22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
RamsayBolton #9615 Vezetni, de nem úgy, hogy mind a 4 tag ember. Az lehetetlen, mert akkor megszűnik létezni a Tanács. -
RamsayBolton #9614 Nekem is ez volt, és állítólag másoknak is. Egyelőre ez bug. -
Ez csak részben igaz, ha a renegade befejezésre emlékszel Udina terve az volt, hogy ezt a új tanácsot az emberi faj fogja vezetni.
Ehhez képest minden maradt a régi rendszer szerint. -
a kommentedtől még jobban várom a holnap délutánt! :D :D :P -
krunyec #9611 Köszi a választ így már világos! plusz,nektek is volt problémátok az egyedi Shepardotok arcával? vagyis a 3 nem ismeri fel a még az egyben általatok generált kódokat és egy alapértelmezettet b*szik be. Valakinek valami megoldás esetleg? -
RamsayBolton #9610 Az ME1 "renagade" befejezése (hagyod veszni az aktuális Tanácsot a Destiny Ascension-ön) egyáltalán nem az, hogy az emberek átvették az uralmat a tanács felett. Csak annyi történt, hogy ezzel a befejezéssel kevés Alliance hajó veszett oda és így kicsit nagyobb lett a hadi flottánk arányaiban a többihez képest.
Eleve logikus, ha a Citadel Tanács tagja az asari, turian, salarian és ember fajok, akkor a tanács tagja mindenkor a 4 faj 1-1 tagja lesz. Ha meghal a tanács így választanak új tagokat is. -
Végeztem a játékkal (35 óra). Az utolsó 3 óra valami fantasztikus... Összességében az egész játék az volt. Profi mozi. -
Szerintem leesett nekik. :) -
krunyec #9607 Sziasztok! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szal elkezdtem a ME3at az első és a második részt is full renegadeként kitolt Shepardemmel. Annyit nem értek az egészben hogy ugyebár a ME1 renegade befejezése az hogy az emberek át vették az uralmat a Citadel és a tanács fölött és a régi tanácstagok meghaltak. De most mikor mentem hozzájuk segítséget kérni már előre gondolkoztam hogy hú hogy is lesz ez? Mert úgy gondoltam hogy csak emberek vannak még az élen a galaktikus közösségben. De meglepődtem hogy bár Udina ott volt,de a 3 másik fő faj is a tanács tagja volt. Ugyan megemlítették hogy Shepard anno mekkora köcsög volt hogy hagyta meghalni a régi tanácstagokat blabla. Szal valami nagy koponya meg tudná ezt nekem valahogy magyarázni? Előre is köszi. -
Sajna nem. A játék karakteremről beszéltem. -
biztos így néz ki :D:D
-
Úgy nézel ki mint shep?
-
Én a sephardomat alap fickóként szeretem. Így minden trailer alatt magamat látom :D Nem valaki mást... -
Ulthane #9602 Szerintem semmi. Én kedden már játszottam az eredetivel, igaz, konzolos verzió, de semmi bajom nem lett. Max annyi, hogy két napja nem térek magamhoz a karakter importálási hiba miatt! :( -
Ulthane #9601 Sehonnan. Várjuk a csodát, hogy a Bw kijavítsa ezt a FATÁLIS hibát! -
Pares #9600 Igen, nagyon látszik a Normandyn, hogy igyekeztek dinamikussá tenni. Plusz nekem még az tetszik nagyon, hogy az egész ismét nem amolyan magán luxushajóra emlékeztet, hanem igazi katonai tengeralattjáró hangulat van benne, persze azért nem olyan szűkös. Meg az is érződik néhány helyen, hogy nem volt 100% befejezve a belseje, amikor a Reaperek eljöttek. Az egész játék irtózatosan kolosszális szerintem... -
RamsayBolton #9599 Az egyik dolog, ami a leginkább tetszik, az a Normandy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egész hajó az előző 2 részhez képest, mintha élne. Mindenki mozog, reagál, rengeteget beszélgetnek egymással a karakterek, csapattársak. Még a szimpla legénységgel is. Még akár 1-1 mellékküldetés után is. Pl.: Garrus "éli-életét" a pilótafülkében, az "élményszobában", az emlékmű előtt, a konyha pult előtt stb.. Sok-sok apróság ez, ami külön külön nem nagy szám, de együtt iszonyat megdobja a hangulatot. -
Én már nem vágom ezt, de a BioWare az elmúlt pár napban nem éppen van a szívemben... -
RamsayBolton #9597 Elvileg már a demóban is benne voltak a DLC részei. A protheán hangját abból szedték ki még februárban és tettél fel youtube-ra. -
RamsayBolton #9596 Viszont vannak priceless pillanatok a Prothean-al.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl.: Találkozása egy hanarral a Citadellán. -
RamsayBolton #9595 Százalékos bónuszt ad a war asset-ek értékéhez. Amik viszont ennélkül a bónusz nélkül is kimaxolhatók (elvileg). -
nálam nagyjából semleges, inkább erejére írtam h meh. bár ez a csapat a nagy részére elmondható 
Liara nagyon erős és jóarc, Kaidan is táp, csak szegényke Carth Onasi-szindrómában szenved. (aka non-stop rinyálás)
mondjuk ez Adeptel, édesek a biotikus pukkanások amit össze lehet így hozni
-
mondjuk én még azon is csodálkozok hogy azt mondták fordítás szempontjából hogy kb annyi szöveg van benne mint az első két rész együttvéve, na már most én pl annyit éreztem a 3. részben mintha fele annyi szöveg lenne benne mint a 2. részben -
evil006 #9592 Az előző kérdésem törölve menetközbe kiderült hogy aki párhuzamosan játszik a coop-al megnyílhat egy alternatív befejezés. alternatív. befejezés . Jobb Végkifejlett.coop -
Elolvastam, a hangnem a kommentedre, hanem az Originre való dühömre irányult. xD Meg erre a marha sok hibára, amit a BioWare elvétett... nem volt jellemző rájuk. -
Akkor csak a RLD releasben van benne.. My bad. -
Szerintem jópofa. Jók a dumái is, illetve jópofa háttérinfókat ad..
"-Is anyone injured?
-That shouldn't matter." -
Alapból benne van? Akkor az Origin mi a rákból szedd le nekem 800 mb-t? -
de még a csapattárs is... meh.
Kaidan\Liara röhögve felmossa vele a padlót. -
Egyetértek. A küldetés egy fos. 10 dolcsi buxában tart, megnéz youtube-on. SZERINTEM. Ami szégyen, hogy alapban benne van a játékban. (legalábbis abból gondolom, hogy a reloaded verzióra csak rá kellett tennem a enablert, és pukk, prothean) -
na legalább az arc importálással se lesz gondom, mivel szerintem telitalálat lett shepard gyári feje , sosem használtam generált arcot, 1-et és 2-t is mindig alap arccal vittem ki :P -
evil006 #9584 A coop mennyire hat ki a single playere . -
Porsche911 #9583 Valaki tudna segíteni,hogy hogyan lehet "kinyerni" a ME2-es karakterem face codeját? -
engem már hidegen hagy a sok panaszkodás, biztos vagyok benne, hogy überbrutál jó lesz az egész összességében!!!! már csak 22 óraaaaa :P
-
Sokan panaszkodnak a froms Ashes DLC miatt, mert túlságosan rövidre sikerült. és 10 dollárt nem ér :S -
FOV-ot is ígértek a patchban? Mert erről nem hallottam. Pedig ráférne, de általában ez az amit nem szoktak javítani. -
Lesz 0 day patch :D -
Nekem seperc alatt felmászott a game, max feltöltéssel. Nálatok lehet a szolgáltatói hiba sztem -
Én is remélem, mert ezt a játékot jobban vártam mint a Messiást, erre tessék! -
kezdeti nehézségek :D abban bízom, hogy holnapig már majdnem mindenre lesz megoldás, és nekem már nem kell idegeskednem ezekkel (FOV; DLC-hiba, mentés importálás; ezek szerint ez a fagyogatás, stb...) :D:D:D