Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgylátom, végülis kicserélték a bannert.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Írtam a moderátor topikba, hogy cseréljék le a bannert, mert hónapok óta azzal kapcsolatban is csak a nyivákolás megy, de senki nem képes semmit cselekedni (régen is a volt bannert én tetettem be...). Verjétek...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Van egy Xpadder nevû program, azzal be lehet állítani, hogy a kontroller melyik funkcióját értelmezze a számítógép valamelyik billentyûként, vagy égérmozgatásként

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Én nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de alapvetõen nem azért járok ide, hogy folyamatos szõrszálhasogatást, sírást-rívást olvasgassak! Még nem is olyan rég voltak itt érdekes témák, de az eszem megáll, hogy egyesek mindenbe, szó szerint mindenben találnak hibát, semmi sem tetszik, és ebbõl rögtön le is vonják a következtetést, hogy bukta lesz a játék. Ez a fajta viselkedés ezerszer jobban taszít, mint bármilyen spoiler.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sir Quno Jedi
Látom nem sikerült értelmezni amit írtam. Nem a kontrolleres irányítással van gond, hanem hogy szerintük PC-n nem lehet nagykijelzõn+nagyhangfalon+fotelból tolni, hanem ez konzol privilégium. Ami kissé butuska hozzáállás. Már csak azért is, mert ha valamit lehet jobb grafikával, jobb framerate-tel és nagyobb felbontáson tolni, akkor miért ne?!

Tudod a szokásos sztereotípia még mindig él, miszerint a kisfosmonitor elõtt gubbasztó görnyedt hátú pécés szenved fülessel a CS-ben... (holott ez sok-sok éve már nem igaz, fõleg mióta elterjedtek az LCD TV-k)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Vraaanyek
Az semmi, nekem 15,4" -> 1280 x 800...
Milyen laptopod van?

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

JethroHUN
Nekem 15.6"-csel kell beérnem <#rinya> és csak 1366*768 as felbontásban <#vomit>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Úgy imádom(behalok tõle, ha jobban tetszik) az ilyen hozzászólásaidat, amikor megmutatod nekünk alattvalóknak, hogy milyen is az igazi "élet". Me mé zavar téged, ha a srác kontrollerel szeretné irányítani a megvásárolt játékát?
Ó, bizony én is remélem, hogy igazam lesz, mert el tudok képzelni egy DA2 fiaskót is, de nagyon nem akaródzik elképzelnem. 😊
Sir Quno Jedi
Behalok tõletek?!?! Nekem aztán van 3 méter széles spéci vásznam és kivetítõm hozzá és mindeféle konzolom ÉS pc-m, de valahogy sosem akadályozott meg a PC abban, hogy a pcs gammákat nagy kijelzõn toljam, ha éppen ahhoz volt kedvem (pl. vicces, mikor starwars-os stratégiában fél méteres csillagrombolók úszkáltak a falon 😄DD)?!?! Szóval nem látok összefüggést az egér+bill. kontra kontroller téma és a nagy kijelzõ+nagyhangfalakon az igazi fotelbõl?!?!!??!?!!?? ME mé???

Összvissz azé játszom monitoron, mert a monitorom annyira ûberfaszául hihetetlen kewl képet ad, hogy utána még a nagy kijelzõ sem tudja mindig elcsábítani az embert.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

penge96
Pontosan így vagyok ezzel én is.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Én már többször is próbáltam ezt a játszunk HD TV elõtt témát, de valahogy nem jött be. Kényelmesnek valóban kényelmes, de valamiért sokkal jobban át tudom élni a játékot ha a monitort bámulom.
A megjelenéskor egybõl PC-n toltam a demot, de hétvégén kipróbáltam PS3-on is. Való igaz jobban feküdt a bill+egér irányítás, de azért van egy fajta hangulata, mikor 102 centin látod az eksönt és rendes hangfalakból dübörög a hang😊

Azért ez elégé ellenmondásos, hogy "õk is így gondolják". Lehet egy izmos gépen, teljes HD-ben, maximális grafikával, HDMI-en keresztül kirakva akarja egy 50-es TV-n játszani fotelbõl, kényelmesen, hátradõlve. Így eléggé nehéz egérrel és bill-el játszani, annak ellenére, hogy PC-n játszana. Szóval, talán tényleg illene megadni a választás lehetõségét.
wedge31
Sajnos ide nem járnak BW-és arcok talán a hivatalos fórumon érdeklödj.
Saját véleményem szerint ha már pc akkor egér+bill, valszeg ök is így gondolják.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Miért akarnál PC-hez kontrollert használni? 😄
Optimus Prime
Remélem igazad és csak hype/promó része a dolognak. Mindenki tudta, hogy eljön ez a nap, csak pl. Sovereign Eden Prime-os feltûnése után én másképp képzeltem el. Harbinger dumáitól is a hasam fogom a 2-ben.
Sovereign hangja és stílusa az 1-ben és Harbinger hangja és stílusa a 2-ben, de ami engem megmosolyogtat, az amikor átveszi egy Collector felett az irányítást.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

enlightened
Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani, hogy manapság, amikor minden játék kijön XBOX360-ra és minden PC-s játék támogatja az XBOX360 controller használatát PC-hez, akkor miért pont a Bioware játékok azok amikben PC-n nem lehet controllert használni? Nem nagy meló megcsinálni hogy menjen controllerrel, lévén, hogy oda kell rakni pc billentyû leütés mellé az XBOX-os gombot, amit XBOX360-ra amúgyis implementálnak.

Szóval egyszerûen nem értem, hogy egy 2 perces munkát miért nem végeznek el a PC-hez, minden játékhoz megcsinálják manapság. Keresgéltem official forumokon és nem tudtak értelmes választ adni a készítõk.

Én sem vagyok teljesen megelégedve a trailerrel, tényleg szép és jól összerakott, de ha az élõszereplõs bemutatókat nézzük a Halo ODST és a Halo Reach live trailere köröket ver rá. Hogy õszinte legyek egyik ME 3 trailer se nyerte el igazán a tetszésemet, teljesen átlagosak, nincs bennük semmi extra, egyedül csak a take Earth back vágott verziója emelkedik ki (a vágatlan igaz, hogy hosszabb, de valahogy nagyon össze-visszaság lett belõle). Még a launch trailerben bízom, azok általában minden játéknál ütõsek szoktak lenni, szomorú lennék, ha pont a harmadik részhez nem tudnának egy igazán jó trailert összerakni.
Mi ebben a színpadias? Ez nem színpadias, hanem vérciki.
Az utolsó tényleg sikerült live action trailer a Skyrimé volt. Ez... ah, inkább maradtak volna az ME2 minõségû launch trailernél, mert az, az nagyon el volt kapva. Nem hiszem, hogy nem sikerült volna összeszedni valami olyasmit.
De hogy maga a játék teljes fényében milyen lesz, azt egy bugyuta tv-spotból elég merész dolog megítélni. Én várom a teljeset, és valószínûleg kiválóan fogok szórakozni, nem olyan jól, mint az elsõvel, de még mindig remekül, sokkal jobban, mint bármely más kiadó játékaival szoktam (Portal1-2 természetsen kivétel)
PiszkosFred
No meg a TV-ben mi fogja meg jobban az embert, aki nem tudja mirol van szo? Ha a Reaperek pusztitanak egy tokismeretlen kitalalt bolygon, vagy ha a Foldet tamadjak? Utobbit kozelebb erzi magahoz mindenki.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vraaanyek
Pláne, hogy eddig kézzel-lábbal védted a játékot, most meg te is ugyanúgy szeded elõ a felesleges lehúzásokat.
Mindenki tudta, hogy mirõl fog szólni a finálé, a trailerek sem mutatnak mást!

penge96
Már tényleg mindenért nyavajogtok? Istenem, pont ez a lényeg, hogy ne legyen minden trailer ugyolyan. És valakinek bejön ez a drámai, teátrális dolog, pl. nekem személy szerint semmi bajom nincs vele. Attól még, hogy nektek nem tetszik pár dolog nem feltétlen a BioWare esik át a ló túloldalára. No offense.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Optimus Prime
Ez az új trailer... Itt mintha jobb minõség lenne. De akárcsak az elõzõ: ez már túl teátrális. Nagyon átestek a ló másik oldalára a fiúk. Az 1-ben epic volt, a 2 olyan idõhúzás és visszaesés, a 3 meg átmegy Holllywood-i "hú, eljött a világvége! mi lesz most velünk? de nem, ott jön! a hõs, a megváltó, a messiás, az isten az egyszemélyes Rambo!". Az 1 epic volt, a 3 már teátrális. A kettõ között kicsi a választó vonal és könnyû rossz felé dõlni a pallón, de...

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Szerintem meg a Reaperek simán klónoznak 1-2 Begyûjtõt, ha szükség van rá. Megvan nekik a technológiájuk, meg õk alakították át a Protheanok DNS mintáját, "megteremtve" a Begyûjtõket. Szóval itt nincs semmi logikai baki. 😉

Vraaanyek
Õõõ...nem tudom te milyen képet nézel, de hogy maximum nagyon messzirõl van köze a begyûjtõkhöz, az fix, pláne, hogy ebbõl a szempontból kár spekulálni, hisz biztosan ki van mondva már rég, hogy prothean lesz!
Szerintem teljesen bele illik a képbe egy túlélõ prothean 😛

ezt jól elírtam...
Egyébként most szerintetek tényleg* akart lenni.

PSN ID:misi2mezei

a kép alapján ami volt ez is inkább Collector aki átállt szerintem.
még ha igazi formájában lenne,de már õ is Collector volt...
Egyébként most tényleg ilyen hülye köcsög a BioWare,hogy olyan fizetõs DLC-t adjon ki ami szorosan kötõdik a történethez?
Egyébként meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg az Eden Prime-on lehet majd felvenni,szal nem hinném,hogy ott lenne több Protián is akikkel ne lehetne találkozni a DLC nélkül...(elvileg lesz oda egy küldetés és ott találkozunk vele ha meg van a DLC)

PSN ID:misi2mezei

Nekem úgy rémlik hogy a collectorok genetikailag azonossak a protiánokkal szóval szerintem valahol itt lehet a kutya elásva

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Szerintem nem rossz ez az új trailer. Lehet, hogy a CGI "szarabb", de az élõ szereplõk miatt realisztikusabb a támadás drasztikussága.

Amúgy engem a first day DLC-vel kapcsolatban nem az zavar, ami a többieket. Inkább az tény, hogy találkozunk élõ protheánnal. Egyéni véleményem, hogy sokkal jobb volt a sztori úgy, hogy teljesen kihaltak (Vigil is megmondta, hiába a stasis pod-ok, végtelenségig azok sem mûködtek, amellett hogy a Reaper-ek is elég "thorough"-ok voltak). Számomra illúzió romboló egy élõ protheán. Pont ezért én lehet, hogy teljesen kihagyom ezt a DLC-t. A elsõ pár végigjátszásból biztosan. De valamikor kíváncsiságból (lore) úgyis kipróbálom majd.
Senkit nem szopatnak szarrá Te szánalmas pöcs.

Nem alattomos húzás. Így mûködik a játékfejlesztõ biznisz. Nem nagy ügy. Az eljárásról is volt már linkelve kép, persze ezt minden rinyálós szereti figyelmen kívül hagyni. Kezd tényleg unalmas lenni ez az egész sírás, mivel úgy sem tud rajta senki sem változtatni, és azt sem tudjuk, hogy mi lesz a DLC-ben.

És mi van akkor?

Jól néz ki. Félig élõszereplõs, félig CGI. Érdekes.

kemszi2
nálam az Ocean Princess viszi a prímet 😊
Gabor77
Hát, az biztos, hogy az aláfestõ zene teszi naggyá ezt a trailert...ennél jobbat nem igen találni 😊

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Prince23
Beágyazva:

ez csak Xbox Live verzió, azért ilyen HQ a minõsége.

hat a take back earth extended 1000szer jobban libaboroz foleg amikor beuszik a normandy es szetbombazza a huskokat :d

anti hero

PiszkosFred
Egyik kedvenc trailerem, de legyunk oszintek, a TSfH zeneje az, ami igazan nagyszeruve teszi. Akarmilyen kepkockat keversz arra a zenere, az epikus lesz 😊 De ketsegtelen, hogy jo lenne egy ilyen hivatalos felvezeto (is).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

orichalcos
Most nézem, azért ez sem teljesen hd, de legalább nem kamerás. Viszont nekem továbbra sem jön be.

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Wow, ez gyors volt.Köszi.

Csak konzolt szórtak szét?😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

orichalcos
A srácok akik megtalálták a Vegasi xbox verziót, olyan versenyt indítanak mint a tombola, és kisorsolják.

http://www.youtube.com/watch?v=pgnY6GoMt8I&feature=player_embedded

Állat! Filmet!!!!!! <#eljen><#eljen>
orichalcos
Jövõ héten amúgy is jön launch trailer is szerintem.

Nem rossz, de egy Mass Effect 2 launch traileréhez hasonlónak jobban örülnék.
orichalcos
Mass Effect 3 "Fight" Trailer
kamerás

http://www.youtube.com/watch?v=cypvwdX2F7U

Jövõ héten normális minõségben jön.

Magáról a trailerrõl: Hát nekem nem jön be.

fészpalm a sirorivo nuboknak, kinem szarja le h proteán, cska egy dlc-s szar kis nub csapattars lesz es egy nagy nulla content jon ezzel a jatekba, nem ertem a SIRÁST*

*- pláne h meg zéró info van ezzel kapcsolatban, de hogy a sirórivó nubok azt gondolják h vmi nagyból maradnak ki ha nem veszik meg. elárulom, mivel dlc, valószinu nem.

anti hero

Rayden02
Ezt a dagadt faszt!<#idiota>/Facepalm

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition