Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Érthetõ. Meg így nem 12 gigás a demó. Csak remélem a véglegesben szebb lesz. Na nem mintha grafika buzi lennék... sosem voltam az. De ez most feltünõen... eh.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na, ezt jó tudni! Köszi!

Jakuza001
AZ hat, csak sokakat elvakit a szemellenzo es messze vannak a realitastol. Valoszinuleg azert mersekeltek grafikailag, hogy a futasa minden gepen megfelelo legyen. De mint irtam ez siman elnezheto, ha hozza a 2. resz jatekelmenyet.

Fpocok
Így szokott menni a demo.
Megnéztem configot... egyedül az antiszopó filter nem volt 16on, csak 8on, mikor játszottam.

Nem kell neki semmi egyszerüen csak azzok tudnak multizni akinek meg van a bf3 a hallandó emberek várhatnak 17 dikéig péntekig , hogy kiprobálják a multit.....
TDC Geronimo
Na meglestem PCn is. Hát aki azt mondja ronda meg 2 szebb az nézze meg a 2. részt újra. Configba felnyomtam mindent fullra és szebb, mint a 2.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lent van a játék. Na nézzük csak. 😊
Jakuza001
En pedig megneznem a hibauzenetet. Mert hat nema gyereknek anyja se erti a szavat.
Lehet hogy kell neki valami ujabb Directx,Visual C Distro, vagy XNA framework etc.

Ui:Nem erdekel a magyarazkodasod Vranyek ez valami nepbetegseg lehet kishazankban, ha mas velemenye van valakinek, akkor egybol jon, debirom a negativ embereket es a fikazodas stb. Aztan amikor visszakapod elkezdesz rinyalni a kettos merce miatt.

Optimus Prime
Ez biztos? A végsõ szebb lesz?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fpocok
Nézz már rá baszki. Csúnyább... de nyilván nincsenek benne a high textúrák.

Vraaanyek
mindössze annyit mondtam, hogy alapvetõen sokan csak a negatív dolgokra képesek fókuszálni, és ez sajnálatos, ezen semmi rosszindulatú nem volt, és itt le is zártam veled a vitát, mielõtt még elkezdenénk, pont az ilyenek miatt tettem az elõbbi kijelentésem is...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Nálam ezt írja, ha a multiplayer opcióra kattintok:

SpeedXHUN
origin,legfrissebb?
Én újratenném a játékot,hátha

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Jakuza001
Olyan joindulatu, mint amilyen a tied volt, kb 3 perccel elotte.

jarlaxxe
Lélekben veled vagyok /jóindulatu /

Vraaanyek
jóindulató, segítõkész hozzászólás esetleg valaki????

Jakuza001
Azert van hogy erezd azt, hogy nem mindig kell egig valamit magasztalni, hanem letezhetnek hibak is.

SpeedXHUN
A demó multiplayer szerverek március 5-ig futnak majd. Az az 3 hétig ingyen aranytagság van azoknak akik Mass Effect 3 demóval játszanak.
Early Acces-t pedig innen tudunk szerezni:
https://apps.facebook.com/xboxmasseffect/uk

Vraaanyek
hahó! fontos lenne srácok, mind a három résznél a CONFIG indításkor leáll hibaüzenettel, akárhogy indítom el! mi a franctól lehet ez? másnak nincs ilyen??? windows 7 32 bit van fent!

SpeedXHUN
Meg is van.kész FPS- játék kell ehhez?😄

A multiplayer-ben két pályát találhatunk a “Slum” és a “Noveria” névre hallgató pályák lesznek. A multiplayer csak a Battlefield 3-at birtokló Early Accesseseknek lesz elérhetõ a demó megjelenése napján, a többieknek várniuk kell február 17-ig.

Tatyla
quick match-al nekm ment
miért kellene hozzá a BF3?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nekem se megy a multi, de nincs is BF3-am.

BoneDragon
Én másra emlékszem... <#fejvakaras>

SpeedXHUN
Ez a multi nagyon pörgõs lett! haver játszana de õ nem tud mert h nincs bf3 neki létezik ilyen??

Vraaanyek
azt mondja el valaki, hogy az mitõl van, mind a három résznél, hogy a launcher indításkor leáll hibaüzenettel, és nem lehet elindítani????

TDC Geronimo
2be ugyanilyen.

BoneDragon
Válasz adásnál, menü, meg maga az ui.

Végre lejött 15 perc kellett neki<#hehe>.INDUL A MANDULA! DDD
TDC Geronimo
kintrõl launcherbõl van csomó graf opció, mint a 2nél is

Origin games/ Mass Effect 3 Demo/ binaries

és ott a config.exe
Optimus Prime
Hát... csak most csekkoltam a finomhangolását, de fura hogy... hát gyenge a grafika, az 1 simán üti. Plusz random laggol. :S Anderson futása egy vicc, bár talán csak szokatlan tõle.
Nem tudom, nekem ez most nagy csalódás. Klassz a Reaper invázió meg minden, de valahogy nem olyan ütõs. Nem tudom mi hiányzik, de rájövök.

+pont Ash nagyon dögös így.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Tatyla
egyértelmûen szebb és jobb és a hangulat az odabasz nem kicsit...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

JethroHUN
Grafikát nem is lehet beállítani? Csak a felbontást, és dinamikus árnyékok on/off? Ha vsync alapból bevan kapcsolva akkor mind1... kb 5fpsem lenne úgy :S

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vraaanyek
jajj...annyira szeretem ezt a pozitív magyar hozzáállást mindenhez...nem érdekel semmi, ez a játék egyszerûen überelhetetlen hangulatban, lesz.rom a grafikát (ami mellesleg tényleg jobb a kettõnél...)

cataflam02
Na végre lent van !!!

One more story

MrDevil
hol állítottad be játékon belül vagy vezérlõpult ?

Sajnos hivatalosan az EA részérõl nem. <#shakehead>

TDC Geronimo
Mostanában mindenre ezt mondják. Fele azt se tudja miért csak máshol is ezt hallotta 😄

JethroHUN
Videók alapján, én inkább dinamikusabbnak nevezném... de persze már demó kit van a demó, "jogosan" lehet bele kötni mindenbe, az utolsó pixelbe is <#shakehead>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

TDC Geronimo
Launcherbõl állítottatok grafot csak úgy kérdem? Nincs az az isten, hogy 2. résznél rondább legyen, mikor eleve a karaktermodellek/fények szebbek ebben az UE engine verzióban

Tatyla
hát öööö elég rövidke a demó meg hát konzolos grafika (tehát olyan mint a második)de legalább fullon úgy fút mint az álom,multi se rossz már amennyit próbáltam de ez need....
gyanítom nem lesz magyarul?

Mitõl "konzolosabb"? <#wow1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

TDC Geronimo
Mitõl lett konzolos ezt elmondanátok? Alig változott 2. részhez képest.

Jakuza001
Mert csunyabb is, mondjuk nem annyival, hogy ettol mar egnek alljon a haja a jatekosnak. A lenyeg az, ha a jatekelmenyben hozza a 2 szinvonalat, akkor ha az a grafika ilyen minimalis romlasanak a karara megy, nem hiszen, hogy gondot okozna.

Nálam alapból vsync on volt, és nincs is töredezés. <#confused>

jarlaxxe
Sajnos nagyon konzolos lett de ez várható volt az elözetesek alapján de lehetne rosszabb is.

BoneDragon
Csúnyább hogy lehet? Istenem, te mindig hülyeségeket írsz.

Azért nem egészen. Xbox 360 vezérlõvel nem mûködik! <#shakehead> <#vigyor>

Mi a faszom van az Originnel, meg se moccan... <#szomoru2>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fpocok
Tetszik, hogy nem maxra töltõdik vissza az élet. Ezt jól megcsinálták.

Hát én nem tudom mit néztél, de nálam csúnyább, mint a 2.