Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Ha pár éven múlna ide-, vagy oda, az már régen rossz vicc lenne! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ezt nem értem hogy jött arra válasznak. Alapból baromság volt, de akkor se értem hogy lett ez a válasz.

A fejlettcsirkére meg válasz lehet, hogy nem tudtak idõben jönni. És mikor úgy tûnt mégis, akkor meg szétszedtek egy Reaper-t, és nem csak idõbeli, de technológiai elõnyhöz is jutottak, azóta megint eltelt X év.
az biztos meg hát volt ilyen feltevés is nem? a 2-ben amikor régi csapattársal( Ashley vagy Kaidennel találkoztunk)

PiszkosFred
Vagy Shep feltolt egy virust a kozponti-mega-szuper-reaper-anyahajoba, ami mar az Independence Day-ben is megoldotta a problemat sok sok evvel ezelott 😊 Esetleg bevetik Niftu Calt - ha elve maradt - a Biotikus Volus Istent, az majd rendet vag a reaperek kozott.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
A gond az, hogy van az a technológiai szintbéli különbség, amit már nem lehet áthidalni. Õsemberek sem tudtak volna sok mindent tenni egy orbitális bombázással szemben, bárminõ bátrak, elszántak és nemeslelkûek. Szimplán meghalnak, anélkül, hogy akár egyetlen ellenséget is valaha láttak volna. A reaperek elvileg pontosan tudják mi az a szint, aminél még könnyedén "learathatnak" minket és nem totál hülyék. Te sem hagynád, hogy a csirke atomfegyvereket fejlesszen ki ellened, meilõtt levágnád, hogy a vasárnapi asztalra rántott csibecomb kerüljön a gyereknek...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

megy az otleteles - ez nem rossz - de szerintem lesz benne valami jokis csavar. renegat reapereket mondjuk nem feltetelezek ...
en is kivancsian varom mi lesz a vééége

anti hero

Lehet mind távirányítós és 1 bolygó méretû, õrült õsgép irányítja õket.
Sir Quno Jedi
A reaperek ellen amúgy egy esélyünk van, ha vannak renegát reaperek, akik ellenzik ezt az egész aratós baromságot és beszállnak a buliba a végkifejletnél a mi oldalunkon. Akár...

az en shepardom befogja a reapereket kavefozonek

anti hero

Még ha így is lenne, akkor se szólhatnál semmit, mellesleg én legalább konzekvens vagyok és nem pedig egy napraforgó szájkaratés, önirónia nékül.
na végre, nem csak én látom így akkor
Ryder62
Lehet benne valami, az Illusive Man-ek még a szeme sem áll jól. <#vigyor>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Normális ember lenne ennyi 😊. Amúgy a halála szükségszerû és elkerülhetetlen. Ha hûek akarnak maradni az ME-hez és az 1-ben elkezdettekkel, akkor ahogy a 2-ben küzdeni kellett azért, hogy mindenki meghaljon a végén, most azért kell küzdeni, hogy ne haljon meg mindenki vagy rosszabb... Bár most a kimenetel 3 játékon át tartó küzdelem eredménye lesz nem csak 1 részé.

Amúgy kb 70-30 par\ren szerint játszom, és állítom, hogy sokkal butább és bénább alapból Shep, mint az 1-ben.
Tudjuk, tudjuk, cdr74... ME1 az überbrutál, a folytatásnak meg minden centije úgy szar, ahogy van.
<#unalmas>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát nem feltétlen, abban a korban miért ne lehetne visszahozni valakit a halálból.Ez még nem jelenti azt hogy ha 1x felélesztették akkor meghal xy idõn belül, ez hülyeség.Ha valakit elüt egy busz és meghal 2 percig amíg újraélesztik utána nem hal meg csak azért mert 1x már újraélesztették.A videóban se sokat lehet látni csak annyit hogy sodródik az ûrben és szökik a levegõje.Persze elõbb utóbb meghal mindenképp de nem azért mert kijátszotta a halált egyszer, hanem mert megöregszik vagy lelövik vagy akármi, de csak azért nem fog meghalni egyik pillanatról a másikra mert már újraélesztették.De remélem hogy nem is hal meg, milyen befejezés lenne már,azért küzdesz végig 3 részt hogy utána megpusztuljon.Meg miért lenne nagyképû, persze ha renegát utat járod akkor lehet de én mindig a békésebb megoldást választottam, 1-2 kivételtõl eltekintve.A liara-s dlc-ben meg ha meghívod a hajóra liara-t akkor látszik rajta hogy aggódik, meg nem tudja hogy mi lesz,csak ezt nem mutatja ki más fele.Milyen vezetõ lenne akkor ha összecsusszanna a nyomás alatt.

Lol nem látok...😊
Ha ismered az 1-et és a 2-õt, meg úgy az EA-t, akkor beláthatod, hogy még ezek a szar megoldások a max, amit kihozhatnak 😊. A 2. rész leggyengébb pontja rögtön az eleje, hogy megölik aztán vissza..., ez kb, olyan, mint a Becstelen Brigantyk végén a német fószer, akivel Tarantino sem tudott mit kezdeni, akkora karakter lett, ezért kapta azt a végén amit.
Hát a 2-ben alaphangon van ez, még mielõtt bármit nyomhatnál. A te választásod csak annyi, hogy még pluszba eltöröd a karját vagy nem. A szövegbubérok is kevésbé árnyalt, van a kék meg a piros, az egy sima meg nem jó semmire kb, míg az 1-ben sokkal több sima volt, amiért ráadásul kaphattál par\ren pontokat.
Sir Quno Jedi
Aztaaa, kemény vagy, mint a Dunakavics! Halljuk hát a "kemény", antipuhapöcs, klissémentes verzát! Halljuk, halljuk! 😄

ennyi puhapocsu baromsagot es z kategorias kliset reg olvastam gyors egymasutanban

anti hero

Sir Quno Jedi
Ez attól függ, hogy te magad hogyan játszod õt. Az én nõi Sepim abszolúte vállalható volt végig, mind viselkedésre, mind emberileg. Igaz ez nem volt 1xû és rajtam múlott nyilván.

Sir Quno Jedi
Sepi amúgy is kijátszotta már a halált és ezért mindeképpen meg kell halnia, hiszen a feltámasztása nem stabil, csak idõleges (bármit is állítsanak) és a sorsot nem lehet megcsalni. Kapott egy utolsó esélyt, hogy befejezze, amit elkezdett, de ezzel egyben mennie is kell, mert így kívánja az egyensúly! Korrekt abszolúte. Kb. mintha Arthur király feltámadna, ahogy a legendában van, hogy még egyszer utoljára megvédje Britanniát! Aztán visszatér a másvilágra... A hõsök nem élnek sokáig és nincs békés öregkoruk, csak a kisdedeknek szóló a mesékben. 😞((

Sir Quno Jedi
Az mûxik Sepi nélkül is, ha nõ, ha férfi, mert Liara már mintát vett a DNS-ébõl és az "elméjébõl" avagy a lelkébõl, ha úgy jobban tetszik. Innentõl "szülhet" akárhány gyermeket neki, ha Sepi hõsi halált hal, akkor is. Ha olyan jó alien-esen megmenti a végén Liara-t, mondjuk lefagyasztva/hibernálva a Normandyn, a mélyûrben sordódva és majdan sokszáz/ezer év múlva kiolvasszák és amikor a szükség újra eljõ, ott lesznek a gyermekeink az anyjuk szépségével és biotikus hatalmával, meg az "apjuk/anyjuk" eszével és hõsi erejével, vezetési képességeivel, akkor kõ kövön nem marad és ÚJRA megállítjuk a repaer-eket a meszzi múlt távolából! Seppard vs Reapers 2:0! Ojvé! Mass Effect 3.5 Aftermath!

igen nem lenne rossz egy ilyen befejezés se.

Valami ilyesmi befejezésre lehet számítani, de remélhetõleg ez csak egy lesz a sokból. Bármennyire nyálas is, kéne egy olyan amilyet Shepard vázolt fel Liarának: "Marriage, old age and a lot of little blue children."
valaki kérdezni hogy a cerberus miért volt fog üldözni én ezt olvastam az elõbb:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Cerberus és a Rejtõzõ Fickó a Kaszásokkal dolgoznak
elég érdekes.

A végére még el tudnám képzelni, hogy csak a szétlõtt Normandy marad meg és EDI beszél zagyvaságokat, mint valami krónikás, miküzben sodródik a mélyûrben.
Én is ezt tartanám egészségesnek, és látnám viszont "élõben". Remélem visszavesznek Shep arcából, mert már igen idegesítõ 0 IQ-s, kõkemény amerikai focistára hajazott G.I. Joe bõrben. Nem volt messze tõle, hogy gondolkodás nélkül, kézzel verjen szét egy Reaper-t, és ha valaki bekérdezett volna õt is. Az 1-ben még értelmes, hihetõ katona és vezetõ. Bár lehet csak agyára ment a sok implant, vagy a halálból lélek nélkül jött vissza. OFF 😊.

Tali vagy Liara feláldozná magát úgy, hogy részben át kéne alakulnia husk-ká, mert csak így tudnának tovább menni, vagy elintézni valamit. Persze végül husk lesz és likvidálni kell, mikor kihuny a szemében az értelem.

Legiont félig beintegrálnák valamelyik Reaper belsejében, így hack-kelne valamit.

Jacob meg Miranda Reaper injekció után közvetlenül TIM irányítása alá kerülnek, eltorzult testükben tehetetlen, ép lélekkel.

Garrus meg egyszerûen hátramarad védeni és megeszik a batári huskok. 😊

na mind1

Sir Quno Jedi
Ülsz a Normandyn, mindenki full halott, csak Joker, EDI az AI, meg te nem. A raktér dugig bolygóromboló antianyagbombákkal. Kiadod a parancsot, hogy irány az ellenséges anyahajó, ütközõpálya! És Jokerrel kibontjátok az uccsó üveg Scotch-ot, nomeg meghallgatjátok EDI utolsó élcelõdését a humanoidokról...

tokmindegy hogy mi lesz a csapattarsakkal, shepard a lenyeg, atobbiek csak golyofogok ameddiga parancsnok szivarozik es ujratolt

anti hero

SötétBarom
Így kéne lennie. Tininyáltakony nem pálya.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sir Quno Jedi
Mondjuk annyi szent, hogy Liara egyre csúnyácskább és mufurcabb. EZ baromi idegestíõ, merthogy az Asari-k murva sokáig élnek (láttuk a muterján ugye), szal. neki pár év ide-, vagy oda nem számít, a viszontagságoktól meg nem változhat ennyit az arca. Mind1, majd elvidítom! 😄

Sir Quno Jedi
Ha korrekten japók csinálnák a gammát, akkor elhullanának elõször a szövetségeseink, aztán a katonáink, aztán a legénységünk, aztán a bajtársaink, aztán a barátaink, aztán a szerelmünk a karjaink közt halna meg, mikor a testével védett meg minket, végül a csúcsponton mi is beáldoznánk magunkat for greater good! Finito! EZ korrekt vég. A faj tovább él...

igen lehet valaki meghal de hát kit lehetne feláldozni, látni hogy meghal. Én nem nagyon örülnék neki.

tuti nem lesz magyar felirat
IJIazz
Miranda és Jacob körül nagy a csönd, meg ez az egész üldöz a Cerberus, de nem mondják meg pontosan miért akarnak kinyírni(paragon/renegade döntéstõl függetlenül) dolog. Lesznek nagy meglepetések az ME3-ban, abban biztos vagyok. És lehet, hogy most meg leszek kövezve, de szvsz elég hatásos lenne, ha a történet végén még a core-szereplõk közül se élné túl mindenki, akármit is csinálunk és akárhogy is próbáljuk megmenteni õket. Elvégre sokszor hangoztatta a BioWare, hogy azt szeretnék érzékeltetni a játékosokkal mennyire reménytelen ez a helyzet és csak hatalmas áldozatok árán nyerhetjük meg ezt a háborút. Én már azon sem lepõdnék meg, ha olyan helyzetbe fogunk kerülni, amikor az áldozná fel magát értünk, akivel bensõségesebb viszonyba kerültünk :/
Elég sötét képet vázoltam fel, de a Mass Effect világát nem Walt Disney álmodta meg...

SZEG007
hogy ki marad a csapatban, és ki nem, az a Mass Effect 2 végétöl is függ, pl nálam Tali jopárszor ki fog maradni ME3-bol😊

Tudod hányszor olvastam már félreértelmezett információt? Sokszor. Nemrégiben Christina Norman szavait értelmezték félre. Ettõl függetlenül a hivatalos fórumon is tényként kezelik, hogy Garrus és Tali teljes értékü csapattársak lesznek, ami szerintem eddig sem volt nagyon kérdéses. Hogy a PC guru mit ir? Hát kb. magasról tojok rá...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Casey Hudson a mass effect producere a bioware-nél <#vigyor3>

Már csak a magyar feliratban reménykedek, hátha lesz.Lehet a 2-é se tökéletes de legalább értem mirõl szól.

igazad van 😊 ez nagyon jó lesz, már elõre tudom 😊

Akkor most szerinted nem igaz az, hogy Garrus és Tali is csapattagok lesznek, amikor hivatalos infoból származik a hir? Bocs, hogy ilyen jött-ment PC Gurunak nem hiszek annyira, mint magának a Bioware-nek.

Azért jó lenne ha a játékidõt is megtolnák egy kicsit, pl a fallout vagy dragon age irányába.Azok vagy 2-3x hosszabbak.Nekem a me2 max 50h volt eddig de akkor elolvastam az összes bolygóleírást is.

Bizonyára hiszen Casey Hudson-tól szerezték az információt.<#papakacsint>

Márpedig _mindenkivel_, minden csapattárssal találkozni fogunk. Ezt már most megmondták. Tehát nem mindenki lesz csapattárs, de mindenkinek meglesz a maga szerepe a ME3-ban.

én is remélem hogy mindenkivel találkozunk és a döntésinket jobban befolyásolják a történetet.

PiszkosFred
Lehet az IM nem vette jo neven, hogy nemet mondott neki es felmondott. Cerberus ugynokok ezek utan lehet levadasztak 😊 (persze ha Shep elotte robbantott egyet, es Miranda vegignezte)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Akkor jó alaposan melléfogtak...

Renjike
amm az nem biztos hogy kasumi benne lesz e? mert van artwork is róla meg volt újságban is hogy csapattag lehet nagy eséllyel õ nagyon szimpi 😊 örülnék neki 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

PCGuru legújabb számában van a cikk, négy oldalon keresztül írnak a me3-ról.