22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
RamsayBolton #6162 Ez is lehetne egy befejezése a Mass Effect 3-nak. A "szomorúbbik". Mentsük a menthetőt, mint Shep mikor elfüstölte a Bahak rendszert. -
Végülis így lehetne szivatni a reapereket. Kicsinálod a citadellát+relayrendszert és szétspriccelsz a galaxisban mindenfelé kolonizáló hajókkal. Lényeg, hogy egyik se tudjon a másikról, meg hova ment és mi lett vele. Így rengeteg bolygón lehet megbújni és szép csöndben fejlődgetni, szigorúan "rádiócsendben". Ha jönnek a reaperek, egy részünket ugyan leírtják, de mindenkit megtalálni az kicsit nagy falat még nekik is. Ha szerencsénk van, marad írmagunk, mikor elmennek (nyilván újrateremtve a relayrendszert) és így nyertünk időt a megfelelő technológiák kifejlesztésére. Csak kerülni kell a relay-ket messzire. -
ZSOOLT2 #6160 Insanity nem is olyan nehéz Soldierrel, 1-2szer haltam csak meg az Atlas mechig.
Többi kaszt viszont túl van terhelve fegyverekkel, ezért lassan töltődnek a képességeik, valszeg ezért nehezebb velük játszani, mint Soldierrel. -
RamsayBolton #6159 A következő ciklus idejére a varren-ek és a pyjak-ok fejlődnek Citadel használó, űrutazó értelmes fajokká. :D -
RamsayBolton #6158 Szóval az a pontos megfogalmazás, hogy a Mass Relay-eket használó organikus/szerves életformákat irtják ki 50 ezer évente. És nem az összes szerves életet. -
Naugye, azé mondom, nem egyszerű ez kérem. Mert mégis mitől lenne pont 50k év a ciklus, mér kell pont ennyi minden civilizációnak ahhoz, hogy "elég fejlett" legyen. ÉS mivan a többiekkel akik még nem szopták be a relay csapdát, vagy túl messze evolválódgatnak a relay rendszertől. -
Robe77 #6156 Pontosan. Az Ilos is csak azért élte túl, mert törölve lettek róla az adatok amikor megkezdték az inváziót. -
RamsayBolton #6155 A Proteánok ránk leltek (Mars bázis). Ugyanígy megtalálták a Yahg-ot is pl.
De igazából arra céloztam, hogy pl. a Föld faunájából csak az embert pusztítják el. A többi le van szarva.
Amúgy logikai hibára adhat okot, hogy űrutazásra képes, de Relay-t még nem talált fajok is sokan lehetnek a Galaxis milliárd csillagrendszerében. Ő velük mi lesz? -
Robe77 #6154 Pont ezt akartam írni... :D
-
Ugye a relay rendszer és a Citadella egy hatalmas csapda része. A hülye fajok meglelik, használják, betelepednek, berendezkednek, minden adatot odagyűjtenek magukról, meg mindenki másról és azután ezt csak simán le kell tölteni és precízen végigírtani őket. Kényelmes módszer. -
Aki nem űrutazik és nem használja a relay-ket azt mégis hogy a rákban lelnék fel egy ekkora galaxisban??!? -
RamsayBolton #6151 Amúgy én arra is gondoltam, hogy az 50 ezer év nagy részében más galaxisokat is tisztogatnak...
Elvileg eljönnek az arra méltó fajokért, hogy az evolúció csúcsára emeljék őket. Reaper-t csinálva belőlük. Ezzel fenntartva őket az örökkévalóságig (száz millió évek).
Amúgy az egy nagy hiba (lehet kibeszéltétek már), hogy elég sok helyen azt írják, hogy minden organikus életet kiirtanak 50 000 évente. De csak az űrutazásra képes értelmes élőlényekkel teszik ezt. Hisz a Földön már lépkedett a neandertál az előző ciklus idején. -
node a geth nem az és ők sem értik mi a rohadás van... :D -
RamsayBolton #6149 mi primitív organikus életformák vagyunk. Fumbling in ignorance, incapable of understaning. -
Szerintem meg ki sem állt velük, ha van sütnivalója, hanem elment segíteni a tanácsnak. -
Az igaz aktív és lazán védte magát, míg nem kezdte el Saren hulláját dróton rángatni. A Citadellát védő flottán is simán átgázolt.
Egyébként mivel gépek nincsenek vagy nem lehetnek érzelmeik. Ezért az olyan dolog, mint dac, bosszú, harag nem jöhet(ne) számításba. -
RamsayBolton #6146 Valószínű (mivel csak ötletelést írok nem tekintem spoilernek), hogy kb. az egész armada harmada-fele simán odalett percek alatt, a többi Hackett parancsára lelépett. Mondván, majd legközelebb... De így is tény, hogy gond nélkül elérték a Földet. -
Naja, fingunk sincs miért is teszik, amit tesznek. Mert értelme az nem sok van neki így kívülről szemlélve. Márpedig lennie kell, ha nem "elromlott" gépek. :D -
Nana, azt nem tudjuk mi történt velük. Szvsz. több eszük volt és nem az történt ami nyilvánvaló lenne. -
Viszont akkor neki is tudnia kellett előre, hogy lesz egy pillanat, mikor védtelenné válik(válhat), merthogy nem hülye. -
RamsayBolton #6142 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Főleg úgy, hogy elvileg a Hackett által mobilizált Alliance flotta látszólag meg se izzasztotta őket. Így érték el a Föld felszínét... -
Pares #6141 Gondolom nem az egész hajó volt a számítógép. Ráadásul nem tudjuk, hogy mennyi erőforrást igényel egy ilyen Citadella méretű Mass Relay beindítása, főleg ekkora ellenszélben... -
Meglehet, de az e,ber az ismeretlentől retteg mindig és az ismeretlen ellenség a legveszélyesebb. Most már kezdjük őket megismerni és ha igaz az, hogy némelykor évszázadokba telt nekik is kitakarítani az ismert galaxist, akkor még van némi remény (no nem sok). -
RamsayBolton #6139 Reaper fejjel gondolkozva én abszolút nem vinnék bele érzelmeket, semmiféle presztízs kérdést nem csinálnék belőle. Ők gépek, nekik ez csak matematika. Ha jobban jönnek ki belőle, mint belementek (mondjuk 500 év mire vége a folyamatnak) akkor nincs min aggódniuk. Leszednek párat, de az indoktrinált és begyűjtött népekből újragyártjuk magunkat százával. Bár még nem 100%-ig tiszta, hogy mit is akarnak valójában.
The cycle cannot be broken... :) -
Pares #6138 Mindent összevetve szerintem messze nem lettek kevésbé félelmetesek, sőt, most váltak igazán félelmetessé, hogy még így a fő tervük befagyása után, jó hosszú gyalog utat megtéve simán átmasíroztak a Batariánokon és az egész Naprendszert pár óra leforgása alatt a játszóterükké alakították át. Szerintem kétség nem férhet ahhoz, hogy még mindig hihetetlenül, legyőzhetetlenül erősek. -
Viszont bizonyítja világosan, hogy NEM istenek. -
Namost egy duplamargitsziget méretű AI-nak bizonyára komoly megterhelést okozott ezen két (három?) feladat között megosztani a figyelmét! LOÁL! Ez nyilván csak az írók újabb faxsága. :DD Most nem mondjátok komolyan, hogy ez hivatkozási alap?! -
Pares #6135 Ebben a tekintetben ez inkább úgy nézne ki, mintha a fél emberiség kihalt volna abban az "Istent" legyőző csatában... Nem túl jó eredmény, tekintve, hogy ilyen "Istenekből" minimum több ezer lehet... -
Namost a hatás kb. olyan, hogy ha egy olümposzi főbb istenséget, igaz sok-sok-sok katonával és hajóval és ostromgéppel és szenvedés árán, DE meg tudtak ölni sima halandók szemtől-szembe, az máris bizonyítja azt, hogy az isteneket igenis meg lehet ölni, ergó az istenségük mint olyan kérdőjeleződik meg.
Tudod, ez presztízskérdés nekik... :D -
Azért azt ne feledje senki, hogy Sovereign azért lehetett a végén "könnyen" leszedni, mert félig az állomást hackelte, félig meg Sarent rángatta dróton, hogy megölje Shepardöt. Mikor Sarent megöljük, akkor válik sebezhetővé, mondják is hogy leállt a védelme/pajzsa. -
RamsayBolton #6132 Mondjuk azt nem tudni, hogy 150 év múlva milyen magas lenne egy átlag felhőkarcoló a Földön.
De így is mondjuk egy átlag "kis" reaper 200-500 méter hosszú. Van belőle több ezer. Míg a szerves életformák űrhajóiból a legnagyobbak ekkorák és van belőlük maximum pár tucat. Szerintem ez óriási különbség.
Harbinger lehet 2 km-es. -
Pares #6131 Ráadásul az is látszott, hogy Sovereign nem az őt körülvevő hajókra koncentrál. A fő ágyúját, amit a kódexben úgy említenek, mint egy 2 kilométer hosszú, a "gerincén" végig futó Mass Accelerator, például nem is használta. Azzal kilőtt volna mindenkit maga körül simán, de arra "koncentrált", hogy Shepardot elintézze, és hogy kinyissa a kaput a többi Reapernek. Nem jött össze. -
Pares #6130 Végül is mindegy, mert nem a méret a lényeg. még ezek a kisebb Reaperek is szerintem röhögve lenyomnák akár melyik hajót az emberi flottában. -
RamsayBolton #6129 "Nana! Azért még Sovereign-nek is HARCOLNIA kellett a flottával a Citadellánál. Ő sem volt sérthetetlen, vagy ilyesmi."
Hát igen. Egy egész hadi flotta teljes tűzereje kellett ahhoz, hogy nagy nehezen leszedjenek egyetlen (igaz az egyik legerősebb) Reaper-t. -
Ez nem is volt vitatott. Nyilván csak úgy erővel nem tudjuk őket alapból lezúzni. Valami trükk kell hozzá és ehhez a kulcs szvsz. az a tag, akit fellelünk majd és csak spoilerezni lehetett eddigelé. :D -
Azé kedvedé (bár már kétszer letoltam), de megnéztem videón is a demót. A végén jól látható hogy alig magasabbak a legnagyobb felhőkarcolóknál.
Feltételezve, hogy a legmagasabb felhőkarcolók átlag 200-300 méter magasak és csak elvétve vannak magsabbak a világon (pl. 450m-es már csak kettő, 500m-es meg csak 1), azt mondanám, hogy itt a nagyobb reaperek bizony megüthetik a fél kilométeres magasságot (bár inkább 2-300m). Már ha extrém magasak a nagy felhőkarcolók.
Persze ez a jövőben játszódik és lehet hogy durván magasabb épületek is vannak, de a hidak hosszát figyelembe véve (meg a mai kanadai látképet arányok miatt, folyó stb.) én nem tippelnék ilyesmit. -
Ok már látom én is facebook-on. -
Ez hol írják?
-
nagyon nyomják ezt a fos origint :D -
Good news for anyone who preorders (or has preordered) #ME3 on Origin: You'll receive a free copy of Battlefield 3!
oO