2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
sanyicks #264 hát én az onlány felületen olvastam egy olyat hogy 8 napon belül ha visszaviszed hogy "nem tetszik", akkor vissza kell adniuk a pénzt, a kártyért viszont csak akkor adják ha nem bontottad fel. -
#263 mire jók az ismerősök.. :) -
#262 Szépen elfognak küldeni a p*csába. :)
Mobilarenán már próbálkoztak. :) -
#261 nyugodt lehetsz hogy azonnal küldöm vissza :) -
#260 Hiába: "...műszaki változtatások jogát előzetes értesítések nélkül is fenntartjuk..." -
#259 ne reménykedj, intézkedj. nem zavarja az igazságérzeteteket, hogy ezt csinálják? -
#258 nekem holnap hozza ki a postás, remélem már 512 RAM-al jön szombaton rendeltem... -
#257 Már 2.2 van fent nekem is. De mindegy megoldottam máshogy. -
#256 Szerintem felesleges. Az még a régi.
Feladatkezelő>Erőforrás -
#255 Nekem múlthéten cserélték, tudtok olyan progit mondani amivel egyértelműen kideríthető hány meg RAM van a gépben? -
#254 Megerősítem. A mostanában rendelt Blade-k ben 512 RAM van :)
Sajnos akinek 256 jutott azt nem szívesen cserélik, pixelhibával se nagyon. -
#253 nekem 2.1-en van pocket legends-em:D -
#252 Az új Blade-ek be már 512 MB RAM van!^^ -
#251 megjelenik 9 pötty, amin ujjal egy előre megadott mintát kell végighúznod, pl. 3-6-9
ha eltaláltad akkor felold
a 2.1-es is tudja, beállítások - biztonság -
#250 -
#249 Szamunkra a vege fele izgalmas (~09:00-tol)...:
-
#248 Én feltettem 2.2 és tökéletes minden rajta.
cSuwwi: mi ez a mintavédelem? Mert én lockbot-ot használok most, de ez sem az igazi, bár sokkal jobb mint volt. Szóval ez a mintavédelem mi is? -
#247 a gps megy, a wifim meg gyárilag szar, már néztem az összes rommal, 5 méterre az antennától már elveszti a jelet, januárban viszem vissza
mondjuk mivel mobilnetet használok annyira nem érdekel, de szeretném ha pöpec lenne -
#246 gps wifi okés 2.2-vel ? -
#245 A felsoroltak közül csak az LG Optimus rezisztív... -
sanyicks #244 Szerintem a felsoroltak közűl egy sem erősebb cpu-ban... kijelző felbontásban meg a kapacitív érintés hiányában meg még gyengébbek is. -
#243 De teszik, sőt. Ár/érték arányt nézve talán a legjobb vétel az Android-piacon, az összes kategóriát idevéve. De szeretnék erősebbet. -
#242 Nem cseréltem le, bekapcsoltam egy "minta" védelmet, ezért nem látni. -
#241 Őő nemtudnád nekem belinkelni valahonnan a sima lockscreent, esetleg hogy hogy kell berakni? Mert engem az nagyon irritált. -
#240 nekem alpha 4 van 1 hete, nincs benne magyar nyelv, csak amelyik proginak van magyar nyelv támogatása az magyar.
az alap lock screen tényleg lassú, de nem azt kell használni
a kamera már működik (a régebbi alphakban nem ment)
nem kell már az sd kártyával bűvészkedni, teljesen kihasználható, és mennek a csak 2.2-n futó progik (pl. skype) -
#239 Mi pont ma tettük fel a 2.2-t. Az alpha4-et. Hát mivel nincs magyar benne, nekem nem gyere be, megvárom majd mikor lesz. Plusz a lockscreen nálam lassú volt, laucherpro mellett is. Így aztán visszatettük a 2.1 v2-t. Egyedül azt sajnálom, hogy a pocket legends nincs 2.1-re. -
#238 Wow, még jó hogy írtál humorosba Metal, különben nem fedezem fel ezt a topicot, én is tulaja vagyok egy pengének, a kérdésem az volna tud -e vki bennfentes infot, mikor jön a 2.2 droid pengére. Elvileg január, de hátha tud vki egzaktabb dátumot is. Valamint aki használja pl az alpha 4-et, mik a tapasztalatai? -
#237 miért akarod eladni? nem jött be? -
#236 A hangerőgomb mégsem rossz, csak a hátlap volt rosszul rápattintva.. xP
Deee akkor is vissza fogom vinni majd Szervizbe nem érdekel h 1-2-3 pixel.. -
#235 Ha valakinek van eladó/cserélendő, Blade-nél komolyabb, kiváló állapotú T-s vagy független Androidos telója, és értékegyeztetéssel érdekelné a Blade-em, az nyugodtan dobjon privit. A következő telók kiesnek, mivel -bár árban lehet, hogy a Blade fölé emelkednek- hardveresen, teljesítményben, kijelző minőségében megegyeznek vele, vagy esetenként alul is maradnak:
Samsung Galaxy sorozat "S" kivételével, Sony Ericsson Xperia sorozat "X10" kivételével, HTC G1/G2, kisebb, középkategóriás HTC-készülékek 60000 forintig, LG Optimus-széria, Commtiva Z71, és egyébb, hasonló árú/kategóriájú/tudású, itt fel nem sorolt telefonok. -
#234 Magyarázzanak csak, akkor én is magyarázok, hogy a retardált kollégája alkotott:) -
#233 Akkor meg avval dobálóznak majd, hogy minek vártál annyit. Pofátlan egy bagázs, az összes T-brand-re jellemző. -
#232 Bár szervívbe nem akarom küldeni.. Mert most két hétig vártnak az ünnepekkor nem játék.. A vicc, hogy ma a hangerő kezelő is elkezdett úgymond nyikorogni, mintha nyafogna xD De nem baj... Majd januárban visszaviszem.. addig meg kiismerem... -
#231 Hát majd hétfőn megteszem ezt a kis utazást =) -
#230 Rakni kell full fekete képet a kijelzőre és meg kell mutatni,hogy kijelzőhibás.
Ha nem cserélik vagy veszik vissza kérni a vásárlók könyvét és leírni,hogy a termék gyári hibás és ezek ellenére nem hajlandók cserélni.
fogyasztóvédelmet megemlíteni nekik... -
#229 Párodat küldd vissza, hogy álljon a sarkára és vegye elő az állatiasabb énjét.. Nehogy már ők döntsék el mi a kis hiba és mi nem, te vagy a vevő. -
#228 Nem.. Elsőnek előadta a gyerek, hogy nem is látja, párom erősködött. Erre pedig az volt a válasz, hogy ilyen kis problémával nem veszik be.. Felesleges.. De szerintem ki fogom verni a balhét... Ne nézzenek már hülyének, mert ezzel úgy mond kisebb túlzással szerződést szegnek, mert ugye be KELL venniük -.-' -
#227 Szervízre sem vették be ? -
#226 Hát el kell keserítenem mindenkit, mert tegnap a párom visszavitte a telot a T-fosba, 3 napon belül... És nem cserélték ki.. Igazából ez kicsit szánalmas.. Pedig nem 1 pixelhiba van rajta... -
#225 nah közben felraktam egy igo-t mostmár fasza a GPS is :D