2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Metalmilitiakid
    Igen legközelebb én is leszedem ha netközelben leszek (holnap :D) Amúgy éljen van, klemice grat a tékhez :D
  • Büdös Bohóc
    :DDDDD

ha lenne jó fényképezője egy telefonnak és pl angol nyelvre gyúratná rá az ember a rendszert, akkor egy érdekes téma lehetne megcsinálni a skandi megoldó gépet. Ha nem is oldaná meg esetleg teljesen, de tuti sokat kitalálna.
  • Máté94
    Kíváncsi lennék egy magyar keresztrejtvénnyel mit kezdene :DD
  • Büdös Bohóc
    Lefényképeztem dan brown egyik könyvét és kiadott egy találatot a könyvre

Lefényképeztem egy újságot, aminek a hátterében volt egy kép és kiadta nagyfelbontású képtalálatként + egy könyvet, aminek a borítóján ugyanaz volt :DD

majd holnap tesztelem még mikre képes, egyik munkatársan lefényképezte az övével a Rókusi templomot, majd megkérdem holnap mit kapott rá eredménynek :D
  • Klemice
    ték
  • Máté94
    Pl?
    Érdekel. :)
  • Büdös Bohóc
    jó ez lófasz ezt én is megcsinálom :D ennél sokkal bonyolultabb dolgokat is megold (amik egyébként látszólag pont, hogy egyszerűbbek a laikusnak, pedig nem)
  • takysoft
    nekem mondod?
  • Büdös Bohóc
    Google Gogglest ki próbálta már? :DDD Eszméletlen, teljes mértékben letaglózott, hogy google már ilyet is tud. BEFOSTAM
  • Csibusz
    Amikor anno a Nokiámat vittem vissza szervizbe sose kérték a személyimet, szóval szerintem ilyentől nem kell félned ;)
  • immposible
    Elvileg holnap én is szerzek 1et még 1 kérdés vennék 1 telót amin még van 1év 10hónap gari, ha valami baja lesz és beviszem papirostul akkor nemkérnek személyit vagy vmit? szóval én is érvényesíthetem a garanciát attól függetlenül hogy nem én vásároltam?
  • Büdös Bohóc
    Geci jó telefon. Most a rajzolós szöveg bevitelt használom :D
  • Máté94
    Japánnak és Kínának már "rég" van.
    Szerinted miből készültek a 2.2-es ROM-ok rá? :)
  • Büdös Bohóc
    T az elsődleges ZTE beszállító itthon és mivel világszinten most fog valszeg megjelenni rá a hivatalos ezért gondolom legelőször nekünk fog jönni (T-seknek). És nem lesz az olyan soká remélem.
  • Máté94
    Mobilarenán írt valaki írt mail-t a T-nek és írták, hogy nem tudják mikor lesz...
  • immposible
    Szia Büdösbohóc!
    Pesten vásároltad a készüléket? A trémobil honlapján aztírják nincs raktáron,de ha hívom őket akkor meg cs*sznek felvenni bármelyik telefonjukat is a kismilliú közül.
  • Büdös Bohóc
    Namer? :C Azt ígérték, hogy 2011 Q1 (leginkább január, de abból lassan kezdünk kifutni).
  • Metalmilitiakid
    Alap rom, egyelőre nem látom szükségességet a fejlesztésnek. Majd ha jön akkor jön :D
  • Máté94
    Nem most lesz sajnos...
  • Büdös Bohóc
    nálam alap van, de nem akarom basztatni, úgyis mindjárt itt van a 2.2 a nyakunkon, azt is hivatalosan fogom updateltetni.
  • Bandee1987
    kelzsoca féle alpha5 rom
  • Solten
    Az Orange kitett magaert...

• Solten
    BladeVillain 1.0.1 + BladeDesireZ R1.1 tema.
  • cSuwwi
    alpha5 lite
  • Csibusz
    Kinek milyen Rom van rajta? xP (Legyen valami téma)
  • Büdös Bohóc
    thx C:
  • Metalmilitiakid
    Innen is gratulálok :D
  • Büdös Bohóc
    vagyok vagyok!
  • Metalmilitiakid
    Na akkor gyűlünk a klubban legalább :D
  • Klemice
    Büdös Bohóc vett ma egyet, és nemsokára én is így fogok tenni
  • Metalmilitiakid
    Namivan ? Már senki nem vesz új telót és elfogytak a kérdések ?
  • takysoft
    ahogy az előttem szóló szólt. a világon semmi.
    ha 2.2 lenne, egész kellemes lenne az alap rom.
  • Máté94
    Semmi.
  • toarpad
    A t-mobilos zte blade milyen t-mobilos tartalmakat tartalmazz ? Bele van karcolva pl. a hátlapba a T-mobile logo ? Töltő képernyő t-mobilos ? Ikonokban/alkalmazásokban vannak t-mobilosak ?
  • Csibusz
    Magát a mappát sem érzékelte, de nem érdekel, megoldottam máshogyan:)
  • Máté94
    Lehet nem is lesz...
  • RAZOR27
    bluetooth mappába nézted? meg ha nem nyitja meg akkor nevezd át xy.jpg-re nálam egyszer csinált ilyet, hogy lehagyta a kiterjesztést.

am meg a froyoról már van valami hír mikor jön? elvileg mostanság kéne jönnie nem?
  • Csibusz
    ahh, nem tudja miért van az, hogy elküldtek pár képet nekem blutoothon és nem látja a gép? A telo igen, de a gép nem:S
  • RAZOR27
    gyjejj vhogy elbasztam a billentyűzetet rajta :D beállítottam az alap android bill-t, de abba nincs ékezet, hogy tom visszatenni az XT9-et vagy mit? a "nyelv és billentyűzet" részbe nem találtam módját
  • desigo
    CES: ZTE hopes to make Android 'Blade' stick

CESen a ZTE tabletje is