22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Bhalage #9535 hat igen az engem is bosszantana, legyen mar egyutt a gyujtemeny :o) latod ugyanarrol beszelunk :o) -
Azért egy kicsit hajaz egyébként a sztori, a Dragon Age-re, jó nem sokban. Csak az alapötlet ugyanaz, hogy jönnek a reaperek (Dragon Ageben blight) és össze kell szervezni minden népet, hogy segítsenek (Dragon Age-ben törpék, elfek stb...). Rermélem, azért majd lesz csavar a sztoriban és nem a szervezésről fog szólni az eglsz játék. -
és hadat üzentek az egész galaxisnak :D -
Ha van eszük átálltak időben! Ahogy szokás... :DDD -
Pares #9531 Most hogy mondod... vajon mi történhetett az SSV Budapesttel? -
Szerintem a Reaperek nagyobb problémát jelentenek az országra! :D ez az én véleményem! -
Én kicsit sajnálom, hogy nincs steamen a 3-as rész. Mert ez az előző kettőt, nekem ott van meg :S. Most valamiért az origin kezd teret hódítani magának. Jó nyilván azért mert az EA -jé az origin, de az előző kettő verziónál még sehol nem volt. -
MrAndree #9525 Agyad sincs kispofám, az itt a baj... -
tudtam, TUDTAM!!!! erről is a zsidók tehetnek!
(miről is? hogy valaki saját jogán balfasz?)
-
Pares #9521 Ez szerintem nem volt burkolt...
-
Bhalage #9520 +1 like a dolgozo magyar nepnek!
en penteken veszem at a CEt (azert nem digit vettem, ami kenyelmesebb lett volna, mert az osszes tobbi megvan dobozzal (dragon agek, mass effectek)) es kúrvára örülök a hétvégének és a rövid jövő hétnek! -
Végülis a politizálás és a burkolt zsidózás is jobb, mintha spoilereznétek
-
Pares #9518 Szerintem egyáltalán nem lett kevesebb investigate opció, legalábbis ahol értelme van kérdezősködni, ott sokszor az investigate rész alatt a kör mindkét fele teli van kérdésésekkel. Ez mellé jött az, hogy most Shepard magától is egy kicsit többet beszél az átvezetőkben. Amit én észrevettem, az az, hogy a jobb oldali neutrális válaszlehetőség esett ki, amit abszolút nem sajnálok, mert a két rész alatt kb. egy kezemen meg tudom számolni, hányszor választottam azt a semmitmondó középsőt.
Egyszóval a párbeszédekkel az égvilágon semmi baj nincs, sőt jobbak, mint valaha. Az összes párbeszéd nagyon dinamikus, több párbeszédben is több karakterrel beszélünk egyszerre, röviden az összhatás sokat javult az előző részekhez képest. -
Ez a joker hozzászólás. Nem -
Nem megyek en sehova. Jol elek itt, van szep csaladom, hazam, kertecskem, kocsim (+par misi hitel), itt van a vallalkozasom es a munkam, jol mukodik az eredetiben megvett mostani, es korabbi ME jatek is, semmi sem indokolja, hogy elkoltozzek.
Korabban leirtak mar, hogy kell importalni jatek nelkul a ME2 menteseit, de csak a te kedvedert, belinkelem ujra:
http://www.masseffect2saves.com/import.php
Remelem az elmult X ev moslek rendszereben volt azert lehetoseged egy picit angolul tanulni, mert ez esetben pikk-pakk megoldod a problemat, es talan lenyugszol picit. -
Jaja, nekem is ez a program holnap is. Meló. Ezért ma sem engedhetem meg magamnak, hogy virrasszak, a megjelenésig, de holnap délután már tolhatom majd. -
Seth, betalált mi? :D -
De otthon elcseszni az idot jatekkal, ahelyett hogy munkat keresnel, arra van mi? Azt varhatod, hogy a rendszer segitsen rajtad, ehen fogsz halni, miutan a bank vitte a hazad. Csak szolok.
A saveimport pedig mukodik, csak nem artana felfogni az agyaddal, mielott karomkodsz, hogy az importhoz kellene egy ME2 installalva is. Ha az nincs, mert a mocsok rendszer legaljan elsz, es nincs penzed ra, akkor legalabb a Dokumentumok-my games-stb mappaban hozd letre a ME2-nek megfelelo szerkezetet, es az .ini-t atirva akar mukodni is fog a dolog. User errort ne fogj a fejlesztokre. -
Ne is mond :D holnap is jöhetek reggel 6-ra dolgozni, mint minden nap, de viszont cserébe megengedhettem magamnak a gyűjtőit :P és legalább délután 3-kor lépek is haza! -
MrAndree #9510 A sok sírva rinyálónak jelzem hogy ott az ezerszer leírt proxys módszer amivel kb. 2 perc alatt ki lehet lőni a release date checket, ha ennyire nem bírnak várni fél napot. Csak panaszkodni egyszerűbb gondolom. -
Ez kicsit erős volt. Nade legalább egyel nőtt a bs hozzászólásaid száma. -
Miből, kenyérre nincs pénz hála a moslék cionista-kapitalista rendszernek. -
Lehet, hogy meg kéne venni a játékot :D -
De figyeljtek, több emberrőlovastam, akinek felismerte a mentéseit. Azért a kurva anyukat a bioware embereink, mert nem voltak képesek megoldani, hogy mindenféle rohadt sámán módszer nélkül berakd a mentéseidet.Anno a 2 bw aimán ártaktam az 1 mentéseit. Na, ezért szarháziak a programozók.Rohadtuk nincs kedvem arról a sok történeti szálról lemondani, amiket az előző két részben én hoztm létre az ő trehányságuk miatt. Szóval addig jutok el, hogy kiírja az ebeem nevét, oké, csodás. Katt rá, ekkor be kéne adni a mentéseket, de ezután se kép se hang. Ötlrt valaki? -
Azok akik a megjelenésért aggódnak és nem bírnak nem ki fél napot, általában nem dolgozó emberek. Szóval egész nap ráérnek és nem tudnak mit kezdeni magukkal. Csak akik holnap is melóba mennek, tudnak örülni annak, hogy hétvégén tolhatják majd nyugiban éjszakába lógva. -
Most már nem rohadtul mindegy?? :D fél nap, és mindenki játszhat hivatalosan is! örüljetek neki, hogy pont hétvégére alakult a megjelenés, és lehet tologatni nyugiban, éjszakába lógva :D -
Ráadásul mi a cseh-lenygel, kelet-közép-európai régióhoz tartozunk. A lengyelek már játszanak vele, a cseheket nem tudom. vajon ők is tolják? -
Jelen esetünkben nem a BW a hibás, hanem az EA Origin.
Konkrétan most segget csináltak a szájukból.
ui: anno a BF 3 már csütörtök délelőtt játszható volt, medig az is pénteki megjelenést kapott EA-től és az Origintól is. -
Ez egyébként óriási félreértés még mindig a gamerek körében. Hogy egynek tekintik a programozókat, a kiadóval és ha valami nem jól sül el, akkor mindig egyből a programozók a szemetek, meg a rosszak. Azt senki nem fogja fel, hogy a programozó konkrétan a legalső lépcsőfok, aki minden reggel bejár, és azt csinálja amire föntről utasítást kapott. Ők kábé szolgák, akiknek megmondják mi hogy legyen és, hogy és kihajtják a *** is belőlük és egész nap kódolnak. A döntéseket, hogy mikor van kész a játék, meg hogy bugosan teszteletlenül adják -e ki stb, nem ők hozzák, hanem a feletteseik, azok akik a legnagyobbat kaszálnak a játékon, pedig a legkevesebb erőfeszítést tették bele. Az egyszeri gamer meg ha valami rossz egyből a programozókat veszi elő és kezdi szidni, pedig ők aztán tényleg csak azt csinálták amire utasítva lettek. -
Részlet a levélből:
...
Product Name: Mass Effect™ 3
Release Date: 08 March 2012
... -
Az miért a fejlesztő hibája, hogy a kiadó úgy döntött, hogy nálunk csak holnaptól lehet játszani. -
Elvileg már ma lehetne játszani me3-mal, ráadásul márc. 8-át írtak nekem emailen az EA-sek :D a lengyel premierhez tartozunk, és náluk ma jelent meg a agem :D
mi meg cumi, nincs lokalizálás sem, ennyivel megtisztelhetnének minket, hogy legalább akkor a cseh-lengyel régióhoz tartozunk.
és ennyi a levélről is, mely szerint márc. 8-tól tolhatom a gamet. Az aktivációnál meg márc 9-et ír, 01:00-el. -
Az mióta spoiler, hogy betalál a golyó a fedezék mögé? Hát ezzel tényleg az egész játék értelmét vesztette, szerintem el se kezd, mert így nem lesz értelme végig játszanod :D Az meg hogy, hogy sentry turretje van az engineernek az első 2 percben kiderül, amikor belépsz a squad menüpontba :D Nem kell feleslegesen kelteni az indulatokat. -
Bhalage #9495 heh en megszokasbol belepek ide, aztan elolvastam a hszed es mar lepek is ki.
:D -
Kedves anyukátokat spoilereztek itt össze-vissza, miközben a játék hivatalosan még meg sem jelent. -
Ja :D Itt azért insanityn elég sokszor ráfázok, mert ha bepirosodik a képernyő, gyorsan lebukok a fedezék mögé pihenni. De ha soroznak 2-3an, akkor elintéz a golyó a fedezék mögött is :D -
BalMat #9492 Mint Garrusnál a tökéletes golyófogó kanapé... -
Ez a Nova baromi jó, csak kicsit olyan star warsos feelingje van, de tetszik ahogy Shepard üvölt és puszta kézzel a földbe csap és mindenki szét repül. Meg van most már stealth kill is. Pl fedezékből ha megnyomod az ütés gombot akkor átrántja a fedezék fölött a csávót és leszúrja. Szóval az akció mindenképp pörgősebb lett, több a skill látványosabbak is. Mondom ez a charge + Nova kombináció, ez nagyon ütős. De akik nem nagyon szeretnek lőni, azoknak az engineer a legjobb, csak dobálni kell a droneot meg a sentry turretet és mindenkit elintéznek.
Ami nagyon tetszik a játékban, hogy végre nem vagyunk biztonságban a fedezék mögött sem, hanem néha betalál a golyó oda is elég durván. Ez életszerűbb mint a 2-ben, ahol a rakéta se tudott megsebezni amikor közvetlenül a fedezékbe robbant. -
Originben hogy lehet kikapcsolni az automatikus letöltést? Minden indításnál neki áll letölteni a soundtracket és vmi CE materials-t De nem kell egyik se, ost nem egy nagy szám, pont purgatory zenéje nincs benne... -
Itt minden le van írva.
Akár fejlécbe is mehetne.