22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Marci0115
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nah végig vittem, nekem speciál nem tetszett a vége felé a földi hentelés, én más befejezést vártam
  • cs1rk3
    több profilba lehet játszani vagy csak couldolja az origin?
  • penge96
    Na, nekem is megjött a gyűjtőim. :) Van rá mód, hogy úm. legálisan már tolhassam?
  • Evoluti0N
    Jah, ez a Paragon-Renegade dolog engem is idegesít néha. Sokszor nem azt választom, amit valóban választanék. Ez miatt szimpatikusabb a Dragon Age megoldása, ahol nincsenek ilyen pontok. Plusz ott legalább 5-6 választási lehetőség van legtöbbször, nem csak 2.
  • Kongy
    de azzal az exevel lehet majd multizni 9.-én?
  • GazCamp3r
    én tuti belemászok a szőrös seggébe az armory sötét sarkában ^^
  • mike01010101
    Igen, elötte visszahallgatja az utolsó beszélgetésüket, ott is férfinév van. Nyilván ő a meleg kapcsolat lehetőség a férfi Shepard játékosoknak. Én kihagyom.
  • JethroHUN
    Aktiválni nem tudod, de mint amit az előbb írtam #9197 Nálam működik.
  • Kongy
    Lehet már aktiválni Originen am?? Csak hogy telepítsem-e már :DD
  • Kongy
    CD Galaxis XDDD Énis meglepődtem a lengyel logon... O_O
  • JethroHUN
    gameshop mi? a lengyel logó elárulja.

Más, valaki multizni majd?
  • JethroHUN
    Akkor játsszál, én is azt teszem Calver linkelt egy eredeti exet (a warez topickban #346) ami már átment a dátum ellenőrzésen. Bemásoltam, felírtam, tökéletesen megy. A tegnapi rld játék mentésével. DLCjim is megvannak.
  • GazCamp3r
    a Shuttle Pilóta frankón buzi?

(aszongya elvesztette a FÉRJÉT pár hónappal ezelőtt)
  • Gubberx
    drágaszáááááágom!!! :D
  • Prof William
    Lehet Udina csak kapott egy arcplasztikát miután Anderson bemosott neki egyet a Me1-ben.

Amúgy ez a Paragon-Renegade dolog kissé idegesítő. Kimondom a véleményem ( a tanács hülyék gyülekezete )errre Renegade pont? Az lenne a renegade ha lelőném őket. A hátukmögött nem azt mondhatok amit akarok?
  • Kongy
    Most jött :))

• Evoluti0N
    Asszem nem lehet.
  • Rage47
    Hogy lehet elrakni a fegyvert? "holster weapon"
  • mzoleeeex
    Hát élőrendelőit nem kaptam hiába rendeltem meg február elején
  • zzeN
    Meg lett közben, köszi!
  • Fenrir
    Ott.
  • zzeN
    A fegyveres DLC-t hol kell aktiválni? Menübe nem lehet, gondolom nem is Origin-be kell, akkor a bioware oldalán a Promo Code menübe?
  • Evoluti0N
    Egyébként észrevettétek, h Bailey és Udina a Mass Effect 2 és 3 között eltelt időszakban elementek egy kalandokkal és veszélyekkel teli útra annak reményében, h megtalálják a Fiatalság Forrását és sikerrel is jártak?
  • Fenrir
    Azért az vicces, hogy megint az szopik csak aki megvette a játékot. Ha akarnám már tölthetném a reloaded verziót és már lassan be is fejezhetném, ehelyett az originen nézem az indítóikonját...

Nem értem, hogy mi értelme ezeknek az eltolt megjelenési időknek.
  • JethroHUN
    Nekem a preorder fegyver és warfare gear (vagy mi) külön cetlin volt.
  • Sir Quno Jedi
    Megjött a gémstopbú.
  • Anthrax
    A Cehez járó dlcket meglehet venni storeból is külön vagy csak a cehez járnak ,és mennyibe kerülnek ?
  • Prof William
    A Launch trailerben van egy jelenet amikor egy (sztem) Asari világra szállnak le a Reaperek. Így 5 óra játék után sztem...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az Asarik valószínűleg emiatt gondolják meg magukat a tárgyalásokat illetően mert azért az anyavilágra leszálló pár ezer Reapernek van egy kevés ösztönző ereje.
  • Vraaanyek
    A nagy DLC-nek igen! a többi automata asszem'
  • mzoleeeex
    Na nekem is megjött a játék. Egyébként az Előrendelői DLC-nek külön papír-on kéne lenni-e?
  • Vraaanyek
    annyi jó van abban,hogy csak hétvégén kezdem el a játékot, hogy mire már majdnem mindenki szinte kivitte, én akkor kezdem el... kicsit olyan, mint amikor a Chuck ("Miranda-féle sorozat" :D ) utolsó évadában Morgan elvesztette az emlékeit, és újra nézhette a Star Wars-t :D :D :D
  • Tatyla
    digitalisban hol a legolcsobb cdkey.hu-kivul?
  • JethroHUN
    Király, működik, minden ok.
  • JethroHUN
    Majd megkapod a játékban, amint a Normandyra érsz.
  • Palinko
    de nekem oldott fel külön menüpontot a main menube, hogy indítom így a dlc-t?
  • Calver
    virágbolt, #346
  • Vraaanyek
    Na én ezért sem nyúlkálok inkább többek közt, biztos ami biztos...majd pénteken! :P
  • MerlinW
    Egyetlen exe a törés (még a DLC-t is unlockolja), használd azt addig. Semmi bajod nem lesz tőle.
  • JethroHUN
    Nem hiszem el komolyan... most ez a baszott origin már belépni sem hajlandó.
  • JethroHUN
    Igen a router, tök mind1 milyen proxyt állítok be a gépem, háló kártyájára, a router külső ipje magyar/eu marad. Static routing lesz szerintem ami kell csak gőzöm sincs hogy mint és hogy kellene beállítani ott.