22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Rpg. -
Srácok ha a ME2-ben a 3/4-nél járok akkor is importálhatom a 3.-ba fontos lenne? -
hegege #9286 Ha importálom a karaktert akkor melyik "mód" indul el? -
Egy kérdésem lenne
Eredeti Collector's Edition - From Ashes DLC-t aktiváltam , letöltöttem
Azonban a játékban amikor a letölthetó tartalmakat vizsgálja, kiírja, hogy az Online pass, s ez a From Ashes DLC nem ellenőrizhető, jelentkezzek be az Allaince Networking-re az accountommal.
Bejelentkeznék, de hol lehet ?
A főmenüben ráadásu a downloadable contents menü hiányzik valamiért, miközben a manualban látható screenshot-ban ott van.
-
Van gombkiosztás, arra teszed amire neked jólesik. -
farferi #9283 Köszi, így már megy. -
Prof William #9282 Ashley mikor csatlakozik hozzánk?
Eddig...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szépen felgyógyult. Spectre lett de most eltűnt a kórházból. Vagy majd valami esemény után fog csatlakozni?
Még valami az Ashely románcal kapcsolatban...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mirandának azt mondtam hogy még érzek valamit iránta. Akkor az Ash román ugrott vagy még lesz lehetőségem hogy őt bátorítsam? -
Q és E gombokkal lehet. Asszem C-vel meg visszahívod őket. -
Coolfire #9280 Bemásolod a BioWare könyvtárba a ME3 mellé a ME2 mentéseket.Utána fel fogja ismerni. -
FemShep Take Earth Back trailer -
farferi #9278 Sziasztok.Felraktam a játékot a nagyképernyős tv-re és a lányom majdnem s...e ült mikor meglátta, ez film? kérdezte.
Viszont egy dolog nem tiszta.Nekem úgy rémlik, hogy a korábbi részekben harc alatt lehetett a csapattársakat pl. fedezékbe küldeni vagy elküldeni más irányba.Most nem találom ezt a lehetőséget, csak a képességeiket tudom használni.Most vagy én bénázok, vagy keverem más játékkal.Hogy van ez?
-
hogyan lehet mass effect 2 mentést át importálni a 3-ba? -
mk452001 #9276 Szerintem meg egy olyan programparancs, hogy visszatérjen a játék a főmenübe XD -
Cef #9275 Én azt hittem, hogy a stáblista :( -
én megteszem. a játék vége egy videó lesz -
Azt megkeressük személyesen és szétverjük a fejét
:D
-
Na, azt ne... -
Valaki lesz olyan merész, hogy spoiler nélkül leírja a játék végét? 

-
Evoluti0N #9270 Jaj, most jut eszembe, h hazaértem a melóból és már birok játszani. Mi a fenét keresek még itt a fórumon?!
-
Evoluti0N #9269 Jah. Nem kellett semmit trükköznöm. -
Srácok nektek a ME2 mentését automatikusan felismerte az importálást?? -
Az exés megoldás nem jó?
khmwirágboltkhm -
VPN-el.
Keress rá googlen. -
reggel hozta a futár a játékot fel telepitem erre az fogad hogy megjelenés dátum ellenőrzés hogy lehet meg kerülni? -
mcgrape #9264 HIGH reputation pontal békét tudsz ktni közöttük. Itt levan irva hogy mik a feltételek hozzá, De ez erősen spoileres, egy másik csoportal konfliktussal kapcsoaltban is
http://social.bioware.com/forum/1/topic/347/index/9629045/1 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!passz,nekem is így sikerült főleg hogy az első részben ő volt a 2. ban meg senki. mondjuk az újságírónőt nem tudom lehet-e mikor kérdezte, hogy ott-e maradjon éjszakára mondtam ne, azt hittem akkor még ashley össze fog jönni :D -
NEM NYERT!!! :D
BioWare suggests keeping Mass Effect 3 saves -
sanya200 #9261 sztem kell de nem nagy szám csak 1x ellenőrzi mikor először indítod.
Amúgy tegnap kaptam új snipert is m90 asszem.Az alinenware-nál lehetett kérni csak regelni kellett de sztem elfogyott a kulcs má. -
Cef #9260 Ez a való életben is előfordul :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amugy meg mi alapján dől el hogy kit lehet megfektetni? sokkal többet beszéltem ashlyvel mégis liarát huztam meg :( -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de egyébként nem értem hogy mi értelme volt hogy lezuhant éppen egy bolygóra a normandy 3 emberrel -
Megjött a drágaszág. 
Kell még proxy-val bűvészkedni, vagy fel lehet telepíteni simán? -
mk452001 #9256 Milyen csőbe?
Lényegtelen, jó poén :D -
Csak ő tudna bemenni az új, szűkített csőbe! xDDDD -
mk452001 #9254 Kiderülne, hogy a Reaperekkel vívot csata kulcsszerelője a kutya XD
és akinek nincs meg, nem tudná végig vinni a game-t :P -
Cef #9253 Meg gondolom megugatja a Reapereket :D -
sanya200 #9252 csak sétál fel alá xd néha lescennel LOL -
mk452001 #9251 Amúgy jó valamire a dög?
vagy csak a szokásosat csinálja (behozza az újságot, nyáladzik, megugatja a postást,...)? :) -
xDDDDDDD -
sanya200 #9249 Na gyerekek asszem megdöglött a robotkutyám xDDDDDDD