Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nekem is a kedvenc trilógiám. Eddig mind a két része a TOP2-ben benne van... És a látottak/hallottak/olvasottak alapján eddig tényleg szupernek ígérkezik a befejezõ rész is...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

azt én nem tudom csak gondoltam ide is írok 😊 nekem eddig nagyon tetszetõsen hangzik, nekem a Mass effect az eddigi legjobb játék amivel játszottam. De ez csak az én véleményem

Már látom azt a rengeteg gigantikus ócsárolást, amit ez a játék kapni fog. Attól függetlenül, hogy egész biztosan GoTY lesz ez is...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Újabb infók jelentek meg a 3-mal kapcsolatban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A svéd Level újságban pedig fény derül pár érdekes információra:

* Akik túlélték az elsõ két játékot, azokkal mindenképpen találkozni fogunk az ME3-ban valamilyen formában.

* Az ME3 elején Normandia SR-2 legénység nagy része elhagyja a hajót , így az nagyon kihalt lesz.

* Shepard befolyásolja a háború kimenetele azzal, hogy õ inspirál mások tetteit. Hasonlóan Jimmy Doolittle-höz, aki egy vadászpilóta volt a második világháborúban és képes volt inspirálni a többi katonát.

* Turiánok bolygója, a Palaven, közeli holdján lesz valami kupaktanács.

* Valóban sokkal több RPG elemmel találkozunk majd úgy hogy még pörgõseb lesz a játékmenet.

* Sokkal több dolgot lehet majd vásárolni a boltokban.

* Az cikk egyik képén egész Észak-Amerika lángokban áll.

* A szalriánok otthon bolygója párás, trópusi klímájú. Az építészet emlékeztet a babilóni birodalom függõkertjeire.

* Új ellenfeleket köszönthetünk az “Aratógép Zombik” személyében.

* A harcrendszer nagyon hasonlítani fog a Gears of War-ra, csak attól sokkal gyorsabb és gördülékenyebb játékmenetet kapunk.

* Ellenfelek okosabbak, és több taktikai elemet fognak bevetni, így növelik a játék nehézséget.

* A frakciókon belül polgárháborúk dúlnak, plusz még a Kaszások is jönnek, ezek így hatványozottan tovább rontják az emberiség fennmaradásának esélyét. Tiszta Világvége Sztori.

Ez tényleg fura... <#nevetes1>

Piszkos  Fred
Mármint, meglepõdésem tárgya a közeli névrokonságunk volt 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

SötétBarom
Egy biztos, szükségem lesz egy savegame generátorra, mert hogy én nem nyomom végig még 5x az elsõ két részt, azt tuti 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ME3 végé lesz egy nagy gruppen party shepard + a hárem

anti hero

PiszkosFred
"En" vele apoltam kozelebbi kapcsolatot a Saren elleni csata folyaman, igy ugye a ME2 prologueban is o jott volna segiteni es ment el kesobb a legenysegi mentokabinnal. Aztan en hulla 2 evig, rola semmi hir, csak annyit mond a cigis csavo meg Anderson is, hogy maradt a szovetsegnel, mas beosztasba helyeztek es egy topsecret ugyon dolgozik. Legkozelebb (mivel Alenko meghalt ertelemszeruen Virmire akcioban) emiatt a Horizonton talalkozol vele, ahol probalja a vedelmi rendszert (jo nagy agyu) felallitani, csak a sokszemu gyujtogeto barataink kozbeszolnak, es a fel bazist elhurcoljak. Na itt ugye talalkoztok - nem kis meglepetesre, bar o hallotta mar a pletykakat, hogy elunk - es ha epp' nem is szakit, de kioszt minket kemenyen, Cerberus es egyeb dolgok miatt. Ezutan a kis bajcsevej utan akar nyugodtan lezartnak tekintheto a "kapcsolat" szerintem 😊 Oke, utana ir meg egy emailt, hogy kisse merges volt es nem ugy gondolta, meg miegymas, de ennek reszeltek.

A ME3-ban elvileg visszater. Ha neadj'sten a vegen a tulelok kozott volt az jelenlegi v2.0 szereto is, hat erdekes napoknak nez elebe az aktualis Shepard a jovoben, ket volt szereto egy legenysegben, nem jo omen. Lehet jobb kinyirni a v2 csajt az ongyilkos muveletben, megelozven a kesobbi hisztit 😊

Gondolom Alenkoval ugyanez, vagy hasonlo a helyzet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Érdekes kérdés hogyha mondjuk vele kavartunk az 1-ben aztán a 2-ben valaki mással akkor ( ha megvan a mentés ) ez vajon kihat e arra ha vele próbálunk összejönni a 3-ban?

Én az 1-ben Liarával a 2-ben Mirandával kavartam, szóval ez a veszély nem áll fenn.

Ashley meg... az emberek elég nagy része már akkor kényelmetlenül érzi magát ha más rasszú emberrel találkozik. Így hogy meg más faj is van... Garantált xenofóbiai valamint jön a "Mutassuk meg ET-nek hogy mi jobba vagyunk" faktor is befigyel.
PiszkosFred
Ashley nem utal minden fajt akivel talalkozunk a jatekban. (jo, 90%-ukat igen, de akkor is) Ra inkabb illik a xenofob kifejezes, mint a rasszista 😊 Meg ez igy enyhebb es szebb kifejezese egy negativ dolognak.

Így jártál.

SZVSZ

Én pl. a "szerénységéért" szerettem az 1-et így utólag aztgondolom , nem volt benne a 2 féle "over the top" menõsködés egyáltalán sõt, kimondottan azért tetszett nekem az 1, nem akarta többnek mutatni magát mint ami ( erre írják külföldi fórumokon hogy B-kat sci fi nem?) Kettõ az már "OTT" , a három meg "OTT" a köbön -nek tûnik (eddig) . Hát saj-na baj-na.

Kopiati
Így talán: " Na pont ez az. Ha pisztolyos kaszttal voltál és mesterlövész szakértelemmel, akkor valamilyen tudást kapsz, ami TPS huszár kasztoknak egyáltalán nincs, max ha arra szakosodik õ is😛.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Piszkos  Fred
Google fordító?😄

Ennek a mondatnak nincs sok értelme.

Prince23
- pisztolyos kaszttal. ez nem kell a mondtaomba 😄

Prince23
Na pont ez az. Ha pisztolyos kaszttal voltál mesterlövész kaszttal, akkor vmilyen tudást kapsz, ami FPS huszár kasztoknak egyáltalán nincs.

Pont ellenkezõleg, most több kaszt-specifikus képesség lesz...

Sztem a kasztok közötti különbség a különbözõ képességekben nyilvánul meg és nem a fegyverek használhatóságában.
Prince23
Ezért volt RPG. ha ezt tényleg kiölök belõle, akkor ... már nem mondok semmit.

lõttek a kasztosodásnak... de remélem csak pletyka

<#eljen> Thx. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem cserélik le. Vagyis úgy cserélik le, hogy az UE3 legfrissebb verzióját használják fel 😄 De ugyanúgy UE3 lesz a motor, mint az 1nél és a 2nél.
Piszkos  Fred
what

Ryder62
Nem értem minek cserélik le a motort. A PS3-as verzió annyira szép? A ME2 csodaszép volt és siklott mint a kés a vajon.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

PiszkosFred
Jatek kapcsan jobban hangzik a xenofobia 😊

PiszkosFred
Szegeny kiscsaj egesz eleteben osszesugtak a hata mogott, "na itt van egy Williams megint, ennek a szaros nagyapja tette le a fegyvert a koszos Turianok elott". Meg szep, hogy nem szereti az idegen fajokat kezdetben 😊

Kopiati
Ezt Agyarországon RASSZISTÁNAK hívják, nem nézel/olvasol elég tévét/újságot😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Dehogy rasszista, csak pesszimista és realista... Különben a végére megenyhül.

Ez mondjuk szerintem is hülyeség. Mondjuk annyival kompenzálják, hogy csak a soldier cipelheti egyszerre magával mindet.

Why so serious?

Fpocok
Ashley??? Ja... a halott rasszista csaj nálam 😄 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Én ennek örülök... tök szar volt, hogy az 1-2 ben volt, aki csak pisztoly meg még valamit hordott... szerintem nagyon rossz, hogy korlátozva vannak, voltak. Jó, használhasson, csak mondjuk pontatlanabbul, vagy kevesebbet sebezzen... legyen valami megkötés.

Rage47
minden kaszt használhat minden fegyvert?😄 ez vmi vicc?😄
Az valahogy elkerülte a figyelmed, hogy több helyen is konkrétan meg van említve, hogy bõvíteni fogják a Skill Tree-t, több lehetõség lesz, és nem lesz lineáris. A másik hogy a fegyvereket is sok féle képpen fog lehetni módosítani, ráadásul látszódni is fognak a fegyveren a modifikációk. Szerintem ezek mind RPG elemek. És ezért nem igaz szerintem az, amit írtál, hogy "teljesen megszûnnek az RPG elemek". Pont ellenkezõleg.

Az meg sose baj, ha az akció rész és a térképek jobbak, kidolgozottabbak, kevésbé lineárisak lesznek...

MerlinW
Megint te.. Egyrészt a cikk konkrétan írja, hogy a második részben látott GoW stílus marad + "hitmap"-et kap. Az akción lesz a hangsúly. Minden kaszt használhat minden fegyvert, stb.

Egyébként már a második részben is kizárólag annyi RPG elem volt, hogy néha szintet léptél és eloszthattad a pontjaidat, gyakorlatilag felesleges dolgokra. (a párbeszédek nem RPG, hanem kalandelemek...)

És most figyelj; én örülök ennek. Már az elsõ részben is gáz/összecsapott volt az RPG vonal erõltetése (ettõl függetlenül élvezhetõ volt), de a ME akció-kalandjáték, és ezt Bioware is nagyon jól látja, ezért tart arra amerre. Nincs ezzel semmi baj. RPG-nek ott az NWN.

[merlinw.org]

Ryder62
Ezer thx és hála. Mindjárt el is olvasom <#smile>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

elég már te reaper-bérenc
lol

anti hero

igen az rpg lenne több az még jobb lenne de majd meglátjuk milyen is lesz.

wedge31
Eddig ugy tünik inkább visszahoznak pár rpg elemet de a ME széria sose erröl volt hires még a készitök szerint se, inkább akció shooter volt ez mindig mint nagybetüs rpg.
Nekem ugy tünik eddig, hogy jobb lesz mint a második rész, storyba mindenképp azt várom, hogy visszahozzák az elsõ rész epikus cselekményeit mert shepardnak szerintem az való.

Csak azért furcsa mert egy bioware játékról van szó és öket pont az rpg tette elismerté.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kopiati
Egyébként a "veterán az új normál" pont az ellenkezõjét jelenti, mint amirõl szó van😄, (a nehéz szint lesz új közepes---csökkenõ nehézség; helyesen a normál az új veterán: a közepes lesz az új nehéz szint.) - napiszarrágás😊

Hát nem tudom, hogy mit és hol olvastál, de én pont ellenkezõleg olvastam... Bár tudom, az egyes a legjobb, hiába csinálnak akár mit is. Már most szar a ME3. Bah.

MerlinW
Ahogy olvasom, a harmadik résszel teljesen megszûnnek az RPG elemek és kaland akció lesz belõle. Mondjuk már ME2-ben is feleslegesek voltak az RPG elemek.

[merlinw.org]

SZEG007
remélem Ashley-böl nem fognak Miranda potlékot csinálni:/

köszi már olvasgattam, meg nézegettem.

Fpocok
Köszi.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Igen, érdekes videók. Van egy korábbi interview is vele, ott a Biowarehez való csatlakozásáról, a Bioware játékfejlesztési módszereirõl meg a történetükrõl mesél.

Kopiati
Nm, rohadt sok apró érdekességet árul el, honnan van Shep neve, a bolygóké, rajongói vélemények bedolgozása stb...

köszi

Kopiati
Riport Casey Husonnal, hogy miért lesz ilyen-amilyen a ME3, sok-sok apróság, érdekesség.

ITT!