Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
nemnem, az "alapmodellre" gondoltam, ami pl a demóban is volt, röhej, de még nem dobta ki egy láda se 😄
meg a ex-Cerberus faszit se... ú, pedig milyet alkotnék azokkal a csápokkal 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Calver
anélkül is átmegy ha felhúzod, pont most próbáltam. <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

Optimus Prime
Egyébként, ha a Chakramhoz armor-peircinget használsz átmegy simán a Guardin pajzsán. Még level 1-es szinten is - én csak level 2-ig fejlesztettem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Calver
hja, Adept-el Paladin-t és Hornet-et használtam amint megvoltak, bármi különösebb súlytápolás nélkül megvolt 200%, bár amilyen baromi sokat Adept lövöldözik... <#bohoc>

DLC-s fegyverek megvannak (fõleg mert egy szimpla coalesced szerkesztés kell hozzá), Argus-t próbáltam, az én ízlésemnek kicsit túlzottan szór. Hurricane is vicces és gyönyörûeket csíp, de az is baromira nagyot rúg vissza.

most maradok asszem Chakram-nál, elég szépet sebez, félautomata, és pont elérem vele 200%-ot, aztán majd meglátjuk... bár tippre szokásos Paladin lesz a vége, imádom.

A justicar-re gondolsz?
szomferi
én majd Cerberus Harriert készülök magammal vinni, ha végre kidobná azt a kikúrt asari adeptet végre már 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Optimus Prime
Paladin jó, a Charkram is vagy amit én most szintén Sentinellel sokat használtam az Argus rifle - ha megvan. Egy SMG és a Carnifex elfér még mellett bõven. Gyakorta a legtöbb SMG annyira felfejleszthetõ mintha nem is lenne nálad.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Calver
van valami ütõs assault rifle? most épp Sentinel-el nyomulok stasis-al felszerelve (ami mellesleg baromi erõs, és gyakorlatilag jobb adept, mint az adept <#idiota>), és azon töröm a fejem mit érdemes Paladin-ig használni... vagy paladin helyett.

van egyáltalán olyan fegyver, ami valami lõszer power nélkül táposabb mint Paladin? Chakram Launcher egész vállalhatónak tûnik, csak csöppet nehéz, még ha van extra cipekedõ kapacitásom is adept-hez képest...

Optimus Prime
Nálam a vörös haj+zöld szem+szeplõk a nyerõ. A 3-ba végre rendes hajat is rendereltek neki.
Egyébként min. 3 félre FemShep van, a játékbeli, a hivatalos borító és eme "sötét" verzió, utóbbiból van MaleShep-es is, az olyan mintha sárba forgatták volna fejét.

nekem az elején nem tetszett, mert szõke haj+kék szem kombóra szavaztam a fészbúkon, aztán meg totál más lett... meg ilyen érdekes, lányos feje van, kiszel tünde sztájl szemöldök kombóval :S de kezdek vele megbarátkozni, liarával aranyos, lehet a következõ végigjátszásomban õ lesz a karim.

#16998: 1 fokkal jobban néz ki a játékban... emberibb feje van
FemShep-nek nem volt modellje. Facebook-on volt szavazás, ahol 6 Shepard közül lehetett szavazni valamelyikre. Aztán még külön lehetett a hajszínre és így végül az 5-ös számú lett vörös hajjal.
Optimus Prime
Ijesztõ!
FemShep modelje ki volt? Az 1-2-ben a haja zavar, bármilyen modelt használhattak volna, de nem. Pont a legrosszabb textúrákkal megáldott verzió lett az alap. Ettõl már csak Dr. Michel szárazfalevél haja rosszabb.

A "tojásfejû gyerekmolesztálót" <#idiota><#eljen> egyébként valós személyrõl mintázták.
Calver
nem akarom bántani BioWare designereit, de szegény alap femshep arca sem az... bár még mindig jobb a tojásfejû gyerekmolesztálónál aki az alap hím <#gonosz1>

Én olyan FemShepes háttérképet akarok, ahol Ash van a képen. Inkább a xenofób Ashley, mint az unalmas Kaidan.
Renjike
valami jó kis ûrflottás hátteret dobhatnának össze 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

nem valami profi munka... 😞
szomferi
hihetetlen, tegnap esett egy Black Widow <#gonosz1>
de inkább maradok a vorcha sentinel + cerberus harrier párosnál, brutál jóóóóó, imádok a vorchával aprítani 😄

Optimus Prime
Végre! Van FemShep-es háttérkép! Értelemszerûen Kaidennel Ash helyett.

Egészen pontosan 3100 is elég már EC esetén, mert kivették belõle a kötelezõ multi dolgot.
4000 EMS már elég bõven (szerepe úgyis csak a destroyed ending esetén van).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Vraaanyek
a Játék végén vagyok, másodszor viszem ki, jelenleg az extended cut miatt... viszont!... 5000valahányszáz EMS és 7000valahányszáz TMS pontom van, de a galactic readiness csak 82 %...kérdem én elég-e annyi az összes befejezéshez? csak mert nincs túl sok kedvem most multizni...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Ryder62
Jóvanna <#vigyor> -l XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

szomferi
akkor õ biza lopakodik egyfolytában 😄

Egy olyan renegade menetet toltam, ahol megölettem mindenkit, de soha többet. A csapattársaimhoz és az embereimhez ragaszkodom! 😊 Arról nem is szólva, hogy nagyon sivár lett úgy ME3, hogy csomó régi csapattárshoz tartozó szösszenet kimaradt.
Igen, ezért nem lett "tökéletes". Még az ME3 történetének ismerete nélkül toltam ezt a worst case scenario Shep-et. Így nem kalkulálhattam, hogy olyan élje túl a Collector bázist, aki amúgy is meghal a következõ részben (Thane). Majd egyszer megpróbálom újra. <#vigyor2>

Az meg szerintem nem ér úgy, hogy fel sem veszed a karaktereket. Tessék felvenni és megöletni/megölni. <#eplus2>
Calver
és ha ME2 végén elpusztítod bázist (h destroy ending legyen alap) + Morinth mellé pölö Thane-t (vagy még jobb, Jack-et aztán kihagyod ME3-as küldijét) viszed magaddal, ME3 végén meg EDI helyett Vega-t, plusz Javik-ot fel sem veszed... hátööö... <#vigyor1>

A Suicide Mission-ön 2 túlélõ muszáj, hogy Shep is túlélje.
cataflam02
És ez most jó nekünk ? 😄 vagy csak feautre ?

One more story

hm, nekem nem tûnt fel, de most megnéztem 😮

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Optimus Prime
Az nem, akkor él! 😄 A BSN-n is találtam ilyen worst case scenario-s végigjátszást. Én a Lazy Sheppemmel próbáltam, pl. az 1-ben nem kell felvenned Wrex-et, persze durvább ha megölöd. Amúgy Jenkins is mindenképp meghal, de Dr. Chakwas-t is ki lehet csinálni, szimplán egyedül küldeni vissza õket a 2-ben.

És ha vajon Zaeedet fel se vetted volna ME2-ben? 😊
Nincs, mivel a ME2 azzal kezdõdik hogy a Collector hajó elpsuztítja az SR-1 Normandy-t így annak a legénysége mindenképpen meghal. Tehát az õ nevük a legjobb esetben is fent lesz.

#16975: Úgy emlékszem nem a Mako esik rájuk hanem egy sugár kapja telibe õket, azért halnak meg.
Ez volt az a Shep, ahol csak Zaeed és Morinth élte túl az ME2 suicide mission-t, Legion-t meg eladtam a Cerberus-nak. <#eplus2>

Liara a londoni sugárnyalábnál holt meg, ahol a többiek is írták. Ott elvileg EDI teste is meghalt. Csak a test, mert a Catalyst nem engedte a Destroy ending-et, így õ nem kerülhetett a táblára. Mikor Samantha feltette Shepard névtábláját csak Javik, James és Joker álltak ott.

Bár ezzel a Shep-el a Refusal ending lenne a stílszerû... <#wink>
Ryder62
Hát ezt sem tudtam. Igazából még sose csináltam olyan végigjátszást ahol mindenki elhullik hisz egyrészt ahhoz csak végig kell rohanni a játékon a másik meg nincs szívem megölni õket 😊

Optimus Prime
És az alacsony EMS végett a Mako úgy esik ,hogy agyon üti? 😄
Mindig tudtam, hogy a Mako még halált hozza rám vagy a társaimra.

<#eljen>
Szerintem meg tud halni, ha a EC-ben nagyon alacson ems-el õt viszed az utolsó küldetésre.
PiszkosFred
Vidd magaddal a Londoni rohamra marha keves EMS-tel 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ryder62
Ha jól látom a piros a közvetlen csapattagok a zöld pedig csak akit ismertünk vagy beszélhetünk vele ( pl Kelly a 2. részbõl)

De Liara hogy halt meg? Tudtommal hallhatatlan <#rolleyes>

Optimus Prime
Elvileg a Marson, mikor új fegyvert veszel fel és chasnge loadout. Akkor ott ki tudod választani a már meglévõ fegyvereket, ergo az N7-es arzenált is.

Mit jelent a zöld és piros pötty a nevek mellett?

Renjike
Normandy.

Calver
Collector's Edition-nal rendelkezõk: mikor kapjátok meg extra N7 fegyvereket, már a Mars-on vagy amikor visszajuttok a Normandy-hoz?

Renjike
van olyan hogy senki sincs a táblán? 😄

omg 😄
Na sikerült majdnem "tökéletes" munkát végeznem:

Legion és Samara azért nincs rajta, mert õk még a csapatba kerülés elõtt meghaltak.
Tegnap este végigtoltam újra a végét. Észrevettétek a EC-ben, hogy Harbinger mielõtt kilövi a hõst, azt mondja, hogy "serve us"? Azt hittem, hogy rosszul hallok, de minden videóban valóban ott van.
PiszkosFred
Annyiban kiegeszitenem, hogy az EMS-nek megfeleloen a finalet megelozo roham es annak sikere is valtozik, es annak kovetkezmenyekent akar ket azonos dontes kozott is lehet jelentos illetve minimalis kulonbseg.

Cerberus bazist ezert is adtak meg, mint optimalis "kezdes", mert addig tuti, hogy azonos minden, onnantol viszont mar jonnek a donteseink es eredmenyeink kovetkezmenyei, a regiek es az ujak is.

Calver
valahogy így van, hja.
igazából a lényeg ha az ember meg akarja nézni az összes végkifejlettet* annyi, hogy miután dumál kicsiny fénylõ pajtásával és jön az ABC befejezés közti választás, manuálisan másolja ki autosave-et, így nem kell elejérõl tolni a nagy finálét mindig, simán visszamásolod miután megvolt, visszatölt, és jöhet másik választás.

*szar a szótárad, firefox.

PiszkosFred
En is onnan folytattam az EC premier napjan, ha arra gondolunk, ahol meg kell vedeni a raketakat egy bolt mellett, amig ujrakalibralja EDI a rendszert. Onnan jon a futas es a finale. Hogy autosave volt e, vagy manualis mentes, mar nem emlekszem, masra koncentraltam 😊