Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azt nem értem, milyen alapon feltételeznek egyesek ilyet?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

penge96
Szerintetek kb. hány DLC fog jönni az Ashes-en kívûl? Mert tényleg szeretnék multizni meg minden, szarakodás nélkül, szóval ha mondjuk jön úgy 3 akkor talán még valahogy be is szerezném legális úton...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Az érdekes, mert a készítõk pedig Eden Prime-ot rebesgették. Vagy ne adj isten túltesznek magukon, és most két egész küldetést is kapunk? Az remek lenne.
A Day 1 DLC alapjában véve nem rossz ötlet, de sokan hasonlítgatják a második részben Zaeed-hez, azért tegyük hozzá, hogy ott, aki megvette a játékot, az ingyen megkapta a DLC-t. Itt csak azok kapják meg, akik hozzám hasonlóan megrendelték a CE-t.
Van egy árnyalatnyi különbség a kettõ között.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Igen ez az egyik lehetõség. A másik, hogy maga a proteán kolónia is csak a DLC-ben van, ez a lehetõség okozza az igazi felháborodást. De majd meglátjuk.
Nem értem, hol volt ebben a nyilatkozatban "ennyire erõltetett cáfolat" meg "tiltakozás"?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem értem, mi lenne ebben a kamuduma. A második rész esetében is volt ilyen Day One DLC. Nem egy napig tart a játék véglegesítése, a lemezek elkészítése és a többi ilyen végsõ munkálat. Ez alatt nyilván a csapat egy részének már nincs dolga, ilyenkor akár több hónapjuk is van, hogy a jövõbeni DLC-ket elkezdjék csinálni. Persze ha mindenkiben csak a rosszat meg a gonoszt, a pénzéhes zsidókat akarjátok látni, akkor lehet úgy venni, hogy mentegetõzik és hazudozik. Szerintem meg igazat mond. Inkább az a szánalmas, amit egyesek ez miatt lerendeznek.

penge96
Úgy értette, hogy Origin programon fut-e... de ez költõi kérdés volt, mivel nem azon.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

PiszkosFred
En is igy gondolom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nade, milyen hangja van már annak a Proteannak? Fent vannak youtubon a demóból kiszedett hangrészek. <#guluszem1>
bandika64
Sziasztok, készítettem egy music video-t a játékról. Légyszi nézzétek meg 😊 Elõre is köszi 😊

Van még a 2 videó a Mass Effect 2-rõl is a profilomban,de abból csak a remastered-et ajánlom.

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Most megint jó.Beszarás.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hm... most belegondolva kiderül hogy a Protean tudósok mekkora tetûk voltak. Ha nem csinálják meg az öngyilkos küldetésüket akár 3-400 évvel is hamarabb jöttek volna a Reaperek. Az emberiséget békén hagyták volna és mire kijutunk az ûrbe már ott is minden békés.

A többi fej relikviáit megtalálva lett volna 50 000 évünk hogy Master Race- é fejlõdve lezúzzuk a reapereket majd ha jönnek. 😊û

Akkor ha jól értem a DLC mizériát...

FIGYELEM SPOILER

Találunk egy túlélõ Proteran kolóniát és ha van a dlc-nk akkor miután ott küldetéseztünk, az egyik felajánlja hogy velünk tart
Vraaanyek
Ez kérlek szépen nyú-féle nyelvjárás 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Kezdek ideges lenni..hol ilyen,hol olyan.Annyit csináltam,hogy elkezdtem Légiót,és placcs..

Ez milyen angol szó? <#nevetes1>
Mimasz
Már a Nyelv= en a DLC-k újrarakva, elindítva, de nem változtatott ez semmin....
Viszont én is Win7 64 bites rendszerrel rendelkezem... 😊

Vraaanyek
szép angolsággal, "downshiting"... így is úgy is a gyûjtõi landol nálam 😛

JethroHUN
Nekem benne sincs ez a kulcs a registryben <#wow1> Csak elérési út és nyelv = "hu" Érdekes.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Jah, eléggé tiltakozni. Amit ennyire erõltetve kell cáfolni, abban biztos van némi igazság.

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

Vraaanyek
Úgy érzem ebbõl save editor lesz... 😄 😄

ÁÁ elkezdtem Légió küldijét unalmamban,mentettem,és már megint szar...

nyirog
hm, lehet a 64 bites win 7 a baj, mert path-ban írja az elérési utat, de 64 bitesen wow6432node-ban van a bioware mappa

nyirog
nálam át se írta, hiába importáltam, ha saját kezüleg teszem úgy meg nálam se látja ahogy nálad 😄

Marci0115
hát nálam semmit nem javitott hogy átírtam az értékeket, továbbra se látja a dlc-ket

Rage47

JethroHUN
Registyrben na, nem dlcben <#falbav>

JethroHUN
Jaja, az jó lenne<#eljen>, de ha megmondod mit/hol kell átírni a dlcben az is jó.
Amúgy ez a Space Edititon, gondolom kicsi az esélye, hogy Berlindbõl átfújja MO-ra. De ha kint lesz jeladója, írom is be a gps-be és ülök a kocsiba <#nevetes1> mondjuk xbox-os ME-vel sokat nem érnék -.-"

Fenrir
Nekem is kellene a reg file.

A halál csupán a kezdet...

nyirog
azt a .reg filét linkeld már be légyszíves, én is kipróbálom, meg aztán lehet jövõben szükségünk lehet rá 😊

Na csak megnyugodott a kis lelkecském.Lekaptam egy en reg. filet,felraktam újra a két DLC-t,indít,kilép,s most már kiírja amit kell.😊)

"Arrival: Arrival complete.
Overlord: David Archer was taken to the Grissom Academy.
Shadow Broker: Liara is the new Shadow Broker."

koschwarz
multiban a soldier-rel felpumpáltam - többek között - a concussion shot-ot, eldobtam a nehéz sniper puskát, asszem még adrenalin-ban is gyorsítottam a powerek feltöltési idejét (ebben most így nem a játék elõtt ülve nem vagyok biztos, de valamit csináltam a powerekkel, lehet hogy csak az idõtartamuk hosszabb, mindegy). a lényeg, hogy szinte non-stop "sorozatvetõként" lehet így küldeni a c.shotokat. állat.

csak a pajzsosok ellen nem ér továbbra sem sokat, bár visszatartja õket.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
kérdezni akartam már, bár nem közvetlenül ME3-hoz kapcsolódik, de: a demo miatt ugye telepítettem az origint. a játékok könyvtárában azonnal belekerült egy bf bad company 2 digital deluxe edition. ez normális?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Vraaanyek
Na mi van emberek? 😄 összegyûltek a dolgok így hétvége fele? kinek a házi dolgozatok, kinek a határidõs munkák? 😄

kemszi2
mondjuk ezt úgy mondom, mintha évek óta ismerném a sorozatot,kb 3 hónapja ismerkedtem meg a játékkal
kemszi2
igen úgy lehet vele! én is most viszem ezeket végig,mert nekem is kimaradtak
Optimus Prime
Mármint a Samara szobájába nyíló folyosóról nézve szembe. Az a szoba zárt, úgy nem piros lockolt szoba, egyszerûen inaktív. De gondolom a DLC ezeket feloldja/hozzáad. Habár pl. Tali se kapott nagy szobát vagy akármi, Jack se épp. Kasumival is annyit és úgy lehet csevegni, mint Zaeed-dal?
Tudom, ez most OFF, de a többi topic annyira kihalté s rossz látni, hogy az utolsó 5 hsz is az enyém. 😄

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Samarával szemben van a szobája.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Vraaanyek
Az egyik oldalsó szoba, a legénységi fedélzeten, ha a hajó hátulja felé néz shepard, akkor azt hiszem jobb oldalon... az is egy új szoba, van benne bár meg szép kilátás 😄

Optimus Prime
A Prothean DLC miatt? Hát, ez a mai business. Engem jobban zavar aspoiler. Pl. a 2-t másfél év után vettem meg és bár sokat el is lõttek róla, de engem totál meglepett Legion benne. Fõkép miután megtudtam õ is csapattag lesz. Láttam még, hogy van ott hely. De tényleg Kasumi-t hol kap szobát a Normandy-n? tudtommal minden zárt szoba tele van.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

felesleges visszaolvasnod, par lama sirt csak

anti hero

Anniyt mondhatok, hogy az Art bookban benne van Prothean csapattárs és nam csak azon az oldal, ami ide be volt linkelve. Ez persze nem zárja ki, Hogy csak DLC-ben lesz benne, amit a gyûjtõihez amúgy is alapból hozzáadnak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Itt van:
reader
Vraaanyek
De árulja már el valaki, hogy honnan lehet leszedni ezt a readert plíz 😛 lehet, sõt biztos, hogy volt már valamikor linkelve, de meló közben nincs idõm szöszmötölni a kommentek közt 😛 köszönöm! 😊

Nem tudom. Nekem magyarul van meg mind 2 játék, és a reader mindent észlel probléma nélkül. (Csak gondoltam jelzem)
Vraaanyek
Szóra sem érdemes, nehogy visszaolvass, folyamatos ócsárlás ment végig... A lényeg úgyis ugyanaz, már csak két hét durván!!! 😄 😄 már így is szanaszéjjel spoilereztem magam :S

Optimus Prime
183 olvasatlan hsz, pedig figyeltem a topicot. Nem baj, sok lehet a spoiler is. Többnyire mirõl volt szó eddig? 😊 Rant a DLc miatt?

Indoktrináció! Tudtam, hogy az EA a Reapaerek fedõszervezete!
Ez jó tipp,ki kellene próbálnom,csak nincs angol ME2-õm.😊Sõt még reg. bejegyzésem sincs.Pedig-szvsz-ez a két legfontosabb DLC a történet folytatása szempontjából.😊Apropó DLC: Kasumis lesz vajon?Mert õ a személyes kedvencem,ki is van tápolva rendesen.😊
Van valakinek egy angol reg. bejegyzése kölcsön?😊)