22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Még a 45 perces demót végig kell tolni, ami a prologue után van. Figyelem! Az átvezetők és a párbeszédek ideje nem számít bele! A demót a Store-ban a Free Games alatt lehet megtalálni. Fontos, hogy a játékon belül is lépjünk be az EA accounttal. -
Darun #18159 Igen, a páncélt a felrakás után rögtön adja. Miután sikerült a grafikán állítanom, nemrég (1-2 hónapja) végigtoltam a demot, de nem kaptam meg a Chakram launcher-t. Szóval én nem vagyok biztos benne hogy még mindig él e. -
Llew #18158 működik, felraktam elindítottam és rögtön fel is dob egy ablakot, hogy megkaptam egy mass effect 3 páncélt -
Llew #18157 Kösz, igen, közben már én is rájöttem. -
Evoluti0N #18156 Próbáltad böngészőből elindítani a töltést? Ott van pont középen. -
Llew #18155 azt mondja, hogy az origin-on belül kell letölteni, de én ott nem találom, csak a teljes KoAR játékot, meg a fizetős kiegjeit. -
Evoluti0N #18154 Elméletileg végig kell játszani a demot hozzá, de én csak felraktam és már úgy is megkaptam érte a cuccokat. -
azért vedd meg inkább Kingdoms of Amalur: Reckoning-ot, mert jó 
btw promós cuccokat máshogy is elő lehet kapni single-ben, volt erre direkt egy modolt coalesced.bin, amivel egy gombnyomásra ott terem tárgyak között. -
Igen, a Reckoning demót. Megerősítenéd, hogy még mindig él eme promóció? Bár konkrétan sehol sincs írva, hogy időhöz kötött lenne, de az ellentéte se.
Nagyon részletes hír. Szinte gondolkozok rajta, hogy ha lesz olcsón megveszem a Reckoning-ot, csak hogy használhassam az ME-s cuccokat. :D -
Jól átolvastam a dvd papírjati! Most nézem hogy van valami játékdemo amit ha végigjátszok akkor kapok egy új páncélt meg fegyvert! :)
Még jó hogy újra kellett telepíteni! -
Evoluti0N #18150 Ja, na meg persze az Extended Cut. -
Nálam ez akkor van, ha a játék nem lett rendesen leállítva. Ergo lefagyott vagy hasonlók ,netán crash, kék halál, stb. Akkor nem tudja szinkronizálni a fájlokat és ezért kérdi, hogy melyiket használja. Célszerű mindig a merevlemezen lévőt használni, de dátumból amúgy is látszik melyik a frissebb.
A Cliuddal csak egy baj van: az ME2 mentési rendszere, elrendezése más, így a profile-t nem menti! Ergo az achik nem maradnak meg. Ahogy nézem az 1 és 3 viszont ugyan tárolja, ahol a mentéseket. -
Evoluti0N #18148 From Ashes és Leviathan. Ezt a kettő van egyelőre. Mindkettőt érdemes felrakni. -
Llew #18147 Tegnap kezdtem játszani, és az lenne a kérdésem, hogy van olyan . leginkább sztori - DLC a ME3-hoz, amit mindképpen érdemes beszerezni még menet közben, mielőtt végig vinném a játékot? -
GreyWarden #18146 Én a felhőt szoktam választani, de folyton megkérdezi:DD -
Evoluti0N #18145 Jaj, nálam volt ilyesmi egyszer. Akkor, amikor ilyen új kinézetűre frissítette magát az Origin. Mondjuk nekem nem volt nehéz választásom, mivel felhőbe nem mentettem (szal nem is értem, h miért tette fel ezt a kérdést) és azt választottam, h a gépen levőket tartsa meg. Azóta nem kérdezte meg többször. -
GreyWarden #18144 Nekem az utóbbi hetekben az a probléma merült fel, hogy az ME3 indításánál majdnem minden alkalommal egy üzenetet dob ki felhőmentési problémára hivatkozva. Azt írja:
A ME3 alkalmazáshoz használt adatok nem egyeznek az ezen a gépen tárol adatokkal.
És akkor két opció közül választhatok, ha el akarom indítani:
Fel. adatok használata v. a helyi adatoké, de ha az egyiket használom, akkor a másik értelemszrűen kitörlődik. Valakinél már történt ehhez hasonló. Tudjátok, hogy ez miért fordul elő folyton? Választ előre is köszönöm. -
CHROME #18143 áááááááááááá
Ez jó volt :)
-
bendáj17 #18142 Igaz az tényleg összejöhet :D Rendben köszönöm a választ. -
Esetleg a fórumot érdemes nézni, legutóbb írták napi szinte, hogy mennyi volt meg az extractionből. Így sikeres is lett. De szerintem a 600000 Atlas kill összejön, nem olyan abszurd, mint a 3 millió Banshee. -
bendáj17 #18140 Valahol meglehet nézni hogy a hétvégi feladat hogy áll? vagy hogy az egyéni dolgot teljesítettem-e? -
szevasz!
ő igen. -
CHROME #18138 Sziasztok!
Valaki game?
-
bendáj17 #18137 nálam is az előbb már épp vége lett volna (30 s volt) erre megszakadt az egész. Most meg laggolt így érdekes volt lőni meg minden. Na mindegy, fenébe milyen idegesítő tud lenni. :( -
9. -10. wave környékén fordult elő 2 hét alatt 5ször kb... :) -
Evoluti0N #18135 Helyesbítenék. Az imént ismét megtörtént. Nem csak nálad van hiba. -
Evoluti0N #18134 Nekem tegnap csinált ilyent csak. Gépújraindításig nem is működött rendesen. Miután újraindítottam a gépet frissített az Origin és azóta megint tökéletesen működik. -
Mostanság másnál is szétkapcsol az Orign/EA server? 1 hét alatt vagy 4x dobott le. Multinál zavaróbb, singlenél megy tovább. De hogy kilépek még az Origin is offline módba megy, pedig a net nem megy el. Plusz a my games ablakban valamelyik barátom profilja látszik.
Azért is fura, mert én sokat használom az Origin ME 1-3, DS 1-2 is tolom rendszeresen, de csak az Me3-nál csinál ilyet. -
Én is köszönöm Rastafunrise-nak, legalább te visszareagáltál és lenyomtunk 2en egy bronzot! :) -
CHROME #18131 Thx a gammát! este folyt.
-
CHROME #18130 Oops...szóval CHROMED75 az iD-m :) -
CHROME #18129 Szasztok!
Van majdnem 2 órám szabadon.
Gyors squad goal-t valaki?
Csinálok egy game-t, low N7 ratinggel várok bárkit(means, nincsenek lvl X cuccaim, ergo max silver megy többé-kevésbé sikerrel)
Turian, Krogan, Salarian welcome.
Origin ID: CHROMED7
-
Evoluti0N #18128 Na most gyorsan adok magamnak egy pofont mert y-nal írtam az asari-t.
-
Evoluti0N #18127 Lenyomtam egy only asary meccset a squad goal miatt. Ennyi biotikus robbanást nem láttam még :D -
Evoluti0N #18126 Most nézem guglin, és tényleg. Wow, ezt nem is tudtam :) -
Én olvastam a credits-ben, de nem tudtam ő Stargazer... azaz, hogy ki is pontosan. :) Sose felejtem el azt az epilógust.
Vraaanyek: aki Pesten lakik annak jó, aki nem... -
A legbarátibb elbattyogni az Őrnagy utcába a stadionoknál az überkonzolba, ott 3290 forintot kóstál 1600 BW pont, ergo nem egész 6 euróra jön ki 800 pont! -
vg #18123 Tudtátok, hogy Buzz Aldrin a végén az öreg fickó hangja? -
Tegnap végig vittem a Leviathan DLC-t. Spoiler nélkül: remek DLC, 3 új és nagy helyszínnel, plusz egy rendkívül hangulatos Citadel résszel. Meg ugye a két spéci fegyver At-12 shotgun és az Argus rifle. A sztori is érdekes, hozzá tesz egy adagot a főszálhoz, de mint valahol olvastam érdemes úgy végig tolni, hogy már egyszer végig lett játszva az egész játék.
Ja, és minden csapattagnak van egyedi dialógusa minden helyszínen és a küldetések után/között is!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoileresen. Elsőnek is fantasztikus Dr. Bryson laborja! Pleisosaurus, Sovereign darab és hasonlókkal díszítve, nagyon hangulatos lett, főleg hogy Shepard és EDI kommenteli. Én azt hittem az olvasottakból, hogy sokkal kisebb és kevesebb jelentőséggel bír majd, de nem. Tetszett a sok megvizsgálható tárgy, kicsit olyan volt így, mint egy point-and-click és nem aim-and-shoot játék. A bányásztelep hangulatos és ijesztő is. Az a sok indoktrinált bányász... :D A "dig site" változás, szép, napos és sivatagos/kanyonos rész. Sok-sok Harvesterrel az égen. Az utolsó óceán bolygó is jó lett, bár a vizes/esős hatás az Arrival-ban jobb volt. Ellenben a háborgó óceán szerintem nagyon jó meg lett csinálva, nem úgy mint a Földön a tó. És a Leviathan... jól értem, ők voltak az első faj? Ők hozták létre a Catalyst-et, aki a Reaperek, csak kicsit rosszul sült el és ezért van a harvest.
Összességében szerintem megéri a 800 BW pontot. Origin már 8 euró és nem 10. Nem tudom ki kapott egy Origin hírlevelet, amiben volt egy 20% kód. Azzal igazán "baráti" áron megszerezhető. ME fannak kötelező darab. -
Kösz! :)