2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#504 Igen legközelebb én is leszedem ha netközelben leszek (holnap :D) Amúgy éljen van, klemice grat a tékhez :D -
#503 :DDDDD
ha lenne jó fényképezője egy telefonnak és pl angol nyelvre gyúratná rá az ember a rendszert, akkor egy érdekes téma lehetne megcsinálni a skandi megoldó gépet. Ha nem is oldaná meg esetleg teljesen, de tuti sokat kitalálna. -
#502 Kíváncsi lennék egy magyar keresztrejtvénnyel mit kezdene :DD -
#501 Lefényképeztem dan brown egyik könyvét és kiadott egy találatot a könyvre
Lefényképeztem egy újságot, aminek a hátterében volt egy kép és kiadta nagyfelbontású képtalálatként + egy könyvet, aminek a borítóján ugyanaz volt :DD
majd holnap tesztelem még mikre képes, egyik munkatársan lefényképezte az övével a Rókusi templomot, majd megkérdem holnap mit kapott rá eredménynek :D -
#500 ték -
#499 Pl?
Érdekel. :) -
#498 jó ez lófasz ezt én is megcsinálom :D ennél sokkal bonyolultabb dolgokat is megold (amik egyébként látszólag pont, hogy egyszerűbbek a laikusnak, pedig nem) -
#497 nekem mondod? -
#496 Google Gogglest ki próbálta már? :DDD Eszméletlen, teljes mértékben letaglózott, hogy google már ilyet is tud. BEFOSTAM -
#495 Amikor anno a Nokiámat vittem vissza szervizbe sose kérték a személyimet, szóval szerintem ilyentől nem kell félned ;) -
immposible #494 Elvileg holnap én is szerzek 1et még 1 kérdés vennék 1 telót amin még van 1év 10hónap gari, ha valami baja lesz és beviszem papirostul akkor nemkérnek személyit vagy vmit? szóval én is érvényesíthetem a garanciát attól függetlenül hogy nem én vásároltam? -
#493 Geci jó telefon. Most a rajzolós szöveg bevitelt használom :D
-
#492 Japánnak és Kínának már "rég" van.
Szerinted miből készültek a 2.2-es ROM-ok rá? :) -
#491 T az elsődleges ZTE beszállító itthon és mivel világszinten most fog valszeg megjelenni rá a hivatalos ezért gondolom legelőször nekünk fog jönni (T-seknek). És nem lesz az olyan soká remélem. -
#490 Mobilarenán írt valaki írt mail-t a T-nek és írták, hogy nem tudják mikor lesz... -
immposible #489 Szia Büdösbohóc!
Pesten vásároltad a készüléket? A trémobil honlapján aztírják nincs raktáron,de ha hívom őket akkor meg cs*sznek felvenni bármelyik telefonjukat is a kismilliú közül. -
#488 Namer? :C Azt ígérték, hogy 2011 Q1 (leginkább január, de abból lassan kezdünk kifutni). -
#487 Alap rom, egyelőre nem látom szükségességet a fejlesztésnek. Majd ha jön akkor jön :D -
#486 Nem most lesz sajnos... -
#485 nálam alap van, de nem akarom basztatni, úgyis mindjárt itt van a 2.2 a nyakunkon, azt is hivatalosan fogom updateltetni. -
#484 kelzsoca féle alpha5 rom -
#483 Az Orange kitett magaert...
-
#482 BladeVillain 1.0.1 + BladeDesireZ R1.1 tema. -
#481 alpha5 lite -
#480 Kinek milyen Rom van rajta? xP (Legyen valami téma) -
#479 thx C: -
#478 Innen is gratulálok :D -
#477 vagyok vagyok! -
#476 Na akkor gyűlünk a klubban legalább :D -
#475 Büdös Bohóc vett ma egyet, és nemsokára én is így fogok tenni -
#474 Namivan ? Már senki nem vesz új telót és elfogytak a kérdések ? -
#473 ahogy az előttem szóló szólt. a világon semmi.
ha 2.2 lenne, egész kellemes lenne az alap rom. -
#472 Semmi. -
toarpad #471 A t-mobilos zte blade milyen t-mobilos tartalmakat tartalmazz ? Bele van karcolva pl. a hátlapba a T-mobile logo ? Töltő képernyő t-mobilos ? Ikonokban/alkalmazásokban vannak t-mobilosak ? -
#470 Magát a mappát sem érzékelte, de nem érdekel, megoldottam máshogyan:) -
#469 Lehet nem is lesz... -
#468 bluetooth mappába nézted? meg ha nem nyitja meg akkor nevezd át xy.jpg-re nálam egyszer csinált ilyet, hogy lehagyta a kiterjesztést.
am meg a froyoról már van valami hír mikor jön? elvileg mostanság kéne jönnie nem? -
#467 ahh, nem tudja miért van az, hogy elküldtek pár képet nekem blutoothon és nem látja a gép? A telo igen, de a gép nem:S -
#466 gyjejj vhogy elbasztam a billentyűzetet rajta :D beállítottam az alap android bill-t, de abba nincs ékezet, hogy tom visszatenni az XT9-et vagy mit? a "nyelv és billentyűzet" részbe nem találtam módját -
#465 CES: ZTE hopes to make Android 'Blade' stick
CESen a ZTE tabletje is