Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hazudik! HAZUDIK! <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Hol írta ezt? Tudsz adni egy linket pls?

My streams: https://beam.pro/oriic

Mintha láttam volna a billentyûzetkiosztásban, a H billentyûvel lehet elrakni a fegyvert, a demóban viszont ez nem mûködik.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Marci0115
volt

nyirog

ProGabe
csak én nem találtam, ill. csak én hiányolom a holster opciót? ezt miért kellett kivenni? há' mér'? :,(

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát azért az action mód pff
ott nincs párbeszéd csak amit a gép dob, abba meg mi a jó?
Az egész játéknak pont a párbeszédeken és a döntéseiden múlik.Aki ezt így nem használja nem is érdemes játszania vele, mert a játék lényege veszik el sztem.

Shep
Én még nem döntöttem el ,hogy akciót vagy RPG-t akarok 😊 Nekem a ME-es párbeszédek sosem jöttek be igazán, nem úgy az Alpha Protocolosok. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Optimus Prime
Furcsa, engem story mode-ban szivatott a játék, hardcore RPG-ben nem.
De õszintén itt admeóban nincs nagy különbség a három mód között. :S

Az overlay az In Game funkció, amivel lehet böngészni vagy chateleni, mint a Steamben.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Ez szép, de akkor ugye ez azt jelenti a grafikai opciók is... jobbak lesznek, több beállítás.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Mimasz
Örülök neki! Akkor már vissza is szívom amit leírtam pár órával ezelõtt!! <#taps><#taps>

HIVATALOS:

Chris Priestly wrote...

Keep in mind that the demo people are playing is from code/AI that was done in time for the demo to be available in July for San Diego Comic Con. This same demo is still being used (the team are very busy finishing the game and don't have time to create a new demo) so the AI hasn't improved since the first demo.

It will be much improved by the time ME3 is launched. Already enemies are dodging more, using special attacks more, taking cover more, etc. And it'll be even better by the time the game is done.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

JethroHUN
hogy micsodát?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

hát a story mód abba lehetetlen meghalni kb nagyon nagyon könnyû.Az a nagy lépegetõ a végén nekem 10mp-ig tartott.
Aki RPG-t és kihívást akar az a 2. módot válassza fõleg legnehezebb szinten, na ott azért nem gyenge.

RPG módban lehet választani a nehézséget, bármelyik nehézségi fokozatra.

Storyban úgytudom csak valamelyik könnyebb fokozat van.

Shep
Ja ok, köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

RPG az alap Mass Effect feeling, a Story csak annyiban különbözik, hogy ultrakönnyû a harc, szó szerint azoknak, akit csak a story érdekel.

Shep
Az RPG és a Story mód között mi a különbség? Nem nagyon vettem észre eltérést.

Jaj, ne vedd már magadra, nem gondoltam komolyan, azért a smájli. Relatíve szép a Shepardod, bár szerintem az alap az bármelyiket lekörözi. A CC nagyon gyenge sajnos.

nem tom attól hogy nem érdekli mér kell taplózni :S

Tatyla
ezen besírtam

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sir Quno Jedi
Jaja én is többször eldumáltam Sovereign-nel, de nem túl informatív egy hadihajó. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ki mondta, hogy nem örülök? A kérdés az, hogy ezek az izék vajon reapernek minõsülnek, avagy sem. Mert ha nem, akkor csak olyanok mint a cerberus csatamechjei, csak nagyobbak és nem kell beléjük személyzet. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem érdekli a kutyát sem.

<#hehe>

Itt a me3 karakterem ha érdekel vkit. 😛

Az egy Reaper lépegetõ bazmeg, nem minireaper... Az egyik trailerben látni, amint az egyik igazi nagy Reaper két ilyen lépegetõt hordozva repül a Föld felé.

Nem hogy örülnél, hogy látunk más milyen Reapereket is.

Optimus Prime
Sajnos az eddigi Reaperekkel folytatott beszélgetésekbõl sok nem derül ki. Én több stílust és variációt is próbáltam. De mindig csak azt hajtogatják, hogy mi nem fogjuk fel, õk örökök és minden szavunk olyan üres, mint a fenyegetéseink. Bármit teszünk vagy tettünk õk akkor is jönnek és learatnak minket. A Prey Keepere jobb beszélgetõ társ.

Valóban azt írja ki minden tanácsnál, de ha meghagyod az eredeti tanácsot és beszélsz velük a mess effect 2-ben a citadellán, akkor azt mondják, hogy nem találtak közvetlen, megdönthetetlen bizonyítékot a reaperek létezésére. Úgy vélik, hogy Saren manipulálta a getheket azzal, hogy elhitette velük a reaperek létezését, Sovereign pedig egy speckó geth hajó. Szerintük ez valószínûbb, mint az 50 000 évenként visszatérõ csatahajók létezése.
Már az ME1 végigvitele után is gondolkodtam ezen, szerintem az elsõ Reapereket szerves faj építette meg, hogy felépítsék (gondolom elõre elkészített elemekbõl) a Mass Relay hálózatot, mert a Reapereknek nem okoz nehézséget a hosszú utazási idõ, és nagy távolság.

Miután ezzel elkészültek, le akarták kapcsolni a Reapereket, de ugyanúgy, mint ahogy a Getek a Quariánok ellen, a Reaperek is fellázadtak, csak õk kiírtották az alkotóikat is, nem csak elüldözték (vagy az alkotóikból is Reapereket csináltak ugyanúgy, ahogy a Collektorok az emberekbõl).

Mivel máshogy nem tudnának szaporodni, visszatérnek 50.000 évenként, mikor elég nagy egyedszámban elszaporodnak a szerves fajok, hogy õket is "felemeljék" a saját szintjükre.

Valamelyik achievement azért jár, hogy kideríti Shepard a Reaperek eredetét, szóval meglesz a magyarázat az eredetükre.

Sir Quno Jedi
Jah ez is amolyan minireaper, mert nem is úgy néz ki pont, mint a nagyok. A demóban is van egy ilyen mindjárt az elsõ küldi végén.

Optimus Prime
Van EA fiókod vagy játszottál valha bármilyen Ea címmel? akár F2P? Akármelyik jó, de ha mégse a weboldalon be tudsz lépni Facebook accounttal és úgy talán tudod rendezni a soraid.

Ebbe a rohadt oroginbe hogy lehet belépni?két fiókkal se tudok mert írja hogy helytelennév vagy jelszó.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Optimus Prime
Ezt már sokan látták, ha akarták... ha nem. És szerintem annyira nem spiler.

Mimasz
Ebben a videóban eggyel találkozhatunk a Tuchankan...

Spoiler!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=Zstv0So9FzQ

Tails
Amúgy ha az emberek alakítanak tanácsot, akkor azt írja a játék hogy a tanács kutatja a reaperek létezését de hivatalason a geth-et okolja a citadell elleneni támadásért.

Én azt gyanítom hogy ez minden council esetében igaz, tehát valószínûleg nem vetik el 100% osan a reaperek tényét, pusztán nem akarnak pánikkeltésbe kezdeni addig ameddig nincs rá megdönthetetlen bizonyítékuk.

Optimus Prime
Mert pikkelnek Shepardre és ezért minket sújtanak csak. XD

Elég csak egy kicsit is utána nézni a dolgoknak, és rögtön kiderül, hogy nem így lesz. Még a nem rég megjelent trailereket is elég ehhez megnézni. Nem értem mire fõ van az, hogy idõrõl idõre megjelenik egy emberke, aki elkezd rettegni, hogy csak a Földet fogják támadni.

Doom 4
363 olvasatlan hsz. XD GG!

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Optimus Prime
Egy tipp a demó teljesítményének javításához: lõjétek ki az overlayt.

Tatyla
na akkor addig nem erõltetem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Kizárt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Biztos hogy nem!

Next PC upgrade: 2022

Tatyla
a multiban elért rang vajon megmarad az accomon?

Ez már régebben is eszembe jutott hogy akkor ezek szerint amikor megölünk egy Reapert kész tömeggyilkosságot követünk el?

Hol vannak ilyenkor a zöldek és a fajvédõk?
Szerintem is ez a legvalószínûbb. A céljuk meg egyértelmû: reaperré alakítani a legrátermettebb fajokat, hogy azok is az örökkévalóságig létezhessenek. Afféle "felemelkedés", gyönge, halandó fajok egyedeit alakítják át "isteni" közös tudattá. Csak elég agresszív módon.
grebber
PC vs Xbox 360 (interaktív képeken)

Next PC upgrade: 2022

Bár az is lehet, hogy Sovereign és Harbinger egy réges-régi családi veszekedése az õsrobbanásig fajult. 😊
Szerintem a legelfogadottabb hipotézis, hogy a galaxis legelsõ értelmes faja addig fejlõdött, míg Reaperré nem alakította saját magát. Félig szintetikus-félig organikus, örökkévalóságig élõ, hatalmas értelmes fajjá.
Elmondta az elsõ részben: végtelenek, amit az emberi agy nem tud felfogni.