22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
ratgab #10419 Garrus nálam is mindig állandó csapattag, Vega nem nagyon nyert nálam állandó pozíciót (nem szimpatikus, még Jacobnak is jobban örültem mikor megjelent), Ashley abszolút cipelendő egyén volt számomra.
Viszont, akin nagyon meglepődtem, mert nagyon pozitívat csalódtam az a Prothean, na ő is nagyon gyakran volt csapattag. Igen megkedveltem.
Amúgy nekem EDI új kinézete igen csak bejött, gyakran jött velem küldetésre, azonban Liarát nem sokszor vittem magammal. -
Pares #10418 Újabb alany, aki nem figyelt a végén... -
nagypite #10417 Most akkor 50000 évente kiirtják a fejlett organikus lényeket MERT a szintetikusok amúgy is kiirtanák őket???
WTF!!??? Nem lenne egyszerűbb hagyni, hogy kiirtsanak azt annyi és így nem kéne 50000 évente bohóckodni a kiirtással??? -
Atilorn #10416 Te nem vagy normális! 
-
Pares #10415 Lehet mert nem a Collectorokba beépített minisubwooferen keresztül, hanem egy bazi nagy Reaperen keresztül szólalt meg? De csak talán...
-
Neh, nekem nem jött be semmilyen téren a kiscsaj. -
Pares #10413 Én rotáltam őket elég rendesen. -
Atilorn #10412 Sokkal jobb hangja volt mint az "assuming direct control" Harbingernek. -
Én speciel EDI-t vittem magammal mindenhova szinte, nagyon megszerettem :)
-
Pares #10410 -
Mégis mi szólt nekem? Olvasd már mit írtam. Ne forgasd ki a szavaimat... mikor mondtam h borzalmas játék? Egyedül a befejezés minőségével volt gondom. -
Én Garrus, Liara párost cipeltem magammal a legtöbbször. Garrust néha cseréltem Tali/Ash -re függően milyen haderőre volt szükségem/kedvem éppen. EDI-t soha sem "használtam":) Joker haver, nem piszkálom a játékát:) -
Pares #10407 Abban a küldiben, amikor megszólalt a legyőzött azzal a brutális földöntúli hanggal... na akkor úgy kirázott a hideg... brrr. -
Pares #10406 Garrussal állnak nekem az első helyen. De ő nem halt meg nálam, ezért írtam... :) -
Pares #10405 Juj, azért sírni nem fogsz, ugye? Jobbik? Az hogy jön ide? Csak nem Te is rettegni akarsz? Atya ég... -
Elsősorban JethroHUN-nak szólt, csak egyel feljebb kattintottam:) -
Pares #10403 Éppen elég volt. Legalábbis az én megalomániás szükségleteimet bőven kielégítették... :D -
Pares, MerlinW
Ha már nekem címeztétek szarkazmus (bízom benne hogy a jelentésével tisztábban vagytok)
Olvastátok már a véleményem mi az amit hiányoltam a játékból. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem kell sajnálni, nem halt meg, csak hazament:) -
Atilorn #10400 Nekem Garrus az öribari.
Amúgy honnan a fittyfenéből szedted ezt a hurr durr-t? Megszakadok!
-
1. Stílusoddal sztem baromi nagy gondok vannak (ebből kiindulva lehet most a mai napon össze törted a második billentyűzetedet is, és vérző szemmekel állsz most itt a képernyőd előtt, azon gondolkodva, hogy behúzol egyet neki :D)
2. Véleménye mindenkinek lehet, attól, hogy nem egyezik a tieddel, nem kéne ilyen lekezelő Jobbik-os "én vagyok itt az Atya Úristen" stílusban ledarálni az embereket.
-
Volt boss fight... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nindzsa gyereket leamortizáltuk, kiiktattunk 2 reaper-t légi és földi támadással, Illusive-al pedig verbális harcban végeztünk. A végén pedig a jóérzésűek beintettek a kiskölöknek :) -
Pares #10397 Az lehet... Legiont sajnálom... Legjobb haver volt. -
Pares #10396 Ez megint jó. A kettesben azért sírt a szája az embereknek, mert hát fuj hurr durr mijeza bossfight, most meg hiányolják. Mondom... semmi se jó. Hála a jó égnek, hogy közötök nincs a Biowarehez. -
Pares #10395 Nagy szart hiányzott onnan bossfight... Áh. Hagyjuk. -
Azért mert túlélte. -
Pares #10393 Szőrszálhasogatás, LvL 9001. A Talis képet amúgy nem kaptam meg... -
Sith #10392 Egyet értek, nem mondom hogy teljesen elégedett vagyok... de egy nagyon jó sorozat nagyon jó lezárása.
Most itt a fórumon valószínűleg 120 különböző befejezés születhetne... kinek mi tetszik... ezt kaptuk
Gyanítom hogy sokaknak (nekem is) azért görbül sírásra a szája mert vége
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom milyen boss fight hiányzik a végére... reapert kell kinyírni... ez megvan nyilván személyesen nem tehetjük meg de ha megnézed ugyan az a boss fighht mint pld a cerberus bázison öld az addokat...és persze éld túl..vagy ép a ranochon is ugyan ez volt... -
Igen volt hangulata, megint nem ezzel van a gond, hanem azzal, hogy mi volt az utolsó mozzanat Londonban :) Többségünk egy bossharcra várt, nem pedig 6 dögöt :D és ez túlzás volt, amit ott BW művelt.
de megnyugtatlak, hogy nálam év rpgje eddig, nyugi :) -
Viszont ez fura mese a mesében? Akkor én is lehet hogy csak egy mese alakja vagyok vagy mi az igazság?
Azt hiszem felmegyek és seggbe rúgom a mesélőmet hogy álmodja már ki nekem az ötös lottót. -
RamsayBolton #10389 Az én véleményemet már leírtam. Ennek ellenére mondjuk 9-et adnék a 10-ből. Kurva jó játék volt (és lesz is még a többi karakteremmel). -
Atilorn #10388 Érdekes. Nálam nem így lötyögött, hanem rendesen rázta a seggét. Pedig pasival játszottam.
-
Úgy sajnálom magunkat, amiért ilyen szörnyen rossz játékot kaptunk. Borzalmas. Komolyan, felháborító... Még szerencse, hogy van Euro Truck szimulátor... -
Ha rám is célzol ezzel, én már leírtam véleményemet, és 9.5 pont a 10-ből az kurva jó osztályozásnak számít sztem. csak vannak apróbb hibái, amiket észre kéne venni. egy játék sem tökéletes. -
RamsayBolton #10385 Hát nekem az sokkal nehezebb volt, mint az ME1-ben a Saren+Sovereign hibrid, és az ME2-ben a Human Reaper. Most meghaltam 2x, az ME1-ME2-ben egyszer sem (én mindig normal-on játszok). -
Pares #10384 Nekem mondjuk a Londonos rész kifejezetten tetszett. Az egész hangulata nagyon ott volt. -
RAMyMamy #10383 ezen szétröhögtem az agyam :DDDDDDDDD -
Perpill nem a játék nehézségéről írtam, hanem a sztoriról. és az epilógusról, ami ugye London. -
Pares #10381 Egyeseknek semmi nem jó, sőt, valakinek a hobbija, hogy mindent lehúzzon. Remélem még nagyon sok olyan játék készül, mint az ME3. -
RAMyMamy #10380 lol, a felvonósat nem is láttam