22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Bullitt
    ME3 Canada Place:

Valóságbeli (másik oldalról):
  • Sir Quno Jedi
    Ha mindent abszolúte maxra húzok, akkor jobban fut, mint ha nem. Hihetetlen vaze. 2560x1440-ben term.
  • Optimus Prime
    Na belőttem úgy a grafikát, ahogy az előzőknél is, így nem lagol és akad a grafika. Ami zavarhat engem az a más képi beállítás, ez többnyire filmes trükk ,de játékokban is használják. A 2 az 1 után pl. olyan szépia árnyalatú volt, gondolom a sárgás Cerberusságunk miatt is. A 3-ban meg olyan kékes-feketés a hatás. Nem túl színes, nem túl vidám, nem túl csapongó színkeverés. Háború, hamu és gyász. Talán így lehetne definiálni.
    Még a multira leszek kíváncsi. Azt is limitált ideig tolhatjuk meg single-t is? Vagy a single-nek nincs szavatossága?
  • Fpocok
    Próbáld ki.
  • Pares
    Nagyon jó lesz az biztos!
  • Pares
    Tényleg? Whoaaa!
  • wantonly
    Én story módban játszottam, és itt sem volt sok beleszólási lehetőség. De elég sok az átvezető videó. Amúgy király a játék.
  • Rayden02
    Te tudod!

A részemről ami meg a demót illeti,nem töltöm le,mert úgy is tudom hogy az év legjobb Akció/RGP-je lesz,meg ti majd úgy is leírjátok a játék minden egyes apró részleteit,szval nem is bánom!
  • Sir Quno Jedi
    Én is letoltam rendibandi női sephivel, meg badasskodó férfi sephivel is. Egyik sentinel volt, másik szoldzsa. A cryo ammo maxra gyúrva badass, hullanak mint a legyek, mikor mindhárman azzal gyűrjük őket. :DDD
  • Csokis
    Írtam, hogy nem támogatott a gamepad. Legalábbis a demóban.
  • Bullitt
    Rájöttem, hogy a földi rész hol játszódik: Vancouver, Kanada. Ott van a Canada place lent és még a túlparti hegyek is stimmelnek hellyel-közzel. :D
  • Kopiati
    200 hozzászólást nem olvasok vissza:P főleg egy oldalon kb 100 van...
  • Prince23
    Aham, megható, nekem annál a jelenetnél az I am Legend ugrott be rögtön. amikor Robert Neville kimenekíti családját, erre a heli lezuhan egy repcsi miatt :S
  • Rayden02

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292019728&no=5866]#5866[/URL]
  • Kopiati
    Áhhhhhh áhhhhhh áhhhhhh Kva jó lesz a teljes videóóóóóó már érzeeeeem:)
  • mk452001
    Kipróbáltam én is. Ez a mindenesbe rejtett "macséta" nagyon komoly, az első pályán párszor kellett használnom ;)
    Háát mit ne mondjak, most még jobban várom a megjelenést :Ü
  • TBTPumpa
    Már a demó is rengeteg szöveget tartalmaz. Eléggé kitartó és nagyon jól tudó angolos fordítók kellenek ahhoz, hogy ez egy jó fordítást kapjon.
    Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a kezdeti lelkesedésből hamar belassul majd a fordítás. Sőt, ha nem elég kitartó a vezetőség, akkor abba is marad.
    De reméljük, hogy a Mass Effect 3-nál nem így lesz...
  • Rayden02
    Ajánlom figyelmedbe!
    Xbox 360 Gamepad emulator
  • adam0615
    Igen azt tudom. Nem csak elvileg, hanem biztosan lefordítják. :)
  • TBTPumpa
    Nem, csak megnéztem, hogy fordítható-e...
    Már van rá egy csapat, akik fordítani fogják - elvileg.
  • janihunk
    Na ennek nagyon örülök.
  • adam0615
    Már hozzákezdtél a fordításhoz? :D
  • TBTPumpa
    Szerencsére a játék fordítható - legalábbis a demó(a Mass Effect 2 TLK szerkesztőjével):
    http://www.kephost.com/images4/2012/2/14/d4a8mx7vaflaajidcy5e.jpg
  • adam0615
    Én is végig vittem a demót. Nagyon jól sikerült, bár az irányítást egy kicsit szokni kell.:)Az ellenfelek is sokkal inteligensebbek,pl. én voltam a fal egyik oldalán a Cerberus katona a másik oldalon és szépen oda ejtett mellém egy gránátot. :D Szerintem a grafika is szebb, bár ez egyéni vélemény. Mindig lesznek olyanok akiknek valami nem tetszik, de ezt el kell fogadni, úgy sem lehet meggyőzni az ellentétes véleményről. Nem készült még olyan játék ami mindenkinek tetszett volna.

Amúgy meg a gyűjtői biztos vétel nálam. :D
  • JethroHUN
    Azt nem is értettem teljesen, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor megtaláljuk a szellőzőbe, még ha kedvesen szólunk hozzá, akkor is "...te nem tudsz megmenteni..." vagy hasonlót mond, most totál hülye volt vagy médium vagy mi?
  • JethroHUN
    Semmi baj nincs vele, csak mindig akad 2-3 ember akinek soha semmi nem jó.
  • cataflam02
    Nem tudom mi bajotok a grafikával ? Az a legkevésbé fontos, a 2-nél még így is szebb lett a játék.
  • cdr74
    Nemtom... a graf eleg szegenyes, meg elettelen, a 2-ben jobb volt. Az eleje meg ebben a fomaban epic fail, ennel meg Michael Bay hazimajma is jobbat dob ossze. Mind1 2-3 het es ranezunk megint, hatha...:)
  • cataflam02
    Na én is végigtoltam, szerintem nagyon jó lesz a játék :D csak kicsit rövid volt ez a demó. :( Na sebaj, majd pénteken multi.
  • JethroHUN
    Végig vittem a demot, hát WÁÓ, király lett nagyon. Hardcoreon, meg van a kellő nehézség. Csak néztem elsőre hogy a biotikával is célozni kell, throw-val nem is kicsit, mert ha nem szemből kapja az ellenfél semmit nem ér sokat(sentiellel voltam, nő shep, csak a teljesben játszok majd John Sheparddel :D ) Nagyon jó játék lesz, tanultak a készítők, ötvözték az 1 és a 2 legjobb elemeit, átvezető videók nagyon ott vannak. A hangulat is tökéletes volt, számomra. A harc még kicsit szokatlan volt, mint amikor először játszottam Assassin Creedet, nagyon rossz, h egy gombhoz 3 funkció van hozzá rendelve... szokható, de meg lehet halni miatta. Várom már a pénteket, kiderül a multinak is lesz-e jövője.
  • orichalcos
    Aki multizik annak tipp. Ha Atlas egység jön felétek toljatok neki egy rakétát, azonnal megpusztul.
  • orichalcos

Singlet majd később kipróbálom, a multi rohadt jó, 4en nagyon össze kell dolgozni.
  • vg
    Pedig rohadt jó lenne ha megfelelő emberek kezében lenne!
  • Fpocok
    Na?
  • Barnez
    Én épp az ilyen dolgokért inkább bele sem kezdtem a nézésébe. Inkább végigtolom még egyszer.
  • TBTPumpa
    Baromi hangulatos és drámai jelenet volt!
  • vg
    Néztem ezt a masseffect.hu live steam-et, katasztrófa. "Kiválasztják" nagy bőszen az elején, hogy legyen a faszi, mert unjuk a nő a fejét! Megjelenik a nő, erre mondja a srác "hoppá! megtaláltuk az első hibát!"... az nem zavarja őket, hogy azt választották ki aki meghalt...
  • Seth
    Az első küldi az opening rész lesz a teljesben, ahogy itt is, szóval nem mondanám spoilernek azon túl, hogy így kezdődik
    azért az szép jelenet volt,ahogy a kissrác nem tudott elmenekülni,mert lelőtték a hajójukat, az a zene nagyon passzolt
  • Fpocok
    Elvileg van egy program, ami kell hozzá... talán a Java? Már letöröltem, de akinek fenn van, nézze meg milyen program kell hozzá.
  • Vraaanyek
    visszatérve, tud valaki valami megoldást vagy okot a masseffectconfig.exe leállására??? ezt csinálta az első két résznél is mindig, újratelepítést és mindent próbáltam ,de nem megy...