2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Sly06
    sziasztok, gondoltam csinálhatnánk ZTE Blade blogot, és oda fel lehetne tolni minden hasznos cuccot, infót stb! Én szívesen megcsinálom a blogot, akit érdekel, és csatlakozna az szóljon hozzá!
  • theone91
    Lásd aláírásom. Plusz még nem vettem. ;)
  • Csibusz
    Na kijött az 5.0 alpha is kelzsoca jóvoltából (=
  • Golyo69
    sleep módból való visszatérésre gondolok...
  • Csibusz
    Hmm, nem értelek azért, mert nekem anno 2.1 is működött a gomb ha nem volt gépre rakva, akkor is. Vagy csak a feloldásra gondolsz?
  • Golyo69
    hát ha ott se megy akkor vidd vissza....ilyen hiba még nem nagyon volt ..:S
    te kifogtad pont..:S
  • Bandee1987
    Ok, ezt értem. Viszont most már egyáltalán nem műxik egyik gomb se. Először csak a home nem ment, most már az alsó 3 közül egyik se, normál módban sem. *983*0#en belül a key tesztnél sem érzékeli őket.
  • Golyo69
    nah még1x :D
    slepp módbansemmire nem reagál csak a kikapcsgombra ( röviden)
    3 gomb csak akkor műxik ha töltésen van vagy éppen csatlakozva van a géphez..amúgy csak a power gomb....ennél így van és nem hiba..lehet hogy ha más romot raksz rá akkor működni fog de az alap rom (2.1)-nél így van :D
  • Golyo69
    sleep módban nem reagál a home gombra csak ha töltés alatt van...alapból a kikapcsológombot kell nyomni
  • Bandee1987
    jaja, ráadásul próbáltam hard resetet is, meg aksi ki-be vételt, és most már egyik gomb se működik a három közül XDDDDD
  • Csibusz
    Szia, igen reagálnia kéne neki arra is. Szóval valószínűleg lesz egy utad vissza a T-hez:S
  • Bandee1987
    no ahogy látom a home gomb az ami nem müxik benne.
  • Bandee1987
    az müxik, de elvileg nem csak azzal kéne, nem?
  • sapkafej
    nekem nincs blade-em de a kikapcsoló gombot röviden nem próbáltad? aztán majd akinek van mindjárt beírja ha nem ok
  • Bandee1987
    Helpmí! Most vettem bladet, viszont a home gombra egyáltalán nem reagál semmit a cucc, és van hogy ha elmegy sleepbe a teló, akkor van, hogy a vissza és a menu gombra se reagál. Elvileg kéne nem? Most ez szerintetek szoftveres bug vagy a gomb szarakszik?
  • Gabe18
    #345-ben lévő file+leírás szerint megcsináltam én is (utólag is kösz!), simán lement, és 414 lett a memória.
    Tényleg pofonegyszerű, a hátlap leszedése volt a legbonyolultabb folyamat...
  • Csibusz
    Hát wififixel:)
  • takysoft
    hogyan is?
    mert nekem is szokta csinálni régen, és nem tudom hogyan oldódott meg.

mondjuk ezzel a Dashez féle Froyo V5-tel még sose vesztette el a jelet(lekopogom), és mindig visszacsatlakozott, mikor hazaértem
  • Csibusz
    Megoldottam :)
  • Csibusz
    Ahh, viszont, idáig nem csinálta, most nekem is mikor wifin netezek és magától elsötétül elveszti a jelet a drága 1-2 mpig De idáig nem csinálta, szóval valószínűleg szoftverprobléma...
  • takysoft
    teljesen egyetértek.
    gyerekjáték feltenni.

ehhez képest clockwork recovery telepítése atomfizika:D
  • cSuwwi
    nem kell, és amúgyis a menü lenne
    elég a power és a volume +
    ha bejön a zöld konzol és írja hogy flashel akkor menni fog
    csak legyen az sd kártyán a /image mappába kicsomagolva az a zip
  • RAZOR27
    a frissítéssel kapcsolatba olvastam hogy nyomva kell tartani a vissza gombot bootolásnál, valahol aztírják nem, namostmi? :D
  • Csibusz
    Én is itthon csináltam meg tegnapelőtt a telefont 512re. Működik szépen. Feleslegesnek tartom, hogy emiatt bebuszozzak akárhova is (=
  • takysoft
    nem tudom megerősíteni, mert csak T-s kártyám van pillanatnyilag
    ha megjön lakótársam, akkor talán, de ő idén nem várható már ide:D
  • sapkafej
    megadtad neki
  • cSuwwi
    igen, már 512-esek (bár én a sajátomat is felnyomtam 512-re)
    amikor mondtam mi a gondom:
    - kijött egy szoftverfrissítés, majd megoldja
    - tudom, feltettem, nem segített
    - feltettem?
    - nem, majd egy 5 perces művelet miatt metrózok meg buszozok 2 órát
    többet nem kérdezett róla :)
  • Csibusz
    Na és már 512es legalább? Legalább elmondhatod, hogy "válogatott" alapanyagokból/tartozékokból készült xD
  • toarpad
    Kínai :D
  • cSuwwi
    Visszavittem ma a szervízbe a telefonomat, ez is megér egy külön misét hogy miért csak a 3. helyre tudtam bevinni ahol foglalkoztak is vele...
    Ez a hely a westend volt.
    Mondtam a gyereknek hogy szar a wifi, már hozta is az újat (azért megmutattam neki, hogy mire gondolok, de nem különösebben érdekelte).
    Az új masina hátlapja nem pattant fel rendesen, a sajátjával se, az enyémmel se.
    Hozta a harmadikat.
    Ebben meg nem lehetett bekapcsolni a wifi-t. Kiírta, hogy nem tudja elindítani a wifit :DD
    Végül a 2. gépre felment a 3. hátlapja rendesen, ezt hoztam el.
    Minőségi termék mi? :D
  • sanyicks
    "s még a FÜGGŐSÉGET IS visszakapcsolja!!!!(állítólag) "

Na erre egy megerősítés és már rendelem is :)
  • desigo
    Az Orange szolgáltató a ZTE Bladet San Francisco néven kezdte el forgalmazni.
    Nálunk pedig a T-mobile a saját nevén tehát ZTE Bladeként.
  • toarpad
    Gyerekek ezt nem értem :S Most ZTE Blade ,vagy Orange San Francisco ? MErt ha YT-ra beírom hogy ZTE Blade akkor SF-os videókat ad ki zte blade néven ... Akkor most mi van ?
  • takysoft
    honnét mennének?
    android? ahhoz túl készülék-specifikus
    gyártó? ahhoz túl modolt a branded renszer szolgáltató által
    szolgáltató? hát.... ahhoz meg túl szabad rendszer az android... de amúgy ha nem is automatikusan, de tőlük várhatóak a frissítések általában.

melleseg jegyzem meg, ez nem csak egy apró kapcsoló... töröl mindent a telón XD. ilyet csak ne automatizáljanak:D

Amúgy most játom, h már linkelve a frissítés, akkor elnézést, de én azért írtam mellé egy kis infót is, ami fontos lehet:D remélem nem bánjátok.
  • takysoft
    Fiúk/Lányok!!!!!!

!FONTOS!

!ITT!
    !Hivatalos! magyar ZTE Blade update, amiben javítva van a 256 memória bug!

ez egy FULL update!!!! újraír MINDENT!!!! Visszaállítja a készüléket eredeti állapotra. Hivatalos magyar firmware, és még a FÜGGŐSÉGET IS visszakapcsolja!!!!(állítólag) (ami nem nagy gond, hisz unlock kód ingyen van, de jó, ha garival vissza akarod vinni a készüléket)

megoldja a 256-512 gondot is. telepítése után lehet újra házi ROM-ot rátenni(a romok a firmware azon részére nem nyúlkálnak), de még a clockworkmod-ot is újra rá kell tenni majd.

Install leírást olvass majd, nem CWM-al kell telepíteni, hanem más módon, ott le van írva.

Ez a cucc a t-től szivárgott ki, ők is ezt használják tudtommal.
  • Máté94
    Reméljük abban benne lesz a Telenor része is. :)
  • Bandee1987
    Aki most akar venni majd ZTE Blade-t annak itt egy infó:
    Tegnapelőtt írtam levelet a T-mobile ügyfélszolgálatnak azt kérdezve, hogy mikor jön a webshopuk zte blade oldalán jelzett újabb készlet. Nemrég kaptam az alábbi levelet:

Tisztelt xy, kedves Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy érdeklődésével megkereste vállalatunkat!
    Illetékes munkatársainkkal történt egyeztetés alapján értesítjük, hogy a lent említett készülékből várhatóan 2011. január első hetében érkezik szállítmány, így az újra megrendelhető lesz honlapunkon.
  • sanyicks
    Ezek a frissítések miért nem netről mennek hivatalosan?
  • RAZOR27
    hálám üldözni fog, remélem nem bénázom el :D
  • desigo
    Tessék itt a fájl
    mellékelve egy leírással