22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah végig vittem, nekem speciál nem tetszett a vége felé a földi hentelés, én más befejezést vártam -
több profilba lehet játszani vagy csak couldolja az origin? -
Na, nekem is megjött a gyűjtőim. :) Van rá mód, hogy úm. legálisan már tolhassam? -
Evoluti0N #9205 Jah, ez a Paragon-Renegade dolog engem is idegesít néha. Sokszor nem azt választom, amit valóban választanék. Ez miatt szimpatikusabb a Dragon Age megoldása, ahol nincsenek ilyen pontok. Plusz ott legalább 5-6 választási lehetőség van legtöbbször, nem csak 2. -
de azzal az exevel lehet majd multizni 9.-én? -
GazCamp3r #9203 én tuti belemászok a szőrös seggébe az armory sötét sarkában ^^ -
mike01010101 #9202 Igen, elötte visszahallgatja az utolsó beszélgetésüket, ott is férfinév van. Nyilván ő a meleg kapcsolat lehetőség a férfi Shepard játékosoknak. Én kihagyom. -
Aktiválni nem tudod, de mint amit az előbb írtam #9197 Nálam működik. -
Lehet már aktiválni Originen am?? Csak hogy telepítsem-e már :DD -
CD Galaxis XDDD Énis meglepődtem a lengyel logon... O_O -
gameshop mi? a lengyel logó elárulja. 
Más, valaki multizni majd?
-
Akkor játsszál, én is azt teszem Calver linkelt egy eredeti exet (a warez topickban #346) ami már átment a dátum ellenőrzésen. Bemásoltam, felírtam, tökéletesen megy. A tegnapi rld játék mentésével. DLCjim is megvannak. -
GazCamp3r #9196 a Shuttle Pilóta frankón buzi?
(aszongya elvesztette a FÉRJÉT pár hónappal ezelőtt) -
drágaszáááááágom!!! :D -
Prof William #9194 Lehet Udina csak kapott egy arcplasztikát miután Anderson bemosott neki egyet a Me1-ben.
Amúgy ez a Paragon-Renegade dolog kissé idegesítő. Kimondom a véleményem ( a tanács hülyék gyülekezete )errre Renegade pont? Az lenne a renegade ha lelőném őket. A hátukmögött nem azt mondhatok amit akarok? -
Most jött :))
-
Evoluti0N #9192 Asszem nem lehet. -
Hogy lehet elrakni a fegyvert? "holster weapon" -
mzoleeeex #9190 Hát élőrendelőit nem kaptam hiába rendeltem meg február elején -
Meg lett közben, köszi! -
Ott. -
A fegyveres DLC-t hol kell aktiválni? Menübe nem lehet, gondolom nem is Origin-be kell, akkor a bioware oldalán a Promo Code menübe? -
Evoluti0N #9186 Egyébként észrevettétek, h Bailey és Udina a Mass Effect 2 és 3 között eltelt időszakban elementek egy kalandokkal és veszélyekkel teli útra annak reményében, h megtalálják a Fiatalság Forrását és sikerrel is jártak? -
Azért az vicces, hogy megint az szopik csak aki megvette a játékot. Ha akarnám már tölthetném a reloaded verziót és már lassan be is fejezhetném, ehelyett az originen nézem az indítóikonját...
Nem értem, hogy mi értelme ezeknek az eltolt megjelenési időknek. -
Nekem a preorder fegyver és warfare gear (vagy mi) külön cetlin volt. -
Megjött a gémstopbú. -
A Cehez járó dlcket meglehet venni storeból is külön vagy csak a cehez járnak ,és mennyibe kerülnek ? -
Prof William #9181 A Launch trailerben van egy jelenet amikor egy (sztem) Asari világra szállnak le a Reaperek. Így 5 óra játék után sztem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Asarik valószínűleg emiatt gondolják meg magukat a tárgyalásokat illetően mert azért az anyavilágra leszálló pár ezer Reapernek van egy kevés ösztönző ereje. -
A nagy DLC-nek igen! a többi automata asszem' -
mzoleeeex #9179 Na nekem is megjött a játék. Egyébként az Előrendelői DLC-nek külön papír-on kéne lenni-e? -
annyi jó van abban,hogy csak hétvégén kezdem el a játékot, hogy mire már majdnem mindenki szinte kivitte, én akkor kezdem el... kicsit olyan, mint amikor a Chuck ("Miranda-féle sorozat" :D ) utolsó évadában Morgan elvesztette az emlékeit, és újra nézhette a Star Wars-t :D :D :D -
digitalisban hol a legolcsobb cdkey.hu-kivul? -
Király, működik, minden ok. -
Majd megkapod a játékban, amint a Normandyra érsz. -
de nekem oldott fel külön menüpontot a main menube, hogy indítom így a dlc-t? -
virágbolt, #346 -
Na én ezért sem nyúlkálok inkább többek közt, biztos ami biztos...majd pénteken! :P -
Egyetlen exe a törés (még a DLC-t is unlockolja), használd azt addig. Semmi bajod nem lesz tőle. -
Nem hiszem el komolyan... most ez a baszott origin már belépni sem hajlandó.
-
Igen a router, tök mind1 milyen proxyt állítok be a gépem, háló kártyájára, a router külső ipje magyar/eu marad. Static routing lesz szerintem ami kell csak gőzöm sincs hogy mint és hogy kellene beállítani ott.