Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze hogy az, mivel mindenki úgy szabja testre ahogy akarja, valaki full renegát, valaki full paragorn, valaki ez is az is.

Kopiati
Sztem Shepard a legjobb karakter!😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Snexi
jacket énis,hagytam megpusztulni a végén,a legunszimpatikusabb karakter szerintem az egész me-ben

Még akkor is jobb mint jack.Valahogy utálom azt a karaktert.

És mi van akkor, ha az.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

én is így voltam mondom mi a fene 😊 meg ilyenek

nyirog
akkor viszont nem tiszt a lelkiismeretük h elég jó a játékuk és ezért szartak be, nem? 😄

Én mindig õt.Nem volt szívem kinyíratni, mondjuk Kaident se de ez van.Emlékszem tisztára bepánikoltam mikor elõször toltam, 2x is visszatöltöttem mert meg akartam menteni mindkettõt de persze nem jött össze😞

jaja jó kis karakter volt én általában öt mentettem meg.

pedig csak a haja van kibontva.Persze az egyben annyira nem nézett ki jól, de ez csak a grafikus motor miatt van, már akkor se volt a legjobb a piacon.De aki kinyírta az elsõ részben az úgyse látja viszont szóval vagy
Kaiden vagy Ashley.Sokan lehurrogják a csajt hogy rasszista de ha elbeszélgettek vele rájöttök hogy nem az.

Piszkos  Fred
Ash lenne szvsz, nekem jobban bejön az új külseje 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Renjike
EA játék ... igen de akkor is egymás nyakán vannak . és szerintem azért lettek széthúzva.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Hát a bf3nak köze nincs a mass effecthez, teljesen más kategória a 2, de amúgy se jelenne meg egy idõben.A BF3 elvileg szeptember körül a me3 meg év vége lett volna, de átették jövõ év elejére.

Kopiati
Nevezd akárhogy, de engedtek😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Ezek nem hivatalosak, csak rajongók által rajzoltak... A Bioware sose fedi föl Tali arcát... Vagy ha igen, akkor minimum ilyen Ctulhu pofát tesznek be neki... remélem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Renjike
faszság h beszartak .... de mivel Battlefield is EA játék meg a Mass Effect és két elég nagyot durrantó cím nem akarták full egymás után kishozni mind a 2-t 😄 amúgy meg mi fenyegetné a mass effectet? Cod ? csak a fanboyok vennék Mass Effect helyett ... Elder Scrolls? sokan nem szeretik bár iszonyat jó játék . Battlefield 3? talán még õs sem veszélyeztetné annyira.

Renjike
ja jó k😄 én Mirandára vagyok kíváncsi vele mi lesz , meg Kasumira még nicns meg a DLC de szimpatikus karakter nagyon 😊

Muttley
ez hivatalos definíciója annak, h
besz.rtak <#eplus2>

Just do it :)

Renjike
ha megveszem a DLC ket és már megvan kasumi meg már hû is hozzám akkor lehet még vele beszélgetni , románcot kialakítani stb? 😮

Prince23
Artwork képek! karakterekrõl.

A 8. képen kicsoda az a szépség?

Szerintem nem beszarásról van itt szó, csak puszta üzleti megfontolásból... Szerintem a ME3 messze nagyobbat fog durranni, mint ilyen COD, meg BF, vagy akár Skyrim... Csak nem érné meg nekik akkor se, ha ezekkel egyszerre jönne ki.

nyirog
Ha nem is attól de mástól szerintem is, részben ezért halasztottak...

Muttley
besz.rtak az akkortájt érkezõ
MW3-tól és BF3-tól
sztem 😊

Just do it :)

Kopiati
Nem az volt a célom, csak azért a Skyrim egy-két olyan újdonságot (nincs karakter generálás, játék közben lesz a karakter az, ami) Csak ilyenkor idegesít, hogy az ilyet egy-két oldalon "forradalmi" újításnak állítják be.

Úgy érzem 2012 március lesz a céldátum, mert bár a 2. rész az januári volt, de túl közel van az ünnepi dömpinghez (rossz értelemben, az embereknek már nincs pénze, Húsvét elõtte datálva jó is lehet.

PiszkosFred
Na ebbe a tobb mint 10 eves gothic vs TES-be ne menjunk bele, foleg ne itt 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wedge31
Mármint hogy kiadáskor játszhatatlanul bugos lesz ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kopiati
Skyrem engem csak ezért érdekel, mert végre eljutnak a Gothic 1-2 szintjére😊 ami nem kis teljesítmény😊

PiszkosFred
The Elder Scrolls kovetkezo, szam szerint 5. resze. Varos nagyon, aki szereti a teljesen nyilt es szabad jatekstilust, annak be fog jonni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A skyrim az egy játék lesz vagy mi?Még nem hallottam róla de látom már többen is írták hogy milyen ultra lesz.

Kopiati
Hát õszintén, olyan mély az a játék nem tudom hol van benne a "játék"😄

SZEG007
EVE-el 1 orát játszottál? Nekem csak a tutorial végigtolása volt vagy 8 ora, és el is döntöttem hogy ez nekem tul komplex már😛

Majd maga mellé gyûjti a az eddigi csajokat és egymaga benépesíti a földet.
wedge31
Bölcs döntés, túl erös az idei rpg-és felhozatal és az év vége meg ugy is a skyrimrõl fog szólni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sztem nincs, de ezek nem hátterek hanem screenshootok, bár nem értem akkor a gs online-on miért háttérnek írják.Mikor a BW oldalán a screenshootok között van.Max felnagyítani fel tudom de akkor romlik a minõsége.

nyirog
Az új háttérképek közül a városos nincs véletlen 1680x1050-es felbontásban? Én sajnos eddig nem találtam :\

Elõször elszomorodtam, de jobban bele gondolva, így legalább nem kell a kevéske szabadidõmet szétforgácsolnom az ME3 és a Skyrim között. Ha kb. februárban jelenik, meg akkor pont folyamatos lesz az utánpótlás😊

Nem vagyok egy mmo expert, a WoW-n és a Guild Wars-on kívül nincs tapasztalatom, de ezzel a kijelentéssel maradéktalanul egyet értek. Az említett 2 játékkal együttesen nem töltöttem el annyi idõt mind a megjelent 2 ME rész közül bármelyikkel.
Számomra sokkal nagyobb értéket képvisel a történet, mint az hogy harmincad magammal állunk körbe valami boss-t és várjuk, hogy kiessen belõle egy mágikus versenyzongora. Elnézést a sarkításért, de nekem még egyszer sem hiányzott a Mass Efectbõl, vagy teszem azt valamelyik Elder Scrollból a multi. Sokkal inkább vonzott, hogy az adott világot (vagy univerzumot, kinek hogy tetszik) felfedezhessem úgy, hogy közben nem vagyok rákényszerítve arra, hogy beszervezzek pár ismerõst, vagy hozzácsapódjak valakikhez, mert másképp esélytelen a dolog az adott küldetés.

Piszkos  Fred
Pedig jól felépített univerzum az, csak el kell olvasni pár könyvet. A filmek elég szarul sikerültek szvsz

Fenrir
Ha cserébe kijön az SW:ToR idén akkor maximálisan elégedett leszek.

A halál csupán a kezdet...

Kopiati
A Star Wars, mint "jól felépített" univerzum XD lehet más filmeket láttunk (könyvek nem számítanak Lucas is semmibe veszi azokat).

MMO, meg ott hal meg számomra, hogy egy világ, ahol MINDENKI hõs, jaj😄 Már az egy "hõs" karakter is sok, de ez bevált irodalmi/filmes toposz, de az hogy x millió játékos n*x millió hõssel rohangászik, az felvet bennem egy-két kérdést (az mmo játékosok mentális higiéniájával kapcsolatban). EVE online-t tudnám kiemelni, mint alternatíva, DE kb 1 órát játszottam vele, úgyhogy komoly véleményem nincsen róla, meg kétlem, hogy valaki úgy venne ME mmo-t hogy õ lesz a stronciumöszvér daliás kapitánya, aki egész életében 2 rendszer között fuvarozza a nullemet😊 (az általatok úgy ajnározott világ (általam is) ezt igényelné, nem azt, hogy hõsök garmadája veszi fel questben a derítsd fel az elhagyott kutatóbázis küldit...

Van egy-két érdekes próbálkozás az mmo-k reformálására (a sokat leölt állatok kihalnak a világból, a sok fa kivágása elsivatagosodáshoz vezet, ha nincs mezõgazdálkodó, akkor nincsen a storeban termény stb...) de mmo-val elrontani egy franchise-t áhhhhh

BoneDragon
Kicsit lemaradtál. Még délelõtt linkeltem.

SötétBarom
Komolyra fordítva a szót, én a First Contact War-os játékot mindenképp Freespace szerûen képzelném el. De nem muszáj csak arra koncentrálnia, simán lehetne olyan, mint a freelancer.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Hála a jó istennek!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

ez még bele fér

Piszkos  Fred
Ennyi még belefér, többet ha többet nem csúsztatnak

Piszkos  Fred
Ha szerinted pocsék ötlet volt, kifejezheted normálisan is, nem kell játszanod a keménygyereket, aki bölcsen rávezet a megoldásra
Ha már star warsban vannak ilyen, ráadásul elég jól összerakott játékok, a ME univerzumában is el tudnék képzelni pár ilyet. És szerintem még jó páran, ez a rohadtul felépített univerzum megérdemelné ezt.

Csúszik 2012 elsõ negyedére.

Mégse bukok meg az utolsó vizsgaidõszakomon. <#hehe>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Láttam hogy új képek érkeztek a me3-ról a gs online-on fentvan.
link
Fõleg a környezet kidolgozása tetszik, a táj valahogy sokkal hihetõbb mint eddig.

A TOR eléggé történetközpontú lesz, majd meglátjuk, h az MMO részét mennyire sikerül összehozniuk.