22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Miért van ilyen összeroppant a nagy teher alatt
-
Pares #10378 Normálon játszottam végig, de egyáltalán nem úgy tűnt, hogy mondjuk Hardcoreon, vagy Insanityn könnyű lenne... -
Sajnos nem az első és nem is az utolsó ilyen játék. -
Pares #10376 Hajléktalan, részeges Shepard:
Először Aria mellett, másodszorra már a felvonóban ébred...
A galaxis megmentője... -
Na de mégis vannak a me3-ban boss harcok:D vágod ugye :D
A Cerberus bázis felszámolását szerintem korrektül lezárta a bw.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viszont a londoni küldetés meglehetősen gyenge volt. mi az hogy 4 sikoltozót és 6 dögöt tesznek bele a VÉGSŐ HARCHOZ? ez kissé fura. sztem ez miatt akadt ki a többség. és ez az epilógushoz tartozik. -
RamsayBolton #10374 Pontosan. Csak van akinek nincs fantáziája és nem érti a szimbólumokat. -
#10360 és #10363
Nahát tényleg mindent meg tudnak magyarázni (és nem ti), olyan mint a mostani kormányunk nem megszorítás csak átszervezés. -
RamsayBolton #10372 Hát akinek a "Boss harc" az egyik fő hiány az biztos nem RPG játékos. (Ezzel nem azt mondtam, hogy az ME3 egy hardcore RPG mielőtt beleköttök) -
RAMyMamy #10371 ezt meg is örökítettem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Na az baromi vicces volt :) egyébként a gesztusokat, az emberi érzelmeket most nagyon eltalálta a Bioware. -
Pares #10369 Berúgni próbáltatok már a Purgatoryban? Ha eleget isztok, Shepard Aria mellett ébred fel mint valami hajléktalan... Akkorát nevettem... jaaaaj...
-
Hmm ez olyan lett (ME3) mint egy jó család mindenki mindenkit "baszogat", tetszik
.
-
Sith #10367 A vége vége videóhoz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Srácok nem tudom miért kell szó szerint venni hogy az a videó a játék után játszódik (na ez hülyén hangzott) az öreg MESÉL ha minden igaz lenne amit az én nagyapám mesélt akkor ő vagy szupermen vagy nem erről a bolygóról jött -
Atilorn #10366 Tartály! Te jó ég! -
Pares #10365 Egészségedre. -
Atilorn #10364 Shepard meg milyen pofát vágott, mikor EDI azt mondta, lehet elfelejti megkeverni az oxigén tartájokat. -
Pares #10363 Mondjuk úgy, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Miért ne lenne humanoid?
2. A teste pusztul csak el, a tudata, Shepard elméje és "eszenciá" válik velük eggyé, így... De ezt is elmagyarázta a kisgyerek...
3. Itt a relék irányítottan, előre beprogramozva semmisültek meg, látszott, hogy előbb átadják a Citadella energiáját a következőnek, aztán szétesnek. Arrivalban működés közben szabotáltuk egy kibaszott nagy aszteroidával, ez lehet a különbség.
-
RAMyMamy #10362 ezek tényleg hatalmas jelenetek voltak XD -
Na akkor most nagyon fogok törekedni rá, h Tali ne haljon meg
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"Egybe olvadunk velük akkor az öreg a végén miért humanoid ? "
- Miután összeolvadtak a "fajok" nem változik semmi. Illetve látszik, Joker-en és a többieken mikor kiszállnak a hajóból, hogy a bőrükön amolyan integrált áramkör szerű fények futkorásznak.
"Ha átvesszük felettük az irányítást akkor ha meghalunk ki irányítja őket?"
Mi, csak nem materiális formában
"És elpusztítjuk őket akkor mitől pusztul el az összes szintetikus valamilyen összeolvadás van a most érkező reaper-ek és az itt kialakultak közt?"
Mert olyan sugárral pusztítunk ami az összes szintetikust kicsinálja, (aka. EMP:))
"És a legfontosabb ha az Arrival-ban a relé pusztulása okán a teljes ottani naprendszer lakossága elpusztul akkor itt a végén miért is nem?"
Mert - ha jobban megnézed - itt nem olyan robbanás volt, hanem inkább szétesés.
-
Akkor is az igazság az, hogy elszarták. Nem csak az ME3 befejezését, a trilógia befejezését is. Minőségileg gyenge lett. Összecsapott. A végén sok az amatőr hiba, ami bárkinek feltűnik. Csak úgy az arcodba lökik, hogy itt van vége haladjál, döntsél, csettintésre "you're winner" Se boss harc, se semmi. Végig lősz egy csőmapot és kész. Az események összefoglalása nekem nagyon hiányzik, tényleg jó lett volna. Mert ennyi erőből minek az 1-2-3rész, ha úgyse számítanak, ugorjunk rögtön Londonban és kész. Egy normális videó akkor is járt volna. Jó volt ez egész játék, de akkor is vége csalódás. Azok az ötletek, amiket bio forumra írtak játékosok, némelyik 1000x jobb mint amit az a játékba raktak. Az Inceptionra hajó halucinált/indoktrinált elméletekre gondolok. Ez a bazi nagy tökön rúgás, hogy ennyire ötlettelen és gyengén kivitelezett dolgot volt pofájuk az arcunkba tolni. -
mkfdd #10358 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tali is berúgott. Még fel is hívta utána Javikot részegen :D Kedvenc jelenetem volt az egész játékból :D -
Pares #10357 Nem csak ő. Tali is. Sőt, lementem Javikhoz, még vele is váltott pár szót, amiből kiderült, hogy Javik Liarára és Talira és ráhajtott...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ashley rúgott be
-
Sőt, ME2 által mi hoztuk a Reaper-eket a földre, azzal hogy felbőszítettük a Collector-okat:) Tehát nem megmentettük a galaxist, hanem a halált hoztuk rá:) -
Pares #10354 Tudjátok mit, nem érdekel, NEM ÉRDEKEL! Egyszerűen ezek után ignorálom azokat, akik minden szir-szarba belekötnek, és itt sírnak, hogy én így csalódtam, meg jaj úgy csalódtam. Hihetetlen, hogy nem azokról a fenomenális pillanatokról megy a duma, mint például amikor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tali berúgott, vagy amikor rányitottuk Talira és Garrusra az ajtót, vagy a Protheán számtalan beszólásairól, beleértve Liarával folytatott szóváltását is, vagy Vega és Garrus, vagy Vega és Javik közti eszmecseréről, vagy a számtalan másik olyan dologról, amiről nem is gondoltam volna, hogy lesz a játékban, és nagyon jól estek mind.
De ha továbbra is hallatni akarjátok a hangotokat, akkor írjatok még 10000 hozzászólást, hátha valaki leír még valami új szempontot is, miért nem tetszett neki a befejezés. Addig sincs szó érdemi dolgokról... -
Ho ho akkor ez most hogy van?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egybe olvadunk velük akkor az öreg a végén miért humanoid ?
Ha átvesszük felettük az irányítást akkor ha meghalunk ki irányítja őket?
És elpusztítjuk őket akkor mitől pusztul el az összes szintetikus valamilyen összeolvadás van a most érkező reaper-ek és az itt kialakultak közt?
És a legfontosabb ha az Arrival-ban a relé pusztulása okán a teljes ottani naprendszer lakossága elpusztul akkor itt a végén miért is nem? -
Pares #10352 Szó sem volt ilyenről... -
RamsayBolton #10351 Totál nem erről szólt a ME1-ME2.
Ha szerinted igen, akkor neked a Doom, Gears of War és Cod jobban fekszik. Gyepálni ezerrel.
Amúgy meg: Megmentetted a galaxis seggét?
ME1: egy egész kombinált flotta kellett Sovereign ellen, nem egyedül és csak ideglenesen, előre vetítve az elkerülhetetlen pusztulást (Reaper-ek 10 ezrei) ME2: kurvára semmi köze nem volt a galaxis sorsához, hogy a Collector bázis működik-e vagy sem. Még az emberek sorsára se nagyon, pár százezer kolónia lakóéra volt hatással. -
Atilorn #10350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg lett volna az esély, hogy megszülessen Chuck Norris szárnysegédje, erre Jézust csináltak belőle. -
Szintetikus. Tudod mit jelent? Mesterségesen előállított, nem természetes, vagyis a robotok, stb. Az élőlények nem szintetikusak:) -
Upsz sorry.. -
Nem tudom de ha megnézed a végét nekem nem úgy tűnik.
[/spoiler][spoiler] -
4 féle befejezés 14 kombinációja van -
Hoz_Hun #10345 3+1 befejezése van. -
Hoz_Hun #10344 "Az amcsik (és nyugat) hozzá van szokva a Hálivúdi szennyhez. Nevezetesen, hogy a hős megbassza a jó nőt, szanaszét gyepálja a hiper-szuper erős főellenséget, majd megint megbassza a jó nőt és elmegy a hawaii szigetekre boldogan élni, amíg meg nem hal. A Mass Effect univerzum abszolút nem ezt sugallta (és a való világ sem ilyen!!)."
Neem? Nem tudom teneked milyen Mass Effected van de én bizony ME1-ben és ME2-ben is megmentettem a galaxis seggét. Magbasztam több jó nőt is, szanaszét gyepáltam a hiper-szuper erős főellenséget. Te nem???? Az a te dolgod. A ME3 még buzi is lehetsz ha akarsz.
PONT ez a lényeg. Te irányítod a történetet. Az én ME-m hálivúdi volt: szuperügynök, jó nők, izgalmas epikus csaták. Híjjjáá!! Az ME3 végén meg akár akarom akár nem, orbabasznak.
Amúgy ha illik a történethez a dráma, akkor tetszik. Pl a Bioshock 2 vége sem a legvidámabb, még is kurvára testzett.
"és a való világ sem ilyen!!."
Ja ezért játszok Mass Effectet. A való világaból bőven elég nekem a regeltől estig. ME-vel ki akarok kapcsolódni. Már hiradót se nézek, mert dől rám a dráma meg a szenny. pfff... és akkor örüljek hogy az ME-ben is ezt kapom? -
Epic:) -
Hali! Meg tudja valaki mondani hány befejezése van a játéknak? Van ahol azt olvastam 4 van ahol azt hogy 7. -
Nekem az is elég lett volna de az sincs.
És én arról beszélek hogy hoztam néhány döntést az 1-ben és a 2-ben amin simán átléptek és teljesen másként alakultak a dolgok plusz elég rosszul kivitelezve, mert már látunk rá példát hogy lehet ezt jobban is csinálni és az a játék sem volt 5 Dvd nagyságú.
Én csak egyszerűen magyarázatot szeretnék és nem nyitott kérdéseket, és lehetek volna egy kicsit figyelmesebbek az összefüggéseknél.
Ha meg valakik szeretek volna boldog véget hadd választhassák azt, úgy ahogy én a full dark véget. Imádtam volna azt hogy vér fröcsögések és sikolyok közepette olvasszák be magukba a kis csenevész testű alantas porhüvely lényeket.

-
Játszd újra Sam:) Szó sem volt ilyenről.