Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Most ez a b*ziság lesz a téma a megjelenésig? <#idiota>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Mimasz
Parex! Ez hatalmas volt (Y) 😄DDD

Kopiati
Tehát akkor technikailag, mintha egy kecskét kúrogatna az ólban... remek...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

grebber
Akkor hozzád nem jutottak el a zaftosabb leszbik, amikor felcsatolják a nagy mûdákeszt és megatakolja a másikat szinte minden lyukába!<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Fenrir
Mindenki azzal csinálja amivel lehet 😄

A halál csupán a kezdet...

Hát az egyik esetben csak simogatják meg nyalogatják egymást, a másik esetben meg durván segbebaszkodják egymást. Ez a külömbség.
<#hehe><#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fenrir
Mi a különbség a nõi és férfi homoszexualitás között? Elvileg ugyanaz a kettõ.

Róla megfeledkeztem. De leszbi szállal nincs bajom, a másikkal van.

PiszkosFred
Es mi a helyzet Kellyvel, az asszisztenssel? 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem volt. Liara nem nõ, csak annak néz ki.

Kopiati
Eddig is volt homoszál a sztoriban nem értem mire vagytok felháborodva😄 Egyébként honnan veszitek ezt, hogy lesz hím-hím kapcsolat?

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Minél hátrébb van valamelyik , annál gusztustalanabb eszközökhöz fog nyúlni:

A Zynga pl Lady Gaga -t szerzõdteti a tömegszarjához, az EA meg homártransznemûsítést hajt végre... Ez van srácok. <#vomit>

EA $6.2 billion
Zynga $9.1 billion
Activision/Blizzard $13 billion

na ezért lesz homo-szál a sztoriban

Kopiati

nyirog
Én úgy tudom h most lesz 20.-án 😄

Kopiati
Jún 7-9.

Kopiati
Jún. eleje.

Mikor szokott lenni az e3?Május vége felé nem?

nyirog
Jujj de várom már h lássak játékmenetet belõle.. 😄D

Casey Hudson, twitter: "Doing a few demo practices before flying to LA tonight. Going to show a preview of one of our E3 demos to press tomorrow..."

Remélem izzítják a helyiek a kamerákat, telókat.
A kép az ME1 Feros, vmi promókép lehet elég gagyi.
Spoiler..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Atlast Shep is fog vezetni
A cikkben a kép mintha a mass effect 1-bõl lenne.Legalábbis a háttér meg a geth colossus.Olyan mint az egyben a feros, ahol a thoriant kellett a végén kinyiffantani.

<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kopiati
Hogy ne csak buzuljatok😄 Új hír!
ITT!

Inkább a világ vége.
De akkor ennyibõl nem Mass Effect 3 lehetne a címe hanem ASS EFFECT.

Lol lenne ha 3-ban nem lehetne elkerülni a buzulást hanem a képünkbe nyomnák.

- Shephard a végsõ harc elõtt szokás hogy a Krogan férfi klánvezérek szexuális kapcsolatra lépnek egymással hogy így is megerõsítsék a szövetséget.
- Tudjátok majd mikor nyújtom oda a seggem egy Krogannak! Inkább 69-ezek egy Collectorral!
- Erre most nincs idõ Shephard! A Kroganok nélkül esélyünk sincs hogy legyõzzük a Reptereket!
- De én akkor sem akarom!
- A galaxis sorsa a te kezedben van Shep. A választás rajtad múlik...
- F**omba na akkor ha nincs más választás...
.
.
.
.
.
-Shephard...
- ... Wrex...
Zseniális ez a képregénysorozat!<#taps> Már a végéhez közelít, most indulnak majd Ilosra...
Ryder62
<#taps>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Errõl ez jut eszembe:
Fenrir
Ne is mond, tegnap számomra is lehangoló volt az a jelent a sorozatban...

Solid Snake
<#nevetes1>
Sir Quno Jedi
hámer "tágítja a világképeteket"... vagy ha azt nem is, akkor legalább az ánuszrózsátokat, nekik az is jó... D😄D😄😄😄DD😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

én se értem mi értelme ennek.

SZEG007
ja abbol is kezd elegem lenni, most néztem Tronok Harcát, és egyik pasi szopogatja a másik faszát.... Ma már egy filmet vagy sorozatot nem tud megnézni az ember hogy ne tolnák a képébe a buzulást.

Az még haggyám... de ha Garrusból buzit csinálnak...

az elsõ részben is csaj/pasival is választható lett volna, csak valami fájlt át kell írni hozzá vagy mi, én láttam róla videót
SZEG007
Nagyon remélem hogy Ash-böl nem csinálnak valami leszbit, mert akkor irgum burgum lesz Bioware<#gun>

ha 2 nemû, akkor hermafrodita lenne szerintem... nem inkább "nemtelen"? 😄
engem spec egyáltalán nem zavar, nekem elsõ shepim csaj volt és liarával hoztam össze, nemétõl eltekintve õ volt a 3 "lehetõség" közül a legszimpatikusabb számomra. és a 2-ben nem csaltam meg 😄 de, ha már lehet választani, akkor inkább a "buzulást" választom xD
Hát elég nehéz elképzelnem Liarát állva hugyozni...
<#hehe><#nevetes1>

<#nevetes1>
Mindegy úgyis õ a kedvenc karakterem.

Lehet volna egy külön sajátja egy baromi nagy kérdõjellel az ajtaján.

Why so serious?

De mindegy is nem ez a lényeg de engem azért kicsit zavar ez a homo dolog, nyilván egy csajnak meg a leszbi dolog zavaró.De ettõl még megveszem mert megéri ezt a funkciót meg úgyse fogom a büdös életbe használni szóval tökmindegy.Csak zavaró hogy ilyen hülyeségekbe fektetnek pénzt,idõt,energiát ahelyett hogy másra koncentrálnának inkább.A végén meg kiderül hogy emiatt halasztották el de akkor kiugrok az ablakon.

wedge31
Ez felveti azt a kérdést, hogy vajon liara melyik wc-ét használhatja a normandyn....

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Akkor utoljára. Az asari egy olyan faj amiben csak nõk vannak. Igen, szaporodhatnak egymás közt de attól még nõk. Nõként viselkednek, nõnek néznek ki, nõnek hangzanak. Vagy ugyan hazudja már nekem itt bárki is, hogy amikor a férfi Shepjével Liarával románcolt akkor nem nõként gondolt rá.

Why so serious?

Pontosan és örökli az apa tulajdonságait,vezetõi képességét...stb.Épp ezért van az hogy az Asarik elsõsorban más fajokkal szaporodnak mert így változatosabb gének lesznek...stb.Az asari-asari kapcsolatból semmi haszon nem származik és az ilyen asarikat hívják tiszta vérûnek.Csak azért mert hasonlítanak az emberi nõkre még nem azok.Ennyibõl egy ló is hasonlít egy szamárra de attól még nem lesz az.

Fpocok
És asari+valamibõl mindig csak asari gyerek lehet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hát akkor nem olvastad el a kódexet.Meg úgy semmit.Liara 2 nemû vagyis lehet akár férfivel akár nõvel, lehet apa de anya is.Mivel az asari faj nem úgy szaporodik mint az emberi vagy más faj, persze lehet testi kapcsolat de az szaporodás szempontjából nem lényeges.Mivel az elméjével összetud kapcsolódni más fajokkal is, és úgy egyesül vele.

wedge31
Na ne liara nem csaj ? most egy világ omlott össze bennem / meg shepardban is /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
3d sexvillának NINCS VETÉLYTÁRSA... úgy hallottam.

Parasite Eve 2, best game EVER!