2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#344 Ahh.. Ha nem érted az irónikus, átvitt értelemben értett szavakat, az nem az én bajom. 3 betű = titokzatos márka... nem kritikus szemmel mondtam, vicceltem.. -
#343 Tisztában vagyok vele, hogy az orange az egy külföldi telefonszolgáltató mint nálunk a Tmobile. Romániában is Orange van -
#342 Plusz a telenor és témobil hálózatait is ő építette ki hazánkban anno -
#341 Mitől olyan titokzatos?
Kína legnagyobb mobilgyártója.
"Jelenleg 135 országba szállít termékeket, és 50 országban vannak gyárai, olcsóbb készülékei iránt a fejlődő régiókban (Afrika, India, Kína) nagy az érdeklődés, és megrendelésre is gyárt mobilokat a szolgáltatóknak."
-
#340 Na elmentem ma téfosba aztán közölték, hogy 15napra adjam be, vagy mennyek pestre a frissítésért, neis mondjam, hogy az első gondolatom azvolt, hogy "meg a f@szt" de kedvesaranyos lányvolt ezért nem mondtam el a magamét.
Na szóval most kénytelen vagyok rávenni magam hogy házilag rakjam fel, valaki tud egy szájbarágós tutort linkekkel, Desigonak köszi a leírást, de nemtalálom a csodazipet, a mobilaréna fóruma meg kész káosz :D -
#339 Maradjunk abban, hogy a ZTE cég gyártja és Blade a neve. Valamint abban,hogy az Orange az egy külföldi szolgáltató és nem telefon gyártó :D -
#338 Hát, mondjuk érdekes ez a nevezzük át a mobile-t megoldás, oké, ugye régebben AMOLED kijelzője volt, de ugye az már a múlté.
Nekem a ZTE az valahogy amúgy is olyan titokzatos xP
Szépen fut az új Japán 2.2 szoftver is rajta, nincs érintőkép fagyás sem, amit a másiknál (alpha4) tapasztaltam =) -
#337 Igazából azért írtam ki mind a kettőt a címbe, hogy ne legyen az, hogy valaki nyit egyet az SF nem mert nem tudja hogy a kettő ugyanaz. -
#336 nem lehet kapni itthon...mostmár semmivel nem tud többet...eddig AMOLED-es kijelzője volt de már ott is TFT van benne....
esetleg használtan vehetsz még SF amiben van AMOLED
egyébként ugyanaz mint a penge :Dcsak más a neve :D
-
toarpad #335 Orange SanFrancisco az mit tud ? T-mobilnál lehet kapni ? Mivel tud többet mint a Blade ? -
#334 megcsináltam én is 512-es lett, de ugyanúgy szar a wifim holnap (vagyis ma) viszem vissza -
#333 Na jelentem 512 Memoriás, japcsi 2.2 Romos lett a telefon HÁZILAG:) -
#332 Te hol vetted aluljáróban moréktől vagy mi ? -
#331 Már hogyne járna hozzá adatkábel. Én meg most fogom felfrissíteni h 512es legyen a memoria. Mindjárt írom is az eredményt. Csak eszek xD -
#330 mi nem jár ?:D
adatkábel jár jozzá :D
és egyben az a töltö is :D
széthúzod a töltöt és ott az adatkábeled :D -
#329 Nem. -
#328 Nope. Még töltő sincs sajna. -
sanyicks #327 amúgy jár a telefonhoz géphez kötős adatkábel? -
#326 My Backuppal lementett az sdre az appokat majd a beállításokat
SDn készítettem egy image mappát majd belemásoltam amit bele kell.
Ezután SIM kártya ki és kikapcs.
Menü+Hangerő fel+ Power gomb megnyom és max 3-4 perc alatt lefutott az egész.
Gyári beállításokkal indul a telefon.WiFi bekapcs majd go Market.
MyBackup letöltés és Restore az appokat majd a beállításokat.
ennyi -
#325 Hm, ez így sokkal jobban hangzik :D holnap vagy holnapután beis megyek a téfosba, aztán majd megírom h mivolt. -
#324 Elvileg 10 perc. -
#323 Valaki már volt ezzel a szervizbe? kb hány nap mire megcsinálják? -
#322 Hupsz bár ahogy elnézem mobilarénát, én is meg tudom csinálni ^^ -
#321 Na meg van a szoftvercsere, akkor holnap megyek Camponába, és írok, hogy mi történt. -
#320 Akkor szedem is le ügyesen a 2.2 alpha szoftvert vissza a T-fos stlyet és gogo T-boyZ... De remélem frissítik is.. Nem köpik az arcomba, hogy höhö, bocsi, de ilyen nincs -.-' -
Gabe18 #319 Bár ahogy nézem azt tárgyalják hogy házilag is megoldható megfelelő vállalkozókedv/hozzáértés mellett... -
Gabe18 #318 Mobilaréna fórumáról:
Update2: Úgy néz ki mégis szoftveres korlátozással van letiltva a 256os Bladekben a maradék 256 RAM. T-mobilos szervizekben lehet frissítetni a készülékeket. A frissített eszközökön a gradiens hiba is megszűnik! -
#317 Nekem is alpha 4em van, akkor valószínűleg amiatt van. Merem remélni. Alarm clock plus most ébresztett aztán amíg szét nem szedtem szólt a kakas belőle -.-' -
#316 nekem volt ilyen többször is, de tényleg ritka (alpha 4-em van, ennek tulajdonítottam) -
#315 Valakinek jelentkezett már olyan hiba, hogy nagyon néha :D lefagy az érintőképernyő? újraindítással persze helyrehozható :) -
#314 Hát a régi telomon azért egész jó kép lett belőle, de ugye abban volt vaku is (=
De nem sajnálom, mert szerintem ez akkor is egy jó kis telefon, a hibáitól eltekintve... -
#313 Hát sötétbe egy kamera se fog "képet csinálni.
PS-sel talán lehet fehéríteni. -
#312 Na még az eszembe jutott, hogy meg akartam kérdezni, kinek milyen a kamera benne, mert ugye tudom nincs benne vaku.. De nekem ha egy sötétebb szobában vagyok kb semmit nem lehet látni. Másnál is ilyen mocskosul rossz? Esetleg valami progi? Mert a Froyon van egy.. de hát az se segít sokat. -
#311 hát fent van nekem a task killer és igen 30-60 között van:) Remek:)
Na de nem megy vissza a gyári szoftver és gogo T-boyz.... Két ünnepek között viszem is -.-' És ha nem frissítik, nem cserélik ki.. Akkor bizony kicsapom a balhét.. -
#310 bezársz minden szart
settings - application - running services
alul van egy színes csík hogy mi mennyi memóriát foglal
ha a zöldben (available, elérhető) 30-60M körül van akkor a 256-os, ha 200 felett mutat akkor 512-es
vagy felrakod az advanced task killert (ami amúgy is hasznos) és kiürítés után mutatja a szabad memóriát. ha 30-60M körül van 256-os, ha 200 felett akkor 512 -
#309 Akinek 2.2 andoridja van fent rajta angol froyo, az mondja már meg nekem hogy melyik progival hol tudom megnézni, hogy mekkora a memória. Mert letöltöttem android taskmanaggert, de nem találom.. -
#308 És ha most ez bizonyított tény, hogy szoftverhiba a 256 memória.. Akkor most ezzel nem lehetne odaállni eléjük, mert gondolom egyből mondanának valami okosat. Jól sejtem? -
#307 Ja. -
#306 Nyilván visszarakták az eredetit... -
toarpad #305 Mi ez a ZTE Blade Mánia ? Olcsó vagy mi ?