Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tudod a szokásos sztereotípia még mindig él, miszerint a kisfosmonitor elõtt gubbasztó görnyedt hátú pécés szenved fülessel a CS-ben... (holott ez sok-sok éve már nem igaz, fõleg mióta elterjedtek az LCD TV-k)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Milyen laptopod van?
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Összvissz azé játszom monitoron, mert a monitorom annyira ûberfaszául hihetetlen kewl képet ad, hogy utána még a nagy kijelzõ sem tudja mindig elcsábítani az embert.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Saját véleményem szerint ha már pc akkor egér+bill, valszeg ök is így gondolják.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sovereign hangja és stílusa az 1-ben és Harbinger hangja és stílusa a 2-ben, de ami engem megmosolyogtat, az amikor átveszi egy Collector felett az irányítást.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Valaki meg tudja mondani, hogy manapság, amikor minden játék kijön XBOX360-ra és minden PC-s játék támogatja az XBOX360 controller használatát PC-hez, akkor miért pont a Bioware játékok azok amikben PC-n nem lehet controllert használni? Nem nagy meló megcsinálni hogy menjen controllerrel, lévén, hogy oda kell rakni pc billentyû leütés mellé az XBOX-os gombot, amit XBOX360-ra amúgyis implementálnak.
Szóval egyszerûen nem értem, hogy egy 2 perces munkát miért nem végeznek el a PC-hez, minden játékhoz megcsinálják manapság. Keresgéltem official forumokon és nem tudtak értelmes választ adni a készítõk.
Az utolsó tényleg sikerült live action trailer a Skyrimé volt. Ez... ah, inkább maradtak volna az ME2 minõségû launch trailernél, mert az, az nagyon el volt kapva. Nem hiszem, hogy nem sikerült volna összeszedni valami olyasmit.
De hogy maga a játék teljes fényében milyen lesz, azt egy bugyuta tv-spotból elég merész dolog megítélni. Én várom a teljeset, és valószínûleg kiválóan fogok szórakozni, nem olyan jól, mint az elsõvel, de még mindig remekül, sokkal jobban, mint bármely más kiadó játékaival szoktam (Portal1-2 természetsen kivétel)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mindenki tudta, hogy mirõl fog szólni a finálé, a trailerek sem mutatnak mást!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Szerintem teljesen bele illik a képbe egy túlélõ prothean 😛
Egyébként most szerintetek tényleg* akart lenni.
PSN ID:misi2mezei
még ha igazi formájában lenne,de már õ is Collector volt...
Egyébként most tényleg ilyen hülye köcsög a BioWare,hogy olyan fizetõs DLC-t adjon ki ami szorosan kötõdik a történethez?
Egyébként meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID:misi2mezei
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Amúgy engem a first day DLC-vel kapcsolatban nem az zavar, ami a többieket. Inkább az tény, hogy találkozunk élõ protheánnal. Egyéni véleményem, hogy sokkal jobb volt a sztori úgy, hogy teljesen kihaltak (Vigil is megmondta, hiába a stasis pod-ok, végtelenségig azok sem mûködtek, amellett hogy a Reaper-ek is elég "thorough"-ok voltak). Számomra illúzió romboló egy élõ protheán. Pont ezért én lehet, hogy teljesen kihagyom ezt a DLC-t. A elsõ pár végigjátszásból biztosan. De valamikor kíváncsiságból (lore) úgyis kipróbálom majd.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
My streams: https://beam.pro/oriic
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
http://www.youtube.com/watch?v=pgnY6GoMt8I&feature=player_embedded
kamerás
http://www.youtube.com/watch?v=cypvwdX2F7U
Jövõ héten normális minõségben jön.
Magáról a trailerrõl: Hát nekem nem jön be.
*- pláne h meg zéró info van ezzel kapcsolatban, de hogy a sirórivó nubok azt gondolják h vmi nagyból maradnak ki ha nem veszik meg. elárulom, mivel dlc, valószinu nem.
anti hero