22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #6122 Én meg azt mondom, hogy hiába lőttük ki az A és B tervüket, hiába könnek "standard" módon, Sovereign kilövéséhez is egy egész flotta kellett... Láttad az átvezetőkben, hogy mennyi Reaper volt? Egész biztosan lesz valami szuperfegyver ellenük. Kell, hogy legyen, hisz az összes faj összes hajója se lenne elég ezeknek a megállítására, 1v1-ben úgy ledarálnák a mi flottánkat, hogy meg sem erőltetnék magukat közben. -
Pares #6121 Egyébként kicsit csalóka a kép, mert a város a háttérben sokkal messzebb van, mint a híd.
Mondjuk nem értem, honnan szedték, hogy a trailerben 200 méteresek azok a Reaperek, nekem rohadt nagynak tűntek (bár persze nem akkorának, mint Sovereign). De speciel ezzel abszolút semmi gondom nincs. Így is bőven seggberúgtak mindenkit maguk körül, és min. 10x magasabbak, mint a környező felhőkarcolók. -
Ez okés, én meg erre mondom, hogy már nem is olyan félelmetesek, ha pont úgy tagolódnak, mint egy átlagos hadihajóflotta. Így csak egy AI vezette sztenderd űrhajóhad. ERGÓ "valahogyan" le lehet őket győzni, az Isten státuszuk nem annyira állja meg a helyét. Persze éppolyan veszélyesek, meg minden, dehát a hatás... :D -
Pares #6119 A Bioware fejlesztői tisztán leírták, hogy nem minden Reaper 2 kilométeres szupermonstrum. Pont azt írták, hogy pár száz métertől több kilométerig terjed a méretük. Sőt asszem a leakben külön méret szerinti specifikációk is voltak, mint lépegető hordozók, szállítóhajók, csatahajók, stb. -
Node én nem vagyok szuperintelligens gép?! :D -
Prof William #6117 A kilőtt Reaper is 37! milió éve ott dekkolt. Szóval már láttak egyet s mást a srácok de meglepni nem igazán sikerült őket. -
gezu1025 #6116 Azt én is, (nagyon, nagyon, nagyon) hasonlót már láttam. :D Elvégre a BW-nek is lopni kell valahonnan -
Hehe, pont most leltem egy reaper méret "összehasonlítást".
http://i55.tinypic.com/34sh5jc.jpg -
Prof William #6114 Amikor azt tervezed hogy szétrúgsz egy hangyabolyt, számolsz azzal hogy a hangyák esetleg kifejlesztették az atomfegyvert?
A reaperekben fel sem merül ez.
Nem kizárt hogy voltak olyan fajok amik ellen x társukat is elvesztették de végülis mindig győztek. Nem kizárt hogy a Protenok is kinyírhattak jó pár reapert de a végeredményen ez már nem változtatott. -
Pares #6113 Szerintem nem meglepő, hiszen évmilliók, sőt, évmilliárdok óta probléma nélkül működött a tervük (valószínűleg, habár ilyen távlatokból 0 infó van), szóval van is okuk az önbizalomra. Bármennyire is gépek, intelligensek, és nehéz elfogadni azt, hogy egy évmilliárdos terv egyszer csak nem működik. -
Hm lenyomtam story modban is, tök ugyan oylan minden, csak a játékmenet sokkal könnyebb -
Hát ez az. Kissé el vannak bizakodva őkelmék, ami megint nem jellemző a gépekre. Érthetőnek érthető és valószínűleg ők ezt már axiómaként kezelik, afféle géphitdogma, node ez veszélyes rájuk nézvést. -
Pares #6110 Ja tényleg, most bevillant valami, ez az után van, hogy feléleszti Saren csontvázát. -
Sovereign-Saren gets a villainous one as he prepares to attack you.
Sovereign: I am Sovereign. And this station is MINE! -
Pares #6108 Azért az jó nagy bumm lehetett bakker, megnézném, hogy néz ki. -
JÓ este van már, olvasni sem tudok sorry. :( -
Pares #6106 Akkor ki mondja meg, hogy a többi Reaper is, sőt az egész Reaper fajkiirtós ciklus is nem egy ilyen hazárdjáték-e? Szerintem alapvetően mivel teljes mértékben lenéznek minden más fajt, ezért nincs sok vésztervük. Amint Sovereign is mondta, mi ezt az egészet úgy sem tudjuk felfogni, "THE CYCLE CANNOT BE BROKEN!". -
Cef #6105 Az ME wiki-ről
"It is believed that 37 million years ago, an unknown spacefaring race fired a mass accelerator round of incredible speed and power at the Reaper, which hit and disabled it. The round continued moving, eventually impacting the planet Klendagon and creating the Great Rift Valley there. This Reaper's death was likely the unknown race's last act of defiance before their imposed extinction." -
Pares #6104 Nem azt írtam, hogy a Cerberus lőtte ki. Olvasd el még egyszer. Azt írtam, a Cerberus találta. Legalábbis TIM említette, hogy megtalálták, begyűjtötték és vizsgálták is, de nem volt működőképes. -
AZért az érdekes lehet, hogy a mérhetetlenül elbizakodott és gőgös nagyúr "agyán" vajon milyen gondolatok reppentek át, miközben realizálta, hogy MOST itt a vég és Ő, aki minimum Isten ezekhez képest, már nem éli meg a következő aratást... Hmmm...
A baj az, hogy megint nem volt B terve, azaz nem volt visszavonulási útja, mindent egy lapra tett fel. A hazardírozás pediglen nem jellemző a gépekre. Mindig kell vészterv, nem is egy. -
gezu1025 #6102 Nem akarok beszolni, de ismerős ez a bolygóra telepített csodafegyver ami kicsit túl erősre sikerült valahonnan xD Nekik is lopni kell valahonnan a jó ötleteket. :D -
Jahogy az. De azt nem egy Cerberus hajó lőtte ki ha jól emlékszem, sőt egyáltalán nem tudni hogy kik lőtték ki. -
Cef #6100 A Mess Effect 2-ben, a reaper-roncsnál, ahonnan az IFF-et kellet megszerezni. Azt a reapert ezzel a fegyverrel lőtték ki. -
Pares #6099 Ez hol vagy miben volt? Sovereigntől nem emlékszem ilyen mondatokra. Bár biztos kicsit felcsesződött azon, hogy Shepard szétkúrta a terveit. -
Pares #6098 Mass Effect 2, Derelict Reaper, Klendagon... -
"It also seemed angered by the attempts of organic life to defend their claim to the Citadel, claiming "this station is mine."" -
Pares #6096 Ezért gondolom a B tervük az az volt, hogy az Alpha Relayen keresztül jutnak el a Citadellához, ám ezt is ellőtük nekik. Bármennyire is intelligensek, szerintem ilyen eseményekre nem számítottak, bár lehet, hogy tartogatnak még meglepetéseket a tarsolyukban... Remélem! -
"Én arra a szuperfegyverre lennék kiváncsi, amit a Cerberus talált, és ami átlőtt egy Reaperen mint a szaron, plusz kanyon méretű sebet hagyott a mögötte lévő bolygón. Biztosan jól jönne egy ilyen fegyó..."
Ez miben volt benne? -
Pontosan ez nekem a bajom. Ezek után nyilván ÓVATOSABBNAK kellett volna lenniük, vagy mi.
Már az is orbitális faszság, hogy az IFF device-ot ki lehet szedni működőképesen egy halott reaperből ÉS utána kényünkre-kedvünkre használni. Na persze... Nomeg az is az, hogy MIÉRT nem semmisül meg nyomtalanul egy reaper, ha kicsinálják. Mivel ők alapvetően gépek, a technológiájukat védeniük KELL(ene).
Értem én az írókat, hogy kell a sok hiba, amit a reaperek ejtenek, mert különben tényleg legyőzhetetlenek lennének, node némelyik ilyen "fordulat" kissé átlátszó. -
Ezek itt micsodák és miért oldalazva mennek? :))
-
Cef #6092 De ne feledjük el, hogy ott van még az indoctrination, amivel milliószámra férkőznek be a reaperek beépített ügynökei az ellenfél soraiba.
Az viszont igaz, hogy a fajoknak most van a legtöbb esélyük. A Citadella megvan, a reléhálózat működik,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, no meg van egy Shepardjük :Dpont megszerezhetnek egy reaperek elleni fegyvert -
gezu1025 #6091 Arra a fegyóra utaltam 2 hsz-el ezelőtt(#6087) xD -
Pares #6090 Nem vettem észre különösképpen azt, hogy Sovereign fel lett volna háborodva. Sokkal inkább magabiztos volt, hogy a ciklust márpedig semmiképpen sem lehet megtörni. -
Pares #6089 Egyik faj sem mehet még csak a közelébe sem a Protheánok fejlettségi szintjéhez. Ők már szinte megfejtették a Mass Relay technológiát, talán még pár év kellett volna, és megállították volna a Reapereket, hiszen volt tudomásuk róluk, és arra is rájöttek, hogy mit és hogyan terveznek. Ettől függetlenül pár évszázad alatt gyakorlatilag probléma nélkül kiirtották őket.
Én arra a szuperfegyverre lennék kiváncsi, amit a Cerberus talált, és ami átlőtt egy Reaperen mint a szaron, plusz kanyon méretű sebet hagyott a mögötte lévő bolygón. Biztosan jól jönne egy ilyen fegyó... -
Meg ugye, ha annyira hiperintelligensek, akkor nyilván ELŐRE felkészültek egy olyan scenario-ra is, hogy mi van, ha NEM tudják irányítani a Citadellát. Sovereign fel is volt háborodva, hogy ez az Ő állomása, de hiába, mert már nem engedelmeskedett neki. Nabumm. És akkor? Kell legyen A-B-C...Q terv!
Ergó ennek a mostani invázónak is tervezetten kell folynia, minden eshetőségre jó előre felkészülve. Merthogy ők OKOSAK is, nem csak erősek ugye. Ha meg tervezetten folyik, akkor csak hátradőlhetünk és nézhetjük fotelből (míg azt is ránk nem robbantják :D). -
gezu1025 #6087 Az előző fajok is ilyen fejlettek voltak, sőt....
Legjobb példa:
ME 2: halott keringő reaper, valami brutál fossá lőtte. -
Nade ezt mondom, hogy "szerintem" már így is túlfejlettek ezek az új fajok. Persze a reaperek nyilván hangyáknak tekintik őket, de azé ezek már csípős hangyák, mint az ábra mutatja. Én lényegesen óvatosabb ember vagyok ennél... :D -
Pares #6085 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem csak az emberiséget fogják támadni. Az Asari anyabolygót is lerohanják, Palaven egyik holdján is ott lesznek, Tuchankán is beköszöntenek, a Batarianokat meg már valszeg még az ME3 előtt bedarálták stb.
De egyébként így igaz amit leírtál. -
gezu1025 #6084 1 max 2 évvel jönnek később a reaperek mint tervezték, nincs itt semmiféle tulfejlődés.
Csak az a nem mind1, hogy hogyan jönnek. Megjelennek és ledarálják a citadellát 10 perc alatt ezzek okozva brutális zűrzavart, vagy beslattyognak a galaxisba és elkezdenek alázni 1 fajt, esélyt adva az egyesített ellenállsára. -
Pares #6083 Látom nagyon elmélyültél az előző két részben, ha ilyen kérdéseket teszel fel. No offense.