22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
RamsayBolton #6362 Itt is van olyan lehetőség, ahol Shep már nem Spectre (ME2 alapján). Ezért leszek kíváncsi, hogy az ME3 alapból milyen ME1-2 scenariót fogad el, illetve ha importált karakterrel játszol az módosítja-e akár már a prológ eseményeit. -
Hoz_Hun #6361 Shadow Broker DLC!!!
Nemcsak a legjobb ME DLC, de a legjobb DLC amivel az összes játék közül találkoztam. -
RamsayBolton #6360 Meg Shepard-ot valószínűleg nem a Cerberussal való együttműködés miatt ítéltél "szobafogságra". Ez csak katalizátor lehetett. A valós okot az Arrival DLC eseményei szolgáltatták (ami Cerberus független misszió), erre a végén Hackett is célzott. -
Hoz_Hun #6359 Tudtommal Shepard már az ME2-ben sem tagja hivatalosan a flottának, mert Spectre lett. Így ő kivül esik a katonai rangokon. Közvetlenül a Tanácsnak felel. -
Cef #6358 Minden olyan szervezet ami állami felhatalmazás vagy ellenőrzés nélkül avatkozik be politikai és katonai dolgokba a saját kénye és kedve szerint az bizony nem törvényes, mert veszélyezteti a fennálló hatalmat és annak a céljait (meg még sok mást). Ezért üldözik a Cerberus-t és ezért nem nézték jó szemmel, hogy Shepard velük dolgozik. -
RamsayBolton #6357 Miért ósdi? Én csak az Alliance fejével gondolkoztam. Szó sincs róla, hogy jó vagy rossz végletekről lenen szó. Valójában szürke, nehéz megítélni morálisan, ráadásul a tényeket bizonyítékok jó részét csak Shep és csapata látta.
A TIM marketing dumája "mentsük meg az emberiséget" nem igazán bizonyítható tettekben. Az első részben embereken végzett kísérletek (emberiség érdekében?!), tömeggyilkosságok. A második részben sem mentettek meg 1 kolóniát sem, csak Horizon-t félig. Aztán, hogy az egész ME2 cselekmény kinek a hátrányára vagy előnyére vált-e még kérdéses...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem már az ME2-ben is gyanús volt a TIM szemének kékes csillogása, lehet hogy az egész "vs. Collectors" cucc egy Reaper terv része volt... -
Pontosan.
Elpusztit, nem kiirt. Nagyon sok (tobb millios mennyisegben) Protheant vitt a Reaper horda magaval vissza a pusztitas utan, 50.000 evvel ezelott. Azokbol lettek kesobb a Collectorok, mint a ME2-ben kiderul. Nagy pusztitas volt, szinte mindennek vege lett, de nem irtottak ki teljesen a szerves eletet. -
Hát ez k.rva nagy!!! XD XD XD -
Cef #6354 De van, Ashley ruháján befigyel a spectre embléma, bár ez nekem is csak egy órája tűnt fel a wiki olvasgatása közben.
-
Pares #6353 Én teljes mértékben megértem TIM céljait, az ellenség technológiáját akarja kihasználni az emberiség ellenségei ellen... -
Hagyjuk már ez az ósdi 20. századi nézetet. Különben is, itt kicsit nagyobb a tét, mint ki a rossz és a jó. Egy olyan fajjal néz szembe az Alliance és mindenki más, ami simán kiírt mindent. -
Evoluti0N #6351 A Dragon Age 2 demojában is szerencsétlenül futottak a női karakterek, azonban a teljes játékban ez már nem volt jelen. -
RamsayBolton #6350 "A Cerberus az emberiség érdekeit nézi, extrém megoldásokkal, de segítenek" - Ja. Ez ilyen TIM-es bullshit. Minden terror szervezet ezt mondja magáról: népünk érdekeit szolgájuk, extrém eszközökkel. Persze "segítettek" a kolóniákon, de a TIM elsődleges célja az volt, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rátegye a kezét a Collector bázisra/ Reaper technológiára
Szó se volt róla, hogy az volt az Alliance baja Shep-el, hogy hagyta újraélesztetni magát, hanem, hogy utána mit tett és mit nem a Cerberussal karöltve. -
Sir Cryalot #6349 -
Nos Shep technikaliag egy ZOMBI. Vajon zombik szolgálhatnak-e a flottában?!? Meg-e lehet-e bennük bízni?!?! Vannak-e emberi jogaik????? :DDD -
mk452001 #6347 De igen, csak az eredeti tanács esetén vissza is kapja a státuszt -
mk452001 #6346 Akkor megnyugodtam, nem maradtam le "semmiről" :D -
Shep halalaval nem szunt meg/vontak vissza a Spectre statusza? -
Na jo, de a Cerberus is olyan missziokra kuldte eleinte, amely meggyozte, hogy erdemes "beallni" hozzajuk, mint renegat, de kozos celert dolgozo csoport es veluk dolgozva menni a repaer fenyegetes ellen, ha mar a toketlen Szovetseg inkabb politizal, mint cselekszik.
Az IM celja vegig mas volt, de volt ideje es penze vegigcsinalni a tervet, hiszen tudta, csak Shepen keresztul erheti el azt. A vegen volt is belole mosolyszunet, ha Shep ugy dont - marpedig a legtobb esetben ugy dontott a jatekos, ahogy. -
Pares #6343 Ez a harmadik és második rész közt történt valamikor, a második részben még egyikőjük sem az, legalábbis nem tudunk róla. Most is csak egy dev árulta el, a demóban sincs róla semmi. -
mk452001 #6342 Akkor vagy nem olvastam el a párbeszédeket rendesen anno, vagy nem kapcsoltam, amikor utaltak rá :P -
Pares #6341 De de. Ashley/Kaidan elő is lett léptetve, és mindketten Spectre-k lettek (tehát most már Shepard és a Virmire túlélő is Spectre). -
mk452001 #6340 Én úgy tudtam, csak előléptették, Spectre nem lett belőle -
Cerberus mit tehetett volna gondolatról : robbanó alkatrészekkel pótolni az elveszett részeket . Epilógus közepén durr :D -
Ja, meg mikor Shep meghalt, akkor ugye LESZERELT hivatalosan is. Innéttől már nem flottatiszt, csak egy csóró hulla. :D -
Ez az USA-Al-Kaida hasonlat nagyon gyenge. A Cerberus az emberiség érdekeit nézi, extrém megoldásokkal, de segítenek. Az is tény, hogy sok Alliance tiszt köt ki náluk. Azonfelül Shep halott volt, mint az állat. mégis mit tehetett volna, hogy ne "fogják el"? -
RamsayBolton #6336 Ha te súlyosan megsérülsz egy sivatagi rútán itt a Földön és az Al-Kaida megment, hogy utána mondjuk (ha orvos vagy) gyógyítsd az arab gyerekeket az Al-Kaida segítségével, attól te még az USA szemében egy terrorista vagy. -
RamsayBolton #6335 "Ami, ha úgy csináltuk emberi tanács"
Akkor sem emberi tanács. Maximum Anderson/Udina a vezetője. De a 4 tag ugyanúgy 1-1 asari, salarian, turian és ember. -
Ezt én is akartam már mondani. Nem tartozik senkinek magyarázattal, csak a Tanácsnak. Ami, ha úgy csináltuk emberi tanács. 
Mindegy. Úgy lesz érdekes, ha lesz a full játék és kiderül mit értnek a mentéseink és a döntéseink benne.
Én tökéletesen értem mi-mik Shep bűnei, de ezt a 3-ban egy szóval se említik. Direkt azért vettem meg az Arrival DLC-t, erre gyakorta "semmi" értelme nem volt. Bár jobban bejött, mint a demó és persze Henriksen cameója. Shep Cerberus-szal való... szövetsége mitől bűn? Úgy értem meghalt, eltemették. A Cerberus visszahozta és esélyt adott neki megmenti több földi kolóniát, amiért a Tanács éa az Alliance semmit se tett. Vagy shepnek első ébredéskor fejbe kellett volna lőni magát, mikor Miranda a pisztolyhoz vezeti? -
Akkó meg is dughatjuk (akár Liarával grupiban) a feletteseink előtt és AKKOR sem szólhatnak. Fáin! Jó ez a spectreség. -
Pares #6332 Ne feledjétek, hogy Ash is Spectre lett, így gyakorlatilag minden féle Alliance doktrínát figyelmen kívül hagyhat. -
sanya200 #6331 remélem lesz hatása, máskülönben nem sok értelme van a dlc-nek. -
Evoluti0N #6330 A Shadow Broker-t ajánlom, h játszd végig. Kíváncsi vagyok, h milyen hatással lesznek a shadow brokerben történtek a 3. részre, vagy hatással lesznek-e egyáltalán :) -
sanya200 #6329 shadowbroker mindenképp az egyik legjobb DLC :D -
sajna minden DLCre pénzem nem lesz . de ami a legfontosabb (Arrival) végig szeretném játszani . esetleg még a többi között valami kihagyhatatlan ME2-3 összekötő kihagyhatatlan élmény? -
egyértelműen folytatom baka pályafutásomat, a hókuszpókuszt meghagyom a társaknak :D -
RamsayBolton #6326 A több milliárd az igazából 300 ezer, de a többiben igazad van. Shep személyében megtalálták a feketebárány, ami a Batarian háború elkerülése miatt kellett. -
ZSOOLT2 #6325 Ha a megjelenített nevére rákeresel, megtalálja.
Origin nevem: ZSOOLT3, de csak péntektől tudok majd multizni. -
Cef #6324 ME 2 spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert az Alpha relé felrobbantásával odalett az egész csillagrendszer, amiben egy batáriai kolónia volt, több milliárd lakossal. Magyarul Shepard kiirtott egy egész bolygót. Ez eléggé hazavágta a batáriai-ember kapcsolatokat, ezen kívül jobb helyeken háborús bűnnek számít (még ha a jó cél érdekében is), még hazaárulásnak is felfogható, mert gyakorlatilag háborút szított a batáriaiakkal. Ha Shepard nem tette volna azt amit az ME 1 és 2 során tett már rég kivégezték volna. Az csak külön hab a tortán, hogy egy terrorszervezettel (Cerberus) működött együtt. A Normandy-t pedig lefoglalták és besorozták az Alliance flottába. Az, hogy mi lett a többiekkel majd kiderül a játék során, régi történetmesélő fogás, hogy nem lőnek le minden poént az elején. Gondolom leléptek, mivel a megbízatásuk csak az öngyilkos küldetésre szólt. -
Én nem tudok dönteni. Sentinel-lel sokkal jobban túl lehet élni a tech armor miatt, bár lassú, ámde a soldier-rel meg úgy lehet írtani a kicsiket, mint aratáskor a búzát. Eredetileg meg mindig adept-tel voltam anno is, mert tök jó, hogy nincs nálad fegyó és úgy is veszélyes vagy (murva nagy előny). Hmmmm...