Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ennek nagyon örülök.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Már hozzákezdtél a fordításhoz? 😄
TBTPumpa
Szerencsére a játék fordítható - legalábbis a demó(a Mass Effect 2 TLK szerkesztõjével):
http://www.kephost.com/images4/2012/2/14/d4a8mx7vaflaajidcy5e.jpg

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én is végig vittem a demót. Nagyon jól sikerült, bár az irányítást egy kicsit szokni kell.😊Az ellenfelek is sokkal inteligensebbek,pl. én voltam a fal egyik oldalán a Cerberus katona a másik oldalon és szépen oda ejtett mellém egy gránátot. 😄 Szerintem a grafika is szebb, bár ez egyéni vélemény. Mindig lesznek olyanok akiknek valami nem tetszik, de ezt el kell fogadni, úgy sem lehet meggyõzni az ellentétes véleményrõl. Nem készült még olyan játék ami mindenkinek tetszett volna.

Amúgy meg a gyûjtõi biztos vétel nálam. 😄
JethroHUN
Azt nem is értettem teljesen, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor megtaláljuk a szellõzõbe, még ha kedvesen szólunk hozzá, akkor is "...te nem tudsz megmenteni..." vagy hasonlót mond, most totál hülye volt vagy médium vagy mi? <#fejvakaras>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Semmi baj nincs vele, csak mindig akad 2-3 ember akinek soha semmi nem jó.

cataflam02
Nem tudom mi bajotok a grafikával ? Az a legkevésbé fontos, a 2-nél még így is szebb lett a játék.

One more story

Nemtom... a graf eleg szegenyes, meg elettelen, a 2-ben jobb volt. Az eleje meg ebben a fomaban epic fail, ennel meg Michael Bay hazimajma is jobbat dob ossze. Mind1 2-3 het es ranezunk megint, hatha...😊
cataflam02
Na én is végigtoltam, szerintem nagyon jó lesz a játék 😄 csak kicsit rövid volt ez a demó. 😞 Na sebaj, majd pénteken multi.

One more story

JethroHUN
Végig vittem a demot, hát WÁÓ, király lett nagyon. Hardcoreon, meg van a kellõ nehézség. Csak néztem elsõre hogy a biotikával is célozni kell, throw-val nem is kicsit, mert ha nem szembõl kapja az ellenfél semmit nem ér sokat(sentiellel voltam, nõ shep, csak a teljesben játszok majd John Sheparddel 😄 ) Nagyon jó játék lesz, tanultak a készítõk, ötvözték az 1 és a 2 legjobb elemeit, átvezetõ videók nagyon ott vannak. A hangulat is tökéletes volt, számomra. A harc még kicsit szokatlan volt, mint amikor elõször játszottam Assassin Creedet, nagyon rossz, h egy gombhoz 3 funkció van hozzá rendelve... szokható, de meg lehet halni miatta. Várom már a pénteket, kiderül a multinak is lesz-e jövõje.

orichalcos
Aki multizik annak tipp. Ha Atlas egység jön felétek toljatok neki egy rakétát, azonnal megpusztul.

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos

Singlet majd késõbb kipróbálom, a multi rohadt jó, 4en nagyon össze kell dolgozni.

My streams: https://beam.pro/oriic

Pedig rohadt jó lenne ha megfelelõ emberek kezében lenne!
Fpocok
Na?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én épp az ilyen dolgokért inkább bele sem kezdtem a nézésébe. Inkább végigtolom még egyszer. <#idiota>

TBTPumpa
Baromi hangulatos és drámai jelenet volt!

Néztem ezt a masseffect.hu live steam-et, katasztrófa. "Kiválasztják" nagy bõszen az elején, hogy legyen a faszi, mert unjuk a nõ a fejét! Megjelenik a nõ, erre mondja a srác "hoppá! megtaláltuk az elsõ hibát!"... az nem zavarja õket, hogy azt választották ki aki meghalt... <#levele>
Seth
Az elsõ küldi az opening rész lesz a teljesben, ahogy itt is, szóval nem mondanám spoilernek azon túl, hogy így kezdõdik
azért az szép jelenet volt,ahogy a kissrác nem tudott elmenekülni,mert lelõtték a hajójukat, az a zene nagyon passzolt

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Elvileg van egy program, ami kell hozzá... talán a Java? Már letöröltem, de akinek fenn van, nézze meg milyen program kell hozzá.

Vraaanyek
visszatérve, tud valaki valami megoldást vagy okot a masseffectconfig.exe leállására??? ezt csinálta az elsõ két résznél is mindig, újratelepítést és mindent próbáltam ,de nem megy...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Prince23
Az elsõ küldetés közepe eléggé spoileres am. sõt ez a játék elsõ 10 perce is majd a teljesben is.

viszont a második küldivel nincs gond, az meg eléggé spoilermentes ha úgy vesszük. Kivéve a nõi krogant. de sztem ezt már minden ME fan tudta...

TBTPumpa
Ha a megjelenés napján (péntek) nem kapom meg a játékot akkor az összes futárcégre ráküldök egy Reaper-t! <#idiota>

A multiplayer-re még kíváncsi leszek nagyon!

TBTPumpa
Ami jó: Az ellenségek tényleg kihasználják a pálya adottságait. Nem csak állnak egy helyben vagy elrejtõznek és a társak (Liara és Garrus) is odabaszósak. Kell ez a játék most!

Vraaanyek
én érte megyek inkább, pénteken jelenik meg, és benne van a pakliban, hogy a futár nem mégse hozza aznap...na jó, ez már tényleg túlzás, ennyire nem lehetek fanatikus 😄 😄 😄

TDC Geronimo
képességek újratöltése függ attól is, hogy hány és milyen fegyver van nálad. Fegyvereknél meg vane gy ami rúg, mint a picsa most nem tudom mi a neve pontosan

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TBTPumpa
Én is kijátszottam már a demót férfi és nõi karakterrel...
Nõi Shepard-nak tök jó feneke van!

Kár, hogy ilyen rövid lett ez a demo - de legalább nincs benne Spoiler. Lett volna még kedvem játszani vele!
Baromira hangulatos és élvezetes a játék! Várom, hogy hozza a futár a Gyûjtõi változatot, kár, hogy addig még aludni kell párat...

Vraaanyek
azért az az olasz gyûjtõi nem lenne hátrányos 😄 😄

Optimus Prime
Na, itt egy kép a 2 és a 3 demó configjáról. elsõre csak a high quality bloom és a film grain hiányzik. Azt tudom, hogy én nagyon bloom kedvelõ vagyok, lehet ezt hiányolom?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sir Quno Jedi
Van olyan fegyó ami sorozatnál murvára felhúzza a csövét. A throw meg a tech armor miatt tölt lassan ugyebár. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

na megyek is és elõrendelem😄
rossz nézni,hogy már mindenki játszik vele😞
(akkor is kibírom!!!)

PSN ID:misi2mezei

Vraaanyek
végig vittem még egyszer, jobban odafigyelve, körültekintõbben, kevésbé elfogultan...tény, hogy vannak bakik még mindig, de még így is, demo alapján is megvenném!

Prince23
Ja ami nagyon tetszik az "újítások" terén az amikor tunkolnak ezerrel, majd learmortizálnak. Hülye szót használtam, úgy értem amikor a pajzsunkat lelövik rólunk, olyan mintha a szó szoros értelmében leesen rólunk. nagyon vagesz 😊

Prince23
Uhh és mi van azzal, aki a demó alapján dönti el a megvételt? 😄

én szerencsére nem ilyen vagyok. de a demóba nem árthatott volna bele tenni ezt. amit hiányolok.

Kipróbáltam a demót, kifejezetten tetszett, hogy gyorsabb/dinamikusabb lett, mint az ME2. Nõi Sentinellel voltam, a pajzsok sokkal gyorsabban visszatöltöttek, mint az ME2-ben, és nem kellett a Tech Armort visszakapcsolgatni, ha leszedték a pajzsom.

A Throw képesség visszatöltése viszont lehetne sokkal gyorsabb, és jó lett volna, ha fegyvereket is lehetett volna választani kezdés elõtt.

A fegyverek visszarúgása teljesen megszûnt, az Avengerrel, Tempesttel simán le lehet adni pontos sorozatokat...

Biotikus kombók is megjelentek újra, de erõsebbek lettek.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

TDC Geronimo
Nem támogatja, ahogy a 2 se

TDC Geronimo
Mondták fórumon, hogy lesz sok ahol több, mint 2 választás van, de a demo részeiben pont nincs ilyen.

samsung123
xbox gamepaddal ki tolja? mert nekem nem ismeri fel...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Sir Quno Jedi
Huáhh Sentinel-lel egész jól bírtam, jó a tech armor+finess.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Sztori, az elvileg olyan, mint a role playing... leszámítva, hogy nincs fokozat állítás. Ergo ott csak az a lényeg, hogy valaki végigtolja a játékot a sztori miatt, kihívás nélkül. Legalább is én így értelmeztem.

Prince23
A sztori módot próbálta valaki?

Mert én RP módban vittem ki a demót és csak két választási lehetõség volt, mintha az action módba toltam volna :S kevés párbeszéd jelenik meg.

remélem sztoriba lesz 3 választási lehetõségünk... ha nem is a demóban, a teljesben azért kötelezõen elvárnám.

eddig a játékmenet EPIC.

Fpocok
Hangulat ugyanolyan. Fejlõdési rendszer egy picivel részletesebb. Ha több pontot raksz egy skillre, akkor az utolsó három pontnál van választási lehetõség, nem csak az utolsónál, mint a 2ben.

Kmarha
Köszönöm srácok, végre értékelhetõ hozzászólások 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Optimus Prime
Nos, én elvileg RPG módban toltam. De a hosszú átvezetõkben kb. 3x szólhattam bele. Akkor is kétféle válasz: a jófiú és a genya. Nem tudom milyen lehet akkor az action-mode. A fejlõdési rendszer a 2-ét hozza, bár amolyan tree szerû, fektetve és színes grafikon jelzi, ha egy-egy skillnél választhatsz két mód között (ugye, mint a 2-ben erõ vagy hatókör). Az aim rendszer ugyanaz, de a célkereszt és a fegyver érzése szerintem még régimódibb lett.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Vraaanyek
as I sad... hidd el, ha nem azzal van elfoglalva az ember, hogy csúcsgrafika legyen, hanem rajongóként a történet méltó és izgalmas folytatását várja el, elsõ benyomás szerint messze nem csalódik!

jarlaxxe
Ebböl a demóból nem derül ki, hogy rpg-sebb lenne mint a ME2, majd esetleg a fullból.

Kmarha
bár reménykedem benne, hogy akitõl véleményt kapok az most ezerrel belemélyedt 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Inkább letöltöm én is, pedig csak némi véleményre voltam kiváncsi, hogy milyen a hangulat, a fejlödési rendszer, mennyire lett RPG-sebb.

Erre mit olvasok? grafika így, grafika úgy.... a lényeget megfogtátok gratulálok!

jarlaxxe
Valszeg aranyér, öreg már szegény...

TDC Geronimo
anderson ahogy fut azon sírok. Bionál ennyire vakok vagy csak ennyire bénán tudnak animálni? 😄

Ha nem tetszik valami huzzá....