Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• mkfdd
    Én nem érzem úgy amúgy hogy teljesen felesleges lett volna minden döntésem a 3 rész alatt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Új esélyt adtam a kroganoknak a civilizációjuk helyrehozására és kibékítettem őket a turiánokkal. Megfordítottam a háború menetét Palaven-nél. Megmentettem a rachnit a kihalástól. Békét hoztam a quarianok és gethek között. A quarianok visszakapták otthonukat, a gethek meg saját személyiséget kaptak. Megmentettem a hanarok szülőbolygóját. Új életet kezdhetett Jack. Miranda megmentette húgát és megbosszult minden az apján. Thane-nek esélyt adtam hogy jóvátegye hibáit mielőtt meghalt. Thane fia jó útra tért. Garrus egy kibukott spectre-jelöltből a turianok egyik legmegbecsültebb tagjává vált. Felszámoltam a Cerberust úgy, hogy amit tettek azért mégsem veszett teljesen kárba és mégsem lett minden hiábavaló. Wrex lett a kroganok vezére, Grunt meg célokat kapott. Mordin számára esélyt adtam hogy helyrehozza hibáit. A galaxisból összecsődítettem az összes tudóst és hadsereget egy helyre, így megkönnyítve az újrakezdést, és a galaktikus ciliviláció újraépítését. Teljes önfeláldozással egyszer s mindenkorra megoldottam a reaper problémát. Lehetne még bőven sorolni amik hirtelen nem jutottak az eszembe.

Hogy nem kaptam "boldogan éltek míg meg nem haltak" montázst a végére? Legalább aki életben maradt, az életben maradt és teljes reménységgel nézhet a jövő felé. Plusz marad tartalom esetleges folytatásokra is.