Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
"Ez a jovo, torodj bele."

Hidd el: ÉN NAGYON ÖRÜLNÉK ENNEK!!! Csak még nem hallottam errõl. Úgy tudtam, hogy csinálnak egy másik trilógiát, ahol nem a sepörd lesz. MMO... jöhet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

PiszkosFred
Ez a jovo, torodj bele. Egy korszak veger hamarosan, es par ev mulva hal'istennek egy uj era kezdodik a ME mmo kepeben. Fallout, Elder Scrolls, Mass Effect, csak gyozze az ember eldonteni, melyik mmoval akar jatszani.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wedge31
Erröl már a hivatalos fórumon is volt szó de egyenlõre csak pletyka.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kijelentették, hogy kacérkodnak az MMO ötletével.
De azt is, hogy töprengenek az elõzmények feldolgozásán, vagy más stílusú spin-offokon, nincs még annyi információ, hogy egyértelmûen lehessen következtetni.
Fpocok
Ezt meg melyik ujjadból szoptad? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
A köv ME-hez nem kell majd konzol mert nagy valószinüségel MMO lesz.

Prince23
Egy új karakterre nem gondoltál?

Fõleg a köv generációs konzolokra tekintve akár egy új fõhõssel is indulhatna a ME

TBTPumpa
Az érkezõ DLC-kre való tekintettel:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shepard minden bizonnyal túl fogja élni ezt a küldetést is - mondjuk hülyén is nézne ki, ha kinyírnák, mert a következõ DLC-ket nem lehetne kivel végignyomni. Bicebóca Joker-rel nehézkes lenne!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Meg már azelõtt is. 😊
Prince23
Már volt pár kommenttel alább

TBTPumpa

TBTPumpa
Új gameplay videók (Az új térképrõl és az egyik küldetésrõl):
http://gamers.hu/mass-effect-3-gameplay-videok

Vagdosom is ki belõle a különbözõ hangeffekteket windows theme hangoknak.
penge96
Azt azért remélem levágtátok, hogy a srác csak parodizál, alapjáraton elég értelmes, lealábbis a többi videója alapján.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Jah tényleg. 😄D
"I NEED ANSHERS!!!!" Hahaha, ahogy pöszézik. Tudom nem kéne, de én nagyon jót röhögtem. 😄

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez az új minijáték így elsõ ránézésre nem túl szimpatikus, össze-vissza szkennelni 1-2 fegyverért furának tûnik. A nyersanyag összeszedése még oké volt a 2-ben, de nekem fegyverek és üzemanyag megtalálása kicsit komolytalannak tûnik, egyedül a leletek hírszerzési információk lehetõsége húzza fel. A reaper üldözés jó ötlet, biztos össze lehet majd hozni pár érdekes helyzetet.

A marsos küldi jól néz ki, telhetnének már gyorsabban a napok.
Inkább egy volus a szkafandere nélkül. 😄
wedge31
Azért nem láttál mert marhára nem is volt de a fullba ez persze változhat.

Szóval így néz ki egy krogan berzerker páncél nélkül. 😄
Komám, nem úgy néz ki ez a csávó, mint akinek ne lenne "fucking" 10 dollárja.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A demóban én sem éreztem ezt. De ezt a német újságíró írta a végigjátszás után. Szóval nem tudom, mennyire van igaza. Majd kiderül, mindenesetre a figyelmem azt felkeltette.
Prince23
jarlaxxe
A demóban én nem láttam különbséget de ránézek még egyszer.

Exploring the Galaxy Gameplay video:

Igen, ez volt az, ami nekem is a leginkább szemet szúrt pozitív értelemben. 😉
Nagy része technikai információ, a spoilerek (enyhék) ezen belül is külön jelölve van nagybetûvel, de a biztonság kedvéért spoiler makróba tettem.
wedge31
" The „Role-Play“ mode of the game (In contrast to „Action“ and „Story“😉 feels very much like ME1 " - awesome...<#eljen>

nem nyitom ki :o

anti hero

Az elsõ összefoglaló (végigjátszás után) a Mass Effect 3-ról, a német Gamestar jóvoltából:

-15-20 hour-long main quest
-Around 40 hours playtime in total- side missions are vital to amass enough opposition to the Reaper threat
-90 minutes of cutscenes
-No loose ends or cliffhangers, the game is truly an appropriate end to the trilogy with a very intense and touching finale
-More than 100 scenes, conversations and/or events change depending on our choices- from something small like someone thanking us for completing a mission to bigger repercussions which would be to spoilerous to write down- you are definitely going to feel the consequences, and not always like them
-SPOILER: In order to rally allies, we search for a cure for the Genophage, build a Prothean weapon, disarm a Cerberus bomb before it destroys half of a moon, and are even inserted virtually in a computer program
-If and how many of these quests we complete influences how the game ends, and who- individually and globally- survives
-While the game can be enjoyable for newcomers as well, because the game is strong on its own mechanically and story-wise, it is recommended to play the first two entries to make more sense out of the wealth of information that the game builds on
-There's an interesting sequence after the end credits
-The „Role-Play“ mode of the game (In contrast to „Action“ and „Story“😉 feels very much like ME1
-The game gives you more opportunity to customize your Shepard. Each class has 8 talents with 6 levels each, and up from Level 4 there are two branches to choose from to level up each individual talent differently. Weapon customization is also a factor and noticeable, but the effects (which have both pros and cons) are only marginal
-Balancing isn't optimal
-The game is noticeably more difficult up from „Medium“, which makes using the correct weapon mods and talents integral to survive. Shepard also shoots more accurately in cover.
-The AI, on the other hand, is still not very advanced
-SPOILER: You are going to visit Krogan ruins, a Geth ship and the Turian moon Palaven, among others
-There are multiple turret sections which aren't very well directed
-Despite the shortcomings in level design, which are similar to ME2, the game is constantly thrilling, spectacular and dramatic- largely thanks to the well-presented story and dialogue- and there are lot of small and large choices again to ponder on
-Scanning isn't nearly as repetitive as before, because it works a lot quicker now and incorporates a new mini-game where you have to navigate your ship away from Reaper threat
-The new melee option is fun, but a little overpowered
-Graphically, the low polycount, lack of detail and low texture resolution disappoints- the characters are well animated and modeled however, and the overall look, despite its age, is quite moody
-Great dynamic soundtrack and sound-effects
-Our progress in the war effort is constantly trackable on a terminal on the Normandy

In summary, the game builds on the strenghts of ME2 and takes some notes from ME1 to create the most compelling experience in the franchise yet.
annyi hogy mindegyik class es azon belul mindegyik race kari mas mas dolgokat speccelhet, persze mindegyiknek lesz 1 ami a clashoz tartozik meg egy par random de odaillo abilitije. (pl minden infil cloakol, de van amelyik fagyis biotic, van amelyik proximity mineos. vagy pl mindegyik soldiernek van adrenaline lassitas, de a tobbi ilyen granat olyan granat, a krogan meg vmi melee faszsagot tud fejleszteni pl

anti hero

hi, szerintem probald ki semmit nem vesztesz.
sztem sisakot nem lehet levenni, ami a karit illeti classok kozul valaszthatsz, itt is tobb valasztasi lehetoseg van kuonbozo fajok male/female, pancelt lehet szinezni, de pl pattenes festes mar unlockolos.
alap fegyokon kivul minden unlockolos, amit ilyen lutri modjara lehet venni dobozt (kicsi 5k, nagy 20k) aztan vagy lesz benne valami hasznos vagy nem 😄
sztem probald ki

a jatekmenet pedig coopban hent, vagy egy pont tartasa 1-1kijelolt enemi perc alatti megsemisitese majd extracios kitartas x ideig 1-1 kis meretu palyan
sztem poen. nehezebb szinteken osszjatek nelkul nem lesz mission complete

anti hero

Renjike
valaki segítene? 😊
csak 1-2 multis kérdés , mert nem szeretném kiprobálni .
a karakterek sisakjait le lehet venni? A multi csak olyan Gears of War horda mód feeling? vagy van valami küldetés is benne? Páncélt lehet "építeni"? (és ha sisakot le lehet venni az emberek arcait lehet változtatni?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

<#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nem jatszom le :o

anti hero

IJIazz
Remek munkát végeztek az effektekkel.. rohadt félelmetes és érezni mekkora erõt képviselnek a Reaperek 😄

Így jobb
Ínyenceknek Reaper hangeffektek a demo-ból:

http://www.youtube.com/watch?v=qd3sD17Ovyk
JethroHUN
Én már le is töröltem. Már meguntam a demo 2 mapját.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

cs1rk3
nincsenek már amúgy szerverek? 😄
mert rányomok a quick match-re és csak tölt :/

penge96
Jó kis ábra, és egyben jogos is...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

SZEG007
ez akart lenni:

Igen, egy ideig. De amikor szó szerint évek óta ezt csinálják minden egyes ilyen nagy alkalom elõtt, na az cseppet kiborít. De én kérek elnézést.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Akkor használd egészséggel<#hehe>
Meg várom ha lesz honosítás addig hozzá sem nyúlok.
Most olvastam az 576-ban,hogy az elsõ tíz megrendelõ Erõs Pistát kap ajándékba magyarosítva<#banplz>
nyirog
Nem tudom én iponból rendeltem be a collectors editiont és ott dlc-be adják hozzá a magyar szinkront, DE CSAK A CE-HEZ! <#eplus2>

Már Magyar ha a CD Galaxisba vesszük<#idiota>
nyirog
PERSZE<#hehe>

Magyarul jön ki amúgy a ME3 ?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

nyirog
így legalább top 10-ben van tartva a topik 😄D

penge96
Srácok, mostantól csak Március 9-re koncentráljatok, és ne idegeljétek magatokat a DLC-ügy miatt. 😊 Úgyis mindenki megfogja találni a számára legmegfelelõbb utat ahhoz, hogy beszerezze õket.

nyirog
arra én is felfigyeltem, gamestaron is ki nem bírta volna h ne szóljon hozzá az ezzel kapcsolatos hírhez. Ráadásul egybõl az elsõ hozzászólás, kicsit kiborított...