2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#424 hello, egyéb vélemények kialakultak a telefonról időközben? látok a t-mobile-nál ilyen listás árat 42-ért az független? -
#423 Menü/Preferences/Homescreen settings/Number of screen
Prolauncherben legalább is. Kb 10 másodperc 7-re állítani:D
Videofelvétel tényleg 640x480, abban még tényleg egész korrekt módon vesz fel. Fénykép... hát nincs vaku, úgy ne várj csodákat, de videozni szerintem kezd jó lenni.
2.1-en amúgy qcif-et se tud,sima 320x240 qvga-t csak
2.2-őn megy a 640x480. (alapból csak qcif, de ha átnyomod custom-ra akkor beállítható a VGA
kelzsoca félét én nem próbáltam. Dashes féle működik, és az első rom amivel igazából a világon semmi bajom sincs. (max h nem magyar, de anélkül megélek) -
#422 De ez amúgy is qcif ha jól látom, a 2.2-es romokkal már VGA-ban vesz videót. -
#421 Ez a telefon egyáltalán nem a kamerára gyúr, az biztos, de nem baj mi így szeretjük (=
414: Akkor azért bizonyára, mert nekem Lite van feltéve^^
-
#420 Na sracok, a videofelvetel sotetben legalabb annyira remenytelen eset mint a fotozas:
:) -
#419 Mért is tenném, nem vagyok én buzi :D
Egyébként a prohardeveres topigban tényleg ott van minden érdemi információ. -
#418 :D
Ja, hogy az iróni az i-nél? :D
Az irónia írott formában nehezen jön át. -
#417 okok :d igazad van :D
de erre meg mit ír az előttem lévő
::D
jó hogy nem olvassa el az uttána lévő hsz-eket :D -
#416 :D:D:D::DD mindjárt kapod az ívet :D:D:D:D -
#415 Dashes félével nekem csak annyi a bajom, hogy 3 homescreen van összesen. A kelzsoca félében 7.
Gingerbread-el meg rohadt jól is néz ki, és elég gyors is.
405:
Minden Blade 512 mega ram-al van szerelve gyárilag. Ha 256-osod van, tedd fel a csodazip-et. -
#414 Nekem is, bár ebbe bele lett nyúlva kicsit. Nem lite hanem full. -
#413 Na jó de ott volt direkt a végén a smiley is :D -
#412 :DD:
okés :D
csak hidd el ma napig 1 millióan kérdezik meg hogy most akkor mi is van...pedig sok helyre levan írva hogy mi is a szitu :D
-
#411 Az iróniát pedig az "i" betűnél találod a szótárban.... -
sanyicks #410 szerintem ürügyre gondolt. hogy azért emeltek árat, mert most 512-es, mert nem sokan tudták hogy eddig is annyi volt :) -
#409 Dashes féle jobban bejön mint a kelzsoca neked? -
#408 de van rá megoldás :D -
#407 a "256" os verzióba is 512 van :D csak szoftveresen van letiltva:D
-
#406 thx
felraktam,talált jópárat -
#405 De tudod miért, mert már 512 van benne 256 helyett :D -
#404 drágább lett, én még 36ért vettem a webshopból, most ha lenne akkor 38ba fájna -
#403 Hát sztem ez függ attól is hol laksz. De ha nem túl messze egy üzlettől vagy jársz arra napi teendőid során akkor nem árt a nyakukra járni és kérdezősködni, az kicsit biztosabb. -
lac0215 #402 Mikor lehet kapni újra a T-mobilnál? Tudja valaki?
Kösz, -
#401 ajánlom mindenkinek, tegnap találtam a syncmypics nevű alkalmazást, ami letölti az ismerősök facebook képeit:) tökjó.
mert amúfy FB-vel szinkronizálni nem sikerült a masinát Dashes-féle 5.1-el... -
#400 Akkor jó, neked melyik van fent? Mert nekem is kelszoca féle alpha 5 van. -
#399 Ebben 48 alapból. -
#398 Na ismeretlen hívásjelzés probléma megoldódott. Tudtam én hogy nem lehet annak az ügyfélszolgálatosnak hinni, aki nem őszintén mondja, hogy Hello. Bementem a boltba ahol vettem, mondom neki, hogy minden hívás ismeretlen.
-Biztos rosszul van beállítva a telefon.
-Többször ellenőriztem, hogy jó.
-Akkor a másik félnél rossz.
-Több mint 6 számról hívtak ebből 3 telefont magam ellenőriztem, hogy küldi a számot.
-Áhh ilyen nincs, biztos csak valami véletlen hiba, ilyen nem létezik.
Ő ezzel le is zárta a témát és kész. Na mondom ilyet nem játszunk. Másnap be egy másik boltba. Odakerülök.
-Hello.
-Hello. Minden hívásom ismeretlenül jön, volt egy telefont frissítés de azóta sem javult meg.
-Akkor hívásjelzés gond van, aktiváltatni kellene az ügyfélszolgálati pultnál. Húzz egy ügyfélszolgálatis számot és majd a lányok megcsinálják.
-Köszi. Viszlát.
-Viszlát. -
#397 Az a bajom, hogy nem értek a html hez, de ha megcsinálod és kirakatom egy modival. -
#396 a modikkal berakatsz egy iframe-et a fejlécbe, a tartalmat utána úgy módosítod ahogy akarod, nem kell hgnek lenni, csak kis html tudás nem árt (a dinamikus növekedés js-el megoldható)
persze egy teszt topikban összedobsz vmi kinézetet, berakatod, többet hozzá se kell nyúlni
a törlésen kívül sztem nem sok értelme van a házigazdaságnak, arra meg van script, ami eltünteti (akár azt az üzenetet, vagy attól a júzertől az összeset) -
#395 Nekem is pont ez volt a szünetben, így aztán jó volt az újév:) Senkinek se tudtam küldeni semmit, még egy árva VH-t sem xP
-
#394 Nekem nem ment valamiért.
-
#393 Majd ha meglesz az 500 HSZ akkor szépen megyek a HG jogért és rakok ki mindent a banner alá. -
#392 Ok mind1, 1próbàt megért. LINK opció? Nekem megy! -
#391 Ma volt egy szép tapasztalatom, elmentem felrakattam mér ezt a kis frissítést. Lementettem a névjegyeket SIMre, mert mondta hogy menni fog minden ami nem a SIM vagy SD n van. Gondoltam app okat leszarom, nem volt kedvem vele szórakozni majd leszedem megint, úgyis 5 óra a suliban és van wifi. Erre szépen megcsinálja minden, jövök ki a boltból, nézem a telót, névjegyek, névjegyek ki/be másolása, bemásolás SIM ről, az ön SIM kártyáján nincs névjegy. Eléggé szépen szidtam mindent. Oda kell figyelni jobban és rendesen lementeni, rájöttem... -
#390 Szép-szép, de ez így már a harmadik Blog :)
http://www.zteblade.blogja.net/
http://ztebladeportal.co.cc
és a tied...
bocsi, de nem megy valamiért a LINK opció.. Amúgy tényleg szép munka, csak nehogy elvesszen a tömegben -
#389 Hát nem tudom, prohardveren, kelzsoca is mondta, hogy annak is örüljünk h ez a kis gép elviszi azért élvezet határán a dolgokat:) Mármint az erősebb, igényesebbekre gondolok itt. De péel van a VM Heap Tool amit martketről letölthetsz, azon 35 default, állítsd 48ra és akkor már egy kicsivel jobb lesz a telo. -
#388 http://ztebladephone.blogspot.com/
Alakul a blog! -
#387 Tegnap feltettem a kelzsoca féle alpha5-öt, rá a Gingerbread témát + csodazip.
Ami a full verzióban van:
Car Home, Global Time, Java ME Apps, News and Weather, Quick System Info, Spare Parts, Titanium Backup, és egy rakás új widget + sok minden más.
A videokamera természetesen VGA felbontásban rögzít.
Gyors is, szép is, jó is...már csak a moddolt kernel hiányzik, hogy lehessen kicsit húzni a procit komolyabb játékokhoz. -
#386 Prohardveren érdeklődj a srácnál (= -
heady #385 Már létezik ilyen, de a készítője biztos örömmel fogad minden segítséget!