2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Gabe18
    Hát ez legyen a legkevesebb, de azért kösz, igy is megnéztem, szépen "rikít" a fekete háttérben így is.
  • Metalmilitiakid
    Hát egy pixel miatt ki fognak röhögni de jogodban áll és ki is fogják cserélni.
  • Metalmilitiakid
    Sokat fáradtál hiába :D

Emberek figyelem pixelhiba keresésére.
    Tárcsázóba beír *983*31# és tárcsáz. Ez indítja a képernyő tesztet. Bedob egy fehér képernyőt, innentől a vissza gomb nyomkodásával váltja a színeket majd kilép. Ha ez nem menne akkor próba ezzel *983*3470# .
  • Metalmilitiakid
    anglia :D
  • Klemice
    melyik ebből a legrajabb verzió (amoled, dupla ram, meg ilyenek) és hol lehet kapni?
  • Gabe18
    Hm... van egy hibás pixelem ha jól nézem. Csináltam 4 különböző egyszínű 800x480-as képet, feketén, vörösnél, és kéknél is ugyanaz a pixel fehéren világít.
    Visszavihetem e-miatt az egy miatt, vagy kiröhögnek?
  • Golyo69
    hi! a navigáció ezt írja ki..a navigáció elérhetőségének ellenőrzése....
    és nem csinál semmit ...
    de ha tesztelem a Gps-t akkor talál vagy 10 satelitet....de a naviban semmi....ez miért lehet?
  • Gabe18
    Én ma vettem egyet a Örs Vezért téren az Árkádban. Azt mondta az eladó hogy tegnap jött a szállítmány.
  • cSuwwi
    megint van a tmobil webshopban, akit érdekel most vegye
  • takysoft
    én találtam egy kis fixet hozzá, amivel állítólag hangosabb íme

én nem vettem észre változást vele. (kizárólag azoknak akik tettek fel clockworkmod-ot.)

Amúgy PowerAmp-ban ha az equalizert kicsit felhúzod, az hangosít, de csak picit csináld, mert amúgy már torzít. De úgy nem lesz gondod a hangerővel:)

gyári fülesét ki se bontottam, arról nem tudok mit mondani.
  • Sly06
    tehát itt félre értettem a válaszát csak tisztázom
  • RAZOR27
    Na srácok, ma énis beneveztem a blade-re, eddig isteni, minden forintot megért, már elkönyveltem hogy csak érdeklődni megyek be a tébe, mert ugyse lesz nekik, de volt 2darab szóval még jókor érkeztem.
  • Sly06
    ma beszéltem a Tés sráccal, hogy érdemes e várni az új szállítmányra, azt mondta hogy nincs értelme várni mert kb 3 hónap, és közel sem biztos hogy nem lépnek fel ugyan ezek a problémák, és nyugodt lehetek hogy nem lesz ezzel sem semmi baj. Na hát nagyon remélem hogy tényleg igaza lesz :)
  • Máté94
    Szerintem egy jó füles mindennél többet ér.
    Nem tudom, hogy van ez de végül is egy zenére kihegyezett telefon adhat nagyon hangzást egy prémium fülessel, de ha mondjuk a gyári csak egy 500 Ft-os valami akkor lényegtelen, hogy zenére van kihegyezve vagy sem. :)
  • Narxis
    Akkor egy jó fülessel és a PowerAMP Music Player progival már ütős lesz zenehallgatásban is? Már amennyire persze egy okostelefon az lehet.
  • Csibusz
    hát de vannak már progik.. winamp meg az az AMP-os progi a másik.. Párom fülesével is nagyon jól szólt neki eléggé komoly fülese van. / Xear's TD100-II/
  • Narxis
    Ajaj, akkor felejtős, pedig jó lett volna...
  • Metalmilitiakid
    Mint már mondottam a teló nem a zenehallgatásra van kihegyezve, gyári füles igen gagyi és nincs EQ állítási lehetőség benne.
  • Csibusz
    Hát akkor bizony várok:) Nekem így is megérte:)
    Viszont nekem a zene iszonyat halk... Nem nyúltam bele egyáltalán még, nem tudom számít-e... Bár a fülesem nem a legjobb minőség, de azért kérdezem:)
  • Narxis
    Hmmm... vacillálok nagyon. Megvegyem?

Amire nekem kéne elsődlegesen az a Wifi és zenehallgatás. Ez a kettő a legfontosabb. De jó hasznát venném a GPS-nek is. Kamera abszolút nem érdekel, hogy milyen minőségű.
  • cSuwwi
    nekik az eladás számít, ha van rajtuk régi, azt is behazudják újnak, és eladják neked, magyarisztánban élünk ne feledd
  • Csibusz
    Szerintem azért nem ramaty, nekem nagyon elnyerte a tetszésemet:)
    Holnap bemegyek a T-*os-hoz:) és megérdeklődöm h milyen az új szállítmány... Aztán kiderül mit teszek
  • Metalmilitiakid
    Igen azóta már rájöttem, csak nem írtam be, ma reggel már azzal keltem :D
  • takysoft
    menj bele az órába, kapcsold az ébresztést ki-be.
    akkor újraindul a progi

utána menj bele a taskkillerbe, és nyomj rá az órára HOSSZAN
    beugró menüben Ignore
  • cSuwwi
    nekem a wifije szar, de nem akarok telefon nélkül maradni az ünnepekre, így kivárom a januárt, addigra biztos lesz új szállítmány, akkor cseréltetem, a 2 év garancia elég sok (egy ilyen ramaty minőségű készülékre).
    a 3 nap arra jó, hogy kipróbáld, ha nem jött be cserélheted másra is (vagy pénzvisszavét) utána már csak javítják, és olyat kapsz
  • Csibusz
    Akkor csak en voltam ilyen szerencsetlen ezzel a 6 pixelhibaval:(
  • Solten
    Hm ,erdekes, havernak van ilyen, nekem, baratnomnek... Mindegyik az elso szallitmanybol, kutyabajuk. Btw, a carphone is elkezdte arulni oket, es allitolag AMOLED-es: link.
  • Csibusz
    Valaki a #189re? Nem kattogok, csak a döntésképtelenség:D
  • Narxis
    Ja, kinti haver mondta, ő is ilyet vett meg még jó páran a környezetében, de nem volt gond mert kicserélték.

De amúgy is csak kijelző volt a lényeges különbség az itthoni és kinti között, az újabbak már ott is TFT-sek. Szerintem az újabb szállítmányokkal nem lesz gond.
  • Csibusz
    Akkor szerencsés vagy:) Tesztről nem tudok nyilatkozni:)
  • Solten
    Tapasztalatbol irod? Mert pl. a modaco forumon senki sem emlitette... Wifi-vel voltak ugyan problemai egyeseknek ("lement alvoba" a telefon visszakapcsolaskor meg elvesztette a jelet), de az szoftveres gond volt.
  • Golyo69
    én nem látok semmit..mármint hibát...nem lehet vhogy letesztelni?
  • Csibusz
    forgatod sötétbe inkább, és fekete képen látsz majd kis elhalt pixeleket( fekete háttéren fehér kockák)
  • Golyo69
    mert most így elsőre semmi olyat nem látok ami azt mutatná :d
  • Golyo69
    honnan tudom hogy pixel hibás?
  • Csibusz
    De itt a nagy kérdés, visszavigyem a 3 napon belül, és a végére kapok egy rosszabbat, amibe még a gradiens hiba is benne (mert ebbe ugye nincsen) VAGY vigyem vissza 3 héten belül kb a szervizbe ahol valószínűleg már jó széria lenne, és akkor már nem kell félnem, hogy megint rossz lehet megint rossz lehet.
  • Csibusz
    igen, és ha letelik a három nap, akkor szerviz ezt mondta a csajszi, na most nekem nem éri az meg, hogy várok több munkanapot. Inkább beviszem egyből ő bajuk meg hülyeségük, hogy nem lehet kipróbálni, ha már ott a pénz a kezükbe...
  • Metalmilitiakid
    a 3 nap az amikor elviekben bármi okból visszaviheted és ki kell cserélniük
  • Metalmilitiakid
    ööö ilyen hibára hogy pixel illetve gradiens hiba 2 éved van, de legalább 1 és én is T nél vettem
  • Narxis
    Orange San Francisco között is van jó pár hibás darab, ez nem ezen múlik szvsz.