Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
cdr74 #9394 "Mert az igazi nagy donteseket az 1-2ben hoztad, a 3. resz mar csak a finale, itt mar hatradolsz es mozizol az ido nagy reszeben, es azt latod, amit alkottal par evvel korabban." Döntésekből sosem elég, és szerintem pont most kéne ráömleszteni a játékosra. A korábbi döntéseid csak különböző helyzetbe hoznának, de, hogy azokból mit tudnál kihozni, vagy éppen belebukni, az lenne most a lényeg, mikor nyomás alatt pörögnek az események. Az 1-ben kék-piros csak ilyen extra, ultimate megoldás volt, egyfajta bónusz, nem pedig default 2, mint pl. a 2-ben is. Csak azért van beszinezve, hogy a 8 eves pistike is tudja, hogy az bizony gonosz válasz. Amúgy is ez egy játék, nem egy film...
Elkezdtek valamit, fejezzék is be tisztességgel, vagy ne etessék a népet, és legyen egy szolid, de vállalható verzió. De, hogy megy a vetítés miközben folyamatosan csonkolják az "rpg" élményt olyan banális megoldásokkal, hogy a dupla facepalm se elég... Nem várt senki teljesíthetetlen dolgokat, de az igénytelenség és a lusta, kapkodós megoldások azért érthető, hogy betesznek nem egy embernek.
A vége is lehetne 35 fajta, a karakterek utóéletét is felvzolhatnák, mivel nincs tovább.
A fejlesztési idő igen is irreális. Textúrák ugyan azok? Akkor elég szar lehet mondjuk Palaven-en cerberus ládák mögé bújni. Vagy tán a karakterek nem kaptak új design-t, stb... Most rengeteg egyedi tartalmat kellett volna gyártani, ne legyen 2 egyforma küldetés, párbeszéd stb. Ez igen is sok idő, mire kikristályosodik a dolog, és le is lesz gyártva. Attól, hogy a motor meg a fejl.környezet adott, még nem 3 perc egy pályát összerakni. Most pedig több mindent kellett volna gyártani, mint az előző 2 részben együtt.
A multi meg egyéb mellékvágányok viszik a pénzt, ami korlátos, tök8, hogy más csapat csinálta, elvette más helyről a pénzt. A harcrendszerhez kell igazitani a pályadesign-t stb.
Bár én csak a "teljes DLC-s" DA-val jatszottam, de messze több és jobb tartalom volt abban, mint pl. az ME2-ben. Lehetett volna vmi sokkal maradandóbbat alkotni, mint egy sima blockbuster bay film.