2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Pretorian
    Jah, jött is tegnap, Dashes már fel is rakta a blogjába. Szedem is.
  • Pretorian
    Power usereknek általában nagyobb örömet jelent a flasheléssel szarozni, mint használni a telót :D
    Egyébként kísérletezünk, próbáljuk megtalálni a legstabilabb, leggyorsabb, legkiforrottabb konfigurációt.
    Dungeon Defenders végül nem ment fel.
    Ez a Jellyfish nekem egyébként amúgy sem jön be annyira, lassabb mint az alpha5, és a WiFit-t is eldobja + az opengl live wallpaperek miatt beakad a menü alatta.
    Alpha5-höz is jöhetne kernel, inkább visszatenném azt.
  • Solten
    Miota megtalaltam a legfaszabb rom-ot, azota nem ganyoltam... :) A "kesz" 2.2-seket majd vegigprobalgatom, a legjobb kozuluk marad a kicsiken.
  • sapkafej
    ti amúgy valamikor használni is szoktátok a telefont, vagy állandóan csak gányoltok vele?
  • Csibusz
    Szerintem én még egy darabig nem húzogatom, felteszem, de csak annyi:)
  • Máté94
    Csak a webshopnál nincs készlet. Üzleteikben van.
    A február nem hivatalos, de elvileg lesz. mobilarena.hu-n írta valaki.
  • heady
    Alpha5 FULL van fent, és azzal nem megy... :(
  • Pretorian
    Én 710-ig húztam, ez még elég stabil freki, viszont kb. percenként megeszik egy százalékot az aksiból, ha nyomkodom a telefont (csak a menüt).
    Tesztelek egyet a Dungeon Defenders: First Wave-el.

454:

Igen, ugyanúgy. Sajnos az alpha5 előtti romokkal gyakran történik ez, ha témát flashelsz. Én éppen a Jellyfish-hez keresek Gingerbread-et, remélem nem kapok bootloopot.
  • lac0215
    Valaki lemérné nekem a kijelző pontos méretét?
    Szeretnék egy összehasonlítást csinálni és ahhoz kellene, hogy hány cm széles/magas a kijelző.

Köszi,
  • Klemice
    nem tudjátok a t-mobile-hoz mikor jön új készlet, meg a pannonnál akkor tényleg február 1től lesz?
  • heady
    A frameworkoket úgyanúgy kell felrakni, mint a romokat? Teht rá az sd-re, recovery, install zip form sd, majd reboot, nem?
    Mert ha így kell csinálni, akkor az a kettő (Gingerbread-alpha4-circlebattery; DesireSense-alpha4) nem működik, bootloopot kapok. És látom, hogy alpha 4 van a nevükben, de a zteblade.blogja.net/-en úgy van írva, hogy alpha 4-5. Ebből gondoltam, hogy jónak kéne lennie, de egyik sem az. Ha valamit én csinálok szarul, légyszíves világosítsatok fel
  • Csibusz
    Én is pakolom ma fel rá a Kernelt. Azért megkérdezem Pron egyik sráctól, hogy meddig stabil biztosan (=
  • Pretorian
    A framework kezelőfelület (UI), pl. HTC Sense, vagy az S-Class az LG-nél.
    A Gingerbread egy téma, egy skin.

Közben megjött az új kernel, lehet tuningolni a processzort. Azt írják PH-n, hogy 770 Mhz-en még stabil.
    Azért jó lenne, ha lehetne kapni valami komolyabb aksit is a telóhoz...
  • Klemice
    user-t nem néztem, bocsánat :D
  • Solten
    Klemice ur: #420 ;)
  • Klemice
    btw Solten úr milyen telóval tolja? :D
  • Solten
    Tisztaban vagyok vele, az arcedula miatt az se erdekelne ha nem lenne benne kamera. Kello fenyviszonyok mellett amugy egesz jo fotokat es videokat lehet osszehozni. Aki ertelmes fotot akar, az amugy is nyuljon a fenykepezogepehez.

#422: klassz, errol fogalmam se volt :)
  • heady
    Csatlakozom, én sem tudom, hogy mi a franc az...
  • Csibusz
    Ahh srácok most én fogok iszonyat hülye kérdést, feltenni ... -.-'
    Szóval fel-le rakosgatom az Opot meg mindent rajta.. de a framework a gingerbread meg ezek, mit takarnak?:$ Mert nem tudom mi az
  • heady
    Köszi szépen :)
  • Csibusz
    Nekem is volt már ilyen, ilyenkor érdemes megcsinálni, többször egymás után:
    SD kari formázás + fat32
  • heady
    Semmi, megoldódott. Az volt a probléma, hogy folyamatosan damaged-nek látta, miközben az mp3-am hibátlanul kezelte. Többször formáztam, semmi. Aztán egyszercsak jó lett.
  • Pretorian
    Mi?
  • heady
    Iszonyatosat szoptam... Van olyan ROM, ami támogatja valahogyan a micro sdhc-t? Mert most vettem egy 8gigás kártyát, és nagyon faszán "damaged"...
  • Klemice
    na már csak a megfelelő finanszírozási konstrukciót kell megtalálnom :D
  • heady
    Én leszedtem rá egy winampot, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve :)
  • Máté94
    Átlag szerintem.
  • Klemice
    zenelejátszásra amúgy milyen ez a blade?
  • Metalmilitiakid
    van, és progi se kell hozzá, egy egyszerű APN( ha jól emlékszem) kapcsolatot létrehozol saját kézzel amibe csak pl ennyit írsz névnek meg portnak, hogy kikapcsolva és azt állítod be a kapcsolatoknál
  • Klemice
    most utánajárok t-com flottánál mennyiért kapom meg
  • Máté94
    Van rá program.
    Februárban lesz djuice és Telenornál.
  • Klemice
    a 3g-s mizéria netet le lehet tiltani rajta, hogy gyakorlatilag csak akkor menjen fel netre ha wlan van? nehogy felcsatlakozik és jön a számla..
  • Bandee1987
    No, végre kicseréltettem a rossz alsó gombokkal rendelkező telót a westendben. A mostani készülék (lekopogom) egyenlőre hibátlan, tök faszán működik, mekis wifire azonnal felcsatlakozott, és az igo is kb. 15-20 mp alatt megtalálja a gps jelet lakáson belül. A menü is elég gyors még igy t mobilos rommal is (jó, persze nem egy htc desire :)), hamarosan sztem pakolok rá vmi fasza romot :)
  • Máté94
    Lehet, hogy lesz...
  • Klemice
    na majd körbenézek milyen telók vannak még
    pixon 12-t nem találok pl itthon csak ilyen "bóvlisoknál" :D
  • Metalmilitiakid
    nem ott még galaxy 3 at akartam
  • Klemice
    telenornál is van ilyen teló?
  • Metalmilitiakid
    Nem. Ez azt jelenti hogy a Telefon T-Mobile os, de csinálhatsz olyat, amilyet én akartam a Telenornál, hogy megveszed úgy higy vmi csillivilli kurvadrága előfizuval, olcsón, majd szépen a hó végén átváltod vmi olcsóbbra. Mert tudtommal a függetlenítés azért üti ki a garit, mert bele kell nyúlni a telóba hozzá és nem azért mert akkor elhagyod a T-Mobile t, de csak van itt még vki okos, aki jobban ért hozzá :D
  • Klemice
    Listaáron, új előfizetés és hűségnyilatkozat nélkül

a kérdés az hogy ez azt jelenti-e hogy független :D
  • Metalmilitiakid
    Hát látszik kezd vége lenni az akció özönnek eddig talán 36k volt a legalja de ált. 38k volt. De most így nézem a T-Mobile tól venni függetlenül :O ez kicsit furcsa nekem, de mindegy. Am. lehet gyorsan függetleníteni, csak dobja a garit. Szal te döntésed. Vélemény róla. Az hogy jó! :D