszi2
    hol a ceruza alakú cigaretta?:D
  • kemszi2
    2-ben van valami tuti tipp hogy a végén ne legyen járulékos veszteség?
    az utolsó videóban mindig elesik valaki a hátrahagyott csapatból.Először Jack de ő akkor nem volt lojális , azután Mordin ,akkor mindenki az én pártomon volt,nem értettem hogy miért
  • Pares
    Nem hiszem. A kék szeme nem szimplán kék, hanem mintája is van:

Ehhez képest radikálisan máshogy néz ki a Trailerben, nem hogy nincs ez a minta, de még a színe is teljesen más. A bőre meg a ruhája színe nekem teljesen szokásosnak tűnik.
  • Hoz_Hun
    Na jó, de ebben a videóban, egy sárgás hologram. Kék+sárga= zöld. :)
  • Sirch
    Sőt nemcsak a szeme zöld, de a bőre is sárga. Lehet májelégtelenségben fog meghalni ME3-ban.
    Vagy csak a hologramnak ilyen a színárnyalata, és azért látszik rajta keresztül a kék szeme zöldnek?
  • Hoz_Hun
    Már a képregényben sem folyamatosan kék a szeme. Mondjuk ott barna, mikor nem. Hogy miért látszik, néha meg miért nem, az kérdőjel.
  • SötétBarom
    Kac kac. :DD

Zsír.
  • Hoz_Hun
    Ha él Shaparded akkor igen.
  • SötétBarom
    Befejezett ME2-es save-vel végig lehet tolni a DLC-ket? Amíg kijön a játék, schnellbe lezavarnám a shadow brokert, meg az arrivalt... :)
  • Pares
    Látjátok? TIM-nek zöld a szeme, többé nem kék... Lesznek itt még meglepik!
  • Pares
    Olvastam, de nem emlékszem arra, hogy közvetlenül a kontaktus után jelent volna meg a kék szeme. Mellesleg határozottan emlékszem, hogy az egyik Traeilerben TIM-nek nem volt kék a szeme...

Itt is van, állítsátok meg a videót 0:22-nél:

• Hoz_Hun
    Mass Effect: Evolution, tessék elolvasni. TIM szeme onnan van, nem "implantátum".
  • Pares
    TIM szemei semmit sem jelentenek. Lehetnek akár milyen implantátumok. Mellesleg mintha az egyik ME3 trailerben láttam volna TIM-et a jellegzetes kék szeme nélkül (asszem barna szeme volt, vagy valami hasonló, sötét kék, vagy ilyesmi), amikor Sheparddal vitatkozott.
  • pite9
    Udina egy csicska, csak egy haszonleső politikus. A Cerberus meg a legkirályabb szervezet az egész sorozatban, olyan dolgokat vittek véghez, amiről a Systems Alliance csak álmodhatott. Lehet hogy elég extrém megoldásokat alkalmaznak, de ha ez az ára, hogy az emberek irányítsák a galaxist, akkor ez az ára. Szóval ja. Cerberus powa :D:D
  • Hoz_Hun
    Egy fenét. Mindent önös érdekből tesz. Shepard visszahozatala annyiban különbözik a többitől, hogy nem ártottak vele senkinek (feltehetőleg). De nem szívjóságból tették. A TIM tudta,ha nem hozza vissza akkor bajban vannak, hisz ő tudott a Reaperekről. Szeme sem véletlen olyan. Ha így vesszük Mengele is egy fasza gyerek. Az ikreken végzett kísérletei sokat dobtak a orvostudományon (vagy a fagyási kísérletei, stb).
  • Pares
    Jujjj. Tisztára mint a gonoc Hitler. Hurr Durr.
  • Pares
    Régi buildben így nézett ki:

Most így néz ki:

Elég nagy változáson ment át, pozitív irányba.
  • JethroHUN
    A Cerberus még akkor szolgálta az emberiség érdekeit, amikor még az Alliance alá tartozó szervezet volta, azóta szerintem csak és kizárólag az Illusive Man érdekeit képviseli, meg néha gazda befolyásos befektetőét akik még profitálnak. De IM az egyedüli főnök.
  • Optimus Prime
    Ez igaz, de senki ne higgye hogy más szervezet - bármelyik - jobb nálunk és nincsenek kényes titkaik, terveik. A Renegade verzió ME1 finálében Udina úgy beszélt szinte, mint Hitler.
  • Pares
    A cél szentesíti az eszközt. Melyiket választod: Hagyod elpusztulni az egész galaxist, csak mert nem akarod, hogy ártatlanok vére tapadjon a kezedhez, vagy mindent megteszel azért (akár ártatlan emberek élete árán is), hogy a Galaxis, de FŐLEG az emberiség megmeneküljön, sőt, domináns fajjá változzon. A Cerberus ez utóbbiképpen gondolkodik/gondolkodott...
  • Cef
    Igazad van tényleg nincs rajta a demóban.
  • Hoz_Hun
    A Cerberus egy mocskos banda. Terroristák. Embereket sem kímélik. Azért az sem volt semmi, hogy robbantottak egy ember kolónia mellet, hogy Ezoval fertőzték meg őket és Biotikus alanyokra tegyenek szert. Rachnikkal kísérleteztek, meg a Thorian agy manipulátorral. Biotikus gyerekeket ragadat el a szüleiktől és zárták cellákba őket és kísérleteztek rajtuk. A Quarianok megtámadása (és kísérlet egy teljes hajójuk felrobbantására). Ott az Overload kísérlet a Geth-ek irányítására. Vagy a Grisom kísérlet és még sorolhatnánk számolatlanul....
    Mocskos banda.
  • sublimaze
    Nálam annó patch orvosolta ezt a problémát... :)
  • Vraaanyek
    tudom, már kérdeztem, de hátha van azóta valaki, aki tud arról valamit, mi okozhatja a mass effectket Config-jának megnyitás utáni leállását?!
  • Pares
    Ez a kép még egy nagyon régi buildből van, ha jól emlékszem a most megjelent demóban már nincs rajta a ruháján az embléma, de lehet, hogy tévedek.
  • Cef
    Gyakorlatilag igen, de technikailag még a flottánál van, ezért van parancsnoki rangja.