2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • sanyicks
    LOL de ez hogy egy csomóan hackhelt os-t használnak, ott hogy nem tűnt fel?
  • Máté94
    Hivatalos januárba jön. :)
  • Metalmilitiakid
    Ja hallottam olyat, hogy Japánban 24 én jön ki a blade, már native froyo val, szal lehet mi is megkapjuk hamarabb :D
  • cSuwwi
    ez mekkora fail :DD
  • Metalmilitiakid
    Ja ezt pedig csak úgy.
    TÉK :D
  • Metalmilitiakid
    Uhh megnyugodtam :D csak valahol együtt említve olvastam a kettő és lehet, hogy az agyam kirakta az egyenlőségjelet :D
  • Máté94
    Nem. Az a kékesedés.
  • Metalmilitiakid
    öö most a gradiens hiba az a giroszkóp ugye ? mert akkor igen csúnyán tarkónverem őket.
  • Máté94
    ...
    katt
  • sanyicks
    mivaan?
  • Máté94
    Most olvastam. A 256 MB RAM szoftveres hiba.
  • Csibusz
    Na így már értem, de a drága T-boy be se vette az enyémet x)
  • Golyo69
    az első szállítmányba sok hiba volt...
  • cSuwwi
    Törekszünk arra, hogy a hiba jellegétől függően a javítást 15 naptári napon belül elvégezzük, melynek idejére, mobiltelefonok esetén lehetőség szerint díjmentesen kölcsönkészüléket biztosítunk ügyfeleink részére. A kölcsönkészülék típusa változó lehet, arra törekszünk, hogy ha van rá mód, azonos vagy funkciók tekintetében hasonló készüléket biztosítsunk, azonban az adott szerviz lehetőségeitől is függ, hogy erre van-e lehetőség. Kérjük, hogy a cserekészülékről helyben, a szervizben érdeklődjön.

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/vasarlasi_utmutato/hasznos_tudnivalok/garancia
  • precision
    azért az durva, hogy itt 10 fórumozónál 9nél előjött valami hiba :)
  • Csibusz
    Mi 15 napon belül? 3 nap amikor szó nélkül vissza kéne venniük, kicserélniük.. Nekem azt sem csinálták meg, ha gazdag lennék még perelhetnék is:D Szóval mi 15 nap?
  • cSuwwi
    tegnap amikor bent voltunk rákérdeztem, jött a sablon szöveg, hogy 15 napon belül, meg addig adnak valami csereszart, ha kérem.
  • Sly06
    második nap, eddig zsír minden, remélem nem is lesz semmi baj vele! wifi fasza, egyenlőre a pixelek is pislákolnak rendesen :) semmi kékülés! és a gyári 2.1 is szépen teszi a dolgát!
  • desigo
    Én is visszaviszem barátnőm telefonját majd.
    Előjött 4 db pixelhiba,néha ok nélkül beszélgetés közben bontja a vonalat,wifi nem kapcsol vissza (persze fixel igen)
    Remélem nem fognak problémázni hanem cserélik szó nélkül.
  • Metalmilitiakid
    Túl sokáig ne várakozz mert el kell érni az 500 HSZ t :D
  • Csibusz
    Rendben van:) Várom a fejleményeket :)
  • cSuwwi
    nekem a wifi, remélem az többet nyom a latba mint egy pixelhiba
    a két ünnep között majd visszaviszem, ha cserélik 512re majd szólok
  • Csibusz
    Ennyi, de megéri mi jól járunk.. Ők meg xP
  • Metalmilitiakid
    Szintén, csak nekem a giroszkóp halt meg, valamint 1 db pixel :D
  • Csibusz
    Nekem 256-os van, és teljesen megvagyok vele elégedve. Persze, 1-2 hónap után szépen visszamegyek és kiszúrom a szemeiket a pixelhibával:D (Ami alig látszik) és akkor majd 512 kapok remélem:P
  • Skynet85
    Bazze sose tudtam gépelni, szóval akkor ha az enyém 256mb-s és nem futtatok egyszerre kis millió alkalmazást, valamint használom a 2.2-t, ami ugye használja az sd kártyát is progik tárolására, akkor nagy hátrányom származik a 256mb rambol ?
  • Skynet85
    btw a telepíthető cuccok menyiségén kívül befolyásol vmit a belő memo ? Ha jól tudom dorid fixen ad vmennyi ramot a proginak ami bőven 256mb alatt vki ha jolt tom 25mb-ről beszélt ?
  • Sly06
    Na tèvedtem,512mb-os az enyèm is :))
  • cSuwwi
    így van
    a romokat cserélgetheted rajta, meg feltehetsz bármit, csak a simlockot nem lehet egyelőre kijátszani
    megoldás: legyél T-s.
    aki meg nem T-s de megveszi, az tesztelje legalább 1 hétig, utána ha pixelhibás lesz az pech, de a működésben nincs gondja egy darabig jó is lesz
  • sanyicks
    Bár én azzal is megelégednék ha a vodkánál is kapható lenne, ugyanennyiért, akkor nem kéne unlockolni :)
  • Skynet85
    Ez engem is érdekelne, bár vszeg az van, hogy telo egy cmosban vagy vmi egyéb romban tárolja ha volt kód, váltás és lehet te vissza is tudod állítani, csak épp ott lesz benne a change = true flag, másra nem igazán tok gondolni mert mindenhol azt írják, ha ki volt locolva utánna már bármit csinálhatsz gari ugrik...
  • sanyicks
    jó lenne kiküszöbölni ezt az unlock -> garivesztés témát. Nem értem hogy a lockot miért nem lehet visszaállítani.
  • Máté94
    De én Telenor-tól akarom venni, mert tőlük van kedvezményünk. :)
    Előfizetés-30%
  • Sly06
    na nekem is megvan a masina, igaz nekem nem 512mb-os, de teljesen jónak tűnik :))nincs pixelhiba stb, gondolkodom hogy érdemes e kicserélni 512-re! nehogy utána meg pixel hibás legyen vagy wifi stb!
  • cSuwwi
    Ő is telenoros. Megvette itt, 1 hét tesztelés hogy rendesen megy-e. Utána sim unlock és megy telenorral, ennyi. Gari nincs, de ennyi izgalom kell az életben.
  • Máté94
    Mobilarenan volt pár kép, utána írtam be én is. :)

Jajj, de jó lenne ha lenne Telenornál. Valaki karácsonyt mondott, valaki már januárt... :s
  • cSuwwi
    tudom, csak amíg nem látom, nem hiszem
  • Máté94
    #252 :)
  • cSuwwi
    egy kollégám vett ma egy bladet a westendben, már az 512-est kapta, ebben legalább jó a wifi :D
  • sanyicks
    5-ös pont