Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Azon kívül hogy sok minden igaz amit mond, nem csak a dlc, a digitális kiadás ára, több mint a dobozosé. Meg ami számomra is vicc, a digitális "gyûjtõi" kiadás... art book pdfben vagy mi?

Azoknak akik még mindig akarják felfogni miért keltett ekkora felháborodást ez a dlc, nekik ez a válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NEM azért mert day-1, NEM az ára miatt, hanem mert egy szemét húzás volt ez a kiadó részérõl. Maga a tény hogy prothean csapattárs, már megmozgatja a fantáziád, és kényszerít arra hogy megvedd. Nem úgy hat, nem az jön le ebbõl, mint pl Zaeed egy plusz tag nem oszt nem szoroz, vagy veszem vagy nem. Hanem az hogy ott a gondolat, mi van ha mégis fontos a játék történetéhez... Alattomos húzás egy kiadó részérõl, hogy biztos + profitot (az alap játék bevételei mellé!) akarnak beszedni, azzal h befolyásolnak.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

orichalcos
Ittvannak a képek az összes bonus armorról ami a játékban "eddíg" lesznek.

KATT

My streams: https://beam.pro/oriic

Fpocok
Tudom, hogy téged nem zavar, ha szarrá szopatnak a nagy céget, de mást talán igen.
amúgy meg VÓTMÁ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vraaanyek
Megmondom õszintén, hogy nem érdekel, most már k.rvára unalmas a DLC körüli mizéria! lépjen túl rajta mindenki...ez van! inkább legyen már március 9.!!!!!!!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

SZEG007
DLC mizériával kapcsolatban egy nagyon jo video TotalBiscuit-töl
elég hoszu, de jobban öszefoglalja a Day 1 DLC körüli problémákat:

orichalcos
Március 1-tõl lehet a tényleges rendelést leadni.

My streams: https://beam.pro/oriic

Hello!
A CD Galaxis-ban rendeltem elõ a CE-t,azt nem tudja valaki a tényleges meg rendélést mikortól lehet leadni,mert eddig még nem kaptam semmilyen visszajelzést és nem szeretnék lemaradni róla.<#smile>
Meg azt hogy 9.-én szállítják ki vagy elõfordulhat hogy 1-2 nappal elõtte,mert általában 8.-a körül kapok fizetést.<#smile>
Azért kérdezem ezeket mert nem szoktam elõrendelni,általában megjelenés után veszem meg vagy aznap személyesen.A válaszokat elõre is köszönöm.

Vraaanyek
Ha elõrendeltem február elején konzolokszervize.hu-n a CE-t, akkor az már ténylegesen meg is lesz, tehát olyan nincs, hogy elfogy pénteken délutánig, és már nem kapom meg?? 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Nem csak lehetséges, hanem azok is.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Nem tudom,mire gondolsz,de méretük ennyi.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Renjike
az lehetséges hogy az ME2 Cerberus kódos DLCk a Normandy Crash site (62 M😎 , Zaeed dlc (498 M😎 Hammerhead DLC (474 M😎 Cerberus Weapon and Armor (17.8 M😎 és Cerberus Arc Protector (4.4 M😎?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
nemtudom én most inkább nem is nyomom , várom h online legyen a cucc.

lehet 😊 az én Shepem ellenben egy seggfej, xenofób és seggfej döntéseket is hoz 😄 bár azért a 2-ben igyekeztem életben hagyni az embereket, mert az én shepem mindig a lehetõ legjobban végzi el a küldetéseit <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Pedig az a legjobb móka. Egy igazi seggfejet játszani, aki ellenben értékeli az életet, és jófiús döntéseket hoz. Vagy épp egy szenteskedõ alakot, aki rettentõ kedves, de mindenki elpatkol körülötte.
Optimus Prime
Nálam is dettó, bár, ha épp nem az Arrivalt akarom tolni nem számít, ugye? Egyébként a BioWare és ME oldalak se jönnek be. Biztos Harbinger átvette az irányítást. 😄

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Renjike
én nem mondtam hogy a végigjátszásom renegát csak hogy a pontok maximumon vannak a 2. részben bázist én is odaado ma cerberusnak . minden meg lehet oldani renegát módon is hogy túlélje ez meg az 😊 PL wrexet lehet fenyegetni , Sarent is , a tanácsnak párszor beszólni , megszakítani az adást és hát a kedvencem a riportert leütni 😄D

bocsi de ha jól értelmezem a leírást akkor pontosan mi renegade a végigjátszásodban a pontokon kívül? az a lényeg hogy a döntések és a pontok némi párhuzamot mutassanak... bár ez a te dolgod😊
nálam: wrex halott, ashley halott, rachni queen halott, tanács halott, Sarent én nyírtam ki, Anderson a Councilor, ja és persze a cerberus megkapta a bázist és Legion-t is <#taps><#taps><#taps>
Renjike
nekem ME2ben az ea onlinera nem enged fel beváltani a Cerberus kulcsomat , azt írja a szerver nem elérhetõ :/

Marci0115
nah behalt a multi?

Renjike
Rachni queen is él. ezt elfelejtettem.

Renjike
na Xboxról váltottam PCre 😊 az 1. résznek pont most lett vége , Renegát pontjaim maxon voltak , a paragon nemtudom pontosan. Kaidan halott , Wrex él , Liara a románc , a tanácsot megmentettem , Sarent agyonlövettem saját magával 😄 , Anderson lett az emberi tanácsos.
Ha már a betegségem miatt ki nem mehetek , nekiállok a 2. résznek 😊)

Optimus Prime
7900?! Eh, de nézem 990 Ft a posta, bár még így is olcsóbb, mint ha az 576-ba venném, ami helyben van.
Eh, mit álmodozok... 😞

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Normál verzió PC-re a gameshop.hu-n, ott 7900.
CE PC-re már valószínûleg out of stock, de a konzolokszervize 16k-ért, mert ingyenes a házhozszállítás. Helybeni átvétellel viszont a gameshop.hu olcsóbb, ott 15,5.
Optimus Prime
Úgy csinálják, hogy újonc is élvezze. De sokkal jobb a hatás, ha ismered "személyesen" a helyeket és személyeket, meg te döntöttél itt-ott mit és hogyan történt. Ég és föld pl. a 2-ben Illium, egy követ nem lehet úgy eldobni, hogy egy az elõzõ részbõl ismerõs arccal ne fuss össze. Persze, ez attól is függ, hogy döntöttél egy-egy személyrõl.

Nekem az elsõ tetszik. Csak azt a kopasz izét szedjétek le róla. 😊

zzeN
Megtudná vki mondani,h honnan szerezhetõ be a legolcsóbban a játék?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

A második kép szerintem is.De mindhárom jó.Majd a "felesleget" elkérem a wirágos topikomba.😊
Más:Kéne ide egy hg szerintem.Sok ember nem fogja elolvasni a banner alatti részt.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Köszi 😊

&#63743;

Piszkos  Fred
Ráadásul sokkal epikusabb lesz a harmadik, ha elõtte végigküzdötted az elõzõ kettõt 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

PiszkosFred
Youtube: mass effect in 10 minutes, es mass effect 2 in 10 minutes. Ha nem akarod vegigjatszani, akkor ez aranylag kepbe rak. Bar, ha van ra idod, javaslom a vegigjatszast, kivalo jatekmenet es interaktiv tortenetvezetes egyvelege a jatek, kar kihagyni az elmenyt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok!

Kell ismernem az elõzõ két részt ahhoz, hogy legyen értelme megvenni a játékot?

&#63743;

koschwarz
ja, csak mi az?<#falbav><#fejvakaras><#falbav><#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SZEG007
bazz nincs egy ipari alpinista se ott San Francisco környékén aki fanatikus Mass Effect rajongo, és lehozná?

Victor1103
második

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ryder62
Igen, a 2-es nagyon jó kép. <#smile>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ha ez itthon történik, már rég kivágták volna a fát, amin fennakad a ballon, függetlenül attól, hogy természetvédelmi terület, vagy védett fa...

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

PiszkosFred
2-esre szavaznek en is, az egyik legjobb es legkifejezobb kep ami keszult a harmadik reszhez.

PiszkosFred
Ha ez itthon tortenik es ennyit tokolnek mint azok az usaban, akkor mire lelovik a ballont es leesik a kapszula, kiderul, hogy valaki mar regen felfeszitette a tarolot es kilopta belole a dvdt 😊

Az elsõre voksolok.
Lehet, hogy természetvédelmi terület, azért nem vágták ki a fát. A képeken látszik, hogy sûrûn van sok vékony ága a fának, azt nem olyan könnyû megmászni, és elég magasan is van a ballon.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

nem értem miért nem mászott még senki sem fel...
vagy esetleg a fát is kivághatnák😄

PSN ID:misi2mezei

dan5445
2!!!

penge96
Na, a 2-at bannerbe, most! 😊

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

zzeN
2.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IJIazz
Lehet válogatni:

IJIazz
Elég, ha Sopronig eljut <#eplus2>

penge96
Akkor mindegy. :/

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

JethroHUN
Az kicsit több mint 800Km, Budapesttõl. A eddig ballonok nem repültek még 200Km-t sem. <#shakehead>

JethroHUN
De szerencsétlenek ezek az amerikaiak... burgonya lövõ puska... lol Arra képtelenek hogy leszedjék a fáról.

penge96
A berlinit akár erre is fújhatja a szél. 😄

27-én Londonban, 29-én Berlinben küldenek majd fel kettö-kettö ballont.