22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Nagyon köszönöm!:))) -
hiba a DLC-vel
na az aktivációt így csináld: kijelentkezel az Originből, innen választasz egy neked tetsző szervert, és beírod ide: Vezérlőpult --> Internetbeállítások --> Kapcsolatok --> Helyi hálózati beállítások gomb, pipa a proxykiszolgáló elé, bemásolod a proxy-t, leokézod, elindítod az Origint, megcsinálja a date checket (volt olyan akinek csak harmadjára futott le), ha kész akkor kiveszed a pipát a proxykiszolgáló elől, és mehet a móka
-
Én is nagy Tali fan vagyok tehát nagy elégtétel volt. -
Mert nem vágyom, hogy kell. Ha linkelsz egy leírást, vagy hsz-t akkor megcsinálom. -
miért nem aktiváltad amerikai proxy-val a játékot a "kitudjamilyen" exe használata helyett? -
Passz, én talira hajtok valahogy mindig tudtam, hogy dögös csaj lesz sisak nélkül is. -
Valaki? -
Prof William #9321 Nem csak miután .... eltűnt. Sehol sem találom a Citadellen. -
Ez nem újdonság. Minden médiában használnak bevált stock fotókat,jeleneteket. Kicsit lustaság a Bioware részéről, de ezért nem marasztalom el őket -
hol találom ,hogy milyen dlcket lehet venni játék mellé és a collector edition dlcket meglehet venni vagy csak ahoz járnak ? -
Szerintem akinek eredetije van, az ne játsszon a tűzzel. -
az már kiderült, hogy eredetivel megy-e valahogy a tört DLC? -
Csak aki végig vitte !!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!LoL -
Nekem a Marson ha megnyitom a képességpanelt és elkezdek benne kotorászni akkor kifagy a játék. Esélyes, hogy ez a wirágboltban linkelt exe miatt van? Mert az én exém, minden patchelés után 1.01-es exe és 44 kb, ezzel szemben a linkelt az 1.0-s és 22 kb. Remélem emiatt van... -
mint a lopott biciklit.
Bár nálam halott lesz :D -
Dugnád, mi? -
Bioware-mass effect3-és a save mapa -
Nagy köszönet a linkért !!! Most mentéssel viszem végig a gamet :D -
Prof William #9310 Ashyleyt mikor lehet újra felszedni? -
Coolfire #9309 Úgy csináltad,ahogy leírtam?Úgy fel kell ismernie,én is úgy használom az importot. -
figure85 #9308 Szerintem :D:D:D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shepard egy Omegai átbulizot éjszaka után, másnaposan felébred egy Hanar és egy Elcor prosti között, és kiderül, hogy a zöld ital halcinációt is okoz. -
Csak azok nézzék meg akik már végig vitték a játékot !!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na végig vittem 12 óra alatt :D:D Igaz nem csináltam meg minden küldetést!!! Megyek végig viszem még 1x importált karival 100%-ra. Akik végig vitték megnézték a stáblista utáni jelenetet ? :D:D: Másik kérdésem az lenne, hogy nincs olyan oldal ahol le van írva, hogy összesen hány flottát stb-t lehet összegyűjteni ? -
segítene valaki? -
evil006 #9305 Úgy tudom hogy van olyan vége a játéknak hogy Shepard életben marad nem? -
Ez csúcs, kérd meg a házigazdát, hogy tegyen egy spoilert a spoilerbe tagot a banner a alá külön neked...
-
Coolfire #9303 Hagyjuk szerintem.Nem érdekel,én csak jót akartam. -
én kérek elnézést hogy spoilerben írtam a játékkal kapcsolatban a játék topikjában... -
ÉN NEM.
Aki spoiler mögé néz, az ne panaszkodjon. Mondjuk ha valami poén van mögötte, azt jelezzétek.
Ha kurvának állsz, ne csodálkozz, ha megbasznak... van a mondás is. -
Coolfire #9300 Csak azt elfelejted,hogy azért mindenki megnézegeti.És még ezek az infók senkinek sem hiányoznak.Na mindegy,vegyük úgy,hogy nem szóltam. -
hanta #9299
én is épp most mosom az agyam
-
Coolfire #9298 Csinálj a ME3 mellé egy ME2-őt is.Onnan fogja érzékelni.Ergo,BioWare/Mass Effect 2 mellé ME3. -
figure85 #9297 Origin letölti neked, vagy a bioware oldalán leszetheted (ott ahol a me2 dlcket). Egyébként wav(16bit 48khz-ben van), és ~ 700 mega.
-
azért van spoilerben... te meg írhatsz kulturáltabb módon is, arról nem tehetek hogy mások poénkodnak spoiler taggal és nincs jelentősége -
Coolfire #9295 Legalább jelezd,hogy mit írsz bele a spoilerbe bazdmeg!Sokan még csak most aktiválják a játékot! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy egyenesen mész a fénybe
-
Purga #9293 Sr a Collector's Edition-ben a soundtrack-ek hol érhetőek el? (vagy nincs is rajta? :O) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi a 3. befejezés? vagy elirányítod a reapereket az a bal választás, vagy kinyírod az a jobb oldali. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végére értem 26h alatt, hát a befejezés nem igazán jött be de legalább újszerüen hat, ritkán merik bevállalni az ilyen mindenki veszit endinget.
Kicsit Lost feelingem lett töle, lesz akiknek nagyon tetszeni fog és lesz akiknek nagyon nem. -
innen töltötem le savet bemásoltam a mass effect 3 save mapájába és nem érzékeli
innen töltötem le a save fájlt -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy nem igazán értem mi a különbség a 3 befejezés között, mi ugyis meghalunk, reaperek is , mass relay-k is felrobbannak