22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Cef #9368 Hát ez elég gáz. Tényleg ideje lesz elkezdenem a játékot minél előbb, mert lassan az összes kedvem elmegy tőle :D -
Balhé már van miatta. -
Ez nem lesz egy hosszú játék. Az összes mellékküldetés egy vicc, nem gondolhatták komolyan. Mindegyik ugyan az menj el A-B és scanneld a bolygókat vmi vacakért. Baromi időrabló és értelmetlen. Meg keresgélni a rendszerekben, az me2 bolygó scannelés kicsit átdizájnolt változata... A fő történet az biztos kevesebb mint 20 óra. Harccal együtt.
Mintha azt állították volna a multi nem megy a single rovására... francokat nem. Nagyon klassz ez a sok bejátszás, tényleg ha film lenne azt mondnán hogy oscrat neki, ez így kicsit lineáris. Mivel az volt fikázás egyik legfőbb szempontja hogy nem lehet döntéseket hozni, lehet ki a szimpatikusabb választási lehetőség. De mind1 mert úgysem jársz rosszabbul, bármeiket választod. Jó játék csak, csak na, hiába a sok új ha valamit kivettek. -
MrAndree #9365 Ja demoban nekem is fura volt, hogy elején Shep 3 percig dumál Andersonnal én meg kezemmel az egéren ültem és nem értettem mi van. :) De ha a lényegi dolgokban én döntök, akkor túlélem. -
DieHard #9364 Elnézést h nem olvasok vissza egy postot sem. Nem fogadja el a kódot a game. Van valami hir erről? Ha lentebb irjátok válaszoljatok és visszaolvasok, de most hulla vagyok, csak fel szerettem volna telepiteni! KÖszönöm! -
Evoluti0N #9363 Van benne valami, de nekem az illúzió és bőven elég volt, vagyis mondjuk úgy, h kielégítette vágyaimat és most még ezt is elvették tőlem :D -
Evoluti0N #9362 Meg annak, ami miatt egész nap sírok :D -
MrAndree #9361 Tulajdonképpen akkor csak az illúziót vették el, mert az eddigiekben is az volt, hogy a paragon/renegade illetve a döntési szituációkon túl édesmindegy volt mit válaszolsz. Gondolom azok meg maradtak. Illetve remélem. :) -
METACRITIC - Mass Effect 3
A Metacritic userátlaga most 2,9. Ez elsősorban a day-1 DLC-nek szól és annak a ténynek, hogy az EA támogatta a SOPA-t. -
nekem meg nem érzékeli a mass effect 2 mentéseket pedig be másoltam a save mapába -
Atilorn #9358 Csak én vagyok az egyetlen, akit idegesít, hogy nincs a játékban igazi harci nehézpáncél, mint az n7 defender armor? Az összes ilyen könnyű mérnököknek, meg beszivárgóknak való. A csapattársaknak, viszont k*rva jó cuccaik vannak. -
Oke-oke, csak kerdeztem, hatha action mode. De akkor nem. -
Evoluti0N #9356 Tuti, h nem rosszat választottam, mert:
1. az Action mode-ban nincs egyáltalán választási lehetőség dumákban
2. karakter importálásnál nem lehet választani játékmódot és automatikusan rpg módban indítja
3. Mások is ugyanezt írják, mint én, akik rpg módban játszanak
4. Több, mint 100 oldalas fórum topic van a Bioware oldalán erről
Szal nem, nem rosszat választottam :D. Hanem egyszerűen ennyire leegyszerűsítették a játékot. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NEEEEE...
darabokra fogom szaggatni Kai Leng-et (aki eljutott odáig az érteni fogja) -
evil006 #9354 Nekem sikerült ez a proxy dolog csak az lenne a kérdésem hogy a beígért dlc-k azok automatikusan települnek? -
Kurvajó... küldetésújraindítással minden oké, mentek egyet, utána kilépek, betöltöm, és ahogy megnyomom a shiftet rá 2 mp-re fagyás. REMEK. -
Cef #9352 Köszi a választ!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagy kár, hogy nem merték betenni, de talán jobb így. -
kasa85 #9351 Micsoda kipufogó cső 

Szeles a kicsike még a rucija is lukas
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!leveszik, de nem mutatja :(
pries
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen most már láttam a linken, hogy kellett volna. -
Dat Ass! 
-
én sajnos belefutottam itt a spoilerbe, keress vissza a keresővel -
Rakjátok, mert én még mindig nem tudom, hogy kell. Bemásoltam ME3 save mappába is, nem találta. ME2ben is van.
Grr. :) -
De nem, ahogy betöltöm a mentést, utána megint rögtön fagy. Ez most mi? -
pries #9345 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg lehet oldani, hogy a quarianok és gethek szépen, boldogan, kéz a kézben éldegéljenek. -
Cef #9344 Lenne egy kérdésem azokhoz, akik végigjátszották a játékot. Látható lesz Tali, vagy valamelyik quarian maszk nélkül? -
Na, egy mission restarttal sikerült megoldanom... xD -
Melyik jatekmoddal jatszol? Nem lehet, hogy rosszat valasztottal? -
Purga #9341 Köszi a választ -
az a DLC-hez tartozik? mert akkor tudnak róla a "központban" -
Jogos kritika az, nem rinya. -
Na, nekem a játék ígyis befagy a Marson... ez aztán gecijó. -
tűzfal, router? vírusirtót lődd ki amíg próbálod megcsinálni az ellenőrzést, vagy próbálkozz még 2-3x, van olyan akinek nem adta be, csak harmadjára -
befejezés videóhoz kapcsolódik
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hmm ezt nem próbáltam, de ennek mi is az értelme? mi is olyan virtuális valamikké válunk? -
Működik, igaz, ez a proxys dolog így nem jött be, de találtam egy progit (Platinum Hide IP) ami kicserélte addig az IP-met. -
Evoluti0N #9334 Hívjatok rinyagépnek, de egyre zavaróbb ez a leegyszerűsített párbeszéd rendszer. A recept következő: Shepard magától dumál full mondatokat, válaszol neki valaki, újból dumál full mondatokat anélkül, h kiválasztanám, h mit mondjon. Aztán a végén még mielőtt befejeznék a dumálást van egy lehetőség kérdezni valamit a beszélgetőtárstól (bal oldalon választási opció), illetve van egy paragon és egy renegade választás opció a jobb oldalon, amiből tulajdonképpen mindkettő ugyanaz. És szinte minden küldinél ez van. Kiakaszt. -
Szerintem ezt ki kéne rakni banner alá, mert már annyian kérdezték az importot. -
Én végigcsináltam pontosan, ahogy írtad, de továbbra is sikertelen a dátum ellenőrzés sajnos... -
elvileg be kell másolni a mentéseid a Bioware/ME3/saves mappába, ha automatice nem találja, de nem mondom biztosra, mivel csak holnap lesz meg a saját példányom -
Sziasztok, fent van ME2 , benne végig vitt karikkal.
ME3nál kattintok importra, de nem talál semmit. Ez mitől lehet?
Miután végigvittem ME2őt, újból a hajón vagyok... épp állok egy szobában. Ez zavarhatja meg, máshogy kellett volna abbahagyni?
Mi a titok? :) Vagy csak valamit elrontok, mert egy végigvitt karaktert az ME2ben látnia kéne és úgy engedné importálni?
Köszi -
nincs mit, szívesen 
amúgy is, akkor köszönd meg ha sikerült :D