Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
"Why we can 't live in Mass Effect world in real ?
God why ?!"
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Igaz, hogy egy trubute cover, es nem original ingame music, de ajanlatos meghallgatni, zsenialis a csajszi (bar aki jatszott mar a Skyrimmel, az mar talalkozott a munkaival korabban, igy vszinu a Shepard dallal is) 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Esetleg kiegészíteném még az "An End Once and For All" -al és az End Credits -el bár ez utóbbi az egész sorozat hangulatát adja vissza egészen korrektül.
Ettõl függetlenül szerintem a Vigil -es rész volt az egyik legmeghatározóbb az egész sorozatban. Az a szomorúság amit abban a jelenetben árasztott a játék egyik jelenethez sem fogható.
ME1: Virmire Ride, Spectre Induction, Uncharted Worlds
ME2: Suicide Mission, Normandy Reborn, Overlord: Combat theme, Shadow Broker: Battle theme, Kasumi Stolen Memory.
ME3: Cerberus Plot, Creation, Fleet's Arrive (egyenlõre)
anti hero
anti hero
Pedig én minden küldetést megcsináltam, lehet egy helyen rosszul lore-t indíottam el? Thessián lehet az régi investigate választani, amikkor van charm opció, utána meg a jobb felsõ. A Reputation barom maxon van.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
De azt hozzá kell tennem hogy egyszer játszottam még csak ki a 3. részt, a 2. 3. végigjátszás után a zenék is jobban rögzülnek majd. Meg az OST-t sem hallgattam még annyira YT-on.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ráadásul ebben az endingben fel se száll a Normandy, amit nem is csodálok... :/
ui.: Ha ez szarkazmus volt akkor idézek Sheldon Coopertõl: "Ez szarkazmus? Ez szarkazmus!!!" 😄
De mint mondtam, ebbõl 3000 felett volt az N7. Egyébként egy promótálás 10-et ad az N7 lvl-hez és asszem 70 WA-t. Egyébként én is a Földre szállás elõtt fel szoktam nyomni multival a készültséget 100%-ra. Ettõl függetlenül elõfordulhat hogy mire tényleg oda is érünk, lecsökken 99-re, de sztem nem azon az 1%-on múlik.
Ahogy Fred is írta, a TIM nem assett ponttól függ, hanem a paragon/renegát pontoktól.
nálam szinte minden hiányosságot pótolt. így már bátran kijelenthetem, hogy eddigi gamer pályafutásom alatt a legjobb játéksorozat, amihez dolgom volt, az a mass effect.
valaki írta, hogy shep sisakja van valamilyen befejezés végén. az nem az övé, azon egy alliance logo van
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Ha a ME 2 mentéseim Felhõtárolóban van az originen akkor ugye nem kell a 2-dik részt telepíteni hogy importálni tudjam a 3-ba a mentéseimet.
Eddig a felhõtárolási lehetõséget még nem használtam.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hehe
Na mindegy. A Quarianok azért olyanok amilyenek, mert nem mertek kockáztatni a sok Talimancer miatt. A legbiztonságosabb megoldás egy szép emberi arc választása volt.