ZTE Blade/Orange SanFrancisco
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
"A filmekben látható......" az gondolom ilyesmi:tracker
A filmekben látható GPS nyomkövetõkben van egy GPS modul és egy SIM, amin keresztül adatkapcsolattal feltolja a koordinátákat.
Innen töltsd le a TELJES verziót!
https://www.eset.hu/letoltes/otthoni/mobil,
majd egy másik fórumon találsz hozzá havonta frissülõ kódot, amivel regisztrálhatsz mindig magadnak saját felhasználói név-jelszó párost.
sg.hu N0D32 fórum
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Melyik romot ajánljátok, ami azért stabil is? Meg kéne valami mindenre kiterjedõ magyar how-to, mert nembízok magamban :D
jelenleg így fest a teló: 2.2es rendszer, 2.6.32.9-perf zte-kernel@Zdroid-SMT build: ZTE-P729TV1.0.0B02 (nemtom számít-e :D)
#2849: Köszi szépen meglesem, a gomb nyomkodás nem zavar, inkább mint szenvedni hogy minél gyorsabban visszadugjam :D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Egyébként én azt a funkciót hiányolom, hogy, ha csak füles van benne, akkor miért nem használja hívásnál a mikrofont?
+ Mivel nem egy ûber vas a teló nem szívesen rakok rá más zenelejátszó programot, mert nem futnak túl szépen de ha valami könnyû kis lejátszót tudtok aminél ez állítható akkor bevállalom.
én ezt használom
http://topgearhungary.blogspot.com/
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Esetleg valaki valami mûködõt?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Úgyhogy recoveryvel lementettem a romot, és próbálom újrapartícionálni, de egyszerûen nem akarja.
TPT Helperrel próbáltam, elõször zip letölt, kicsomagol, image ellenõriz, tpt megkezdése, teló újraindul majd elindul újra a rendszer (ahelyett, hogy megcsinálná a particionálást persze és bejönne a recovery). Próbáltam teló kikapcs, bekapcs + volup + menu nyomvatart, akkor sem. Megpróbáltam szintén TPT Helperrel létrehozással (akkor egy csomó fájl kerül az image mappába, elõtte persze töröltem), úgyis mindkét módszerrel. Letöltöttem netrõl is egyet, image mappába beraktam, kikapcs, elindít a kombinációval, és megint betölt az android...
Próbáltam USB-t bedugni, kihúzni, az sem segített. Már nem egyszer particionáltam át (mindig romhoz megfelelõen partícionáltam).
Mi a fenéért nem sikerül átparticionálnom most...?
Van egy megmaradt bontatlan Sikai márkájú fekete színû szilikon tokom a telefonhoz. kép
Ha valakit érdekel a részleteket privátban megbeszéljük!
Nemtudom kinek volt ez probléma, de engem eléggé idegesít hogy állandóan rinyál a teló hogy nincs hely és még az smseket is visszatartja (kell neki 15-20 mega mindig, mert különben félpercenként hangoskodik a telefon...)
gyári 2.2õm van, Tés. Azon gondolkodom hogy csinálok rajta visszaállítást aztán tiszta lap (gyári alapbeállítás gombal) viszont a bajom az, hogy a launch napján vettem a telót, szóval még gen2esítettem meg rátettem a 2.2õt, most akkor ha visszaállítom akkor ezek is eltûnnek és megint a 256ramos 2.1-be találom magam?
Ha nem segít, akkor esetleg érdemes új aksit, e téren nincs tapasztalatom sajnos.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
TPT Helper csak a particionáláshoz kell (az mindent töröl a telóról).
Itt tényleg Androidot ír, érdekes esküdni mertem volna a britt cikkben WP7.5 volt ... igaz fáradt voltam mikor olvastam. Mondjuk valószínûleg mindkettõn simán menne a WP8 akár.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Megmaradt az akku, egy bontatlan Sikai szilikon tok fekete + kijelzõfólia és egy alig használt (hibátlan) bõrtok.
Ha valakit érdekel akkor privátban jelezze!