22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #9248 Nem azt mondom, h később nem így lesz (de biztos nem így lesz :D), de az első 7 órából nem ez szűrődött le nekem :D -
Cef #9247 Azt is mondták, hogy a döntéseinknek sokkal nagyobb súlya lesz és sokkal szerteágazóbb lesz a sztori, mivel ez az utolsó rész, és már nem kell belekalkulálniuk a döntéseinket a következő részbe. :D -
Barnez #9246 Nekem is tetszik a játék, de nagyon... csak nem tudom. Olyan furcsa érzésem van. Pl. nem tetszik, hogy a journal és a codex össze van olvasztva, amely a journal hátrányára ment. Olyan furcsa néha számomra a játék... :/ -
Cef #9245 Hát igen, a szélesebb tömegek... Egyébként ha tényleg az action mód miatt csorbítottak a párbeszédeken akkor egy kicsit vicces, hogy pont egy olyan játékmód miatt nyirbálták meg a játék legjobb részét amit szinte senki sem használ. Egyébként biztos vagyok benne, hogy jó játék lett, ezt a videókból is látni, csak egy kicsit szomorú, hogy pont az utolsó résznél követnek el egy ilyen oltári bakit, szinte feleslegesen. -
De most nem az volt, hogy vissazjönnek az RPG elemek? Ne idegesítsetek már... xD -
Evoluti0N #9243 Én se értem, h miért kellett változtatni rajta. Demoban próbáltam a multit, de nem jött be. De legalább nem tolják bele a pofámba a single playerben, h : "JÁTSZÁL MULTIT, MERT MINDENKI MEGHAL!!!". Szal tőlem elfér a multi, max nem játszom. De azt az időt, amit a multira fordítottak, inkább fordították volna, h rpg-sebb legyen. Nálam ugyanis egy rpg a döntési lehetőségekről szól, meg arról, h azt mondjon a szereplő, amit én akarom, h mondjon, a többi dolog, stat osztás, inventory mellékes. -
Ha elfelejtjük, hogy ez egy rpg frencsájznak indult akkor nagyon jó játék ha nem tudjuk elfelejteni akkor nem annyira. -
Evoluti0N #9241 A leegyszerüsített párbeszéd rendszert és az érthetetlenül idiótára megcsinált futás animációkat leszámítva jó játék. -
de minek változtatni valamin ami jó? skyrimban sem sírok a multiért mert felesleges lenne -
Az lett. -
De most összeségében, attól még kurvajó lett a játék, nem? -
Evoluti0N #9237 Kb 7 órát játszottam, ahogy lentebb is írtam és eddig így volt, nem hiszem, h később változni fog a helyzet. De hát ez van, egyeszerűsítenek, amikor még nagyobb tömegekhez akarnak eljuttatni egy játékot. -
mk452001 #9236 Ja, nekem még a demohoz képest is nehezebbnek tűnik egy kicsivel -
Cef #9235 Ez nekem is feltűnt az első pár küldetés végigjátszásából láttam. Azt hittem, hogy azért mert a játék elejéből van és ott még nincs nagy súlya a döntéseknek. De ha ez a végig így van az egy kicsit gáz. Basszus, játszanom kéne már vele csak elszállt a gépem is meg a monitorom is egyszerre... -
Szerintem egy dologban érezhető a különbség a harcban. -
Evoluti0N #9233 Nem akció módban tolom. Hanem rpg-ben. Előző részekből hozott mentéssel. Gondolom pont az Action mode bevezetése miatt van ez, h sokkal kevesebbszer választhatjuk ki, h mit mondunk, sőt amikor kiválasztjuk, akkor is sokszor lényegében ugyanazt mondjuk, csak vagy paragon, vagy renegade hangvétellel. -
Ezek engem marhára zavarnának, ha ez így van. de lehet hogy Te éppen action módban tolod nem?
ott nincsenek elvileg lehetőségek párbeszédeknél. -
mk452001 #9231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jellemző: megmentjük a galaxist, de senki sehova nem tud utána közlekedni XD
...mondjuk csak vannak már a relékről is tervek, vagy esetleg a fegyver alapján lehet gyártani -
Erről beszélek. -
Evoluti0N #9229 Egyébként titeket is zavar, h sokszor magától szövegel Shepard ahelyett, h én választanám ki, h mit mondjon? Ráadásul legtöbbször 2 választási lehetőség van, amikor végre kiválaszthatom, h mit akarok mondani, az előző részek 3 lehetősége helyett. -
cataflam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem megoldható sajna egyik faj el kell pusztuljon
mk452001
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kéknél is ugyanúgy szétrobbannak a mass relék, és odacsapják a normandyt is, és ebből a vonalból hogy normandy tagok egy idegen bolygón nem hiszem hogy lehetne valami egyedit alkotni max pár órás dlct. -
mk452001 #9227 Amúgy, egy MMO-nak én örülnék (főleg, ha lenne benne Meko is :D ) -
mk452001 #9226 Egy feltevés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy emlékszem, hogy amikor kék sugarat lő ki a fegyver, akkor a relék nem robbannak fel, de bocs, a tévedek -
Kérdés!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valahogy meg lehet oldani, hogy a Gethek és a Kvariánok is velem legyenek? vagy mindenképp elpusztul az egyik faj? :S -
azért hosszabbak voltak, több bejárható város stb. de be kell látni nem illene a sztorihoz olyan hatalmas mellékszál.
akik már végigjátszották azoknak írom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintetek is vége ezzel a mass effect szériának? kinyírtuk a mass reléket is, nem tudom hogyan lehetne folytatni a sorozatot. -
Másban nem fogsz csalodni pörgös lett a játék több végigjátszás van benne.
Én most toltam végig az első két részt így aztán nem olvastam el újra rengeteg kódexet meg bolygó leírást mert már fejből tudom öket pl a eden prime vagy a kroganok szövegét. -
Pares #9222 Az előző két résznél is ugyan ez volt... Volt aki 5 óra alatt játszotta végig, volt aki 60 óra alatt... -
Cef #9221 Hát ez nagy csalódás. Akkor úgy tűnik, hogy egy hétvége alatt ki lesz végezve :( -
Sajnos rövidebb lett mint az elöző részek 23h-nál tartok és a utolsó csata már folyamatban van.
Ha félóránként beszélsz mindenkivel és mindig ugyanazt a szöveget végighalgatod lehet 50h is egyébbként 25h körül lesz a vége. -
Cef #9219 Az marhakevésnek tűnik :S Az első rész 32 órámba került, a második rész DLC-kel együtt 45 óra volt. A harmadik résznek még nem kezdtem neki. A főszálat én is olyan 20 órásra tippeltem, de abban reménykedtem, hogy a mellékküldetésekkel együtt összejöhet vagy 40 óra. -
Amennyire le lett butítva, szerintem örüljünk a 20 órának. -
Evoluti0N #9217 Na mind1. Majd meglátom, h nekem mennyi lesz. Mass Effect 1 40 óra volt átlagban, Mass Effect 2 60. -
van valami megoldás arra, hogy ne teljesen szarul importálja az ME2 save filet? 8 túlélőt mutat, közben 11 volt, a collector basere azt írja átadtam a cerberusnak, közben meg elpusztítottam... -
Evoluti0N #9215 Az összes mellékküldetéssel, az összes bolygó leírás, az összes kódex leírás elolvasásával és a társakkal való rendszeres beszélgetéssel együtt? -
jaja, olyan nagy mellékküldetések nincsenek, 90% annyiból áll hogy beszélgetni kell emberekkel -
Cef #9213 Az összes melléküldetéssel együtt?
-
Pedig kb ennyi. -
Evoluti0N #9211 20? Ennyi idő alatt játszottad végig? A spoliert inkább nem olvasom el :D
Nekem már kb 7 óra benne van és még sehol se tartok :D
Az is igaz, h 1.5x, vagy akár 2x is tovább tart általában egy rpg-t végigjátszanom, mint az átlagnak. -
szombat óta játszottam, kb 20óra alatt -
Ilyen hamar?
nekem a witcher 2 legalább 4 napomba telt.