Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arra mondjuk már gondolt valaki,hogy mégis honnan lettek a Reaperek?😄
mert azon megy a vita,hogy miért csinálják ezt az egészet,mi okból,de arra még senki nem gondolt,hogy kik készítették õket?😄
mert mivel gépek csak úgy a semmibõl nem teremhettek elõ.Valakiknek létre kellett hozni õket.

PSN ID:misi2mezei

Optimus Prime
Master Control Reaper. Leszedem és a többi is leáll. XD

Vranyeek: nem tudom mire gondolsz. elég jól fut, bár a Reaper invázió külsõ nézetbõl kicsit beszaggat. Bár, hogy babráltam a beállításokkal és a spherical mit az istent kilõttem, meg a cinematic lightingot 1-esre állítottam aránylag jól fut. De akkor is az 1-2 sokkal szebb volt!

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Egy pár videóban amit mostanában nyomtak fel lehet látni hatalmas hajót is nagy harcok közepette. Gondolom az lesz a mothership, azt kell lepukkantani a játék végén.
Tegnap élénk vita volt róla, hogy a demoban levõ Reaperek "kicsik" (max 500 méter hosszúak).
Próbáltam saccolgatni. Az elsõ Reaper, amit meglátsz, mikor a demo elején ki kell mászni a rámpákra a panoráma ablakon úgy tûnt inkább 1 km hosszú lehet. Ha lenéztek a rámpáról a földre, látni hangya méretû embereket futni. Ilyen kicsinek még a legmagasabb panelház (30-40 m) tetejérõl sem látszanak az emberek. Mondjuk úgy, hogy 50 méter magasan van Shepard. Egymagasságban nézve a Reapernek ez kb. a lábainak legalsó ízén van. Innen arányosan felfelé számolva 800-900 méter simán kijött nekem.
tutituti
nagyon jó volt a demo.
A multi érdekes,de semmiképp sem rossz.
szerintem persze.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Azért reméllem nem az lessz hogy a földet támadja 100 000 Reaper a galaxis többi részébe meg még mutatóba se jutnak és lehet majd gyõzködni a tanácsot hogy "DE HÁT EZEK REAPEREK AS KUTYAÚRISTENIT!" mire õk majd egy laza "Ah yes the Reapers" -el felelnek.

Végül is ha már itt vannak akkor ott a Cahron/Sol relé onnantól meg odamennek ahova akarnak.

Remélem amúgy lesz egy nagyobb támadás a Citadella ellen ami után esetleg észbe kapnak a fajok.
Fpocok
Hagyd a fenébe.
Töltsd le az origin klienst és azon belül free games és ott lesz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tobias88
Sziasztok. Csak nálam van az, hogy itt ha a get it-re kattintok, felugrik a lap tetejére és az ég egy adta világon semmit nem csinál?
Az tény, de az animációk változatossága növekedett, több érzelmet jelenítenek meg.
De ha akartok igazán jót mulatni, akkor gyártsatok egy random FemShepet, aztán valamikor harc közben forgassátok körbe a kamerát (akár külsõ programmal, akár SHIFT-es szüneteltetéssel).
Eddig háromszor próbáltam, mindháromszor megnevettetett.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Prince23
Full Demo Gameplay Story modban

Tails
Itt az elsö mass effect 3 vidim, saját karival.

nyirog
hivatalosan

nyirog
még 24 nap!

Vraaanyek
Engem az zavar, hogy még nincs március 9. 😄😄😄
Tényleg, gépeden hogy fut a játék, mert kb. megegyezõ konfigunk van, ha jól látom?!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Optimus Prime
Engem a szemek zavartak, de nem a lentebb írtak miatt. Hanem azért mert úgy ragyogtak, mintha üvegszemek lennének!<#idiota> De más semmi nem ragyog így a játékban. Mintha nem lenne bloom vagy reflections az engine-ben.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sir Quno Jedi
Igen fura, hogy ennyi év alatt nem sokat fejlõdött az arcmimika engine.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nyirog
arcban engem igazából az zavart h a szemöldöke nagyon egy vonalban volt a bõrével, mintha csak szemceruzával be lett volna rajzolva 😄 (férfi sehpnél), aztán amikor ráncolja a homlokát vagy komoran akar nézni a második pályán a megölt cerb katonára akkor olyan mértékben lecsúszik a szemöldök és a homlok része a karinak hogy uramatyám rossz nézni 😄, mint valami neandervölgyi; szemgolyó meg néha akkorának tûnt..., beljebb is lehetne h ne legyen ennyire kidagadt üvegszeme csórónak, így olyan mintha a darázs csípte volna szemen 😄.

A lazarus projekt mellékhatásai úgy tûnik a 3 részre teljesednek ki 😄, játék végére gnómok leszünk...

Attól független hogy szemet szúrt, amúgy nem zavar annyira életbevágóan, ellenben a mozgás már igen, én is kiszúrtam amiket ti is mozgás bakikat átvezetõben, az már zavaró.

Sir Quno Jedi
Nekem nõi sephivel átnyomult a szemgolyója a szemhéján, mikor lehunyja és elfordul, meg hasonlók a Normandy ajtajában. Férfi sephivel nem volt ilyen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Vraaanyek
nekem az se lenne baj, ha maradna ez a graf, de jó lenne, ha a teljesben jobb lenne, jobb optimalizálással is karöltve, mivel ha ez nyári verzió, akkor valószínû az optimalizálás sem 100-as még! Én minden esetre bízom a Bioware optimalizáló képességében, eddig nem csalódtam bennük!

nyirog
NA!!!! Ha ilyen lesz a játék pc-n akkor egyetlen szavam se lesz a textúrákra, látszik hogy a képen a ruhák normálisan néznek ki. nem tudom ti hogy vagytok vele de annyira zavart h az arc azért hozzávetõleg rendesen ki volt dolgozva a ruha meg gány volt úgy ahogy van (de a normandy is amikor ott repkedett a küldetés végén, ablakok, logók minden úgy egybefolyt mint valami pixel tenger, olyan volt mint egy rossz pontossággal nyomtatott kép egy lapon).

nyirog
Igazad lehet, a nyári sem kizárt 😄, talán azért kicsit tuningoltak rajta akkor, de lazán el tudnám hinni hogy a nyárit kaptuk meg

multiról vélemények ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Optimus Prime
Én tavaly nyárira tippelnék. Valamelyik rendezvényen mutatták be a demó második küldetését. Csak valaki erõsítene már meg valahol "nyugi, ez egy régi build, sok funkció nincs benne és persze bugos. de a végleges játék olyan, mint a képeken."
És aki azt mond a demónak ilyen a grafikája az indoktrinált. 😄

Van ebben a játékban olyan hogy gugolás?

Optimus Prime
Ugye? 😊 Pár, amivel én találkoztam - de ez biztos demó bug - mikor jön a Normandy és ugye a cinematic widescreen váltás, pár mp-ig látni még a HUD-ot. Néha voltka ilyen fekete csíkok, mintha egy fennakadt textúrát húzott volna.

nyirog
már arany lemezen van a teljes, úgy hogy sokat már nem képesek belepiszkálni 😄, viszont szerintem a demó az egy régebbi verziója a játéknak sejtésem szerint az a verziója amit decemberben adtak volna ki, anno az lett beharangozva h karácsony elõtt a jön a demó mikor kiderült h eltolják a teljes játék megjelenését.

Vraaanyek
Azért remélem a teljes játéknak nem lesz különösebben nagyobb gépétvágya, mint a demonak, mert gépcsere max tavasz vége, nyár eleje fele esedékes...
Amúgy nagyon jól állnak a játéknak az új fény effektek...gondolok itt pl. a fegyveren és shepard-ön átszûrõdõ fénysugarakra... 😛

Mimasz
Hát gyerekek remélem a bugok amivel találkoztam menet közben csak a demó miatt keletkeztek és a teljes játékig még kijavítják...
A játék bejött átjöttek az effektek, a hangok, az érzés is, de ezek a kis apró bugok elrontották... (pl.: Csukott ajtón átjövõ cerberus katonák, félig bent a falban lövõ, valamint hogy csak úgy ott vannak a katonák "elbújva" és elõreszaladva megállva mellettük sem akarnak észre venni.... )

Ja és észrevettem azt is, hogy eltûnt 1 reaper menet közben... 😄
( a közelbe van egy ugye ami szétlövi a meghallgatást amin részt veszel és van egy ami leszáll és szétlövi a hajót, viszont ezután hátrafordulva nem találtam a másikat!! Jól láthattam? )

nyirog
ruhák textúrájából ítélve nagy összehasonlításra nem lesz szükség, az alant leírt 2 gigás limit miatt ugyanaz jött ki pc-re mint a konzolokra (grafikai téren), sõt talán pc ruhák a textúrák felkonvertálása miatt még szarabbúl is nézhetnek ki :\

Nincs még valami xbox-pc verzió összehasonlító videó? Kíváncsi lennék.
Errõl mindig a Lost jut eszembe 😄 5 évadon keresztül kaptuk a kérdéseket de ahogy érkeztek a válaszok egyre rosszabb lett a sorozat (6. évad meg abszolút a sorozat mélypontja)

nyirog
én is remélem, de azért szeretem ha mindenre választ kapok és nincs annyira lezáratlan történet a végén az meg tud ölni 😊. Anno mátrixban is bántam h csomó dolgot nem magyaráztak meg benne és még az animátrixban sem teljesen, aztán paccs azóta se csinált neki semmiféle folytatást, regény, anime sorozat, vagy webizód formájában 😞

Sir Quno Jedi
Na én ettõl félek kicsit, mert amíg misztikus homályba merülnek a részletek addig jó az. 😄

Látod lukas is kitalálta a midikloriánokat a vérbe = dzsedivagyfiam faszságot. Na az ilyen kinek hiányzik?! Vannak dolgok amiket inkább jobb nemtudni... 😄DDDDD

Reménykedjünk, hogy nem lesznek túl profánok azok a "válaszok".

nyirog
talán leírtam miután a második részt végig játszottam anno 2 éve... de utána szavatoltam 😄

nyirog
már rég, csak nem mindig járok mass effect fórumra és most osztottam meg... annyira nem nagy csoda

Benned csak most merültek fel ezek a kérdések? Amúgy azt mondták, hogy szinte mindenre választ kapunk a harmadik részben.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nyirog
Így olvasva a vélekedéseket engem is érdekelhet h vajon csak a tejútra vagy más galaxisokra is eljárnak aratni, meg a honnan jönnek (jó oké mélyûr, de csak kell legyen valami telephelyük,garázsuk, vagy bázisuk ahol telelhetnek ; már ha telelnek egyáltalán), és õket is meg kellett építenie valakiknek, azaz valakinek mert ha egy nagyon fejlett faj rájött h így õrizheti meg magát a végtelenségig akkor beolvasztották magukat ilyen közös tudaton mûködõ reaperbe ami valószínûleg az elsõ és akkor még egyetlen reaper lehetett (feltételezés)

Sir Quno Jedi
Mivel az új reapereket 1xûen felépítik alkatrészekbõl (lásd. második rész vége), így akár építhetnek odaát direkt oda szánt specifikus reapereket is, nem muszáj innen átvinniük egy készet.

JethroHUN
Ez jó, biztos mint a legó, lehet ez lesz a végzetük, átküldünk rájuk egy rakás keepert, akik serényen neki állnak szétszedni belülrõl. Nem is rossz ötlet.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sir Quno Jedi
Naés, szétszedik a kollektorok kis alkatrészekre, átcûgölik és ott összerakják újra. Pár fajt indoktrinálnak gyorsan, aztán jöhet a buláj.

JethroHUN
Hol? a Pegazus galaxiban? <#nevetes1> Ha létezik arra élet, akkor biztos csillagkapukat használnak, azon nem fér át egy Reaper <#whatever>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Arra azért én is kíváncsi lennék, hogy a Relay hálózaton kívül esõ csillagrendszerekben (amik a galaxis 99%-át teszik ki) milyen élõlények lapulnak. Õk valószínûleg az egészrõl nem is tudnak. Sõt azt is elképzelhetõnek tartom, hogy akár évmilliók óta utazhatnak a csillagok között. Ráadásul valószínûleg teljesen más technológiákat fejlesztettek ki, mint a Relay technológiára építõ ismert fajok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nyilván ezért vitte magával azt a rengeteg Gethet, és ezért nem támadta le már rögtön az elején egyedül a Citadellát. Végül is a Citadellát védõ flottát teljesen szétverték, az emberi flotta mentette meg a Citadellát.

Saját:

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Sir Quno Jedi
Hjakérem. De a képek nem adják vissza a dolgot, játszani kell vele, telejsne más úgy. Nekem pl. elsõ végigtolásra nem is tetszett annyira, de másodikra már igen.

A multiró amúgy mi a vélemény? Tegnap este rámentem kicsit, szerintem nem volt rossz.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

melóhelyen tilos a játék ! >😮

Sir Quno Jedi
Minek kép, ott a demó és látod élõben is.

A sok duma helyett valaki feltolhatna már néhány képet is 😊)