2864
\'ZTE

Kérdések és tapasztalatok

A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
  • Csibusz
    Okéé, de én T-től vettem, ergo 3 napom van arra, hogy visszavigyem.. Szóval nekem nincs nagyon időm várni, maximum teljesen hülyének néznek majd, mikor visszamegyek 3x :D
  • Metalmilitiakid
    nem 90% csak hajlamos rá, új szállítmány már azt mondják hibátlan, én is azért várok még kicsit, hogy már tuti az új szállítmányból kapjak, sztem jövő héten viszem vissza
  • Solten
    Az az erdekes hogy az Orange San Francisco-nak meg kutyabaja... Szoval nem ertem hogy Magyarorszagnak miert (megint) egy "beta" telefon jutott.
  • Csibusz
    Én ma vettem meg a telót, sajnos nekem is pixelhibák vannak rajta... Holnap viszi is vissza a párom kicserélni. Kérdés, hogy ebben a szériában 90%-a hibás? Vagy van esély rá, hogy talán jó is van közöttük?....
  • Sly06
    nekem elvileg hétfőn jön a teló, a Tés srác azt mondta hogy ez már új szállítmány.. minden esetre a lelkére kötöttem hogy alaposan nézze át! ;)
  • Sly06
    na örülök hogy tetszik a banner... cSuwwi köszi hogy átraktad, a kephost valóban elég szar, de hirtelen ezt találtam...
  • cSuwwi
    tegnap is bent volt csak a kephost egy rakás szar, feltettem egy másik képfeltöltőre és kértem a cseréjét
  • Metalmilitiakid
    Jeeee bekerült a banner!!!
  • cSuwwi
    jön a karácsony, a telefon az egyik legnépszerűbb ajándék, és a többségnek van róla fogalma hogy mi az az android (vagy ha nincs, minden szolgáltató oldalán az arcába tolják)
    mellette az árcédula, 35k elég csábító

amúgy nem szar telefon, csak a kezdeti gyermekbetegségek még megvannak. ha nem lenne szar a wifije egy szavam se lenne, elégedett vagyok vele.
  • Narxis
    Én megvárom a ZTE Blade 2-t... :D
  • Metalmilitiakid
    Amikor én vettem, még kérdezte a csaj, hogy amúgy jókat mondanak róla? Mert nem nagyon veszik.Úgy látszik azóta fordult :D
  • cSuwwi
    Nemhogy kiállítva nincs, de nem is kapható, mert nincs raktáron.
    Időben kellett ugrani
  • theone91
    Annyukatmár a T-be bele. :D

Sehol, semelyik T-pontban sincs kiállítva tapizható Blade. Kipróbálnám már. :D
  • SitatiS
    Nekem tökéletes
  • jazzy
    Akkor még várok, hátha kifut a régi szállítmány jövőre:)
  • Metalmilitiakid
    Elviekben az új szállítmány már hiba mentes. Nekem még a régi van és meg is kaptam a gradienst, majd sztem viszem is vissza, hátha kapok egyet az új szériából :D
  • Metalmilitiakid
    Na most rámírt egy ilyet a teló(de hogy miért csak most azt nem értem), hogy érzékelte hogy taskiller progi van installálva (nekem épp advanced taskkiller) és ezért talán behalhat az ébresztés, naszóval mondta adjam hozzá az ébresztőt az ignore list hez, ez eddig szép is, bementem a advanced task killerbe, settings, ignore list, de ott csak annyi van, hogy clear all, de hozzáadni nem tudok. Valaki segíthetne egy kicsit.
  • jazzy
    Várható ez a pixelhiba és gradienshiba kiküszöbölés? Tehát az új szállítmányok már teljesen mentesek ezektől, vagy továbbra is lehet találni belőle és nagyon meg kell nézni?
  • jazzy
    Nagyon jó!
  • Metalmilitiakid
    Valaki ki tudna segíteni miért szopat engem az összes ébresztő progi ? Az alap is, meg leszedtem egy vmi alarmclock plust is, és azt csinálják, hogyha vmit beállítok próbának pl. 1 perc múlvára akkor szól, akkor szépen beállítom, hogy hétfőn, kedden... ekkor meg ekkor szóljon, a legelső legközelebbin ebrészt aztán a többin nem. De ha megint beállítok egyet 1 percre, akkor az ébreszt. Ezt miért csinálja ?? Már rohadtul idegesít, hogy a régi telómat kell ébresztőként használni, mert ez nem képes normálisan ébreszteni.
  • Metalmilitiakid
    adnak, mivel ugyanaz a töltő kábele is
  • sanyicks
    jah kábelt egyáltalán adnak hozzá?
  • sanyicks
    telefonra xy programok telepítése nélkül kábelen pc-vel menteni romot, és visszaállítani?
  • cSuwwi
    Mobilon azért nem feltétlenül kell elfelejteni a mobilra készített tartalmat (hacsak nincs korlátlan 3G kapcsolatunk).
    Lehet hogy az index fél perc mire bejön, de a sallangtól mentes tényleges tartalmat a mobil oldaláról érdemes nézni:

Ez nem lesz fél perc, de még 10mp se
  • TVelvet
    600 mhz., 3.2 kamera, stb. Csak viszonyítás képen, Iphone 3GS-be is ugyan ez a hardver van, és mint kés a vajban.
    Itt a szoftver a lényeg.
  • Solten
    Jol "allunk": link
  • Solten
    Az ARM v6 nem tamogatja a flash 10.1-et (irjak a cikkben is), szoval a 2.2-vel se lesz. Ez nem tul nagy problema egy telefonnal, az adatforgalmat is figyelembe veve. Eszem agaban sincs vedeni az ujsagirokat, de nekik ugy kell tesztelni a keszuleket ahogy szepen megveszi az user a boltban. Gyari rommal. A gyari rom meg egy sz@r, valoban sokszor akad vele a keszulek. Egy moddolt es optimalizalt Eclair-el mar szarnyal a kicsike. Az Angry Birds sem akad a hirdeteseknel (bar ha jatszok vele, kilovom a netet, nem vagyok kivancsi a reklamokra). A Froyoval mar szepen megtaltosodik a keszulek. Ha a Gingerbread-el is kompatibilisse teszik ,az lesz a kiralysag.
    Szoval van ez a remek telo, bagatell aron, kelloen eros hardverrel, es nagyon-nagyon sok mulik a szoftveren. A Hwsw betehette ezt volna a cikkebe kiegesziteskent...
  • Solten
    Faszajos...
  • Metalmilitiakid
    Ja egy nem egészen telefonhoz vágó kérdés. Ha teljesen lebeszélhető előfizetésben vagyok. Most épp T-Mobile Eco 1850 Ft, akkor ha emelt díjas sms-t küldök az simán megy a lebeszélésbe vagy az mindenképp külön adódik hozzá? Mert hallottam már ezt is azt is.
  • Metalmilitiakid
    bocs nem vagyok jövőbelátó, de majd a januárban megmondom :D
  • Narxis
    Ja, vágom. Szerintem 2.2-es moddolt Android szofttal még gyorsabb lehet, vagy nem?
  • Metalmilitiakid
    Nem, a gyárit... ezt a vesszőt mindig elrontom :D
  • Metalmilitiakid
    Nem a gyárit, de fullon, max annyi hogy Opera Mini t szedtem hozzá.
  • Narxis
    Custom rom-ot használsz?
  • Metalmilitiakid
    desigo amint látom megelőzött banner kérelemben :D
  • Metalmilitiakid
    Index.hu betöltődési ideje, minden tartalommal 18 másodperc, most töltöttem be vele :D
  • Narxis
    "Tesztünkben az Index.hu betöltéséhez a Blade-nek Flash tartalmak nélkül 30-35 másodpercre volt szüksége, majd ezen az oldalon a gyors scrollozás (főleg háttérben futó egyéb alkalmazások mellett) döcög, a zoom pedig erősen akadozik. Ugyanez az Index.hu oldalbetöltés egyébként egy HTC Desire-ön 8 másodpercet vett igénybe Flash betöltésekkel együtt, a scroll és a zoom pedig a betöltés befejeztével teljesen sima."
  • Sly06
    ZTEBlade banner

na még egyszer ;)
  • Sly06
    Hi mindenki.
    Csináltam egy bannert, ha tetszik rakjátok be!

• takysoft
    a telefon harmadannyiba kerül, mint egy galaxy S

tényleg harmadannyit is tud?

tőleg h én 19-ért vettem, mert van egy 2 ezer forintos előfizum