2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Klemice
    hello, egyéb vélemények kialakultak a telefonról időközben? látok a t-mobile-nál ilyen listás árat 42-ért az független?
  • takysoft
    Menü/Preferences/Homescreen settings/Number of screen
    Prolauncherben legalább is. Kb 10 másodperc 7-re állítani:D

Videofelvétel tényleg 640x480, abban még tényleg egész korrekt módon vesz fel. Fénykép... hát nincs vaku, úgy ne várj csodákat, de videozni szerintem kezd jó lenni.
    2.1-en amúgy qcif-et se tud,sima 320x240 qvga-t csak
    2.2-őn megy a 640x480. (alapból csak qcif, de ha átnyomod custom-ra akkor beállítható a VGA

kelzsoca félét én nem próbáltam. Dashes féle működik, és az első rom amivel igazából a világon semmi bajom sincs. (max h nem magyar, de anélkül megélek)
  • Pretorian
    De ez amúgy is qcif ha jól látom, a 2.2-es romokkal már VGA-ban vesz videót.
  • Csibusz
    Ez a telefon egyáltalán nem a kamerára gyúr, az biztos, de nem baj mi így szeretjük (=

414: Akkor azért bizonyára, mert nekem Lite van feltéve^^

• Solten
    Na sracok, a videofelvetel sotetben legalabb annyira remenytelen eset mint a fotozas:

:)
  • Pretorian
    Mért is tenném, nem vagyok én buzi :D
    Egyébként a prohardeveres topigban tényleg ott van minden érdemi információ.
  • Pretorian
    :D
    Ja, hogy az iróni az i-nél? :D
    Az irónia írott formában nehezen jön át.
  • Golyo69
    okok :d igazad van :D
    de erre meg mit ír az előttem lévő
    ::D
    jó hogy nem olvassa el az uttána lévő hsz-eket :D
  • Golyo69
    :D:D:D::DD mindjárt kapod az ívet :D:D:D:D
  • Pretorian
    Dashes félével nekem csak annyi a bajom, hogy 3 homescreen van összesen. A kelzsoca félében 7.
    Gingerbread-el meg rohadt jól is néz ki, és elég gyors is.

405:
    Minden Blade 512 mega ram-al van szerelve gyárilag. Ha 256-osod van, tedd fel a csodazip-et.
  • Pretorian
    Nekem is, bár ebbe bele lett nyúlva kicsit. Nem lite hanem full.
  • Metalmilitiakid
    Na jó de ott volt direkt a végén a smiley is :D
  • Golyo69
    :DD:
    okés :D
    csak hidd el ma napig 1 millióan kérdezik meg hogy most akkor mi is van...pedig sok helyre levan írva hogy mi is a szitu :D
  • Metalmilitiakid
    Az iróniát pedig az "i" betűnél találod a szótárban....
  • sanyicks
    szerintem ürügyre gondolt. hogy azért emeltek árat, mert most 512-es, mert nem sokan tudták hogy eddig is annyi volt :)
  • Csibusz
    Dashes féle jobban bejön mint a kelzsoca neked?
  • Golyo69
    de van rá megoldás :D
  • Golyo69
    a "256" os verzióba is 512 van :D csak szoftveresen van letiltva:D
  • desigo
    thx
    felraktam,talált jópárat
  • Metalmilitiakid
    De tudod miért, mert már 512 van benne 256 helyett :D
  • cSuwwi
    drágább lett, én még 36ért vettem a webshopból, most ha lenne akkor 38ba fájna
  • Metalmilitiakid
    Hát sztem ez függ attól is hol laksz. De ha nem túl messze egy üzlettől vagy jársz arra napi teendőid során akkor nem árt a nyakukra járni és kérdezősködni, az kicsit biztosabb.
  • lac0215
    Mikor lehet kapni újra a T-mobilnál? Tudja valaki?

Kösz,
  • takysoft
    ajánlom mindenkinek, tegnap találtam a syncmypics nevű alkalmazást, ami letölti az ismerősök facebook képeit:) tökjó.
    mert amúfy FB-vel szinkronizálni nem sikerült a masinát Dashes-féle 5.1-el...
  • Csibusz
    Akkor jó, neked melyik van fent? Mert nekem is kelszoca féle alpha 5 van.
  • Pretorian
    Ebben 48 alapból.
  • Metalmilitiakid
    Na ismeretlen hívásjelzés probléma megoldódott. Tudtam én hogy nem lehet annak az ügyfélszolgálatosnak hinni, aki nem őszintén mondja, hogy Hello. Bementem a boltba ahol vettem, mondom neki, hogy minden hívás ismeretlen.
    -Biztos rosszul van beállítva a telefon.
    -Többször ellenőriztem, hogy jó.
    -Akkor a másik félnél rossz.
    -Több mint 6 számról hívtak ebből 3 telefont magam ellenőriztem, hogy küldi a számot.
    -Áhh ilyen nincs, biztos csak valami véletlen hiba, ilyen nem létezik.
    Ő ezzel le is zárta a témát és kész. Na mondom ilyet nem játszunk. Másnap be egy másik boltba. Odakerülök.
    -Hello.
    -Hello. Minden hívásom ismeretlenül jön, volt egy telefont frissítés de azóta sem javult meg.
    -Akkor hívásjelzés gond van, aktiváltatni kellene az ügyfélszolgálati pultnál. Húzz egy ügyfélszolgálatis számot és majd a lányok megcsinálják.
    -Köszi. Viszlát.
    -Viszlát.
  • Metalmilitiakid
    Az a bajom, hogy nem értek a html hez, de ha megcsinálod és kirakatom egy modival.
  • cSuwwi
    a modikkal berakatsz egy iframe-et a fejlécbe, a tartalmat utána úgy módosítod ahogy akarod, nem kell hgnek lenni, csak kis html tudás nem árt (a dinamikus növekedés js-el megoldható)
    persze egy teszt topikban összedobsz vmi kinézetet, berakatod, többet hozzá se kell nyúlni
    a törlésen kívül sztem nem sok értelme van a házigazdaságnak, arra meg van script, ami eltünteti (akár azt az üzenetet, vagy attól a júzertől az összeset)
  • Csibusz
    Nekem is pont ez volt a szünetben, így aztán jó volt az újév:) Senkinek se tudtam küldeni semmit, még egy árva VH-t sem xP
  • Csibusz
    Nekem nem ment valamiért.
  • Metalmilitiakid
    Majd ha meglesz az 500 HSZ akkor szépen megyek a HG jogért és rakok ki mindent a banner alá.
  • Sly06
    Ok mind1, 1próbàt megért. LINK opció? Nekem megy!
  • Metalmilitiakid
    Ma volt egy szép tapasztalatom, elmentem felrakattam mér ezt a kis frissítést. Lementettem a névjegyeket SIMre, mert mondta hogy menni fog minden ami nem a SIM vagy SD n van. Gondoltam app okat leszarom, nem volt kedvem vele szórakozni majd leszedem megint, úgyis 5 óra a suliban és van wifi. Erre szépen megcsinálja minden, jövök ki a boltból, nézem a telót, névjegyek, névjegyek ki/be másolása, bemásolás SIM ről, az ön SIM kártyáján nincs névjegy. Eléggé szépen szidtam mindent. Oda kell figyelni jobban és rendesen lementeni, rájöttem...
  • Csibusz
    Szép-szép, de ez így már a harmadik Blog :)

http://www.zteblade.blogja.net/
    http://ztebladeportal.co.cc
    és a tied...

bocsi, de nem megy valamiért a LINK opció.. Amúgy tényleg szép munka, csak nehogy elvesszen a tömegben
  • Csibusz
    Hát nem tudom, prohardveren, kelzsoca is mondta, hogy annak is örüljünk h ez a kis gép elviszi azért élvezet határán a dolgokat:) Mármint az erősebb, igényesebbekre gondolok itt. De péel van a VM Heap Tool amit martketről letölthetsz, azon 35 default, állítsd 48ra és akkor már egy kicsivel jobb lesz a telo.
  • Sly06
    http://ztebladephone.blogspot.com/
    Alakul a blog!
  • Pretorian
    Tegnap feltettem a kelzsoca féle alpha5-öt, rá a Gingerbread témát + csodazip.
    Ami a full verzióban van:
    Car Home, Global Time, Java ME Apps, News and Weather, Quick System Info, Spare Parts, Titanium Backup, és egy rakás új widget + sok minden más.
    A videokamera természetesen VGA felbontásban rögzít.
    Gyors is, szép is, jó is...már csak a moddolt kernel hiányzik, hogy lehessen kicsit húzni a procit komolyabb játékokhoz.
  • Csibusz
    Prohardveren érdeklődj a srácnál (=
  • heady
    Már létezik ilyen, de a készítője biztos örömmel fogad minden segítséget!