Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azoknak akik még mindig akarják felfogni miért keltett ekkora felháborodást ez a dlc, nekik ez a válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
My streams: https://beam.pro/oriic
amúgy meg VÓTMÁ.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
elég hoszu, de jobban öszefoglalja a Day 1 DLC körüli problémákat:
A CD Galaxis-ban rendeltem elõ a CE-t,azt nem tudja valaki a tényleges meg rendélést mikortól lehet leadni,mert eddig még nem kaptam semmilyen visszajelzést és nem szeretnék lemaradni róla.<#smile>#smile>
Meg azt hogy 9.-én szállítják ki vagy elõfordulhat hogy 1-2 nappal elõtte,mert általában 8.-a körül kapok fizetést.<#smile>#smile>
Azért kérdezem ezeket mert nem szoktam elõrendelni,általában megjelenés után veszem meg vagy aznap személyesen.A válaszokat elõre is köszönöm.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
nálam: wrex halott, ashley halott, rachni queen halott, tanács halott, Sarent én nyírtam ki, Anderson a Councilor, ja és persze a cerberus megkapta a bázist és Legion-t is <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Ha már a betegségem miatt ki nem mehetek , nekiállok a 2. résznek 😊)
Eh, mit álmodozok... 😞
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
CE PC-re már valószínûleg out of stock, de a konzolokszervize 16k-ért, mert ingyenes a házhozszállítás. Helybeni átvétellel viszont a gameshop.hu olcsóbb, ott 15,5.
Nekem az elsõ tetszik. Csak azt a kopasz izét szedjétek le róla. 😊
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Más:Kéne ide egy hg szerintem.Sok ember nem fogja elolvasni a banner alatti részt.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kell ismernem az elõzõ két részt ahhoz, hogy legyen értelme megvenni a játékot?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
vagy esetleg a fát is kivághatnák😄
PSN ID:misi2mezei
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"