Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Miranda nekem nem hiányozna túlzottan... 😛
Szerintem furcsa lépés lenne, hisz a második részben "átkeresztelkedett" Tali vas Normandy-ra. Mi értelme lenne õt kihagyni a buliból, amikor az elsõ részben is már mellettünk volt!
Örülnék neki, ha Miranda is csapattag maradna! Az egyik kedvencem õ volt a második részbõl, illetve Grunt, de õ nem lenne számomra akkora érvágás, ha csak NPC lenne, viszont ha Miranda nem lesz csapattag, akkor <#gun>#gun> BioWare! <#vigyor>#vigyor>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
"Ha neked is az a kérdésed, hogy a me2 fantasztikus gárdája miért nem tér vissza a harmadik részben irányítható csapattagként, a válasz egyszerû. Mivel a döntéseidtõl függött, hogy ki halt meg, és ki élte túl a végsõ küzdelmet, egyszerûen túl sok munka lett volna minden kombinációra felkészülni, minden lehetséges csapatösszetételt elõre lemodellezni. Inkább megkapjuk csapattagnak azokat, akik biztosan élnek (tehát fõként a me1-es társakat), plusz néhány új harcost, és a többieket kevésbé fontos szerepbe, nem játékos karakteri funkciókba taszítani. Így is körülöttünk lesz minden megismert, megkedvelt alak, csak harcolni nem jöhetnek majd velünk! Biztosan szerepel majd csapattagként Liara, Garrus (ha életben maradt), Kaiden vagy Ashley (amelyik életben maradt a me1 végén), valamint James Sanders (aki új karakter). NPC-ként tûnik majd fel (ha életben maradtak az elõzõ részben) Tali, Jack, Mordin, Wrex, Legion és Joker."
Mirandáról nem esik szó, lehet hogy õ is csapattag lesz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Mordin páncélújjítása hogy a bogarak távol maradjanak .... és Jack mit kap? 😄
Miranádról valami infót már könyörgöm kiváncsi vagyok mi lesz vele.
ME1re gondoltam oO
anti hero
nekem bejott, vagyis valahgoy eletszerubbnek tunt, hgoy a hazardos ilyenolyan leszallos bolyofelszineken, bizony mindenki viselte a skafanderpancel sityakjat is rendesen ahogy kell. amugy csomonak tetszett a designja is.
nomeg me2ben par helyen sztem ha shepard full sityakban megy, akkor sztem azokon a helyeken a tobbiek is illett volna/ kaphattak volna vmi pancel skafandert vagy sityakot a korai elhalalozast elkerulendo... no mind1 cska ettol a mirandas legzomaszktol agyfaszt kaptam nehany helyen oO de egeszsegere
anti hero
az ME1-es képen van rajta "smink", a bõre sokkal halványabb, a szeme pedig szürke, nem ilyen undorító #0000FF kb. - egyszóval szebb
szerintem az új kinézete borzalmas... nem hiszem, hogy 2 év alatt annyit öregedett volna, hogy így nézzen ki :S
márcsak azért is idegesít, mert a kedvenc karakterem mass effectbõl, utálom, mikor feleslegesen "újítanak" valamin
Ramy:
Liara egy érdekes jelenség, tulajdonképpen a 2-ben is hol ilyen hol olyan színe volt, ha észrevetted.Valahol világoskék volt teljesen valahol meg sötétkék, és a fényviszonyok ekkora mértékben nem változatnak rajta.Meg pl máshogy néz ki a dlc-ben mint alapból,a dlc-ben mintha részletesebb lenne.De egyébként így van shepard-el is van ahol szép részletes az arca szép fény/árnyék effektek vannak rajta van ahol meg tiszta gagyi.Lehet hülyeséget mondok de szerintem ez drivertõl is lehet.
Jelenleg ott tartunk, hogy a fejlesztési idõ a 2-vel azonos. A 2-t pedig kiadták 8X%-os állapotban, egy igen csoffadt fõszállal. A rajongók meghallgatása pedig elsõ körben a fegyvermod és a jármû törlését jelentette.
Még a 2-nél OK, hogy új motort raktak alá stb, de most meg a komplett harcrendszer lesz kidobva, ahova megint meg kell tanulni pályát generálni. Rengeteg tesztidõ el megy azzal, hogy újra belõjék rendesen.
Szóval megint ott vagyunk, hogy egy alapvetõen új játékot kapunk, miközben a sztori volt minidg is az ME ereje, nem az, hogy megreformálta a lövölde mûfajt, pedig most azt akarják.
Szóval a sztorinak és a fõ- mellékszálaknak kellene meghíznia, ehelyett alapvetõ játéktechnikai dolgokról van szó, ami a 2-ben végülis már elfogadható volt. A 2-bõl se hiszem, hogy a létra meg az ugra-bugra hiányzott sokaknak, vagy az hogy puskatussal szétverje a másik fejét, a levehetõ sisak meg a fegyvermod pedig nulla munka lett volna az 1 után..
A 2-vel már túlvállalták magukat, és igen is egy önmagához mérten közepes-jó iparosmunka lett, amit ráadásul a kiadásra be sem fejeztek.
Ha a 2 csak egy felvezetõ rész, amiben alápakolták az új motort és ezért lett harmatos a lehetõségekhez képest, az elfogadható, de ebben az esetben a 3-nak történet és lehetõségek terén bõdületes a behoznivaló hátránya. Az új harcrendszer és a jelenlegi fejlesztési idõ éppen ezért nem kecsegtet túl sok jóval.
Ezek után igen csak jogos a beharangozott infókra a bullshit megjelölés. Mert bár azok jók, de a megvalósítás messze lesz a potenciálhoz képest, hacsak nem tolják el a játékot.
Messze vagyok a pániktól, egy ilyen dolgon fölösleges is gyúrmázni, mint pl. Pares, akinek szokása, hogy habzó szájjal ébred, és mindenre személyeskedéssel ugrik.
Kétségeim azok vannak, rémálmaim viszont nincsenek, csak gondoltam beírok egy ilyet is, mert nem kéne mindent benyelni, és ez a fórum elvileg errõl szól...

A 2 részben az Illusive Man lehet hogy csakis a saját + az emberiség dolgait figyelte de ezt elegánsan tette. Egy Shephard elleni kicsinyes bosszú nagyon nem illik bele a személyiségébe, fõleg hogy a galaxis lángokban áll.
Egy fejelsztés alatt lévõ játékot egy teszternek naponta újra-és újra ki kell játszania, egy-egy pályát újra és újra pár százszor, bug keresés, javaslat, nehézség optimalizálás (Crysis Warheadnél volt errõl vidi is anno, hogy egy program figyeli, hogy hol hal meg a játékos, mivel több ezerszer játszák a pályát, emiatt jó kis kartogrammot lehet csinálni stb...)kb úgy lehet elképzelni, most a játékot, mint egy cod-ot, csak lövöldözõs pályák, minusz párbeszéd, minusz felirat, próba kezelõfelület, hiányzó textúrák, fagyások (mivel kb 4 hónap csúszást tettek rá (és még fognak is rajta legalább 2-t, mert úgy a kövi üzleti évben jönne ki (ez pusztán az EA döntése lesz hogy éri majd meg (BF3 eladásaitól függ meddig halogatják a játékot(jól fogy elhalasztják, rosszul kiadják)))
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Tényleg az. Illetve attól függ, mit nevezünk játszható állapotnak. A szinkron példának okáért még nem volt meg, ha mégis, akkor is csak részleteiben. Mindenesetre kétlem, stúdiót bérelni nagy tételben érdemes. Lehet, azóta befejezték, de nem oly rég álltak neki a felvételeknek.
Gondolom jó pár finomítás is hiányzott még.
Nyilván a játék alapjai rég össze vannak rakva, valószínûleg az ME2 óta, vagy a játék megjelente után készültek, mikor zöld utat kaptak, de rengeteg dolog fejlesztés és finomítgatás alatt áll még.
Játszható és kiadható között vannak nagy különbségek, lehet, az elõbbi megvolt decemberben, de a késztõl még messze volt.
WTF. Mint például ez?