22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
felvettelek bár nekem ez a játék új :D -
Valaki jönne multizni? Coop-ot tolni, nem épp a legjobb random emberkékkel :D Origin név: H3xHUN -
BalMat #6480 Hehe. Parancsnok. Az fregattkapitány, ami kb. alezredesnek felel meg a szárazföldieknél. Ashley most Lt. Commander, ami korvettkapitány. -
Oh yeah!! csak kár hogy 3-ig melóban ülök... :S :S -
ZSOOLT2 #6478 Megy a multiplayer demó mostmár mmindenkinek! -
hegege #6477 Én ME2-t elkezdtem ujra, összes dlc rajta van és furcsa, hogy a játék közepén (horizont story után) jön az admirális az arrival dlc-vel ami kicsit meglepett ... -
Az a legjobb a három közül, nagyon izgalmas, nem tudtam letenni, így kiolvastam két délután! -
Szerintem a könyvek letehetetlenek, nagyon jók,mozgalmasak, és sok érdekes dolog merül fel benne a Mass Effect univerzumból. Ha közvetlenül nem is kapcsolódik konkrétan Shepard-höz, de mindenképp a játék történetét követik, és kötik össze! Szerintem mindenképp érdemes elolvasni őket, mert nagyon jók! -
Pares #6474 Mezei egér+billentyűzet kombó egyébként is messze lekörözi. -
Csokis #6473 Razer's Mass Effect 3 peripherals include game DLC
Ebből ez érdekes, lévén nem is támogatott!
-
Pares #6472

-
Én csak a Liarás sztorit olvastam a képregényekből, a másik Kékszeműs sztorit nem. Még tavaly szereztem be őket aDark Horse oldalán, mikor egy napig ingyen volt. :P
Tényleg nem nagy szám, olyan összecsapott, rövid és... tudom, hogy csak 4 szám, de Furman képest volt brutál jó sztorit összehozni 1 számba is, nem hogy egy 4 részes minibe. -
Ha van időd akkor érdemes elolvasni a könyveket, azon felül hogy szórakoztat, meg lehet belőle tudni egy-két plusz infót. (a megtorlás c. kötetről nem tudok nyilatkozni, az most következik) -
Pares #6469 Jobb mint a semmi. -
RamsayBolton #6468 Köszi. Azokat már mind elolvastam. Bár azok nekem elég bugyutának tűntek. De legalább adtak át- és felvezetést. -
Pares #6467 Inkább a Cerberus-Alliance-Reaper hármast feszegetik, Sheparddal kapcsolatban nem sok dolog van bennük. De ha a könyveket nem is, a képregényeket érdemes elolvasni. Neten meg lehet az összeset találni, ha a virágbolti verzió is megfelel... -
RamsayBolton #6466 Lenne egy kérdésem azokhoz, akik olvasták a regényeket. Mennyire kapcsolódnak a Shepard-Reaper vonalhoz? Érdemes őket elolvasni még a ME 3 előtt, vagy többé-kevésbé különálló történetek? -
Pares #6465 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezzel az erővel akár Shepard is indoktrinálva lehet. Van egy régi mondás a BSN-ről, miszerint a végén kiderül, hogy Shepard maga egy Reaper XD. "Shepard! You are the Reapers!" -
RamsayBolton #6464 Ben husk lett (bár a képregényben ez is, finoman szólva ellentmondásos...). Saren külsőre teljesen önmaga volt és mégis indoktrinálták (ki tudja mi óta?). Csak a legvégén kapott "implantátumokat", de azt inkább azért, hogy Sovereign közvetlenül is irányíthassa. -
Cef #6463 Jó lenne ha így szerepelne a sztoriban, remek háttértörténetként szolgálna az ősi történelembe való betekintéshez. -
RamsayBolton #6462 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Szerintem TIM de facto ellenség lesz a játék során, de konkrétan nem paktált le a Reaperekkel, nem indoktrinálták, hanem az a terve, hogy az irányításukkal rabigába hajtja az összes többi fajt, és az emberiséget teszi meg domináns fajjá."
Ettől még simán lehet indoktrinálva. Hisz a "komoly" indokrinációnak az a lényege, hogy az áldozat azt higgye végig a saját logikája és gondolatai mellett cselekszik. Vagyis TIM az emberiség szuper dominanciája érdekében akadályozza Shepard-ot, ez utóbbi pedig a Reaper-eknek kedvez.
Persze mindkét variáció egyelőre spekuláció. Kíváncsian várom, hogy mi lesz a végkifejlett.
-
Pares #6461 Ráadásul Ben szinte azonnal elkezdett átalakulni, nem normálisan viselkedni, stb., TIM pedig a mai napig nem mutatja jelét semmilyen degenerációnak és átalakulásnak. Kivéve a szemeit... -
Ez a játék? Dobálod a nadet meg rakétázol tenyérnyi mapon? Ezt még kipróbálni se érdemes úgy érzem... -
Pares #6459 Megnéztem újra az Evolutiont, és tévedés ez a mondat, mivel Jack Harper sosem ért ahhoz a Reaper Artifacthoz! Csak közvetetten lépett vele kapcsolatba, azt is úgy, hogy Bent lökte el, aki megfogta azt az izét. És a képeken utána elég nagy a kavarodás: közvetlenül a jelenet után nem kék a szeme, sőt, többnyire az egész maradék részben barna szeműnek mutatják be, egész pontosan 1 darab képet találtam róla, amikor ilyen kék a szeme. Szóval az ilyen képregényeket is egy jó nagy adag fenntartással kell kezelni, főleg hogy korábban is közöltek fals információkat, vagy lore-al nem megegyező dolgokat. Elég megnézni a Deitz-féle Deceptiont. -
Valaki nem tudja véletlen, MULTI ma éjféltől, vagy a holnapi esti órákban várható ? -
RamsayBolton #6457 Pont itt lehet olvasni a Leviathan of Dis-ről is, amit a batarianok lenyúltak még 2163-ban. Erről én már az első rész óta spekulálok. Spoilerbe teszem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valószínű, hogy az egyik legelső Reaper lehetett (genetically engineered starship, nearly a billion years old). Ez még akár a story-ban is benne lehet: felderíteni a Reaper-ek eredetét, megérteni a "működésüket" stb. -
Kis olvasni való ITT, elég sok szó esik benne 50 ezer évnél idősebb fajokról is, proitánok előttiekről is akiket valszeg ugyanúgy legyaktak a reaperek, talán a játékban tesznek majd rájuk utalást esetleg szerepet is kapnak valamilyen úton módon :) -
" His glowing blue eyes are a result of touching a Reaper Artifact. "
Tehát pontosan, amit a szemében látsz az nem a természetes szemszíne. Ami látszódik az az iris felett van, az iris meg általában sötét színű, vagy olyan színt vesz fel ami a háttérben lévő csillagról rávetődik, kék vagy piros szín. -
Mióta blokkolt az imageshack??
Mai multiról:
Megvan silver fokozaton is az első pálya. A végén 4 Atlas és 4 Phantom jelent meg a többi katona mellett. Rohadt nehéz volt rakéták nélkül. -
Horda mód az egyik legértelmetlenebb dolog, amit valaha kitaláltak. Régen, amikor még játékgépek voltak, akkor ott még elment ez a "ki bírja tovább" dolog... de ma már online nem. -
Cef #6452 Wow, ez kész XD -
Cef #6451 #6447-re ment -
Cef #6450 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Vagy pedig nem lesz gyozelem, a reaper most csak asszimilalni akar, es nem kiirtani minket, es ez fogja a kozelgo Mass Effect MMO-t felvezetni, a totalis haboru es az elnyomas alatti lazadasok, harcok a gonosz ellen."
Kizártnak tartom. Brutális lincshangulat lenne, ha ezt meglépnék a készítők. Az ME-t mindig is trilógiának szánták, a 3-mal véget fog érni Shepard és a reaperek sztorija, attól még a sorozat folytatódhat.
!!!Innen óriási spoiler, még a spoilerben is, tehát tényleg csak saját felelősségre szabad tovább olvasni, én már megbántam mikor anno olvastam!!!
------------------------------------------
A proteánok terve az volt, hogy sztázisba helyeznek egy egész kolóniát, ami a reaper invázió után ébredne fel, újjáépítené a proteán birodalmat, közben a többi fajt is befogná a munkába: istenként mutatkoznának a primitív civilizációk előtt, majd felemelnék őket a saját szintjükre és lehetőséget adnának nekik a birodalomba való csatlakozásra. A következő ciklusnál a reaperek egy még a proteánoknál is több tízezer évvel fejlettebb birodalommal és egy külön ellenük felkészült hadsereggel találnák szembe magukat.
Csak a terv nem jött össze, nem lehet tudni pontosan, hogy miért, de lesz egy proteán csapattársunk (a sztázisból felébresztve), ő elmondja, hogy meg kellett ölnie az egész osztagát, mert indoktrinálták őket, valószínűleg emiatt nem valósulhatott meg a terv sem. De majd a játékból kiderül. Szerintem már túl későn fejlesztették ki a protik a fegyvert és inkább az új birodalmukba akarták átmenteni. -
Extraction zone: sikeres küldetés. Spolier mentes.
-
ZSOOLT2 #6448 Erről már hallottatok?
Meteorológiai ballonokhoz erősített ME3 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hat latva, mennyit segitett ez az allitolagos csudafegyver az elozo "aratas" alkalmaval, halott ugy a dolog... Vagy a fegyver meg regebbi, a prothean elott kiirtott neptol valo, T-100 000 eves? Nem hiszem, hoyg ennyire tul lesz bonyolitva, az elso ket resz tortenete valamennyire koti a kezeket, nem lesz itt valami hirtelen jott csudafegyver sem. Olyasmi lesz a megoldas, amit mar lattunk az 1-2 reszben, de nem gondoltunk ra.
Vagy pedig nem lesz gyozelem, a reaper most csak asszimilalni akar, es nem kiirtani minket, es ez fogja a kozelgo Mass Effect MMO-t felvezetni, a totalis haboru es az elnyomas alatti lazadasok, harcok a gonosz ellen.
A demo videoi es cutscenek vagasainal vegig a BSG vagasai es kamera mozgasai ugrottak be (tetszett is nagyon), ebbol jutott eszembe, hogy siman el tudok kepzelni egy olyan helyzetet, mint amikor a BSG-ben a flotta fele letelepedett es eltek a cylon elnyomas alatt New Caprican, jopar honapig, amig az Oreg probalta osszerakni a mentoakciot a Galacticarol, megtizedelt legenyseggel... es ilyen szitubol indulna az egesz, egy totalis nagy haboru es vereseg utan. Nincs midnig happy end :)
-
Akra #6446 Gondoltam,hogy a fullban ott lesz a Hi-Res. Megerősítve még jobban örülök :) -
Ennek örülök... Egy 2GB-os HD6970-es kártya várja azokat a Nagyfelbontású textúrákat! :) -
Cef #6444 Igazad van, basszus kezdem érezni, hogy este van már, a szövegértés se megy rendesen :D -
Végre! Valaki megerősítette és eloszlatta a félelmeimet.