Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez már nem az én bajom. Lehetõség a beszerzésére van akár mennyi, korlátozva nem vagy, csak saját magad által.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez az, hogy honnan veszed azt, hogy nagyban meghatározza. Másrészt elõbb meg azt mondtad, hogy egy DLC érdemlegesen nem befolyásolhatja az alapjátékot. Ellentmondás?

A brit komával kapcsolatban a 7233. hozzászólásomba másolt szövegre gondolsz? Nos õ pont az e miatt sírókon szórakozott jól...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

orichalcos
Köszöntem szépen. 😊

My streams: https://beam.pro/oriic

És? Ez irreleváns a dolgok szempontjából. Azzal, hogy korlátozod a rendes fogyasztókat azzal, hogy külön pénzt kérsz olyanért, ami az alapjátékot nagyban meghatározza az nem helyes. Az ilyet a rendes piac kiöli. Most erre van ráálva az EA. Amúgy a korábban linkelt brit koma rendesen kifejti a véleményét.
penge96
Pares, mi értjük mint mondasz, de szerintem sokan szeretnék megõrizni a játék eredetiségét, mint pl. én, viszont megvenni meg ilyen tartalmakat, ami véleményem szerint is alapból benne kéne lenniük a játékban... hát...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fizetõs, fizetõs... wirágbolt mond neked valamit?

Hát a magyar verziókkal nincsenek problémák pl.? Elérhetõ-e (térben, idõben), megvehetõ-e, telepíthetõ-e, stb. az adott nyelven, országban... Ez is csak egy szempont, de messze nem olyan fontos, mint az, hogy fizetõs.
És mi az hogy "elérhetõségi problémák"?

Hogy érted azt, hogy nem lehet hatása? Alapból az, hogy kapunk egy csapattársat, már "hatással" van az alapjátékra. Mellesleg a demó fájljaiból kiderül, hogy az eddig megjelent DLC-k mindegyikének (na jó talán kivéve a Pinnacle Station-t) lesz hatása a végjátékra.

Liara az nekem nem DLC, mivel az alapjatek resze volt, es egy fontos alapkarakteré. Anélkül egy csonka szar az a része a játéknak. Mellesleg igen is egy következetes DLC-nek nem lehet hatása - legalábbis érdemi - az alapjátékra, mivel alapból fizetõs, de ha az sem lenne, akkor is elérhetõségi problémák lehetnek.
Nem lehet érdemi hatása. Khm. Lair of the Shadow Broker. Mellesleg épp ez az, hogy feltételezik, hogy semmi Protheanokkal kapcsolatos dolog nem lesz benne, amikor a történet mivoltából adódik, hogy ez alapvetõen nem igaz...

wedge31
Sprotnik? az mi tököm?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Arról van szó, hogy egy ilyen szálnak, ami az 1. játék óta érik, igen is részét kéne képeznie az alapsztorinak. Most ettõl a katonától függetlenül lehetnek benne sprotnik, de mi van, ha egy árva velük kapcsolatos sor sincs benne, miközben Ilos-on azért csak volt még vmi használható élõlény, vagy vmi hasonló cucc.

A lényeg, hogy attól félnek, hogy ez a kapcsolat kimarad, és vmi buta DLC-t kapnak helyette, aminek a DLC mivolta miatt nem lehet érdemi hatása, ergo kapsz egy random arcot, akire rahúztak egy sprotni skin-t.
Fpocok
Szerintem már most ki lehet zárni, hogy a multi mûkõdni fog eredetivel. Kizárt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

penge96
Szerinted össze lehetne hozni crackelt játékkal?:/ Én tényle nagyon fosok ettõl, mert én minden kis szar kiegészítõt szeretnék, viszont megvenni meg nem tudom megvenni õket...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

aha akkor en ertelmeztem felre, rendben. nos akkor ennyi

anti hero

egyertelmu, h nem hulyek a BWnel es SEMMILYEN FO karakterrol nincs szo ami a jatekot barmilyen formaban befolyasolna, ezert dlc. egyertelmu, hogy a fanoknak csinaltak.
azt nem ertem, h ez a sok siros buzi tenyleg ennyire gyoker agyilag, hogy azt kepzeli, hogy egy main dolgot kihagynanak, hogy dlckeent "kelljen" megvenni, ez komoly hogy itt tart az intelligencia (hianya?)
EA siras ide oda, ilyen vajon miert csinalnanak? geez get a f grip mates

anti hero

Optimus Prime
Gondolom, úgy, mint a 2-nél a Cerberus kóddal Zaeed meg a többi DLC-t.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

SE: Standard Edition. És nem megkapják, hanem elérhetõvé teszik számukra is.

mi? azt irjak, (nem tudom miaz SE ) hogy SEsek is megkapjak.
ez persze lehet meg nem a legalapabb verzio

anti hero

Te vagy a troll. Itt sírdogálsz már napok óta. Kurva unalmas, amit csinálsz.

Nem biztos, hogy nem fog mûködni a multi.

Fpocok
Hát trollkodásnak nem mondanám, amit írt a mike.
De hát mit mondhatott volna...

Troll.

Röviden:

A DLC tartalmazza a Prothean csapattársat, egy küldetést Eden Prime-on, egy új fegyvert és egy alternatív öltözéket minden csapattársnak.

A gyûjtõi változatot elejétõl fogva úgy reklámozták, mint ami a többi kiadáshoz képest egy extra csapattársat és küldetést tartalmaz, ez lenne ez a Protheanos DLC. A Protheanos tartalmat a régi rajongókra gondolva készítették, ezért volt benne eredetileg csak a CE-ben. De a Mass Effect 3 ez nélkül is teljes és hatalmas játék.

Ezt a DLC-t egy külön csapat készítette (miután az alapjátékot elkészítették), és csak jóval az alapjáték certifikálása után fejezték be.

Mivel a gyûjtõi kiadás sok helyen elfogyott és nagyon nehezen lehet már csak találni, ezért úgy döntöttek, hogy a standard változatot vásárlóknak is elérhetõvé teszik a Protheant.

Az elkövetkezendõ napokban képeket és videókat fognak róla bemutatni.

Ennyi.

penge96
Nem lesz ingyen elérhetõ, én tévedtem.

uristen a sok siroszaju pubi miatt ingyen elerhetove teszik :d lol
na mindegy nem kerdes h CEt veszek ezutan sem

anti hero

penge96
Az oké, de gondolom aki megveszi csak az alapot (én szerencsére még elcsíptem egy CE rendelést), az multizni is szeretne, és a wirágbolti verzióval cseszheti.

Fpocok
Magyarázkodás.txt

kemszi2
ipon-on hogy van a CE?aki ott le adta a rendelését az amint elérhetõ lesz megkapja ugye?
orichalcos
Valaki ezt összefoglalná, magyarul? 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Még mindig nem értem, egyeseknek mi a faszom baja van: Beszerezni be tudjátok akár honnan, ha nem legálisan, akkor wirágbolton keresztül. Az lenne a baj, hogy DLC karakterként jön? És? Mi van akkor? Benne lehet mindenkinek a játékában, az égvilágon semmilyen korlátozás nincs. Mellesleg pár napja kiszivárgott az XBOX LIVE Marketplace-re, a mérete kb. 700 megabájt, szóval nem kicsi DLC.

Nem. A CE-seknek tervezték eredetileg, de mivel olyan hamar elfogyott mindenhol, ezért elérhetõvé tették pénzért mindenkinek.

"The Prothean is optional content that is certainly designed to appeal to long-time fans, which is why he is part of the CE offering..."

"a DLC tartalma a történet szempontjából elképesztõen fontos."

Honnan tudod ezt? Az infók szerint katona volt, nem tudós. Nem váltja meg egymaga a világot. Mellesleg meg úgy beszélsz, mint ha nem lehetne megvenni csak CE-n kívül. De meg lehet. Ha meg annyira undorodsz a gondolattól is, akkor meg ott lesz ingyen a torrent oldalakon... Szóval mégis mi a kiszúrás?

penge96
Nyugi, úgy tûnik, hogy mindenkinek ingyenesen elérhetõ lesz, aki megvásárolja az alapcsomaot. (Legalábbis ezt szûrtem le.)

A probléma szerintem nem az hogy a megjelenés napján már DLC-t kell venni annak aki teljes egészében akarja élvezni a játékot (persze ez is nagy szemétség) hanem hogy a DLC tartalma a történet szempontjából elképesztõen fontos.

Ha egy noname zsoldosról meg az uncsi küldetésérõl lenne szó akkor azt mondom ok nem zavar különösebben de könyörgöm egy élõ protheán? A ME történelem talán legfontosabb fajának egy képviselõje csapattársként? Ez hatalmas kiszúrás a Bioware/EA részérõl és nem is értem hogy gondolhatták hogy a fanok ezt simán le fogják nyelni...

Optimus Prime
Jól értem, mivel a fizikai CE kifogyott és sokan nem preferálják a digis verziót az alap verzió vásárlói is megkapják eme DLC-t? Prothean az Eden Prime-on? Fogadok a Beaconos dolog az õ mûve. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

penge96
Lehet, hogy naív vagyok, de szerintem korrektek, én hiszek nekik...

"Michael Gamble wrote...

As most of you know, yesterday there was a leak that revealed the upcoming DLC “ME3:From Ashes” on the
Xbox LIVE Marketplace. This leak took place before we were prepared to make an announcement about the details of that pack (slated for this Friday).

There has been a lot of discussion about the DLC offering but we wanted to clarify a few things...

- “From Ashes” includes the Prothean squad mate, an adventure on Eden Prime, a new weapon, and an alternate
appearance for every squad mate. Note that these alternate appearances are in addition to the ones already advertised in the CE.

- The Collectors Edition has been advertised from the beginning as containing a bonus character/mission, but we were not at liberty to provide the details. The Prothean is optional content that is certainly designed to appeal to long-time fans, which is why he is part of the CE offering (the version many fans would be likely to purchase). Mass Effect 3 is a complete – and a huge game - right out of the box.

- The content in “From Ashes” was developed by a separate team (after the core game was finished) and not completed until well after the main game went into certification.

- The Collectors Edition has been sold out in most places for some time now, and is becoming very hard to find (many players prefer not to purchase the digital version). As such, we wanted to make this content available so that SE buyers could also incorporate the Prothean into their game.

We’ll be releasing someimages and video about this pack in the coming days.

As always, we are extremely thankful for all of your support. We pulled out all of the stops to make Mass Effect 3 the best game ever, and we can't wait for you all to experience it.

Mike"

"Thanks for the Day 1 DLC, BioWare!

The endless stream of tears you've generated is absolutely delicious. This is butthurt on a grand scale; there is more foaming at the mouth here at BSN than in a kennel during an outbreak of rabies. Enough bricks have been shat to rebuild the Colosseum twice over. A screenshot of BSN will make its way into every dictionary to support the words "entitlement", "spoiled", "ignorance", "oblivious" and let's not forget "stupid". Everywhere, trolls are taking notes and attempting to improving their game.

If every future BioWare game manages to kick up such a sh*tstorm, you can rest assured that I'll pre-order them on general principle. Waiting for a game has never been so much fun."

-Pre-Cancel Ordered!
-Sorry, we are out of Cancels at the moment.

<#idiota>

Optimus Prime
Az Origin végett nem hiszem. Tuti egyszerûen és simán a Store-ból. Remélem.

Végig vittem Harcore-on az 1-et, akit esetleg érdekel errõl pár újabb élményem a fórumába leírtam. 😊
bár azt kihagytam és a múltkor se mertem felhozni a Sovereign legyõzése kapcsán: akkor gyengül le és lövik szét, mikor lenyomjuk "Saren"-t. Nekem az az elméletem, hogy Sovereign valahogy megszálta Saren testét és miután megöltük gyakorta Sovereign is meghalt, ezért lett könnyû préda.

Renjike
a 3. részhez is bioware pontokkal lehet majd cuccokat venni?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Az a küldetésre utaló mondat nem jelent semmit. Lehet amolyan lojalitás küldetés is. Vagy bármi más. Semmi alapja ennek az egész hisztériának. Ezzel az erõvel minden hülyeségen, amirõl semmi információnk nincs, fel lehetne háborodni. Na mindegy, én többet nem foglalkozok a bandáddal...

#7222-re ment
Egyfelõl ott van, amit a #7168-ban írtam, nem hiszem, hogy csak én lennék azon az állásponton. Szinte biztos, hogy a csapattárs társainak a lelõhelye megegyezik a csapattárs lelõhelyével, ezért feltételezhetõ, hogy ha az egyik csak a dlc-ben fog szerepelni akkor a másik is. Ez pont annyira logikus feltételezés mint az, hogy csak a csapattárs lesz extra tartalom. Mindkét lehetõség egyformán csak találgatás, egyik sem logikusabb vagy logikátlanabb a másiknál. Majd kiderül, hogy melyik tábornak lesz igaza, csak remélem, hogy nem annak, amelyikbe én is tartozom.
penge96
Értem. Hát majd azért kiváncsi leszek...

Szerintem 4-5 content DLC, annál több, nem hiszem, hogy lesz, esetleg fegyverek, bónusz skinek, de azokat én nem tudom komolyan venni.
Több mint 7db volt a második részhez, szóval itt is lesz minimum ennyi. Zaeed, Overlord, Normandy Crash Site, Lair of the Shadow Broker, Kasumi, Firewalker Pack, Arrival.
penge96
Tipp?

Mégis honnan tudhatná ezt bárki is a BW fejein kívül?