Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
én másfél éve tanulok angolul.elõtte németet tanultam 5 évig,de semmi nem maradt meg bennem...
angolt meg már akkor is megértettem részben amikor elkezdtem tanulni.
persze nem a nyelvtant,de a szöveget nagyjából értettem a sok feliratos sorozat végett.tényleg sokat segít.most meg már tisztában vagyok a nyelvtannal is és megértek bármilyen angol szöveget.igaz a beszéd még nem megy olyan jól,de ide nem is kell😊
PSN ID:misi2mezei
Nyilván ez a szövegértésre vonatkozik. A nyelvtant azért nem árt direkte tanulni is. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem valamiért nem hiányzik sose a honosítás, sõt inkább berendelem külföldrõl a játékokat, mert magyaroknak szokása, hogy beleégetik a feliratot a játékba olyan szinten, hogy nincs opció a kikapcsolásra (pl Jade Empire, ahol lehetõség nem volt, hogy kikapcsold a magyar feliratot, nézned kellett ha tudsz angolul ha nem, baromira élményromboló volt).
Azért az elgondolkodtató, hogy egy nagyjából ugyanakkora népességgel és életszínvonallal bíró országban (CZ) elegendõ potenciált lát az EA, bennünk meg nem. És itt nem hiszem, hogy a petíció a lényeg, hogy nem voltunk elég hangosak. Volt rá kb. 3-4 évünk, hogy bizonyítsuk érdemes áldozni a lokalizációra, nem jött össze...
Igen, szintén oroszból átképzett csoda tanárok szeretteték meg velem is a nyelvet anno.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Igen, ekkora szarban az ipar.
Mondjuk még mindig jobb, mint amikor az idegeskedés megy, abból legalább majdnem mindenkinek felsõfokúja van 😄 😄 😛
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Manapság azt mondják, hogy már középiskolába angol nyelvvizsgával mennek és ott letesznek még egyet a diákok, így mire kijönnek a gimibõl 2 nyelvvizsgájuk van, itt olyan közpszintû tudásra gondolok, amivel el tudnak társalogni.
Nemrég jelentkeztem több állásra és mindenhol hátrányban voltam az 1 nyelvvizsgámmal mert már a többségnek 2 volt.
Én azt veszem észre manapság, hogy egyre fiatalabban tanulnak meg egyre több nyelvet az emberek, mert ez alapvetõ elvárás minden álláshoz. Én kisebbségben vagyok már mert csak 1 angol nyelvvizsgám van 😞
[merlinw.org]
És kérjük a magyarítást! A rézfán fütyülõ rézangyalát neki (bocsánat, nem hagyhattam ki), végül is a mi nyelvünk, hadd élvezzük rajta keresztül a játék történetét.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
németül meg valahogy nem vonz a történet,úgy még talán menne is 😄
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Nálam az angol nyelv csak hobbi volt, de mint az esti sulis tanárnõmnek mondtam: szeretem, használom ,érdekel.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Vagy csak angol nyelvût választasz.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
anti hero
Legalábbis, mikor regisztráltam a cd-kulcsom, választhattam több lokalizációs lehetõség közül is, volt olyan opció is, hogy magyar, angol, cseh, stb. feliratot is kérhettem, szóval nem kellett választanom angol, vagy magyar közt, az egyik opció tartalmazza mindkettõt.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Lehet ha itt is összefogott volna pár ember, akkor nálunk is meg lehetett volna csinálni azt amit a csehek végbevittek.
Szerencsére lesz hozzá felirat a masseffect.hu jóvoltából,kb 6-8 hónap múlva szerintem, ez azoknak rossz aki nem vagy nem nagyon tud angolul.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Irigylem a cseheket... <#sniffles>#sniffles>
Forrás
IntKeys Current Pre-Order price with bonuses: $44.90
Every pre order of Mass Effect 3 will get a Bonus key for Battlefield Bad
Company 2 right after payment is cleared!"
Tehát Intkeys-es elõrendelés esetén ajándék Bad Company 2-õt kap mindenki.
[merlinw.org]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De ez tényleg apróság. Végsõ soron nem számít semmit.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)