Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Calver
    ha caster-ként használod Sentinel-t, én inkább azért maradnék Stasis-nál. miért? mert legjobb CC Shepard-nak - ugyanis a lelkem Singularity/Pull-al szemben *instant* nála, nem lő bubit, ami... nos, baromi fontos. Liara/Javik-nak nincs ilyen gondja, náluk utóbbi két erő is instant, de Sentinel-el Shep emiatt simán leveri Adept Shep-et, mert tud mindent amit ő, csak... jobban.

ammo power-ekkel nekem csak annyi volt mindig is a gondom, hogy... nos, amikor 1-2 sec az erőid cooldown-ja, hányszor lősz? mert én kb ha 200 lövést eleresztettem az egész játék alatt... (plusz warp ammo amikor legutóbb teszteltem szimplán *nem működött*)

Defense Matrix viszont tényleg veszettül jó, én is azt használtam finálé alatt, ahol fontosabb volt CC-nél az, h ne lőjenek ki egy cseresznyemaggal, és ebben -70% sebzés erősen segít - na meg ha -200%-on vannak cooldown-ok, az ezekre is hat, szóval a 140%-os power speed penalty-ból lesz ~65-70% százalék (egyéb update-ek miatt), ami... nos, nem kellemes, de a halálnál mindenképpen jobb.

másik amit még megemlítenék Sentinel-el: Energy Drain geth küldik alatt, hogy tudj ne csak Tali-val (Energy Drain -> Overload), hanem Garrus/EDI-vel (Overload -> Energy Drain) kombózni... nagyon, nagyon hatékony tud lenni.