22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• penge96
    Nem a Te neted szarakszik, nekem is ennyivel jön, jó esetben. I love Origin.

Amúgy felnéztem hivatalos fórumra, hát, "örömmel" láttam, hogy kb. minden 2. embernek crash problémája van, olvastam olyat is, amit pont ugyanolyan, mint nálam. Fantasztikus.
  • Vraaanyek
    Ne is mond, nekem is mire feltette, letöltötte a hülyeségeit, és azokat is feltette beletelt vagy 2 órába..jó, ehhez hozzá tartozik, hogy szarakszik a netem, és 160 kb/sec-el töltött :P
  • ZSOOLT2
    Rendben, köszönöm!

Origines telepítés meg iszonyat lassú...
  • Vraaanyek
    persze! miért lenne külön online pass, felrakod a játékot a kódjával, origin elfogadja, felmennek a dlc-k, meg beírod a nagy DLC kódot, azt is leszedi, és holnap hajnaltól meg simán aktiválod a játékot, nem kell külön kód már :P
  • penge96
    Egyébként hülye kérdés, de pl mi van, ha megváltoztatom a használatban lévő e-mail címem? Mert ugye az Origin azt használja, amit megadtunk a regnél. Na most ha elveszik ez az accountom, akkor a büdös életben nem fogom tudni aktiválni a játékaimat, mert már egyszer megtettem azt. Ez kicsit rizikós, nem?
  • penge96
    Még nem, jelenleg reinstallálom a játékot. Majd megnézem, köszönöm. De lehetséges, hogy emiatt van?
  • ProGabe #9569
    azt már próbáltad, hogy kikapcsolod az "Origin játékpanelt"? (beállítások -> játékban)
  • ZSOOLT2
    Most jött meg a CDGalaxistól a gyűjtői.

Más is csak 1 kódot kapott a gyűjtőihez, egy cd-kulcsot, (ill az előrendelői DLC-ket)?

Mert én külön lapon nem kaptam Online pass-t, gondolom a gyűjtői kóddal van egyben.
  • Frank99
    köszi, de lehet mégis megvárom.

van munkám még ma estére, nem molyolok rajta legalább...

:-)
  • MrAndree
    Szerintem semmi. Én tegnap este cseleztem ki proxyval a release date checket de még nem törték rám az ajtót az ea kommandósai.
  • penge96
    Valaki megtudná nekem mondani, hogy miért fagy folyamat a játék? Másodpercekre megáll, és marhára nem vágom mi van. Mikor először elindítottam, tök jól ment. Lehet ez összefüggésben a korai aktiválással? Mert ahogy észrevettem az Origin okozza a fagyást, ugyanis ahogy belépek in-game az Originbe azonnal fagy. De ha meg nem csinálok semmit, akkoris befagy másodpercekre... nem értem, nem ezért dobtam ki 18 rugót az ablakon. Légyszi valaki segítsen.
  • Frank99
    hali
    mi hátrányom lehet, ha ez eredetivel elkezdek játszani idő előtt?

thx
  • Vraaanyek
    na, közben bekerült újra :) ha már később kezdem a játékot l, legaalább addigra minden macera megoldását tudni fogom :P
  • Vraaanyek
    Nem sokkal lejjebb le volt írva, ill. belinkelve a megoldás :)
  • ZoliJ
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pech:D Amúgy főképp a reputációtól függ a dolog (értelemszerűen a kulcsszereplőknek életben kell lenniük
  • Sir Quno Jedi
    http://masseffect2saves.com/import.php
  • Sir Quno Jedi
    semmi különös, majd újabb 6k után nézz be! :D
  • pxxl
    6k új hsz :D történés? :D
  • Lacoka12
    valaki segítsen létszi
  • Tatyla
    origin ablakban ott van az ashes játékban meg mégse ismeri fel?
  • Tatyla
    na feltettem a játékot meg a proteános kiegészítőt de azt mondja nem ismeri fel a kieget és loggoljak be valami alliance szerverre? mi van?
  • Khabbas
    Na baszki, most kezdhetem előröl a játékot...
  • pries
    Ez nem igaz, meg lehet oldani, hogy mindkét oldal megmaradjon
    bár szerintem Legion ígyis-úgyis "meghal"
  • Tatyla
    offolás és személyeskedések törölve,viselkedjünk kérem szépen...
  • ZoliJ
    úgy nézem hogy van olyan befejezés, aminél csak Legion áldozza fel magát a feltöltéshez: http://www.youtube.com/watch?v=grBn3oWYvkM
    Kérdés hogy hogy lehet elérni
  • gerey
    #9500 Ettől még nem a fejlesztők a hibásak, hanem a kiadó ami ugye az EA.

#9501 Egyetértek, én is erre utaltam.
  • Lacoka12
    miért nem érzékeli a mass effeckt2 mentéseim?
  • koschwarz
    nekem a demo multiban is nagyon bejött a vanguard.
  • Marci0115
    semmit, sajna egyik meghal, vagy a qvarián flotta vagy legio és a geth flotta
  • ZoliJ
    quarian/geth spoiler
    mi az istent kell máshogy csinálni hogy mindkét faj megmaradjon, Legion ne haljon meg a gethek fejlődéséért cserébe és Tali ne legyen öngyilkos?
  • enlightened
    Vanguardból ilyen közelharcos lett, melee-re van kihegyezve nagyon. Földbe ütni ellenfeleket ütni ököllel chargeolni a végtelenségig, lőfegyver nem is nagyon kell neki, néha lősz egyet a shotgunnal.
  • SötétBarom
    Most éreztem rá a vanguard ízére.. Az előző részekben nem volt ennyire "böszme", de itt nagyon az.. Amikor kimaxolva megkapok olyan skilleket, mint a heavy melee kill után egyből aktív charge, meg a charge utáni extra damage, shotgunnal kőkeményen lehet aprítani..

A sugárfegyver akkor vicces, ha mindenkinél az van, illetve aktív a squad cryo ammo.. Olyan mintha a batmanből a Jeges irtaná a népet :DDDD
  • Vraaanyek
    Te tetted a legszebbé a napom ezzel a kommenttel :D (azért a spoilert kihagytam :P)
  • Pares
    Egyetértek, nagyon jól integrálva van mindenki, és rohadt jók a küldetések.
  • SötétBarom
    Leteszem a hajam basszameg komolyan. Annyira fasza ez a gém, hogy beszarok. Alig várom, hogy egy másik saveemmel nekiugorjak újra. Nem tudom ki mondta, hogy erőltetetten vannak jelen a régi szereplők, HÁT A LÓFASZT.

DURVA SPOILER

Tuchankán Mordin végig középpontban van, után amikor kergetjük a councilt, és Udinát lelőjük (opcionális gondolom..), előtte thane ott kavar szintén teljesen a középpontban, illetve most imádkoztam vele a kórházban a halálos ágyán.. BESZAROK. Géniusz.. Kurva kíváncsi leszek mi lesz pl azzal a savemmel, ahol thane nincs életben..)

Váááá.. Baszottul letehetetlen..
  • Pares
    Egyébként próbáltátok már a Protheán részecske fegyvert? Nagyon állat, én más fegyvert nem is viszek harcba, a régimódi ME1-es lehűlős módszerrel működik, és nagyon erős. Nosztalgiázni is nagyon jól lehet vele, és az a látvány, amikor 3 ember sugárfegyverekkel bomlasztja hamuvá az ellenfelet a csatatéren...
  • Bhalage
    amugy tenyleg mekkora rokabor! a blight is 50000 akarom mondani 200evente jon es addig a melyurben, akarom mondani a fold alatt pihen alszik! miutan kitort pedig aki megerint az husk, akarom mondani darkspawn lesz
    ezekutan megse veszem
  • Bhalage
    sztem mar el is foglaltak, csak errol masokat nem tajekoztattak :D
  • Pares
    Hát ha így nézzük, akkor nagyjából az összes BW játék hasonlít egymásra...
  • Vraaanyek
    Ha így lenne, már reklamáltak volna miatta :P