Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
Hát ha már szövetségi festés (á-lá ME3) , akkor azt az sr2-t át lehetett volna írni sr3 -ra 😄

Kopiati
Szerencséjük volt, és "egyedül" voltak a kiírtandó listán😊 EGyébként a 3-ban kiderül mennyire voltak egyedül, vagy nem😛

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Snexi
amúgy az miért van,hogy 50 ezer évvel ezelött csak a prothenokról hallunk?ha a mostani állapotból indulunk ki legalább 5-10 féle fajnak kelett volna kihalnia akkor párhuzamosan

Kopiati
(( a festés elég hányadék rajta)) de no offens😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Fpocok
És nem is drága. Én azt hittem, hogy simán legalább 10szeresébe fog kerülni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jól nézz ki

Jó kis Normandy modellt lehet vásárolni:

Itt az oldal is: Normandy
az is lehet 😄

Gruppen.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

biztos lesz valami.

A románc vonulaton én arra leszek kíváncsi, hogy ha mind Liara, mind Miranda aktív szereplõként tér vissza, lesz-e hatása annak a változatnak, hogy az alapjátékban Mirandát kaptam el egy körre, de utána a Shadowborker alatt visszaállt az eredeti állapot és újra Liara lett befutó.

motyodlee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nane! azért vetõdött fel bennem, mert van a játék és a szobrocskák között egy biztos egyezési pont. pont. 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

ember! van ott egy mikulás is, szerinted az is benne lesz?! 😄 azok csak asztal díszek, nekem is vannak hasonlóak.....

motyodlee
hmhmhmhmhmh vajon miért vannak a háttérben azok a makettek, lehet nem csak London utcakövét fogjuk taposni? Sagrada Família, Big Ben, Eiffel torony, piramisok, meg még kettõ amit most hirtelen nem tudok hova tenni

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Snexi
lényegében semmi újat

dan5445
http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2011/04/22/mass-effect-3-creating-garrus.aspx
egy kis videó.

Kopiati - a MOH szinglejét a Danger Close csinálta unreal enginnel, a multis részt pedig a DICE a frostbyttal.

A DICE jobban ért a feygverek fizikájához, mint bármelyik más cég, szóval ez a jellegû együttmûködés hasznos, nem fogják fejleszteni magát a harcot, az megmarad a Biowarenek. A PS3-as játékoknál a Sony is szokott ilyet csinálni, és náluk ez eddig bevállt. Gondoljatok bele, hogy a ME1nek a fedezék rendszere nem volt valami tökéletes, de ha mondjuk a Gears of Warért felelõs Epic Games közremûködött volna a fedezék rendszer mechanikájához, animálásához, akkor mennyire jobb lett volna...

orichalcos
Gamestart megvette valaki? Kíváncsi vagyok mit írnak a játékról. De félek hogy ugyanazt mint a gameinformerben.

My streams: https://beam.pro/oriic

szerintem is teljesen megfelelõ motor.

penge96
De mégis külön megemlítik mindenhol, és ha a BW így hívja... én is tudom, hogy az UE-en alapul...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Kopiati
Mass Effect Engine nem létezik.....a PS3-as is Unreal engine...csak polírozva, nem véletlen néz ki tök ugyanúgy mint pc-xbox pároson (a tükrözõdések, fények szebbek, emiatt néz ki shep páncélja jobban a me3 képeken, meg a ps3-asoko

penge96
...vagy a Mass Effect engine. (PS3)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fpocok
Ha az, akkor igen <#eljen>

SötétBarom
Úgy érted az unreal engine.. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
Így van

Fpocok
Felesleges. A ME2 motorja tökéletesen megfelel.

SZEG007
én nagyon örülnék ha a DICE motorjéval, a frostbite-al készülne a játék, ugy hogy a képi világon és a storyn a Bioware emberei dolgoznak, a hangokon, és fegyvereken pedig a DICE emberei ez vona az ideális játék.

Kopiati
Azért a "lövedék fizikája az ûrben" biztos rohadt sok meló van vele😛

MOH multit más csapat csinálta...(nem véletlen az eltérõ grafika, a frostbyte csak a szingli alatt üzemel)

szerintem meg ez jó hír, a DICE nagyon is ért a fegyverek fizikájához, ellentétben a super antirealisztikus call of dutykkal, a cikkben is írják, hogy csak a fegyverekbe segítenek be, pl. a lövedék fizikája az ûrben, a hangja, stb. az efféle együtt mûködést én tárt karokkal várom, tény, hogy a MOH multiya egy kalap szar, de szerintem ott a DICE csak kísérletezgetett....

Prince23
Hát a MOH-ért nagyon düjös vagyok, nem tudtak összeállítani egy normális mp részt neki.

Fpocok
Eddig csak egy franchise-t kúrtak el, de most a BF3al duplázni fognak. Activision is kettõnél jár minimum. Capcom is elkúrt már jó sokat.

Prince23
Na bazzmeg. ezt azé nem kellene, maradjnakam mega BF3-mal, mit jönnek ide, fasz ki van belõlük. MOH-t is elrontották,

Fpocok
Jajj ne...
Na jó. Talán így nincs lehetõségük elkúrni az összes játékot.

nyirog
http://rpgames.web4.hu/cikk/mass-effect-3-egy-kis-aprosag-vacsorara

nyirog
éljen...., majd õ lesz a csali a harbingernek...

motyodlee
külön dlc lesz, gyanítom 😄

SötétBarom
Remélem le lehet szopatni a wcben. ^^

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

😄 az kemény lesz.

Conrad Verner is benne lesz a folytatásban... <#mf1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Ezt leszámitva szerintem eddig biztatoak az új infók föleg a fegyver upgrade mert szerintem az egy gyenge pontja volt a második résznek, negyven órát végigtolni 3 féle fegyverel az egy rpgben nagyon kevés.

Már csak az armorokra leszek kiváncsi...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

BoneDragon
Remélem ez nem komoly! Ezt a címet is meg akarják keményen análizálni? Istenem...idióták.

Hát azért a DA😮 és DA2 közt lehetett vagy 50%+ is a gyorsulás... Az a 10-15% hangyafasznyi. Az meg, hogy többet kell mozogni, nagyon jó jel is lehet, mert ezek szerint jóval nagyobb pályák is lesznek (amit szintén megígértek...).

itt hátha másmilyen lesz.

wedge31
" A játék gyorsabb lesz, sokkal többet kell majd mozognunk, illetve az alap sebesség is 10-15%-kal megnõtt " - ez a bioware új fétise, pedig ez a ficsör már a DAII-ben is megosztotta a usereket...<#szomoru2>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én már a ME2 grafikáját is bõven élveztem. Ha ezen csak egy kicsit tudnak csak javítani, engem nem érdekel, mert már így is nagyon szép. Az én szememnek. Nem mellesleg akadás mentesen viszi a 3 éves gépem is. Szóval megjelenítés terén nekem a ME2 óta nincs panaszom...

Fpocok
Tudtommal volt már valami infó errõl, mintha mindkettõ lenne a 3ban is.

Marci0115
jó lenne ha miranda és tali is visszaköszönne a 3. részben

szerintem sokkal összetettebb lesz és ez érdekesebbé teszi az egészet.

Fpocok
Végülis igazad van.
DE
Mindenki tudja, hogy csöcsökkel, bluetooth-al, zombikkal és coop-al... minden jobb 😄