Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
http://www.kephost.com/images4/2012/2/14/d4a8mx7vaflaajidcy5e.jpg
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amúgy meg a gyûjtõi biztos vétel nálam. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
One more story
One more story
My streams: https://beam.pro/oriic
Singlet majd késõbb kipróbálom, a multi rohadt jó, 4en nagyon össze kell dolgozni.
My streams: https://beam.pro/oriic
PSN ID.: Beegabor
Parasite Eve 2, best game EVER!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
viszont a második küldivel nincs gond, az meg eléggé spoilermentes ha úgy vesszük. Kivéve a nõi krogant. de sztem ezt már minden ME fan tudta...
A multiplayer-re még kíváncsi leszek nagyon!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nõi Shepard-nak tök jó feneke van!
Kár, hogy ilyen rövid lett ez a demo - de legalább nincs benne Spoiler. Lett volna még kedvem játszani vele!
Baromira hangulatos és élvezetes a játék! Várom, hogy hozza a futár a Gyûjtõi változatot, kár, hogy addig még aludni kell párat...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
rossz nézni,hogy már mindenki játszik vele😞
(akkor is kibírom!!!)
PSN ID:misi2mezei
én szerencsére nem ilyen vagyok. de a demóba nem árthatott volna bele tenni ezt. amit hiányolok.
A Throw képesség visszatöltése viszont lehetne sokkal gyorsabb, és jó lett volna, ha fegyvereket is lehetett volna választani kezdés elõtt.
A fegyverek visszarúgása teljesen megszûnt, az Avengerrel, Tempesttel simán le lehet adni pontos sorozatokat...
Biotikus kombók is megjelentek újra, de erõsebbek lettek.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert én RP módban vittem ki a demót és csak két választási lehetõség volt, mintha az action módba toltam volna :S kevés párbeszéd jelenik meg.
remélem sztoriba lesz 3 választási lehetõségünk... ha nem is a demóban, a teljesben azért kötelezõen elvárnám.
eddig a játékmenet EPIC.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Erre mit olvasok? grafika így, grafika úgy.... a lényeget megfogtátok gratulálok!