22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
collectoros hajo volt. -
Pares #10740 Én meg pont úgy éreztem, hogy minden az utolsó egy órában teljesedett ki, vagyis a végső csata előtt és alatt. -
torma1 #10739 Most az ME2-tő elején milyen hajó lőtte le a Normandiát? Mert nem reaper volt nem? -
Pares #10738 Bocsánat érte, mobilról írok, még egy mondat is sokáig tart ezen a symbianos szaron. -
Félreértésben vagy gyak mindenki magasról tesz rá, hogy jó vagy rossz vége lett. A gond azzal van, hogy az utolsó egy órával törölték az összes eddig meghozott döntésed fontoságát és ezért jár egy hatalmas paripafütyi a BW hátsójába. -
Corten #10736 Én is Reaperek befolyása alatt vagyok és éppen most szivárogtatom ki a föld védelmi rendszerével kapcsolatos kódokat.
Most komolyan, miért nem tudják elfogadni hogy ennek NEM lehet happy end a vége. Javik is megmondta milyen primitívek vagyunk :D . Én először a kék befejezést választottam de most hogy újra végigtolom DLC-vel (jipijéé) a pirosat fogom már csak azért is hátha lesz DLC amit azért megnéznék de semmi bajom a befejezéssel.
Tulajdonképpen a saját fantáziádra bízták a befejezést. Olyan folytatást adsz az egész ME univerzumnak amilyet szeretnél. Csak felvázolják neked hogy körülbelül mit képzelj el, és ilyenkor jön az elő hogy sok embernek nincs fantáziája.
Ne menjünk bele abba hogy miért és miképpen mert akkor flame lenne azt hiszem és nem hiszem hogy bárki is szeretne wall of texetet olvasni :D . -
Pares, miért nem használod a spoiler taget???? -
silverchain #10733 Nekem tetszett a befejezés is, (control-t választottam) Shepard feláldozza magát, hogy irányítsa a Reapereket, és elvigye őket a Galaxisból, megmentve a civilizációkat.
És hogy ne legyen kísértés a visszajövetelükre, elpusztítja a Mass Relay-eket. A ciklus megszakad, és a szerves élet visszahódíthatja majd a Galaxist, saját technológiával ahogy akarja, káosz elmélet szerint. Nekem ez nagyon tetszett, nem tudom mit vagytok úgy oda. -
Atilorn #10732 Téged indoktrináltak ez már biztos. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te teljesen elfogadtad mindhárom döntést. Ha a pusztítást választod: kipusztítod a getheket is.Nem vagy jobb a reapereknél. Irányítasz:elfogadod, amit az indoktrinált TIM-el hitettek el. Beugrasz a fénybe, szintézis, teljesül a reaperek akarata. Nagyon nem tetszik nekem, hogy a reaperek a "jófiúk". Egyébként az egész játék alatt az elpusztításukért harcoltunk. Ugye, azt hittük, hogy a Crucible egy fegyver. -
Corten #10730 Most minden egyes kis hibáért kibelezik a fejlesztőket. Nem lesz több Bioware játék, az összes ME-t visszahívják a boltokból, origin accountoktól elveszik pénzt visszakapod, SW:TOR leáll és jönnek a Reaprek 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kai Leng akárhova mehetett, ők meg nem tudhatták hogy még mindig ott van TIM bázisa. Amúgy meg a 2-be is mondott valami olyat a Miranda hogy ő se tudja hol a bázis mert úgy vitték oda. -
bocs félreértelmeztem :D -
Pares #10728 Hát ezek aztán tényleg olyan hatalmas logikai hibák, hogy az egész trilógiának most már végleg annyi...
Mindre van magyarázat btw. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azelőtt rakja rá a nyomkövetőt, hogy meghal, az elején még nincs rajta. -
kisebb plothole Miranda-val kapcsolatban, de nekem nagyon szúrta a szemem: (lehet már tárgyalva volt, eddig nem olvastam spoilert)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor sokadszorra találkozol vele Horizon-on, magyarázza, h rakott egy nyomkövetőt Kai Leng-re, hogy megtaláljuk a segítségével TIM bázisát... ez szép és jó meg minden, leszámítva hogy ha emlékeim nem csalnak, ME2 elején bizony baromira azon a bázison beszélget TIM-el. hogy is van ez? -
Darun #10725 A Lost jó sorozat volt (az elmúlt 5 évben az egyetlen volt amit néztem) de az utolsó 1,5 évadról lemaradtam :(
A Deus Ex: HR is kimaradt az életemből, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az első rész végét nem hasonlítanám a ME3-hoz. Ott azért a három döntés jóval nagyobb különbséget adott. Nekem tetszett a vége, akkor is ha teljesen elbaltáztam (kiírtottam a kvariánokat, meghalt Légió, Miranda amit annyira nem bántam, Mordin, ráadásul a végén nekem a Normandy-ból sem szállt ki senki. Ha tényleg igaz hogy a vége csak álom volt és Shepet indoktrinálták, úgy azért elfogadhatóbb lenne, mert én is csodálkoztam azon hogy miért az elpusztítás a vörös és az uralom a paragon befejezés. Renegát Shep el is bizonytalanodott hogy akkor most mi van? Viszont ennek a befolyásolt állapotnak és a para/renegát gomb felcserélésének is van egy komoly bökkenője. Renegát Shep simán lelövi a nagykövetet ha felvillan a renegát gomb, mert ugye ő azért renegát hogy renegát cselekedeteket hajtson végre. Tehát a készítők ezt nem vették figyelembe sztem, hiszen ezzel pont hogy azt érik el hogy lelövöm a követet.
A másik nagyon nagy fordulat nekem kvarián-geth háború vot. Amúgy is megkedveltem Legio-t, viszont én már az első részben is Talival akartam összejönni, tehát igen komoly dilemma elé állított a játék. Már attól megállt a szívverésem hogy Tali leugrott, amikor viszont Legio is meghalt,, majdnem dobtam egy hátast! mondom ennyire nem szívathatnak meg! Viszont ez csak még inkább növelte a játékba való beleélést. -
Bullitt #10724 Fenét... a plothole-ok tengere inkább azt mondja, hogy nem gondolkodtak. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg nem is nagyon érdekelte őket. Ilyeneket még basszus amatőrök is észrevennének, hogy a Normandy hipp-hopp FTL-be kerül (meg egyáltalán FTL-ben hogy érnek el egy "közeli" lakható bolygót alig egy-két óra alatt max (de már ez is sok), Andersonon egy karcolás sincs és nem is látni a beam közelébe se, amikor Shep feleszmél. Lehet, hogy eredetileg összeállt az egész meg át lett gondolva, de miután szivárgott a forgatókönyv pont úgy sikerült változtatni, hogy semmi értelmét ne lássuk az egésznek. Shpeard testéről a "perfect" endingben már nem is beszélek. Nem lenne bajom a végével nekem se, de ekkora logikai hibákat nem csak a BW-től nem vártam volna, de egy ZS kategóriás Syfy TV film se követ el... -
Pares #10723 Lehet mert kicsit jobban átgondolták és kigondolták az egészet. -
kivégezve, 34 óra játékidővel.
a játék maga jó. pár bosszantó apróságtól eltekintve nagyon jó, sőt: kiváló.
a befejezés pedig a legnagyobb szemét amit életemben láttam, és sikeresen elpusztít mindent, amiért három részen át dolgoztunk. a döntéseket, a tetteket... mindent. szerintem ha direkt erre törekedtek volna, akkor sem lehetett volna ennél kevésbé kielégítő.
az írók okosak akartak lenni - és most bizony baromira lyukra futottak.
kár érte, így elrontani egy ilyen tökéletesen trilógiát.
[képzeljetek hozzá egy rakás dühöt, de ez a finálé akkora csalódás volt, hogy még dühöngeni sincs erőm] -
A végén nekem is egyből a Lost ugrott be... -
Pares #10720 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Méltó befejezés? Először is 80%-a ugyan az, mint az eredeti, csak csomó olyan szöveggel, ami nyilvánvalóan már kiderült a játékból. Annyiban különbözik a többitől, hogy nem választunk semmit, hanem egy az egyre támadjuk tovább a Reapereket, ami egy jó nagy hülyeség, ezerszer el lett mondva, és a Londonos rész is bemutatta, mennyire nincs esélyünk egy az egyre ellenük. Már itt megbukik az egész. Épp az egész harmadik rész lényege, hogy összegyűjteni a lehető legnagyobb hadsereget, hogy idő és esélytt adjanak a Crucible-nek. Igazából semmi értelme ennek a fajta befejezésnek, és pont teljesen figyelmen kívül hagy mindent, amiért a harmadik részben harcoltunk... Dehát gondolom egyeseknek elvből minden jobb, mint az eredeti, amit kaptak. -
Corten #10719 Mekkora arc ez a Javik, olyan beszólásai vannak besírtam. "Asari, Human. I'm surrounded with primitves." "Asari has finally mastered writing" és most tartok még csak ott hogy a hajón vagyunk :D -
Darun #10718 Köszi! Asszem sikerült megszülni. -
Pares #10717 Igen, ez szép és jó. Csak olyan alapvető dolgokat nem vesz figyelembe, hogy a Reaperek először is így szaporodnak, másodszor meg szerintük azzal jót tesznek nekünk, ha Reaperré alakítanak át. -
olymind1 #10716 Amúgy szerintem a reaperek meglehetősen hülyék és ostobák voltak...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az idáig bevett taktikájuk mindig tökéletesen működött, most miért tértek el tőle?
Annyi dolguk lett volna, hogy mikor megérkeztek a galaxisunkba, egyből a citadellát vették volna célba, ugyan úgy mint Sovereign/Fejedelem (mivel a keeper-ök nem vették a jelét), csak hát ugye neki egyedül nem sikerült, mert szétlőtték. No de sebaj, most itt van több ezer reaper.. együtt csak be tudták volna venni a citadellát és le tudták volna állítani a térköz relé hálózatot.
Igaz akkor a 3-ban nem sok dolgunk lett volna:
Anderson: A Sol rendszerben leállt a térköz relé. Mit csináljunk Shepard?!?
Shepard: Oh shit, nekünk annyi... Még ha le is fagyasztjuk a relét, mint a protheaiak tették, akkor talán kibírjuk egy darabig, de borsot törtem a köcsög vezérük, Harbinger orra alá, úgyhogy úgyis eljön értünk, ha bele gebed akkor is.
Game Over...
-
Nehezen tudom elképzelni, hogy az akit azért fizetnek, hogy írjon, miért nem tud minimum egy ilyet kifosni magából.. -
Nha sikerült befejezni a játékot, és nem is néztem ide fel, mert csak elrontják a kedvem a rossz hangulatú írások. Kicsit úgy érzem magam, mint a Lost vége után, hogy ez meg mi a f... volt? Túlságosan le akarták zárni a játékot (nem kellett volna) ott kellett volna felgördülnie a stáblistának amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Andersonnal lehuppanunk, és a Crucible rácsatlakozik a Citadelre, és mindenki befejezi magának (mint egy jó filmet) De ez a 3 egyébként logikátlan befejezés, ami megpróbál bölcselkedni, mint a Deus Ex:HR befejezései. Ha ott ér véget, ahol fentebb írtam, priceless:) így ewww -
Na végigvittem én is, megtermett legényként is egy kicsit üveges a szemem. Save nélkül toltam, így sok minden nem úgy alakult ahogy akartam, kénytelen leszek végigvinni a játékokat megint, mert látni szeretném mikről maradtam le.
A végével kicsit olyan érzésem volt, mint a Lost sorozatnál, de azzal is megbékéltem, ezzel is megfogok. Nagyon megfogott, még így is hogy fel se fogtam teljesen. -
temes69 #10712 ok, köszi így már ok:) -
sanya200 #10711 Mindegyiket az oroginben kell letölteni, a termékkód beváltásához beírod a kódot amit kaptál és letölti. -
-
Darun #10709 Az N7 Armor-t és az Argus-t úgy emlékszem promo kódnak kell beírni. A From Ashes-t még én sem tudom :( -
temes69 #10708 nah a soundtrack és a materials lejött, de a dlc-ket hogyan kell leszedni? -
Belkar #10707 Ezt érdemes elolvasni:
Egy méltó befejezés így nézett volna ki... -
Atilorn #10706 Garrus le stipi-stopizta. Javiké legyen Dalatrass. Na jó vicc volt. Viheti
Sha'ira-t. -
temes69 #10705 sziasztok!
segítség kéne: lehet hogy én vagyok a hülye de a gyűjtőihez kapott dlc-ket hol bírom letölteni? méga soundtracket és a materialsokat sem bírom leszedni, mert valami "meghatározatlan letöltési hiba történik" folyamatosan.
előre is köszi a segítséget! -
Darun #10704 Sziasztok!
Nekem két kérdésem lenne. Előrendeltem a ME3 CE-t, amihez ugye jár egy DLC kód. De azt hová kell beírni? Mert a Bioware SocialNetwork-ön nem találtam olyan helyet ahová be lehetne gépelni, az Origin meg csak BP/EAP-ért engedi letölteni.
A másik kérdésem: ha leszedem a Kingdoms of Amalur demot és végigjátszom, kapok egy páncélt meg egy új fegyvert? -
Hoz_Hun #10703 Hát valaki Javik-nak is kell, lévén egyetlen képviselője fajának. :) -
Jajj bakker előbb megint végignéztem az Endinget youtube-on...XDDD Annyira tökéletes...hibátlan kúrvajó :DD -
Pares #10701 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont Tali meg Garrus a végére egymásra talált... -
Nekem Tali meghalt a 2 végén...+kinyírtam az összes Quarian-t is a 3-ban...szóval ilyen irányú problémám nem volt...XDDDDDDDD