22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
na, hát csak átfutottam a hsz-eket, mert kicsit lemaradtam, de már megbántam... még hozzá se kezdtem a játékhoz, de már kezdek elbizonytalanodni, amit nagyon nem akartam, mert már megtapasztaltam, hogy, lehet elfogultságomból adódóan, de általában teljesen más, pontosabban sokkal pozitívabban szoktam megélni az ilyen kétesen véleményezett játékokat... ráadásul most a kedvenc játékomról van szó, így remélem most is így lesz, mivel az eddig felsorolt elvárásokból nekem nem sok áll fenn ilyen drasztikusan...na jó, kezdem túl fogalmazni, a lényeg, hogy most már tényleg itt hagyom a topikot,amíg ki nem játszom, és nem tudom a saját tapasztalatom. A legérdekesebb, hogy tegnap délelőtt sokan írtátok, hogy ennyi és ennyi millió órátok van a játékban, és hihetetlen überbrutál k.rva jó, estére mégis elözönlötték a topikot a fujjogások, és elégedetlenségek... na mindegy, már tényleg így is szanaszét spoilereztem magam, úgyhogy legyen már holnap délutáááááán!!! -
egy fontos apróság:
Grissom Academy: Emergency Evacuation küldetést mihamarabb csináljátok meg, mivel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tuchanka után, és miután megtámadják Cerberus-ék Citadel-t, nos... "befejeződik"
van még másik ilyen küldetés is? csak hogy ne bukjak megint el közel egy óra játékidőt... -
Én 35-nél járok és most kaptam megint 2 questet..:) Fenntartom a véleményemet, miszerint a trilógia legjobbja. -
Evoluti0N #9445 És végre a halak SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kaptak haletető VI-t :D -
közel 70 új hsz... leegyszerűsítették flém? -
Evoluti0N #9443 És ahogy jutok előre a játékban, vannak benne olyan kis apróságok, h nyamnyamnyam :). -
Detto. -
Evoluti0N #9441 Ja és nem tudom hogy játszották egyesek végig 20 óra alatt, 13-nál vok és még sehol se tartok :D. -
Evoluti0N #9440 Mondjuk az általam felsorolt negatívumok ellenére mégiscsak egy jó játékról van szó. Ezt bizonyítja az is, h már lassan 2 órája érzem, h a kiszáradás szélén állok, plusz olyan álmos vagyok, h mindjárt leesek a székről, de nem nagyon tudok felkelni a gép elől. -
Pares #9439 A 9417-es hsz.-emre esetleg majd valaki, aki már kijátszotta... -
Pares #9438 Szándékosan csinálták. Világra hozták Talit, és vele együtt több százezer őrült Talimancert is, akik az univerzum békéjét veszélyeztetik. Ezzel a képpel végleg egyesíteni lehet őket, és egyszerre lehet őket kiírtani az univerzum színéről... -
Nézd a jó oldalát sokan azt szerették volna látni, hogy szörnyü arca van Talinak, hát nem jött be nekik.
Azért ezt nehezen fogja kimagyarázni a Bioware vagy talán sehogy. -
remélem az nem fog gondot okozni hogy a mentéseimet a virágboltból hozom :D -
Cef #9435 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engem sem érdekelne, ha nem Tali arcáról lenne szó, amire már az első rész óta kíváncsiak vagyunk. Igazából még akkor is csak egy kis rejtett extrának, easter eggnek venném. De egy átfestett fénykép? Most komolyan. Lett volna egy sima rajz, amit egy grafikus ütött össze unalmában az ebédszünetben. Nem érdekelt volna, de ez így gáz. De mindegy, hagyjuk... -
Pares #9434 LoL... Neked is aztán megvannad a preferenciáid... no offense, de ez nem Tali Effect...
-
Ez kép balhé tényleg nagyon ciki a BW-nek tudták és tisztában voltak vele, hogy Tali fanból rengeteg van és ez tiszta üzenet, hogy szarnak a fejünkre.
Engem személy szerint ha megkérdeztek volna mi érdekel jobban shepard sorsa vagy Tali arca egyértelmüen az utobbira szavaznék. -
Pares #9432 És itt az eredménye a sok értelmetlen, teljes mértékben alaptalan rinyának, amire sokan hivatkoznak... -
MrAndree #9431 Ugyanígy vagyok én is. :) -
Pares #9430 A nosztalgia teszi. Nekem is kedvencem az első rész, vagy inkább különleges helye van nálam a ranglistán, mert eleve az a rész egyedi abban, hogy az vezetett be a Mass Effect világába, akkor minden újdonság volt. -
Pares #9429 Nem is érdekelhetne kevésbé egy fotó az asztalról... Annyira fontos mindez a Reaper invázió közepén... -
Tul magasra tette a lécet az első rész storyja, nálam az összes eddig megjelent sci-fi játék közül a második helyen van a KotOR mögött.
Az után már minden gyengébbnek tünik és valszeg az is. -
Cef #9427 Szerintem annyi luxust azért megengedhetek magamnak, hogy kialakítok magamban egy képet a játékról az eddigi információk és egy kis saját tapasztalat alapján. Lehet, hogy egy kicsit túlzásba vittem (bár ezt kétlem), de nekem egyenlőre csak ennyi jutott a játékból :)
A kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://kotaku.com/5891242/gamers-are-now-angry-at-bioware-because-of-an-image-in-mass-effect-3
http://www.gettyimages.ca/detail/photo/hammasa-royalt%C2%ADy-free-image/123488108?Languag%C2%ADe=en-US
http://www.youtube.com/watch?v=aYOeaV0Daic&feature=youtu.be
Ez nem katasztrófa, csak gáz. Egy Mess Effect-től gáz.
-
Pares #9426 Blalbalba.
-
Pares #9425 Az utolsó regényt Deitz baszta el, nem a Bioware. Bár nyilvánvalóan elfelejtették átnézni, amit most tesznek meg. A képregényekkel nem értem, mi a bajod, nyilván csak újabb dolog, amibe bele akarsz kötni alaptalanul. A multi nagyon jó lett, és külön megtetszett, ahogy félig integrálták is az egyjátékos módba, meg nem is. Nem értem, milyen "új harcrendszerről" beszélsz, amikor annyit változtattak csak, hogy a csapattársak okosabbak lettek, és új mozgások kerültek a játékba. Protheán DLC jól sikerült, bár tényleg csak egy DLC, és ahogy mondtam korábban, nem integrális része a sztorinak, de nyilván jó kiegészítés, néhány új infóval a protheánokról... Twitteres tudósításokat izgalmas volt olvasni közvetlenül azelőtt, hogy el kezdtem játszani a játékkal. A zenékre abszolút nem lehet panasz, mert egy az, hogy nagyon jók lettek, másrészt pedig Hullick ugyan úgy ott volt a gárdában. Ja és a második részt kéretik nem bántani, mert annak is nagyon jó története volt, és csomó dolog visszaköszön belőle a harmadik részben.
Igazán csak értelmetlen rinya és rossz hangulat keltés, amit te csinálsz, mondhatni már évek óta... -
Lehet igazad van, nem tudom. Meg csak ma jott a futar, es alig 1-2 oracskat jatszottam, ezert a nagy reszet majd ezutan fogom tapasztalni.
Ez egy jatek es nem film, mondod. Lehet. De az biztos ezek szerint, hogy velem van a baj. En mindenben a sztorit, az erdekesebb torteneseket, az apro poenokat figyelem, a karakterek viszonyait, a stilusokat, karakterfejlodeseket, stb. Amiota az eszem tudom, nalam a tortenet az, ami mindent visz. Ez vonatkozik jatekra, ez vonatkozik filmekre, konyevekre, barmire. Inkabb nezek egy francia vagy lengyel filmet egy kivalo tortenetet elmeselve, mint egy agyoneffektelt amerikai mozit, nulla mondandoval. Pl, megvettem es vegigjatszottam (nyugdijas fokozaton) a Starcraft II-t, csak azert, mert kivancsi voltam a sztorira, mi lesz Kerrigan sorsa. Ugy, hogy az ilyen realtime strategiahoz sikhulye vagyok, elbohockodok, de egy 10 eves hulyere ver, ha multizok.
Mass Effect is azert fogott meg, mert erdekesnek talaltam a karaktereket, a sztorit, a hatterszereploket, uj volt es magaval ragado. Tetszett a hajo, a legenyseg, a sztori, a konfliktusok, az ezekbol fakado interaktivitas. Hab a tortan, hogy mindez egy olyan jatekstilussal parosulva, amit szeretek (rpg). Masodik resz tortenete is kivalo volt, es bar kevesebb rpg-s elem maradt benne, mint volt egy 1-ben, de a sztori mindenert karpotolt. 2 perccel a start utan halott a foszereplo? Ilyen utoljara Steven Seagelt produkalt, valami 90es repulos-kommandos filmben, nezett is mindenki a moziban, hogy miaf..sz? A ME2 befejezese is erdekes volt, amikor a kezedben fogtad a jelentest, rajta a kozeledo Reaperek sziluettjeivel. Azatn amikor az Arrival vegen, beszelunk a Reaperrel, akkor jott, hogy a "kva anyjukat, hogy lehet ezt igy befejezni", de szerencsere megerkezett a lezaro resz, a ME3.
Csak es kizarolag a sztori erdekel itt is. Ha mindezt, ingame moviekbol osszerakva kellene mondjuk TV sorozatkent neznem, 6x45 percen keresztul, megtennem. Ha ugy adodna, siman eleg lenne nekem az, hogy valaki jatszik elottem, en meg nezem a tevet/monitort, mert egyetlen egy dolog erdekel, hogy kinek mi lesz a sorsa. Hogy mennyire gagyin fut Anderson, vagy hogy 6 helyett csak 2-3 valasztasi lehetoseg van a parbeszedeknel, vagy hogy mennyire lett eros az akcio resze - ezt meghagyom az atlaggamernek, mert engem hidegen hagy. En lenyegeben megvettem egy 3 eloadasra szolo mozijegyet (harom mentesem varja, hogy vegigjatszam), aztan ennyi.
Van jatek, amit magaert a jatekstilusert szeretek, de a Mass Effect mindig is egy interaktiv mozi volt nekem, nem jatek. Es mint tortenet, nincs benne hiba eddig. -
cdr74 #9423 -d -
cdr74 #9422 Érdekes, nem is tudom kettőnk közül ki az, aki minden, a saját világképével nem egyező véleményre véres hányással válaszol. Egy indulatos, személyeskedő, modortalan biodrone vagy. Bárki, aki elolvassa a hozzászólásaid nem lát mást, mint hogy a véleményed baromság, ökörség; te idióta, barom, nem normális f*sz, stb...
Képzeld én nem játszom azzal, ami velem egyidős, még az ME1-re sem, ami minden hibája ellenére tudott olyat nyújtani, és reményt adni a folytatásokra nézve, amit a többi rész elásott a hátsókertbe. -
Pares #9421 Elég konkrétan véleményezted a párbeszédekbe való nem beleszólást, a rövid játékidőt, meg valami képet, amit én még nem láttam a játékban. Nem én találtam ki. -
Pares #9420 Hagyjál már a hülyeségeiddel. Menj el sírj a sarokba, verd ki az első részre, mert már a második megjelenése óta itt vered a nyálad, hogy minden milyen szar, érdemben nem vagy képes hozzászólni, csak gerjeszted az indulatokat meg a hamis benyomást a játékról. -
Cef #9419 Ez nem véleményezés, ez csak szimpla aggodalom, több véleményt is elolvastam, nem csak itt, pozitívokat és negatívokat is. Meg tudom ítélni, hogy melyik vélemény ér valamit és melyik feles rinya. Azért is emeltem ki a párbeszédet és a rövid játékidőt, mert ezeket rengetegen nehezményezték és félek, hogy van bennük igazság. Az a nagy igazság, hogy már legszívesebben már nyomnám a játékot, csak technikai okok miatt nem tehetem, így a neten olvasgatom, hogy mi a helyzet. A véleményezést meghagyom a végigjátszás utánra. -
cdr74 #9418 Ennyi? Kimerült a Duracell?:)
Hát alapból már a 2-ben gyak. katapultálták a BW-s nagyágyú írót, aki megalkotta az ME-t -irány az MMO, azóta már nem is dolgozik náluk-. A zeneszerző is kuka. A 2 lentebb adta jócskán a történetmesélést, amit azzal magyaráztak, hogy csak felvezető a 3-ra, majd ott aztán így meg úgy, most meg már csak egy mozi jut. Az uccsó könyv egy borzalom, plusz a képregények tömkelege. Jött a multi, új harcrendszer, gay romance stb. Prot. DLC. Twitter is csak a hype-ra volt jó. Casey nem tudta összetartani ezt az egészet, ez van. -
Pares #9417 Ja és még azt szeretném megkérdezni, hogy milyen messze vagyok a fő küldetés szálban, ha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most repültem Tuchankára, hogy megcsináljam az ottani küldetéseket (Genophage Cure, Cerberusos meg a Turian hajós), és eddig 20 órát öltem a játékba.
Semmi konkrétumot ne mondjatok, csak nagyjából százalékot. Köszi. -
Pares #9416 Egyébként nem tudom, hogy mennyire figyeltétek, vagy hogy a nap folyamán volt-e már szó róla, de a játék teli van Easter Egg-ekkel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Shepard VI nagyon fasza, és van jó pár olyan beszólás, amit a járókelők egymás közt ejtenek el. A másik fura dolog az egyik mellékküldetésre vonatkozik, amikor Grunttal megyünk kitisztítani a Rachni barlangot, na az a küldetés a tojásokkal, a barlangot benövő izével, a Reaper Rachnikkal meg főleg a lángszóróval tiszta Alien/Aliens fíling volt, akkora mosolyt csalt az arcomra, hogy csak na. Találkoztam még egy csomó dologgal, ami csak akkor tűnik fel az embernek, ha alaposan figyelt az előző két rész során. -
Pares #9415 Ugyan már...
-
Pares #9414 Ugyan már. Nehogy pár másik ember véleménye alapján ítélj meg egy játékot és formálj véleményt úgy, hogy Te még ki sem próbáltad a játékot. -
cdr74 #9413 Hát a BW kommunikációjából, meg a történt dolgokból józan paraszti ésszel következett, hogy a felvállalt minőséget nem tudják tartani. Nem kellett ehhez semmilyen extra elvárás. -
Többnyire ilyen lesz. A játéknak ezzel a bolygófelfedezős részével nem igazán tud mit kezdeni a BW, még a mako lenne a legjobb de persze teljesen másképp mint a ME1-ben volt. -
Pares #9411 Az összes mellékküldetés egy vicc? Hogy? Minőségben minimum hozzák a második rész színvonalát. Sőt, nem is igazán tudom már megmondani, melyik mellékküldetés, mind nagyon jól kidolgozottak, egyedül a prioritás küldetés emelkedik ki a halomnyi küldetés közül, mert azok viszik előre a történetet. Szerintem nagyon jól összerakták az egészet, hiszen kivétel nélkül minden mellékküldetés hozzáad valamit a Reaperek elleni háborúhoz. -
Cef #9410 Hát remélem igazad van, eleinte én is arra gondoltam, hogy ez csak a játék elejére jellemző, de az ezzel kapcsolatos negatív vélemények eléggé elbizonytalanítottak. -
cdr74 #9409 Toljad nyugodtan, majd tolsz egy resumot, akkorra már mindent tudsz :).