22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #9408 Szerintem nem gagyi, hanem nem egyszerű. Nem lehet eszetlenül nyomogatni a jobb egérgombot, és volt nekem is rendszer, amit háromszor négyszer kellett felkutatnom, hogy megtaláljam a cuccosokat bennük. -
Pares #9407 Nekem reális elvárásaim vannak, ellentétben a Te teljesíthetetlen elvárásaiddal. De ezt szerintem Te is tudod, ezért fikáztad magabiztosan jóval megjelenés előtt is már a játékot. -
Ez a scannelés tényleg ilyen gagyi lesz? 2 scann után jönnek és menekülni kell nem tudom feltérképezni a területett...
-
Pares #9405 Neten néztél videót, kitudja milyen új játékból. Nem tudom, milyen "első" küldetéseket néztél, de azokon főleg az akción, a gyors cselekvésen van a hangsúly, gyakorlatilag még a "sokk" része az egész, aztán belassul. Citadellen csomó párbeszéd van, csomó mellékküldetés. Párbeszédből és válasz lehetőségekből meg kérdésekből egyáltalán nincs hiány. Legalábbis az én importált játékomban. -
cdr74 #9404 Hát akinek nincsenek vagy minimális elvárásai, igényei vannak, az gyakran a korlátoltsággal takarózik másokkal szemben, ami megint nem más, mint hogy a tárgyról áttérsz személyeskedésre. -
Pares #9403 Hoool? Bazmeg! Hoool? Egyszerűsödtek? Ezt az egy dolgot aztán igazán nem mondhatja senki. Vagy mondhatja, de akkor nem komplett az illető... Már komolyan, azért álljon meg a menet... -
Cef #9402 Belenéztem az első küldetések végigjátszásába, az alapján ugyan azt tapasztaltam ami miatt mások is panaszkodtak. Nekem tetszett az előző részekben, hogy van egy csomó feleletválasztós rész, még akkor is, ha többnyire csak ugyan azok. Ez a rész nagyon hiányozni fog. -
cdr74 #9401 Egyébként meg jóhogy nem már azért imádom a kocsimat, mert van benne kormány. -
Pares #9400 Nem ez megy, saját véleményem írom le, de amit Te csinálsz, az kész röhej. Már a megjelenés előtt is lehúztad a játékot, nyilvánvaló volt, hogy neked így is úgy is nagy csalódás lesz. Az a baj, hogy ezzel a korlátoltságoddal nem vagy egyedül. -
MrAndree #9399 ME 1 ha jól tudom 2007 november konzol, 2008 május PC. ME 2 2010 január. Me 3 2012 március. Miről is beszélünk? ME részek kb. 2 évente jöttek. Vagy már a 2nél is sírtál az irreálisan rövid fejlesztési idő miatt? -
Pares #9398 "A többiről még nem tudok véleményt mondani mert még nem játszottam a játékkal, de ez így eddig nagyon lehúzó."
Ha nem játszottál a játékkal, akkor honnan veszed, hogy milyenek a párbeszédek? Informatív kérdésekből/válaszokból ugyan annyi van, mint régen. -
cdr74 #9397 Nálad meg a default mindenáron bevédem, majd utólag fikázom megy:). Én legalább konzekvens vagyok. -
Pares #9396 Egyáltalán nem csalódás. Tudod mi a vicc? Hogy több hónapja lehet már tudni, hogy a Te és a magadfajták ezt a lehúzó, juj de nagy csalódásos dumát fogják megjelenés után játszani. -
Pares #9395 Ugyan annyira szólhatsz bele, mint az előző részekben. Csak kevesebb a jeleneteket megszakító illúzió válaszok. -
cdr74 #9394 "Mert az igazi nagy donteseket az 1-2ben hoztad, a 3. resz mar csak a finale, itt mar hatradolsz es mozizol az ido nagy reszeben, es azt latod, amit alkottal par evvel korabban." Döntésekből sosem elég, és szerintem pont most kéne ráömleszteni a játékosra. A korábbi döntéseid csak különböző helyzetbe hoznának, de, hogy azokból mit tudnál kihozni, vagy éppen belebukni, az lenne most a lényeg, mikor nyomás alatt pörögnek az események. Az 1-ben kék-piros csak ilyen extra, ultimate megoldás volt, egyfajta bónusz, nem pedig default 2, mint pl. a 2-ben is. Csak azért van beszinezve, hogy a 8 eves pistike is tudja, hogy az bizony gonosz válasz. Amúgy is ez egy játék, nem egy film...
Elkezdtek valamit, fejezzék is be tisztességgel, vagy ne etessék a népet, és legyen egy szolid, de vállalható verzió. De, hogy megy a vetítés miközben folyamatosan csonkolják az "rpg" élményt olyan banális megoldásokkal, hogy a dupla facepalm se elég... Nem várt senki teljesíthetetlen dolgokat, de az igénytelenség és a lusta, kapkodós megoldások azért érthető, hogy betesznek nem egy embernek.
A vége is lehetne 35 fajta, a karakterek utóéletét is felvzolhatnák, mivel nincs tovább.
A fejlesztési idő igen is irreális. Textúrák ugyan azok? Akkor elég szar lehet mondjuk Palaven-en cerberus ládák mögé bújni. Vagy tán a karakterek nem kaptak új design-t, stb... Most rengeteg egyedi tartalmat kellett volna gyártani, ne legyen 2 egyforma küldetés, párbeszéd stb. Ez igen is sok idő, mire kikristályosodik a dolog, és le is lesz gyártva. Attól, hogy a motor meg a fejl.környezet adott, még nem 3 perc egy pályát összerakni. Most pedig több mindent kellett volna gyártani, mint az előző 2 részben együtt.
A multi meg egyéb mellékvágányok viszik a pénzt, ami korlátos, tök8, hogy más csapat csinálta, elvette más helyről a pénzt. A harcrendszerhez kell igazitani a pályadesign-t stb.
Bár én csak a "teljes DLC-s" DA-val jatszottam, de messze több és jobb tartalom volt abban, mint pl. az ME2-ben. Lehetett volna vmi sokkal maradandóbbat alkotni, mint egy sima blockbuster bay film. -
krisz255 #9393 nekem az lenne a problémám hogy ha beakarok lépni a játékba mielőtt bejönne a főmenü kidob hibaüzenettel a masseffect.exe mi lehet a baj? -
Pares #9392 Leegyszerűsítették? Igen? Vagy csak egyszerűen kivették azokat a "válasz" lehetőségeket, amik egyébként sem csináltak semmit az ég világon, sőt sok esetben különböző válaszok ugyan olyanok voltak. Van ám jó oldala is annak, hogy nem minden másodpercben, minden mondatát neked kell kiválasztanod. -
Persze, hogy jó lett játék eddig a harcok a legjobbak sokkal nehezebbek mint az elöző részekben tényleg kell taktikázni a csapattagokal.
-
mit jelent az hogy blockbusteresek a párbeszédek? -
Hat arrol mar lemondtam a ME2-t elinditva, hiaba igertek, hogy lesz ujra mindenfele josag a ME3-ban, sose hittem benne.
Hetvegen kiderul, addig csak par oram van ra, de teljesen mindegy mi lesz, vegre elmondhatom, hogy veget ert a sztori, a kor bezarult :) Ha nem valami iszonyat cliffhanger, ami miatt anyazni fogom a BW-t, akkor mindegy mi a vege, elfogadom. (van erre harom kulonfele mentesem, az elso, mindenfele trukk es elore gondolkodas nelkulit kezdtem el, az az igazi, a tobbit majd nyaron) -
Cef #9388 Én csak ezzel az alig szólok bele a párbeszédekbe dologgal nem vagyok kibékülve. No meg a rövid játékidő és a képes botrány is gáz. A többiről még nem tudok véleményt mondani mert még nem játszottam a játékkal, de ez így eddig nagyon lehúzó. Szerintem a játékkal nem lehet nagy baj, hiszen sokan dicsérik, csak túl nagyok voltak az elvárások. Itt igazán a játékidő és a megreformált párbeszédrendszer okozza a legnagyobb gondot, legalább is látatlanban engem ezek idegesítenek leginkább. Majd ha már mindenki kijátszotta a játékot és végre lecsengett a hype meg a rage hullnám, akkor lehet végső ítéletet mondani. -
Ó az már párszor megvolt.
Csináltam egy videót az említett bugról:
http://www.youtube.com/watch?v=RVQQnbmIpk4&feature=youtu.be -
Mi? nem elég neked, hogy távcsövet rakhatsz a puskádra...
-
Sajnos azert az RPG resz erosen egyszerusodott. -
Kiváncsi vagyok majd a story végéhez mit szólsz. -
Kivalo jatek, csak megint abba esett bele a tisztelt nagyerdemu, hogy elvarasok a csillagos eget verdestek, pedig ez most nem arrol szolt. Itt most egy sztori vegetert, egy korszak lezarul, de semmi technikai extra vagy vilagmegvalto ujdonsag nincs a jatekban. Az majd jon az MMO-val, vagy ki tudja, hogy folytatodik. Viszont a sztori, az mindent visz, nalam legalabbis. A tobbi nem erdekel, ha 8 bites pixelek is meselik el, ezt most a sztori miatt vettem meg. -
simon7108 #9382 már inkább nem jövök ide amíg meg nem jön a játék mert amint látom megy a spoilerezés ezerrel.
azért nem volna nehéz bármennyire is kicsike részletnél is használni azt a gombot mert lehet,hogy az adott személynek aki írja nem nagy dolog,de aki nem nézett róla semmi a bejelentés óta annak minden kis aprócska dolog meglepetéssel bírhat:D
na meg így,hogy ott virít tényleg nem lenne olyan nehéz megnyomni....
szerintem egy ideig az olyan HSZ-eknél ahol bármi kapcsolódik a játékhoz story szempontjából vagy játékmenetben Spoilert kéne nyomni.legalább a hivatalos megjelenésig azaz péntekig. -
Prof William #9381 Azt hiszed hogy a badass COMMANDER SHEPHARD -nak szüksége van a TE? segítségedre hogy megmentse az univerzumot?
Örüljünk hogy játszhatunk a játékával és nem juttat minket a Collectorok sorsára... :) -
Mert az igazi nagy donteseket az 1-2ben hoztad, a 3. resz mar csak a finale, itt mar hatradolsz es mozizol az ido nagy reszeben, es azt latod, amit alkottal par evvel korabban.
Rovid fejlesztes valahol realis, ugyanaz a motor, a texturak nagy resze, nem kellett hozza tobb ido, mint egy nagyobb DLC-hez. Van par ujdonsag, arra eleg volt egy-masfel ev. A multit egy kulonallo csapat fejlesztette, a tobbiek csak a scripteket es a storyboardot raktak ossze. -
Nekem egyenlőre a legnagyobb bajom, hogy ugy érzem nincs vagy alig van beleszólásom a párbeszédekbe.
Az elején is sokszor vártam, hogy na majd most én válaszolok de nem egész jól eldumálnak nélkülem is. -
barnasopiane #9378 videokat nem lehet valahogyan átlépni? -
cdr74 #9377 Hát megjött a játék, elmúlt a hype, most jön majd a fan hyperrage.
Azért aki egy kicsit is tudott a soro között olvasni, annak annyira nem nagy meglepetés, de attól még sajnos nagy csalódás.
pl. Nem értem, hogy egy akkora múlttal és tehetséggel rendelkező írót, mint Drew Karpyshyn, minek kellett kiradírozni abból a világból, amit gyakorlatilag ő teremtett. -Godolom az EA a rommábányászta a SWTOR kapcsán, mivel MMO-ban van a nagy penz. Le is lépett, pedig nem egy nagy BW játékban benne volt a keze...-
Emellé még ott van az elvárásokhoz képest -ha már a 2-ben nem csináltak semmit story szempontjából- számomra irreálisan rövid fejlesztési idő. Ha más nem pénzt a multi is meg az új harcrendszer is vitt.
Az új könyv egy vállalhatatlan *$£Ð[* a "rajongók" felé.
A demó egy vicc volt.
A blockbusteres párpeszédek, most Tali, mi jön még... -
Szerintem jó lett a játék de nem olyan remek/epic mint beígérték és hát bőven vannak hiányérzetei az embernek de mindentől függetlenül 9 pontot simán adnék rá. -
Most akkor döntsétek már el... tegnap agyon dícsérte mindenki, hogy letehetetlen, ma meg megy a fikázás ezerrel... -
körbejárni a citadelben mindenkit és nyomkodni a spacet :)
-
Találtam egy hibát a játékban. Villog az egyik rendszerem a térképen, ami ugye azt jelenit hogy az egyik küldetésemnek a része. (mellékküldetés) Viszont a rendszer 100%-ban fel van fedezve. Na ilyenkor mit lehet csinálni? -
Purga #9372 Ájjjj, de ciki!
-
cdr74 #9371 Ha így megy tovább az epic fail, a végén még porig égetik Edmontont az amcsi fanok. -
Még csak 5 órája játszok. -
de ezt mikor látod? nekem ilyen nem volt :(