22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    Nem hiszem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eltörölték, hogy átváltozik olyan robottá, és azt írják utána, hogy azt szerették volna, ha a játékos a már megismert TIM ellen harcol. Arról, hogy milyen külsőket terveztek az indoktrinált TIM-nek, szintén ebben a kontextusban írnak. Nos ezt a harcot valszeg nem fizikailag értelmezik, bossfight biztosan nem várható Shepard és TIM-közt, vagy legalábbis nem a hagyományos értelemben, amint írják is, TIM-nek az intelligenciája a fegyvere, nem az fizikai ereje. Szerintem TIM de facto ellenség lesz a játék során, de konkrétan nem paktált le a Reaperekkel, nem indoktrinálták, hanem az a terve, hogy az irányításukkal rabigába hajtja az összes többi fajt, és az emberiséget teszi meg domináns fajjá. Eddig minden infó erre felé mutat, hogy ez a terve.
  • TDC Geronimo
    Nem tudom volt-e már, de páran itt elégedetlenkedtek a PCs graffal.

"From the Mass Effect twitter:

(@mytwitter) When the full game releases, hi-res textures will be built into the game! #masseffect3"
  • Cef
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak azt a részt törölték, hogy TIM izomagyú reaperré változik át, a végső bossfightnál. Ehelyett döntöttek az alsó dizájn mellett.
  • Pares
    Dehogy gagyi. Egyenes következménye mindannak, amit tudunk TIM-ről és a terveiről. Mellesleg ezek szerint nem lesz indoktrinálva.
  • morzsi555
    Hát ez nagyon gagyi, ha tényleg igaz.
  • Barnez
    Könyörgöm, ha van bennetek könyörület, ilyen spoilereket ne tegyetek be. Ez már túl durva... nem bírom, muszáj megnyitnom a spoilereket! Nem tudok uralkodni a testem felett... :D
  • Pares
    Egyáltalán nem meglepő. Aki olvas a sorok közt, plusz egy kis spoilertől sem fél, az már rég sejthette ezt. Mellesleg én támogatnám, ha a Bioware megengedné! Nem egyszer le is írtam már az ilyen fajta befejezést!
  • Pares
    "Eventually, this plan was scrapped."
  • Cef
    A jégbe fagyott béka mindent világossá tesz :D
    Amúgy spoilerbe kellett volna írni a spoileres részt.

• dan5445
    Ha valaki tudni akarja hogy miért segít TIM a kaszásoknak az most ne olvassa tovább!!!!!!! SPOILER [spoiler] The Illusive Man will return in Mass Effect 3 as a central antagonist.[1][2] He plans to use information about a Prothean superweapon discovered on Mars to take control of the Reapers to make humanity the dominant race in the galaxy.[3]
  • orichalcos
    Én ez alapján az artbookból való kép alapján azt mondom hogy tuti hogy TIM-nek annyi lesz, hisz indoktrinálták:

SPOILER alert
  • Pares
    Számtalanszor láttuk közvetlen közelről TIM szemeit, és az ME2-ben az a minta dominált, másmilyen szint nem nagyon lehetett látni. Én arról beszélek, hogy az alábbi képen, amint a trailerből fényképeztem ki úgy látni, hogy ez a domináns körös minta teljesen eltűnt a szeméből, és az az előtt kékesen világító szeme most természetes zölddé változott.

"A játékban biztos vagyok benne hogy itt is ugyan olyan a szeme színe mint a mass effect 2 ben, legalábbis a bioware ugyan azokkal a karakter kódokkal dolgozott mint a ME2-ben. ( vagyis nem színezte át a szemét )"

Ezt honnan veszed olyan biztosra? Én sem vagyok biztos, hogy ilyen zöld szeme lesz a harmadik részben, de a videó láttán felmerült bennem annak a lehetősége is, hogy valamiért meg fog változni a szeme.
  • Pares
    A placeholder-t én is hamar kizártam, mert nem látom értelmét egy másik szemmel ellátott modellnek, ha azzal nem akarnak csinálni semmit. Szóval valamiért megváltozik a szeme, hogy miért... Ki tudja. De Martin Sheen tett egy nagyon rejtélyes megjegyzést az egyik trailer végén: I'm not done yet! :D
  • Tails
    Már irtam már lentebb is de úgy látom nem értettétek meg. A mass effect 2 ben többnyire a bázisán láthatjuk TIM-et, ami alapvetően egy sötét környezet. Itt többnyire nem látszik a szeme színe, pusztán egy kontaklencse, vagy ahhoz hasonló ami a sötétben világít. A mass effect 3 ban új környezetben láthatjuk ami világosabb, így jobban ki van hangsúlyozva a szeme színe. A játékban biztos vagyok benne hogy itt is ugyan olyan a szeme színe mint a mass effect 2 ben, legalábbis a bioware ugyan azokkal a karakter kódokkal dolgozott mint a ME2-ben. ( vagyis nem színezte át a szemét ) Sokat számítanak a fények meg a környezet amiben látod, és újra leírnám azt is hogy ezek a tényezők ugyancsak változtak a mass effect 2 höz képest.

Hogy miért nincs benne a szemében a "kontaktlencse" az megintcsak nem tudom megmondani, lehet hogy ez a ME3 ból kiderül majd, de az is lehet hogy a teljes verzióban ezen még finomítanak.
  • Cef
    Semmi értelmét nem látom a pupillabeli változásnak. Először arra gondoltam, hogy egy placeholder szem lehet egy korai build-ből amit bevágtak a videóba, de nem hiszem, hogy magát a full modellt és a szemét külön csinálnák meg. De az is hülyeség, hogy TIM szeme csak úgy megváltozik.
  • Newreg345
    Szerintem meg régebben volt egy eredeti TIM, de ahogy a reaperek tudomást szereztek ,hogy vissza akarja hozni Shepardot ültettek valakit a helyére de már késő volt ,hogy leállítsa a Lazarus projektet. Mivel furcsa lenne ha feltámasztaná és egyből meg is ölné ezért próbál titokban megszabadulni tőle. Ezért történ a robotok támadása a kettő lején. De mivel ezzel sem sikerült megállítani Shepardot ezért küldte a Collectorok ellen és ezért csalta csapdába a Collector hajón és ezért küldte lehetetlen küldetésre, csak szerencsétlenségére sikerült végrehajtani és szerintem ezért próbálja megölni a háromban ilyen módszerekkel mert már úgy is mindegy.
  • ProGabe #6426
    lehet, hogy az egy felvétel azelőttről, hogy TIM megcsináltatta volna a szemeit
  • Belkar
    De nem a szín a lényeg hanem hogy nincsenek benne ilyen kis karikák meg a pupillája is emberi kinézetű nem csak egy karika... ha nem látod a különbséget akkor te szopatsz minket :D
  • Cef
    Én értem, de akárhonnan is nézzük TIM a Cerberus vezetője. Szerintem TIM nem szeretné Shepardot kinyírni, de mivel Shepard az útjába fog állni valamilyen módon (a spoilerekből már sejtjük, hogy miben) ezért nem fog habozni. A másik lehetőség, hogy Shep néhol rosszkor van rossz helyen és belekeveredik néhány cerberusos összecsapásba, de ez történetileg nem hangzik annyira jól mint az első.
  • Pares
    Egy kicsit sárgás, igen. De ettől még nem változik át az ME2-ben látott szeme ilyen természetes alakúvá és zöld színűvé bammeg!

• Pares
    Azt nem tudni, hogy TIM akarja megölni Shepardot, vagy a Cerberus... Ha érted mire gondolok...
  • Cef
    Biztosra veszem, hogy lesz olyan befejezés is, ahol a Cerberus lesz a galaxis ura. De abban is biztos vagyok, hogy TIM-et le kell majd győzni a játékban. Itt most nem feltétlenül a megölésére gondolok, de lehet, hogy lesz ilyen opció is. Akármennyire is szimpatikus és faszagyerek TIM, attól még negatív karakter. Lehet, hogy ő a jó ügy érdekében cselekszik, de nincsenek erkölcsi korlátai, ha a céljai eléréséről van szó, ami miatt nem csípem. Márpedig az ő céljai szemben fognak állni Shepardével, különben nem akarnák kinyírni a cerberusosok az ME 3-ban. Én arra tippelek, hogy a játék végén lehetőségünk lesz vele összefogni vagy "kiiktatni".

Ha lesz rá mód nem ölöm meg, mert ő támasztott fel a 2-ben, ennyivel jövök neki, de nem fogja egy kis ejnye-bejnyével megúszni amiért ki akart nyíratni :D
  • ZSOOLT2
    Remélem lesz olyan befejezés is, ahol Shepard átveszi TIM helyét a Cerberus vezetőjeként. Általában a nagy hősöknek nincs jó sorsuk a Mass Effectben (Grissomés Anderson).
  • Hoz_Hun
    Erről a felső képről a régi jó kis magyar film jut eszembe az "Indul a bakterház". Abban mondja a kiscsávó a nyanyának: Olyan széép színe van magának. Olyan szép sárga!
    Na de komolyan. Most biztos szopattok itt mindenkit, hogy nem látjátok, hogy sárgás az egész hologram.
  • dan5445
    TIM szemére van magyarázat az egyik képregényben nem implantátum.
  • pite9
    az meg a másik :D a cerberus galaktikus birodalma, ahol minden nem ember alsóbbrendű rabszolga :D:D
  • Pares
    A KotOR-ban is az tetszett legjobban, hogy a végén a győztes Sith Birodalom élén Galaktikus Császárrá "koronázták" az észhez tért Revant.
  • pite9
    jaja, az Illusive Man okosabb annál minthogy holmi űrbogarak az irányításuk alá hajtsák. Én drukkolok neki, hogy menő véget érjen, mert megérdemli (ha már mindenképpen neki kell a rossznak lennie). Valami olyan kaliberűt, mint Sir Cutler Beckett a POTC 3-ban :D:D legalább:D:D
  • Pares
    Te mi a francról beszélsz? Jó lenne leszámolni TIM-el? Elment az eszed? Biztos nem lesz benne ilyen, de én örülnék egy olyan befejezésnek, ahol TIM-et Birodalmi Császárrá avatják, Shepard pedig a tanítványa és jobb kezeként élne tovább, utóvégül átvéve a hatalmat mesterétől, és egymaga uralva a galaxist! Muhahaha!!!

Ja... khm. Ez nem az a játék...
  • Cef
    Remélem, hogy nem indoktrinalás, nagyon szomorú lennék ha az lenne. Tényleg jó lenne valamilyen módon leszámolni Illusive man-nel, de emberként, nem szeretnék egy Saren 2.0-át látni. Nagyon jó volt az egyben, de TIM karaktere inkább bukjon el emberként, ne bábként.
  • Pares
    Különben én szerintem TIM szeme csak implantátum. Nem az indoktrinálás jele. Ha indoktrinált lenne, az szerintem nem csak a szemén jelentkezne, főleg nem ilyen hosszú idő után. Szerintem az csak amolyan divatos kontaktlencse, mégis csak ki kell tűnnie valahogy a mezei emberek közül.
  • Pares

Egyébként meg azt tudom mondani, amit Martin Sheen mondott a Voice Actor Reveal Trailer legvégén: "I'm not done yet!". Szerintem tuti bonyolultabb a helyzet annál, mintsem hogy egyszerűen indoktrinálták, és most homlokegyenest szembe megy az életcéljával.
  • Belkar
    Itt van nagyobban

• Belkar
    Igaza van Paris kollégának tényleg más a szeme...

De vajon miért
  • Pares
    A sok Cerberus utáló nem tud beletörődni, hogy a végén az Illusive Man-ről kiderül, hogy a legpozitívabb, legönzetlenebb, legbarátságosabb ember az egész galaxisban! Bah!
  • Optimus Prime
    Igen, szándékosan nem látjuk, pedig annyira szemet szúró. XD
  • JethroHUN
    Modern kori szemüveg, ennyi.
  • Pares
    Most igazán, ezt szándékosan csináljátok, vagy tényleg nem látjátok. A hologram effektus nem okoz ilyen nagy különbséget, sem a színekben, és főleg nem a mintában (főleg hogy a hologram többi része nagyon közel van az eredeti színekhez). TIM-nek valamikor a játék folyamán valamiért sima, természetes kinézetű és zöld színű lesz a szeme. Tessék beletörődni (mert úgyis nekem van igazam ). Hogy miért, azt még nem tudjuk.
  • JethroHUN
    Ez a legnagyobb rejtély a játékban? Ha a Lazarus projekthez rendelkezett elegendő technológiával miért okozna gondot egy bionikus szem?
  • Optimus Prime
    Most szúrt szemet. A gonosz Shepardnek is ilyen lesz a szeme, ha max Renegade pontjai vannak. De lehet pusztán véletlen.

Ott a trailerben azért zöldes a szeme, mint írták, mert a holo kivetítő sárgás színt ad - vajh miért? - az övé kék, a kivetítő sárga az zöld. engem jobban aggaszt, hogy tál máshogy fest. A ruhája meg minden olyan... Han Solo-s.