Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A ME2 sokkal jobb, kijavítottak egy csomó mindent de viszont a inventory teljes hiánya illetve az a ratyi szintlépés miatt olyan mintha nem is rpg lenne a ME2.
Bízok benne hogy a 3 teljes ráncfelvarrással érkezik amiben lesz normális inventory, 1-hez hasonló szintlépés, kereskedés, részletesebb mellék küldetések stb. Olyan KOTOR szintet várok minimum hogy a játékidõt ne ilyen hülye rallyzással meg szkenneléssel akarják már húzni.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A soldirrel legalább lehet taktikázni😊
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Aztán ott vannak az újra felhasznált bunkerek. A DA2 esetében mindenki rinyált, hogy jajj Istenem nem lehet ezt a szart játszani, közben a ME1-ben ezerszer rosszabb a helyzet. A DA2-ben is sokszor ismétlõdtek a pályák, de elõször is jól ki voltak dolgozva, másodszor meg eleve egy kis területen játszódott a játék. Ezzel szemben a ME-ben akár hova megyek, a fél galaxis ugyan azzal a 2 fajta bunkerrel (felszíni és földalatti) van beépítve, az összes csak annyiban különbözik, hogy máshogy vannak a ládák benne... Eleinte nem zavaró, de a játék végére rettentõ unalmas már...
A harcrendszerrel az a baj, hogy bizonyos modok segítségével vagy 1-2 lövéssel szétlövök mindent, vagy a végtelenségig tudok lõni, mert nem melegszik a fegyver. Semmi értelme a végén. A fedezékrendszer is sokszor furán mûködik.
Az inventory, amint mondtam, egy szemét, ezen nincs mit tárgyalni, õk is beismerték, hogy semmit nem ér. Ez nem azt jelenti, hogy én nem szeretnék inventoryt, csak nem ilyet. A két részben a megoldás két szélsõségét találták el pont, de a kettesben legalább nem volt minek idegesítenie. Remélem a hármasban megtalálják az arany középutat.
Ezt nem flamelésbõl írtam le, csak muszáj volt kiadnom magamból a feszültséget, ami a ME1 alatt felgyülemlett bennem.
Igen különbözõek vagyunk. Szerintem a kettes mindenben felülmúlta az elõdjét.
Ui.: Azért legalább a fõküldetés pályái nagyon jól sikerültek.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Inventory rendszerben is elég lett volna annyi változtatás, hogy kevesebb fegyver (mondjuk úgy az eredeti 1/5-e), de lehetõség lett volna egyszerre több elemet kijelölni eladásra. Plusz rangsorolni a fegyvereket, kiegészítõket pl. tûzerõ, vagy pontosság, ilyesmik alapján.
De a 3. részben ígérik, hogy lehet majd kiegészítõket, modokat aggatni a fegyverekre, és nekem igazából ez volt ami nagyon hiányzott a 2. részben.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
-Az elrablós bolygón, amikor jött a lebegõ csótány.
-A börtönösön, amikor jött a két mech.
-Collector hajó, szintén lebegõ csótány (Itt legalább egy órát szívtam, mert mindig meghaltam).
-Utolsó küldin, amikor jön a púpos bogár meg a sok zombi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
nem ilyen hokovetos ?miniraketta mint a szaros hovertanknak,
mako loveggel belelottem egy adag gethbe azoka repultek a picsaba a szelrozsa minden iranyaba! priceless volt!
hovertank mozgasa, a felizzo hajtomuvek nagyon latvanyosak, de a fegyverzete viccesen szar volt szvsz. -.-
no mindegy ez cska maganvelemeny
anti hero
amugy ez a felderitos dolog mindig is tetszett, hogy nem jelent meg a terkepen minden, de talalhattam eztazt (leginkabb nyersanyagokat)
nekem tetszett a mako tereprally stilusa is, mondom egyedul a nagyonmeredek hegyektol kaptam agyfaszt.
de pl a holdon rallyzni, priceless +like
bring back the mékó pliiz
anti hero
Why so serious?
remélem lesz/lesznek videók is a játékról.
A második rész harcrendszerét az idióta öngyógyitás nekem teljesen haza vágja annál már a medpack ezerszer jobb és talán ezért tünik nehezebbnek mert ott nem elég fedezékbe bújni hogy meggyogyulj. Az elsö részbe ha elfogyott a medpack szopacs volt, szvsz sokal izgalmasabb ugy a harc.
Nem vagyunk egyformák...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én is pont errõl beszélek, annyira idegesítõ a ME1 sajnos, az inventory az no comment, komolyan. Egy fegyver megvan 40x... és nehogy már az is az én bénaságom legyen, hogy harc közepén besül a fegyver (ez is egy baromság) és ÚGY MARAD! És eredeti játékkal is volt ám ilyen! Szóval ez a sose a játék hibája szöveg erõsen érvénytelen, mivel rengetegszer a játékok faszságai miatt szívok... egyébként ME2-ben volt egy idegesítõ dolog, mikor az Assuming Controlled begyûjtõ kiköpte azt a fekete valamit, az meg ellökött engem a fedezékembõl és mire észhez tért a karakter, 10x kinyírtak -.-' Ez rohadt idegesítõ, és ezt direkt ilyenre csinálták... ezt utáltam egyedül a ME2-ben
a makó által sokkal jobb képet kaptál egy-egy bolygóról mint amikor az ûrhajó bevisz egy bányaüregbe a 2-ben
fejlõdési rendszer is sokkal jobb volt szerintem az 1-ben
Ami engem nagyon, nagyon zavart az egyesben, az az, hogy kurva unalmas 100%-ban ugyan abban a bunkerben harcolni, annak ellenére, hogy mindig más bolygón vagyok. Nagyon illúzió romboló. A másik, hogy 5 percet nem szántak a bolygót terepének megtervezésére. Tudok vezetni, nem vagyok béna, a térképet is nézem a megfelelõ útvonalért, na de azért valamikor olyan a terep, hogy szóhoz nem jutok... Aztán most a vége felé meg a kurva szar inventory miatt szívok. Minden küldetéskor kapok 50+ új itemet, amik jóval gyengébbek a jelenlegi felszerelésemnél, szóval mindet adhatom el vagy omnigélezhetem... Persze a pénzem is már 9 millió 700 ezer környékén van... szóval abszolút semmi értelme az egésznek. A történet persze fasza... de a játékmenet...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ui.: Eletania eszembe juttatta, hogy miért is utáltam a Mako-s küldetéseket...
Jelenleg csak ennyit tudnak a tudósok de lehet hogy máshol más fajokról is maradt fent régészeti lelet. Asszem a ME2-ben is megemlítik hogy 50-100 vagy több ezer éve milyen kultúra rakta.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ